A NEWA 3DEEP® rádiófrekvencia hatása és eredményei

A professzionális szalongépek egyik vezető gyártója, az EndyMed kifejlesztette a 3DEEP® technológiát, mely több forrásos (3 pár elektróda) fáziskontrollált rádiófrekvencia (RF) energiát alkalmaz, mely a rádiófrekvenciás kezelések legújabb generációját képviseli. A 3DEEP® rádiófrekvenciás kezelés során a készülék a lehető legkisebb energiamennyiséget alkalmazza a legnagyobb hatásfokkal, mondhatnánk, hogy fenomenális kozmikus erő egy icipici kis helyen. A kezelés során csak a kollagént tartalmazó rétegbe jut az energia a kezelőfej alatti területen.

A rádiófrekvenciás eljárások fajtáiról itt olvashat bővebben! >>>

A 3DEEP® rádiófrekvenciás technológia alkalmazása során az irha kötőszövetének kollagén szövedéke felmelegszik.

Newa otthoni ranctalanito gep_6_elektroda

A 3DEEP® rádiófrekvenciás ránctalanító, ránctalanító kezelés eredményei

  • A hőhatás a már meglévő, de meglazult kollagén rostokat összerántja, ezáltal újra feszessé teszi, így már a kezelést követően látható a hatás egy része.
  • A megnyúlt kollagén rostokat a köztük létrejövő keresztkötések is a helyükön tartják. A rádiófrekvencia (RF) hatására ezen kollagén rostok közötti keresztkötések (crosslinkek) is felbomlanak, így a rostok könnyebben tudnak összeugrani, ezáltal a bőrt feszesíteni.
  • A rádiófrekvencia (RF) által közvetített hőhatás javítja a szöveti vér- és nyirokkeringést, és serkenti az anyagcsere-folyamatokat. A méreganyagok eltávolítása fokozódik, és a fibroblasztok működése élénkül, melyek az új kollagén termeléséért felelősek. A fibroblasztokban aktiválódik az I-es és III-as kollagén rostok termelődéséért felelős gének átírása (fokozódik a génexpresszió).

Így következményesen az elkövetkező hetekben friss kollagén segítségével újraépül a bőr és feszesebbé válik, mely fiatalosabb külsőt eredményez.

Mire nyújt megoldást a 3DEEP® rádiófrekvenciás (RF) ránctalanítás, ránctalanítás?

  • Csökkenti a bőr megereszkedését, és az új kollagén termelése révén javítja a bőr rugalmasságát.
  • A finom vonalak és ráncok megjelenése csökken, a duzzanatok mérséklődnek.
  • Javítja az arc keringését, ezáltal fiatalabb és csillogóbb kinézetet eredményez.
  • Javítja a bőr tónusát.

3deep radiofrekvencias borfiatalitas ranctalanitas

Kinek ajánlott a 3DEEP® rádiófrekvenciás (RF) ránctalanítás, ránctalanítás?

Az orvos esztétikai rádiófrekvenciás bőrfeszesítés egy jól bizonyított bőrkezelő eljárás, mely biztonságos és hatékony mindazok számára, akik egészségesebb, fiatalosabb megjelenést szeretnének fenntartani. A fény alapú energiakibocsájtó eszközökkel ellentétben a rádiófrekvenciás (RF) energián alapuló bőrfeszesítő kezelések nem függenek a bőr színétől, így bármely bőrtípus esetén biztonsággal alkalmazhatók.

Hasznos linkek:

Tárczy Judit
Judit vagyok!

Kérdésével forduljon hozzám bizalommal!

06 1 226 4179
06 30 6303 777

Írjon nekünk!

Név

E-mail cím

Telefonszám

Üzenet

Biztonsági kód:

Sztárok, akik velünk fiatalodtak
Horváth Éva

„Egy-egy esemény előtt ez a pár perces arcfiatalítás valóban csodára képes. És ha megcsináljuk a 20 napos kúrát, akkor a ránctalanító hatás sem marad el.”

Horváth Éva, szépségkirálynő

Bíró Ica

„Azért szeretem nagyon a Newa bőrfiatalító készüléket, mert nemcsak a ráncokat csökkenti, hanem az arc kontúrját is eredményesen megemeli."

Bíró Ica, modell

tovább >>
Bőrgyógyászok ajánlásával
Dr. Julia T. Hunter

„Ez a legjobb teljes testre alkalmazható bőrfeszesítő technológia, mellyel eddig találkoztam (...) pedig nekem nem könnyű a kedvemre tenni.”

Dr. Julia T. Hunter

Dr. Neil S. Sadick

„Mi ajánljuk a Newát az összes olyan páciensünknek, aki nagyszerű, otthon elérhető eredményekre vágyik."

Dr. Neil S. Sadick

tovább >>
Newa™ 3DEEP® - vásárlóink eredményei

„Már rögtön az első kezelést követően éreztem a különbséget a bőrömön – és látható is volt! Nagyon sok dicséretet kaptam.”

G.H., 52 éves

„A szarkalábak és ráncok már kevésbé észrevehetőek, különösen a mélyebb ráncok a szemem körül!”

S.S., 46 éves

„A kezelések nagyon kellemesek és az eredmény láthatóan észlelhető már az első kezelés után is.  A Newa™ pontosan az, amit kerestem.”

G.W., 45 éves

tovább >>
Newa™ 3DEEP® - klinikai tanulmányok

Objektív méréseken alapuló klinikai vizsgálatok szerint a Newa™ 3DEEP® 1 hónapos kúrát követően átlagosan 36%-kal csökkenti a ráncokat. tovább >>

Mi az a 3DEEP®?

Az orvos-esztétikai centrumok népszerű arcfiatalító technológiája. Ugyanezt építették be a Newa™ otthoni ránctalanító készülékbe: hatékonyságát orvostechnikai minősítés is jelzi.

tovább >>
Newa™ 3DEEP® videók
Díjazott innováció

A Newa™3DEEP® egy Edison Awards bronzérmes találmány! Interjú a fejlesztővel:

Ránctalanítás cikkek

Ránctalanítás kollagén segítségével – Átverés vagy Csodaszer?

Napjainkban egyre többször hallhatunk a kollagén áldásos hatásairól. Ódákat zengenek róla a narancsbőrösök, az ízületi problémákkal küzdők, és a…

Ránctalanító Szalonkezelés Otthon, Karantén Idején

Végre rátaláltál a Tökéletes Ránctalanító és Bőrfeszesítő Megoldásra, mégpedig a szépségszalonok rádiófrekvenciás bőrfeszesítő kezelésében. Évek hosszú és fáradságos keresése…

Ráncok és Megereszkedett Bőr Mindenhol – Mi a Teendő?

Már nem olyan feszes az arcbőröd, mint régen? Mintha már nem is csak a ráncokkal lenne probléma, de még…

tovább >>

Newa ügyfélszolgálat

2013-2019 Newa™ 3DEEP® / Minden jog fenntartva