A 3DEEP® rádiófrekvenciás ránctalanítás működésének menete

A nők mindenütt bőrápoló termékekhez fordulnak, hogy megtalálják a megoldást az öregedés jeleinek, a ráncok csökkentésére. Azonban még a legjobb bőrápoló termékek is csak a bőr felső rétegeibe hatolnak.

A Newa™ ránctalanító gépet a 3DEEP® rádiófrekvenciás technológia teszi annyira hatékonnyá

Ez a rádiófrekvenciás technológia természetesen stimulálja a kollagén formációt: a meglévő kollagén rostok erősítésével és új kollagén és elasztin rostok termelésének stimulálásával. A Newa anti-aging, ránctalanító, ránctalanító készülék ezt azáltal éri el, hogy rádiófrekvenciás energiát juttat a bőr mély rétegeibe, ahol az új kollagén és elasztin termelődik. A Newa ránctalanító az irharéteget melegíti fel a kollagén átalakulás stimulálása céljából, anélkül, hogy a bőr felső hámrétegét túlmelegítené.

3DEEP® rádiófrekvenciás ránctalanító kezelés előtt

Az irhában a kollagén rostok minősége csökkent mértékű a kollagén képződés romlása miatt. Emiatt a bőr vékonyabb, lazább, így könnyebben ereszkedik meg és könnyebben jönnek létre rajta ráncok.

3DEEP_technologia_kezeles_elott

3DEEP® rádiófrekvenciás kezelés alatt

A kollagén rostok biztonságosan és fájdalommentesen melegszenek fel és húzódnak össze a rádiófrekvenciás energia hatására, ami célzottan jut az irharétegbe, hogy ott stimulálja a kollagén átalakulást. Már a kezelés alatt érezhető némi közvetlen feszesedés, ami a bőr megújulásának és felfrissülésének élményével jár. A rádiófrekvenciás bőrfeszesítésből eredő hő egy kellemes meleg, masszírozó érzést kelt a kezelési területén.

3DEEP_technologia_kezeles_kozben

Közvetlenül a 3DEEP® rádiófrekvenciás ránctalanító kezelés után

A dermiszben jelen lévő kollagén megfeszül, ez megújult, feszes érzést kelt az arckezelést követően. A rádiófrekvenciás arckezelés ezt követően további kollagén átalakulást és kollagén termelést serkent, így a folyamatot rendszeresen kell ismételni a kívánt kollagénépítő hatás eléréséhez.

3DEEP_technologia_kezeles_utan

A kezdeti 1 hónapos 3DEEP® rádiófrekvenciás ránctalanító kezelést követő pár héttel kezdődően

Új kollagén jött létre és a kollagén termelés aktívabb. A bőr feszesebbnek néz ki, és a ráncok állapota javul. Az arcbőr sokkal frissebbnek néz ki és a színtónusa is javul.

Hasznos linkek:

Tárczy Judit
Judit vagyok!

Kérdésével forduljon hozzám bizalommal!

06 1 226 4179
06 30 6303 777

Írjon nekünk!

Név

E-mail cím

Telefonszám

Üzenet

Biztonsági kód:

Sztárok, akik velünk fiatalodtak
Horváth Éva

„Egy-egy esemény előtt ez a pár perces arcfiatalítás valóban csodára képes. És ha megcsináljuk a 20 napos kúrát, akkor a ránctalanító hatás sem marad el.”

Horváth Éva, szépségkirálynő

Bíró Ica

„Azért szeretem nagyon a Newa bőrfiatalító készüléket, mert nemcsak a ráncokat csökkenti, hanem az arc kontúrját is eredményesen megemeli."

Bíró Ica, modell

tovább >>
Bőrgyógyászok ajánlásával
Dr. Julia T. Hunter

„Ez a legjobb teljes testre alkalmazható bőrfeszesítő technológia, mellyel eddig találkoztam (...) pedig nekem nem könnyű a kedvemre tenni.”

Dr. Julia T. Hunter

Dr. Neil S. Sadick

„Mi ajánljuk a Newát az összes olyan páciensünknek, aki nagyszerű, otthon elérhető eredményekre vágyik."

Dr. Neil S. Sadick

tovább >>
Newa™ 3DEEP® - vásárlóink eredményei

„Már rögtön az első kezelést követően éreztem a különbséget a bőrömön – és látható is volt! Nagyon sok dicséretet kaptam.”

G.H., 52 éves

„A szarkalábak és ráncok már kevésbé észrevehetőek, különösen a mélyebb ráncok a szemem körül!”

S.S., 46 éves

„A kezelések nagyon kellemesek és az eredmény láthatóan észlelhető már az első kezelés után is.  A Newa™ pontosan az, amit kerestem.”

G.W., 45 éves

tovább >>
Newa™ 3DEEP® - klinikai tanulmányok

Objektív méréseken alapuló klinikai vizsgálatok szerint a Newa™ 3DEEP® 1 hónapos kúrát követően átlagosan 36%-kal csökkenti a ráncokat. tovább >>

Mi az a 3DEEP®?

Az orvos-esztétikai centrumok népszerű arcfiatalító technológiája. Ugyanezt építették be a Newa™ otthoni ránctalanító készülékbe: hatékonyságát orvostechnikai minősítés is jelzi.

tovább >>
Newa™ 3DEEP® videók
Díjazott innováció

A Newa™3DEEP® egy Edison Awards bronzérmes találmány! Interjú a fejlesztővel:

Ránctalanítás cikkek

Ránctalanítás kollagén segítségével – Átverés vagy Csodaszer?

Napjainkban egyre többször hallhatunk a kollagén áldásos hatásairól. Ódákat zengenek róla a narancsbőrösök, az ízületi problémákkal küzdők, és a…

Ránctalanító Szalonkezelés Otthon, Karantén Idején

Végre rátaláltál a Tökéletes Ránctalanító és Bőrfeszesítő Megoldásra, mégpedig a szépségszalonok rádiófrekvenciás bőrfeszesítő kezelésében. Évek hosszú és fáradságos keresése…

Ráncok és Megereszkedett Bőr Mindenhol – Mi a Teendő?

Már nem olyan feszes az arcbőröd, mint régen? Mintha már nem is csak a ráncokkal lenne probléma, de még…

tovább >>

Newa ügyfélszolgálat

2013-2019 Newa™ 3DEEP® / Minden jog fenntartva