A Fashiontime.hu tesztelte a Newa ránctalanító készüléket!

,,Melyik nő számára ne lenne vonzó az ígéret, hogy láthatóan csökkentheti ráncait? Ráadásul saját otthonában, egy luxuskezeléssel! Mi is elcsábultunk, teszteltünk és ámultunk.

newa ránctalanító teszt

Newa ránctalanító teszt a Fashiontime.hu-n

Hatalmas várakozással néztem az exkluzív ránctalanító kúra elé egy hónappal ezelőtt, amikor felkértek a Newa otthoni bőrfiatalító készülék tesztelésére. Vonzó volt a lehetőség, hogy végre egy professzionális ránctalanító kezelés hatását érezhetem a bőrömön. És egyébként is régóta próbáltam szabadulni a kínzó tudattól, hogy a negyedik X-en túl már semmi sem elég hatékony a ráncok ellen.

Ránctalanítás – titkos arcfeltöltő összetevők nélkül

Az ígéret szerint a Newa merőben más, mint a többi otthoni ránctalanító készülék. Egyrészt mert nem hatóanyagokkal dolgozik, így nem kell hozzá semmilyen titkos (és átmeneti-hatású) szérum. Tehát hidratálás helyett valódi ránccsökkentést nyújt. Másrészt a Newa a világon az egyetlen otthoni gép, amelybe a 3DEEP bőrfeszesítő technológiát beépítették. (Ezzel 2013-ban az Edison Innovation bronzérmét is elnyerte.)

Newa ránctalanítás, arcfiatalítás

A Newa kezelés rendkívül hatékony, ráadásul kellemes

Ilyen csinos kis „biográfia” után már meg sem lepődtem, hogy klinikai tesztekben átlag 36%-os ránccsökkenést produkált az otthoni 3DEEP rádiófrekvenciás szerkezet. Arra azonban egyre kíváncsibb lettem, hogy az én híresen száraz és ráncosodásra hajlamos bőrömmel mit fog majd kezdeni.

Első tapasztalataim a Newa ránctalanítóról

Már az első kezelés után megértettem, miért beszélnek szuperlatívuszokban a Newáról mindazok, akik egyszer is próbálták. A készülék rendelkezik egy azonnali bőrfeszesítő hatással, ami – bár csak néhány óráig tart – tényleg lenyűgöző. És szerencsére a kezelések ránctalanító hatására sem kellet sokat várnom!

A Newa készüléket 1 hónapon keresztül (összesen 20 alkalommal) használtam a teljes arcomon, területenként 4 percig. Semmi másra nem volt szükségem a kúrához, csupán a készülékre és egy tubus kontakt gélre, amely a 3DEEP rádióhullámokat képes a bőrbe juttatni.

Newa ránctalanítás, arcfiatalítás

Napi pár perces finom masszázs

A kezelés meglepően kellemes: nyoma sem volt benne annak csípő érzésnek, ami egyes ránctalanító eljárásokra jellemző. A Newa bőrfiatalítás inkább egy meleg masszázshoz hasonlított. További pozitívum, hogy nem volt tortúra és nem is fosztott meg sok szabadidőtől.

Kevesebb ránc, feszesebb arc!

Bár százalékban nem tudnám kifejezni saját eredményeimet, a változás, amit 1 hónap elteltével látok, tényleg lenyűgöző! A szám körüli terület, a szemem környéke, valamint az orcám is láthatóan simább és feszesebb. A ráncaim jóval halványabbak, az arcom pedig gyönyörűen megemelkedett, és valahogy a tónusa is megváltozott. Sokkal fiatalosabbnak látszik és ezt többen is észrevették! Talán a szám környékével vagyok a leginkább elégedett, de annak is igazán örülök, hogy a bosszantó szarkalábakat végre sikerült csökkentenem.

A további eredményeket is kíváncsian várom, hiszen az ígéret szerint még nem ért véget a változás. A kezelésekkel aktivizált bőrsejtjeim a következő 3-6 hónapban továbbra is új kollagént és elasztint termelnek majd, így bőröm állapota ez idő alatt fokról-fokra javulni fog.

Newa ránctalanítás, arcfiatalítás

Nyakon és dekoltázson is használható!

Feszesítésre és hatásfokozásra továbbra is fogom használni a készüléket, hetente kétszer. Sőt, már újabb területek (dekoltázs, nyak, toka) ránctalanítását is tervezgetem, hiszen mint kiderült, ezekben a zónákban is használható a Newa bőrfiatalító készülék!”

A cikk eredeti forrása ide kattintva érhető el.

newa-ranctalanitas-otthonTű és fájdalom nélkül fiatalítaná bőrét?

Rendelje meg most a Newa™ ránctalanító készüléket, amellyel otthon, kényelmesen feszesítheti arckontúrját és csökkentheti ráncait!

newa-megrendeles

Tárczy Judit
Judit vagyok!

Kérdésével forduljon hozzám bizalommal!

06 1 226 4179
06 30 6303 777

Írjon nekünk!

Név

E-mail cím

Telefonszám

Üzenet

Biztonsági kód:

Sztárok, akik velünk fiatalodtak
Horváth Éva

„Egy-egy esemény előtt ez a pár perces arcfiatalítás valóban csodára képes. És ha megcsináljuk a 20 napos kúrát, akkor a ránctalanító hatás sem marad el.”

Horváth Éva, szépségkirálynő

Bíró Ica

„Azért szeretem nagyon a Newa bőrfiatalító készüléket, mert nemcsak a ráncokat csökkenti, hanem az arc kontúrját is eredményesen megemeli."

Bíró Ica, modell

tovább >>
Bőrgyógyászok ajánlásával
Dr. Julia T. Hunter

„Ez a legjobb teljes testre alkalmazható bőrfeszesítő technológia, mellyel eddig találkoztam (...) pedig nekem nem könnyű a kedvemre tenni.”

Dr. Julia T. Hunter

Dr. Neil S. Sadick

„Mi ajánljuk a Newát az összes olyan páciensünknek, aki nagyszerű, otthon elérhető eredményekre vágyik."

Dr. Neil S. Sadick

tovább >>
Newa™ 3DEEP® - vásárlóink eredményei

„Már rögtön az első kezelést követően éreztem a különbséget a bőrömön – és látható is volt! Nagyon sok dicséretet kaptam.”

G.H., 52 éves

„A szarkalábak és ráncok már kevésbé észrevehetőek, különösen a mélyebb ráncok a szemem körül!”

S.S., 46 éves

„A kezelések nagyon kellemesek és az eredmény láthatóan észlelhető már az első kezelés után is.  A Newa™ pontosan az, amit kerestem.”

G.W., 45 éves

tovább >>
Newa™ 3DEEP® - klinikai tanulmányok

Objektív méréseken alapuló klinikai vizsgálatok szerint a Newa™ 3DEEP® 1 hónapos kúrát követően átlagosan 36%-kal csökkenti a ráncokat. tovább >>

Mi az a 3DEEP®?

Az orvos-esztétikai centrumok népszerű arcfiatalító technológiája. Ugyanezt építették be a Newa™ otthoni ránctalanító készülékbe: hatékonyságát orvostechnikai minősítés is jelzi.

tovább >>
Newa™ 3DEEP® videók
Díjazott innováció

A Newa™3DEEP® egy Edison Awards bronzérmes találmány! Interjú a fejlesztővel:

Ránctalanítás cikkek

Ránctalanítás kollagén segítségével – Átverés vagy Csodaszer?

Napjainkban egyre többször hallhatunk a kollagén áldásos hatásairól. Ódákat zengenek róla a narancsbőrösök, az ízületi problémákkal küzdők, és a…

Ránctalanító Szalonkezelés Otthon, Karantén Idején

Végre rátaláltál a Tökéletes Ránctalanító és Bőrfeszesítő Megoldásra, mégpedig a szépségszalonok rádiófrekvenciás bőrfeszesítő kezelésében. Évek hosszú és fáradságos keresése…

Ráncok és Megereszkedett Bőr Mindenhol – Mi a Teendő?

Már nem olyan feszes az arcbőröd, mint régen? Mintha már nem is csak a ráncokkal lenne probléma, de még…

tovább >>

Newa ügyfélszolgálat

2013-2019 Newa™ 3DEEP® / Minden jog fenntartva