3DEEP ránctalanító technológia

A 3DEEP® az izraeli EndyMed Medical Ltd. szabadalmaztatott arcfiatalító technológiája, amelyet bőrgyógyászok és plasztikai sebészek használnak rendelőikben az arckontúr feszesítésére és a bőr ránctalanítására.

Az EndyMed ugyanezt az orvosi 3DEEP® technológiát építette be az otthoni használatra tervezett Newa™ 3DEEP® arcfiatalító készülékébe, amellyel már otthon is nagyszerű eredményeket lehet elérni, biztonságos módon. Hatékonyságát orvostechnikai eszköz minősítés (CE0483) is jelzi, ami az otthoni ránctalanítók közt igazi kuriózum.

Newa 3DEEP ránctalanítás

Tudta, hogy a 3DEEP®-et már számos TV-showban is bemutatták?
A videókért görgessen lentebb, vagy kattintson ide! >>

EndyMed 3DEEP® kezelés a London Bridge Esztétikai centrumban:

newa plasztikai sebész ajánlásaPácienseink mindig el vannak ragadtatva az eredménytől, amit a 3DEEP® kezelés nyújt. Ezzel a technológiával jelentős ránccsökkenést tudunk elérni biztonságos módon, töltőanyagok vagy toxinok beinjekciózása, illetve invazív beavatkozások nélkül.”
Christopher Inglefield, M.D., BSs FRCS (Plast), London Bridge Plastic Surgery, London, UK

Miért jelent áttörést a 3DEEP® arcfiatalítás?

Rádiófrekvenciás arcfiatalítást számos esztétikai centrumban végeznek, sokféle technológiával és sokféle minőségben. Mivel a hatékonysághoz nagy mennyiségű hőt kell a bőr mélyébe juttatni, a kezelés alatt a bőrfelszín hűtése is szükséges (főleg, ha nem elég célzott hatású a kezelés). Otthoni készülékbe így sokáig nem sikerült a hatékonyság megőrzésével mégis biztonságos módon rádiófrekvenciás technológiát építeni. 

Az áttörést az EndyMed 3DEEP® technológiája hozta meg, amely a bőrfelszín túlmelegítése nélkül képes a hatékonysághoz szükséges hőt célzottan a bőr mélyébe juttatni.

Tehát pontosan ott hat, ahol a kollagén termelődik! Tű, fájdalom, szérumok nélkül.

Nem véletlen, hogy a Newa™ 3DEEP® világon az első – és jelenleg az egyetlen – rádiófrekvenciás ránctalanító készülék – amelynek otthoni használatát az Amerikai Gyógyszerügyi Hivatal (FDA) is engedélyezte. (A szigorú engedélyeztetési eljárás során a hatékonyságot és biztonságosságot is igazolni kellett!)

3DEEP®: Célzott ránctalanítás, biztonságosan

A kezdetlegesebb rendszerek hatása nem elég célzott, így hatalmas energiát kell leadniuk a bőrbe ahhoz, hogy a ránctalanító kezelés eredményes legyen. Az eredmény: csekély irányíthatóság, alacsony hatásfok, és a bőrfelszín túlmelegítése.

radiofrekvencias-ranctalanitas

A kezdetleges rendszerek hatása gyakran csak felületes, vagy nehezen kontrollálható.

A 3DEEP® ránctalanító kezelések során ezzel szemben 6 db elektródát használnak, amelyek – más eszközöktől eltérően – változtatható polaritásúak. Ezzel a többforrású, mikrochip-vezérelt 3DEEP® technológiával a rádiófrekvenciás energia célzottan a bőr mélyébe juttatható, így az arcfiatalító kezelés során minimális energia áramlik a bőr felületén.

Tehát a bőrfelszín viszonylag hideg marad, miközben az új kollagén termelődéséhez szükséges, optimális hőmennyiség közvetlenül a kollagént termelő bőrsejtekhez jut.

3deep ránctalanítás

Látványos arckontúr-feszesítés és ránctalanítás otthon is

A 3DEEP® ránctalanító technológiát 5 éven át kizárólag professzionális (klinikákon használt) arcfiatalító gépekben alkalmazták, azonban hosszas fejlesztéseket követően 2013-ban sikerült a Newa™ 3DEEP® otthoni ránctalanító készülékbe is beépíteni.

EdisonAwds_GOLD-oulinedAz innováció az Edison Awards bronzérmét is elnyerte, esztétika / orvostudomány kategóriában. Nézze meg az Edison Awards interjúját, melyet a Newa™ DEEP® fejlesztőjével készítettek!

Newa™: otthonunkban a 3DEEP® ereje

A Newa™ otthoni ránctalanító gép magában rejti a 3DEEP® arcfiatalító technológia hatalmas erejét: a lehető legkisebb energiamennyiséget alkalmazza, ám a lehető legnagyobb hatásfokkal dolgozik. Így végre otthon is nagyszerű eredményeket érhetünk el: megemelhetjük arcunk kontúrját és ténylegesen csökkenthetjük ráncainkat, teljesen biztonságos módon.

Dr. Michael H. GoldiA Newa™ ugyanazt a 3DEEP® technológiát alkalmazza, amelyet mi is használunk a klinikán. […] Könnyű használni, kényelmes, hatékonyan és észrevehetően csökkenti az arc ráncait, valamint feszesíti a bőrt és rendkívüli eredményeket nyújt. Mi lelkesen ajánljuk ezt az eszközt pácienseinknek!” Dr. Michael H. Gold, M.D , Gold Skin Care Center Clinical

Klinikailag bizonyított ránctalanító hatás

A Newa™ 3DEEP® otthoni ránctalanító készülék hatékonyságát klinikai tanulmányok garantálják, amelyek során objektív műszeres méréseket és számítógépes fotóanalízist is végeztek, az eredményeket pedig független bőrgyógyászok értékelték. Az eredmények egy szakmailag lektorált bőrgyógyászati szaklapban is megjelentek. (Journal of Drugs in Dermatology, 2014 november)

Newa ránctalanító, arcfiatalító hatása

Látványos javulás a Newa™ 4 hetes használatát követően (forrás: klinikai tanulmány, 2014)

Eredmények számokban: 

  • A Newa™ 3DEEP® klinikai tesztelése során a szakértők a bőr látványos, átlagosan 9,28%-os megemelkedését jelezték az áll vonalában, 12 hét után. Mindezek mellett már egyetlen kezelés után is látható (1,58%-os) megemelkedést tapasztaltak.
  • A Newa3™ DEEP® kúra hatására átlagosan 36%-os ránccsökkenés volt tapasztalható és mérések alapján átlagosan 3,82%-kal növekedett a résztvevők bőrének kollagéntartalma 12 hét alatt. Ez igen jelentős eredmény, hiszen bőrünk 30 éves kor felett kollagéntartalmának 1-2%-át veszíti el évente!
Bőr kollagéntartalmának növekedése Newa kezelések hatására

Bőr kollagéntartalmának növekedése Newa kezelések hatására

3DEEP® – sztárok, bőrgyógyászok ajánlásával!

Az EndyMed 3DEEP® ránctalanító technológiáját világszerte számos orvosi-esztétikai centrumban használják. Sok sztár is 3DEEP® technológiával fiatalodik, valamint több amerikai és brit tv-műsorban is bemutatták már a módszert.

3DEEP® tapasztalatokra kíváncsi? Nézze meg az alábbi videókat!

3DEEP® kezelés a The Doctors Tv-ben:

3DEEP® kezelés a San Antonio Living Showban

Glynis Barber színésznő a 3DEEP®-ről:


Dr. Neil Sadick MD. véleménye a 3DEEP®-ről:

3DEEP kezelés az ABC News-ban:

Newa™ ránctalanító = tesztelt hatékonyság!

Newa ránctalanítás tesztelt hatékonyság

A Newa™ 3DEEP® otthoni ránctalanító készüléket is hírességek, bloggerek, újságírók tesztelték és ajánlják! Tapasztalataik itt! >>

Ön is megemelné arckontúrját és csökkentené ráncait?

Rendelje meg most az eredeti Newa™ 3DEEP® ránctalanító, arcfiatalító készüléket!

Newa arcfiatalító ránctalanító gép

Newa™ 3DEEP®
otthoni arcfiatalító készülék

p2orvosi technológia
p2klinikailag igazolt ránctalanító hatás
p2INGYENES kiszállítás
p22 év garancia

newa-ranctalanito-megrendelese

Kérdése van? Hívjon bennünket (30/6303 777), vagy olvassa el részletes ismertetőnket >>

Tárczy Judit
Judit vagyok!

Kérdésével forduljon hozzám bizalommal!

06 1 226 4179
06 30 6303 777

Írjon nekünk!

Név

E-mail cím

Telefonszám

Üzenet

Biztonsági kód:

Sztárok, akik velünk fiatalodtak
Horváth Éva

„Egy-egy esemény előtt ez a pár perces arcfiatalítás valóban csodára képes. És ha megcsináljuk a 20 napos kúrát, akkor a ránctalanító hatás sem marad el.”

Horváth Éva, szépségkirálynő

Bíró Ica

„Azért szeretem nagyon a Newa bőrfiatalító készüléket, mert nemcsak a ráncokat csökkenti, hanem az arc kontúrját is eredményesen megemeli."

Bíró Ica, modell

tovább >>
Bőrgyógyászok ajánlásával
Dr. Julia T. Hunter

„Ez a legjobb teljes testre alkalmazható bőrfeszesítő technológia, mellyel eddig találkoztam (...) pedig nekem nem könnyű a kedvemre tenni.”

Dr. Julia T. Hunter

Dr. Neil S. Sadick

„Mi ajánljuk a Newát az összes olyan páciensünknek, aki nagyszerű, otthon elérhető eredményekre vágyik."

Dr. Neil S. Sadick

tovább >>
Newa™ 3DEEP® - vásárlóink eredményei

„Már rögtön az első kezelést követően éreztem a különbséget a bőrömön – és látható is volt! Nagyon sok dicséretet kaptam.”

G.H., 52 éves

„A szarkalábak és ráncok már kevésbé észrevehetőek, különösen a mélyebb ráncok a szemem körül!”

S.S., 46 éves

„A kezelések nagyon kellemesek és az eredmény láthatóan észlelhető már az első kezelés után is.  A Newa™ pontosan az, amit kerestem.”

G.W., 45 éves

tovább >>
Newa™ 3DEEP® - klinikai tanulmányok

Objektív méréseken alapuló klinikai vizsgálatok szerint a Newa™ 3DEEP® 1 hónapos kúrát követően átlagosan 36%-kal csökkenti a ráncokat. tovább >>

Mi az a 3DEEP®?

Az orvos-esztétikai centrumok népszerű arcfiatalító technológiája. Ugyanezt építették be a Newa™ otthoni ránctalanító készülékbe: hatékonyságát orvostechnikai minősítés is jelzi.

tovább >>
Newa™ 3DEEP® videók
Díjazott innováció

A Newa™3DEEP® egy Edison Awards bronzérmes találmány! Interjú a fejlesztővel:

Ránctalanítás cikkek

Itt a tuti módszer, ami segít a toka ellen!

Az áll alatt megereszkedő bőrt nevezzük tokának. Érdekes, nem? Ha nem ereszkedett meg, nem is nevezzük tokának! ..akkor csak…

Ránctalanítás kollagén segítségével – Átverés vagy Csodaszer?

Napjainkban egyre többször hallhatunk a kollagén áldásos hatásairól. Ódákat zengenek róla a narancsbőrösök, az ízületi problémákkal küzdők, és a…

Ránctalanító Szalonkezelés Otthon, Karantén Idején

Végre rátaláltál a Tökéletes Ránctalanító és Bőrfeszesítő Megoldásra, mégpedig a szépségszalonok rádiófrekvenciás bőrfeszesítő kezelésében. Évek hosszú és fáradságos keresése…

tovább >>

Newa ügyfélszolgálat

2013-2019 Newa™ 3DEEP® / Minden jog fenntartva