A hatékony ránctalanítás nem álom többé

Egy bizonyos életkor fölött sajnos mindenkinek meggyűlik a baja a ráncokkal. A bőrgyógyászok és kozmetikusok többnyire azt javasolják, hogy kb. már 30 éves kortól érdemes elkezdeni a barázdák elleni küzdelmet, és itt a küzdelem szón van a hangsúly. 

A ránctalanítás zsákutcái

Bár a ránctalanító krémeken kívül rengeteg ránctalanító kezelés és ránctalanító készülék létezik, de ezek legtöbbször a bőr hidratálásán alapulnak. Így pedig a ránctalanítás tényleg valódi küzdelem lehet egyeseknek. Arról nem is beszélve, hogy adott esetben rengeteg pénzt költünk a kúrákra, és legalább havonta meg kell látogatnunk a kozmetikust vagy a bőrgyógyászt, ami az értékes időnk egy részét is elveszi, amit nem biztos, hogy ránctalanításra szeretnénk szánni.

Radiofrekvencias arckezeles otthon

Arcfiatalítás, ránctalanítás, bőrfiatalítás – kedvelt szavak a tükör előtt

A hatékony arcfiatalítás titka

A hatékony arcfiatalítás titka abban rejlik, hogy nem csupán öregedés elleni különféle hatóanyagokat juttatunk bőrbe, hanem a bőr saját kollagéntermelését stimuláljuk. A kollagén szónak negyvenéves kor fölött különösen nagy jelentősége van, hiszen ahogy öregszünk, a szervezetünk egyre kevesebb kollagént termel, ennek hatására pedig az arc elveszíti rugalmasságát, a kontúrjai elmosódnak, és egyre több ránc jelenik meg rajta. Innentől persze érthető, hogy mindannyiunk fejében megfordul a ránctalanítás gondolata.

Ugyanakkor kevés olyan ránctalanító módszert találni, ami képes növelni a bőr saját kollagéntermelését, vagy hogyha ezt tudják, akkor általában a bőr sérülésével, így fájdalommal/kellemetlenségekkel is járnak (pl. a dermaroller). Ráadásul ha a bőr sérül, akkor napfény hatására májfoltok is kialakulhatnak.

Rádiófrekvenciás arckezelés

DE szerencsére van olyan sérülés és fájdalommentes ránctalanító módszer is, amely képes a bőr saját kollagéntermelését stimulálni – ez a rádiófrekvenciás arckezelés, mely az arcfiatalítás területén manapság igen közkedveltnek számít. Érthető módon.

Newa 3deep arcfiatalító

Rádiófrekvenciás arckezelés saját otthonunk kényelmében egy tenyérnyi gép segítségével

Hatékony arcfiatalítás otthon is

S hogy mondjunk még egy jó hírt: mindenki óriási szerencséjére kapható a piacon a Newa™ 3DEEP® névre hallgató rádiófrekvenciás kezelést végző kis készülék, melyet direkt otthoni használatra fejlesztettek ki és másik fő tulajdonsága, hogy NEM szérumok bőrbe juttatásával vagy átmeneti hidratálással dolgozik, így hatása merőben más, mint a hatóanyagokkal működő otthoni arckezelő készülékeké. Ráadásul nemcsak az arcon, hanem a nyakon, tokán és a dekoltázson is használható ránctalanításra, bőrfiatalításra.

Próbálja ki a rádiófrekvenciás arckezelést a ráncok ellen a Newa™  3DEEP® készülékkel! Kattintson ide! >>>

Bódics Enikő

Tárczy Judit
Judit vagyok!

Kérdésével forduljon hozzám bizalommal!

06 1 226 4179
06 30 6303 777

Írjon nekünk!

Név

E-mail cím

Telefonszám

Üzenet

Biztonsági kód:

Sztárok, akik velünk fiatalodtak
Horváth Éva

„Egy-egy esemény előtt ez a pár perces arcfiatalítás valóban csodára képes. És ha megcsináljuk a 20 napos kúrát, akkor a ránctalanító hatás sem marad el.”

Horváth Éva, szépségkirálynő

Bíró Ica

„Azért szeretem nagyon a Newa bőrfiatalító készüléket, mert nemcsak a ráncokat csökkenti, hanem az arc kontúrját is eredményesen megemeli."

Bíró Ica, modell

tovább >>
Bőrgyógyászok ajánlásával
Dr. Julia T. Hunter

„Ez a legjobb teljes testre alkalmazható bőrfeszesítő technológia, mellyel eddig találkoztam (...) pedig nekem nem könnyű a kedvemre tenni.”

Dr. Julia T. Hunter

Dr. Neil S. Sadick

„Mi ajánljuk a Newát az összes olyan páciensünknek, aki nagyszerű, otthon elérhető eredményekre vágyik."

Dr. Neil S. Sadick

tovább >>
Newa™ 3DEEP® - vásárlóink eredményei

„Már rögtön az első kezelést követően éreztem a különbséget a bőrömön – és látható is volt! Nagyon sok dicséretet kaptam.”

G.H., 52 éves

„A szarkalábak és ráncok már kevésbé észrevehetőek, különösen a mélyebb ráncok a szemem körül!”

S.S., 46 éves

„A kezelések nagyon kellemesek és az eredmény láthatóan észlelhető már az első kezelés után is.  A Newa™ pontosan az, amit kerestem.”

G.W., 45 éves

tovább >>
Newa™ 3DEEP® - klinikai tanulmányok

Objektív méréseken alapuló klinikai vizsgálatok szerint a Newa™ 3DEEP® 1 hónapos kúrát követően átlagosan 36%-kal csökkenti a ráncokat. tovább >>

Mi az a 3DEEP®?

Az orvos-esztétikai centrumok népszerű arcfiatalító technológiája. Ugyanezt építették be a Newa™ otthoni ránctalanító készülékbe: hatékonyságát orvostechnikai minősítés is jelzi.

tovább >>
Newa™ 3DEEP® videók
Díjazott innováció

A Newa™3DEEP® egy Edison Awards bronzérmes találmány! Interjú a fejlesztővel:

Ránctalanítás cikkek

Ránctalanítás kollagén segítségével – Átverés vagy Csodaszer?

Napjainkban egyre többször hallhatunk a kollagén áldásos hatásairól. Ódákat zengenek róla a narancsbőrösök, az ízületi problémákkal küzdők, és a…

Ránctalanító Szalonkezelés Otthon, Karantén Idején

Végre rátaláltál a Tökéletes Ránctalanító és Bőrfeszesítő Megoldásra, mégpedig a szépségszalonok rádiófrekvenciás bőrfeszesítő kezelésében. Évek hosszú és fáradságos keresése…

Ráncok és Megereszkedett Bőr Mindenhol – Mi a Teendő?

Már nem olyan feszes az arcbőröd, mint régen? Mintha már nem is csak a ráncokkal lenne probléma, de még…

tovább >>

Newa ügyfélszolgálat

2013-2019 Newa™ 3DEEP® / Minden jog fenntartva