A kétségbeesés következményei – Balul elsült arcfiatalítások

A ráncfelvarrás a köztudatban gyors és komplikációktól mentes műtétként él, valójában azonban igenis komoly beavatkozás.

Arcfiatalítás műtéttel: a ráncfelvarrás

Ráncfelvarrásos arcfiatalítás során a bőrt elválasztják az alatta lévő kötőszövetektől, ezeket felvarrják, majd a bőrt ehhez igazítva szintén az új arcra szabják. A vágásokat többnyire a hajas fejbőrön és a fül mögött ejtik, hogy kevésbé látsszanak.

A ráncfelvarrásos arcfiatalítás komplikációi

A ráncfelvarrással történő arcfiatalításnak több hátulütője is van. A műtéti komplikációk között szerepel a hegesedés, a gyulladás, víz felgyűlése a bőr alatt, vérzés és érzéketlenség is.

A ráncfelvarrással történő arcfiatalításnak több hátulütője is van.

A ráncfelvarrással történő arcfiatalításnak több hátulütője is van

Balul elsült arcfiatalítások

A legszembetűnőbb az, amikor a ráncfelvarrás nem jól sikerül, a beteg arca pedig egészen szoborszerű lesz az arcfiatalítás után.

  • Rose McGowan például tagadja, hogy ráncfelvarrásra adta volna a fejét, de jól látszik, hogy mosolya természetellenes lett az arcfiatalítás után, mimikája pedig alig látható, arca szinte alig mozog.
  • Sajnos Melanie Griffith arcfelvarrása sem sikerült jól, az egyik legismertebb példa, amikor valakit el akarunk tántorítani a műtéti arcfiatalítástól.

 

De vajon létezik egy köztes módszer, ami nem olyan drasztikus, mint a műtét, de például túlmutat a ránctalanító krémeken? Igen, létezik, a neve rádiófrekvenciás arckezelés, mely manapság már minden hölgy (és úr!) számára könnyedén elérhető.

A rádiófrekvenciás arcfiatalítás manapság igen népszerű, nem beszélve a Newa készülékről

A rádiófrekvenciás arcfiatalítás manapság igen népszerű, nem beszélve a Newa készülékről

Arcfiatalítás rádiófrekvenciás arckezeléssel

A rádiófrekvenciás arckezelés manapság igen népszerű, de ami még talán ennél is jobb hír az otthon szépülni vágyóknak: a 3DEEP® hexapoláris rádiófrekvenciás arckezelés technológiát már egy kis otthoni készülékbe is sikerült beépíteni, melynek neve Newa 3DEEP®. Ez az otthoni ránctalanító gép célzott, fájdalommentes és kényelmes kezelést képes biztosítani az arcfiatalításra vágyóknak. Az otthoni használat teljesen biztonságos és komplikációmentes.

Próbálja ki a rádiófrekvenciás arckezelést a ráncok ellen a Newa™  3DEEP® készülékkel! Kattintson ide! >>>

Bódics Enikő

Tárczy Judit
Judit vagyok!

Kérdésével forduljon hozzám bizalommal!

06 1 226 4179
06 30 6303 777

Írjon nekünk!

Név

E-mail cím

Telefonszám

Üzenet

Biztonsági kód:

Sztárok, akik velünk fiatalodtak
Horváth Éva

„Egy-egy esemény előtt ez a pár perces arcfiatalítás valóban csodára képes. És ha megcsináljuk a 20 napos kúrát, akkor a ránctalanító hatás sem marad el.”

Horváth Éva, szépségkirálynő

Bíró Ica

„Azért szeretem nagyon a Newa bőrfiatalító készüléket, mert nemcsak a ráncokat csökkenti, hanem az arc kontúrját is eredményesen megemeli."

Bíró Ica, modell

tovább >>
Bőrgyógyászok ajánlásával
Dr. Julia T. Hunter

„Ez a legjobb teljes testre alkalmazható bőrfeszesítő technológia, mellyel eddig találkoztam (...) pedig nekem nem könnyű a kedvemre tenni.”

Dr. Julia T. Hunter

Dr. Neil S. Sadick

„Mi ajánljuk a Newát az összes olyan páciensünknek, aki nagyszerű, otthon elérhető eredményekre vágyik."

Dr. Neil S. Sadick

tovább >>
Newa™ 3DEEP® - vásárlóink eredményei

„Már rögtön az első kezelést követően éreztem a különbséget a bőrömön – és látható is volt! Nagyon sok dicséretet kaptam.”

G.H., 52 éves

„A szarkalábak és ráncok már kevésbé észrevehetőek, különösen a mélyebb ráncok a szemem körül!”

S.S., 46 éves

„A kezelések nagyon kellemesek és az eredmény láthatóan észlelhető már az első kezelés után is.  A Newa™ pontosan az, amit kerestem.”

G.W., 45 éves

tovább >>
Newa™ 3DEEP® - klinikai tanulmányok

Objektív méréseken alapuló klinikai vizsgálatok szerint a Newa™ 3DEEP® 1 hónapos kúrát követően átlagosan 36%-kal csökkenti a ráncokat. tovább >>

Mi az a 3DEEP®?

Az orvos-esztétikai centrumok népszerű arcfiatalító technológiája. Ugyanezt építették be a Newa™ otthoni ránctalanító készülékbe: hatékonyságát orvostechnikai minősítés is jelzi.

tovább >>
Newa™ 3DEEP® videók
Díjazott innováció

A Newa™3DEEP® egy Edison Awards bronzérmes találmány! Interjú a fejlesztővel:

Ránctalanítás cikkek

Ránctalanítás kollagén segítségével – Átverés vagy Csodaszer?

Napjainkban egyre többször hallhatunk a kollagén áldásos hatásairól. Ódákat zengenek róla a narancsbőrösök, az ízületi problémákkal küzdők, és a…

Ránctalanító Szalonkezelés Otthon, Karantén Idején

Végre rátaláltál a Tökéletes Ránctalanító és Bőrfeszesítő Megoldásra, mégpedig a szépségszalonok rádiófrekvenciás bőrfeszesítő kezelésében. Évek hosszú és fáradságos keresése…

Ráncok és Megereszkedett Bőr Mindenhol – Mi a Teendő?

Már nem olyan feszes az arcbőröd, mint régen? Mintha már nem is csak a ráncokkal lenne probléma, de még…

tovább >>

Newa ügyfélszolgálat

2013-2019 Newa™ 3DEEP® / Minden jog fenntartva