A megereszkedett arckontúr megemelése

A kor előrehaladtával a kötőszöveteink meggyengülnek, amelyek többek között a bőr állapotán is megmutatkoznak. Ennek első jelei a finom ráncok, majd később a mélyebbek. Ezek zavaróak ugyan, de sokkal nagyobb probléma tud lenni, mikor az arcbőr, azaz arc kontúrja ereszkedik meg.

A megereszkedett arckontúr hatásai

Az arcbőr megereszkedése óhatatlanul mélyíti az amúgy is jelenlevő barázdákat. Ilyen a nasolabilalis redő, ami az orrszéltől az ajkak mellé halad, ilyenek a marionett vonalak az ajkak és az állkapocs között, vagy a mosolyra jelentkező oldalsó arcvonalak is. Ennek hatására mélyülnek a szem alatti táskák is, de a szemhéj éppúgy áldozata lehet a folyamatnak. A bőr megnyúlásának hatására alakul ki a kettős áll vagy a toka is. Ha ezek a jelenségek kialakulnak, jelentősen “öregíthetik” viselőjüket, ezért nagyon zavaróak.

Az arckontúr megereszkedése rosszabb, mint a ráncok megjelenése.

Az első ijedtség után jöhetnek azok a lehetőségek, amelyek segítik a megereszkedett arckontúr megemelését!

Nem csoda, hiszen minden társadalomban minden korban fiatalabbak akartunk lenni a korunknál. Ha ehhez hozzávesszük a karcsúságra való áhított vágyat, akkor vagyunk igazi csapdában. A megereszkedett bőr ugyanis kifejezettebb, ha a bőr alatti zsírszövet megfogyatkozik. Ez alól a toka kivételt képezhet, mert a tokát a zsír húzása kifejezettebbé teheti, épp ezért a toka kezelésénél esetenként a zsírleszívás vagy a zsír elbontása is a szépészeti beavatkozás része lehet.

Mit tehetünk a megereszkedett arckontúr ellen?

Igazából a ránctalanítás és a bőrfeszesítés szinonim fogalmakként vannak jelen. A bőr feszesítésével ugyanis nemcsak a ráncok simulnak el, hanem a megereszkedett bőr is visszanyerhet valamit régi voltából, sokszor nem is keveset.

A megereszkedett arckontúrra a Newa a megoldás.

A Newa ránctalanító kezeléssel nemcsak a ráncok halványulnak el, hanem a megereszkedett arckontúr is látványosan megemelkedik.

A ráncfelvarrás nevű plasztikai sebészeti eljárás is ezt a párhuzamot testesíti meg, hiszen nem a ráncokat, hanem a bőrt varrják fel – kicsippentve belőle a felesleget – és ennek hatására kisimulnak a ráncok is. A kifejezetten lógó vagy megereszkedett bőr esetén ki kell jelenteni, hogy nincs is más megoldás, ami a sebészeti beavatkozást hatásában meg tudná közelíteni.

A megereszkedett arckontúrra gyógyírja

Az esetek nagy többségében viszont hála istennek nem erről van szó. Maga a kifejezés is, amiről most szólunk – arckontúr megereszkedése – egy kecsesebb, finomabb fogalmat takar. A bőr kötőszöveti elemeinek megnyúlása egyenletesen az egész arcra kihat, ez alakítja ki alkattól függően azt a képet, amely az öregebb külsőt kölcsönzi. Ez viselőjének önértékelési zavart okozhat, ami ki is ülhet az arcára tovább rontva a képet. Így a kontúremelő beavatkozások nem pusztán szépészeti jellegűek, hanem bizony a jóérzésre, hangulatra is kihatnak. Ezért is mondják használóik a Newára, hogy egy kis sziget az életünkben.

A Newa kezeléssel nem csak arckontúrunkra hatunk, hanem jó lelki állapotot is okoz.

A jó közérzet, a jó hangulat arcbőrünkre is kihat!

A megereszkedett arckontúrra egy otthoni orvos esztétikai eszköz!

Newa ránctalanító

A kis Newa otthoni ránctalanító gép

A Newa bőrmegújító otthoni készüléket igazából nevezhetnénk kontúremelőnek is, hiszen a kezelés pont erről szól. Bár alkalmas egyes ráncos területek kezelésére is, de a 20 alkalmas kezelési sorozat lényege, hogy egyenletesen kezeli az arc egész szerkezetét és így éri el a teljes kontúr változását. A kezelés során ugyanis az arcot zónákra kell osztani és minden zónát kezelni kell, hiszen a finom ráncok helyi kezelése során megerősíthetjük a helyi rostokat és csökkenthetjük azok megjelenését, de a nagyobb ráncok esetén nincs az a laikus, aki megmondja, hogy melyik rost milyen irányú húzásától a legkifejezettebb. Ha azonban egyenletes feszesítést érünk el, akkor a kérdés eltörpül, a ránc pedig kevésbé kifejezetté válik.

A Newa otthoni ránctalanító készülékkel a kezelés az otthon kényelmében történik, fájdalommentes, sőt, inkább egy kellemes meleg masszázshoz hasonlatos. A kezelés során érezheti a törődést saját magával. Ha szeretné ezt a kényeztetést Ön is élvezni, akkor rendelje meg a Newa™ 3DEEP® technológiával ellátott otthoni orvos-esztétikai készüléket. Ha pedig szeretne még többet tudni a készülékről, akkor olvasson róla többet itt. >>

gulyas1

Dr. Gulyás Tamás – orvos, életmódszakértő – Newa.hu

Tanácsra van szüksége?
Forduljon bizalommal szakértőnkhöz!

Tel.: + 36 30 6303 777
Email: info@newa.hu

Tárczy Judit
Judit vagyok!

Kérdésével forduljon hozzám bizalommal!

06 1 226 4179
06 30 6303 777

Írjon nekünk!

Név

E-mail cím

Telefonszám

Üzenet

Biztonsági kód:

Sztárok, akik velünk fiatalodtak
Horváth Éva

„Egy-egy esemény előtt ez a pár perces arcfiatalítás valóban csodára képes. És ha megcsináljuk a 20 napos kúrát, akkor a ránctalanító hatás sem marad el.”

Horváth Éva, szépségkirálynő

Bíró Ica

„Azért szeretem nagyon a Newa bőrfiatalító készüléket, mert nemcsak a ráncokat csökkenti, hanem az arc kontúrját is eredményesen megemeli."

Bíró Ica, modell

tovább >>
Bőrgyógyászok ajánlásával
Dr. Julia T. Hunter

„Ez a legjobb teljes testre alkalmazható bőrfeszesítő technológia, mellyel eddig találkoztam (...) pedig nekem nem könnyű a kedvemre tenni.”

Dr. Julia T. Hunter

Dr. Neil S. Sadick

„Mi ajánljuk a Newát az összes olyan páciensünknek, aki nagyszerű, otthon elérhető eredményekre vágyik."

Dr. Neil S. Sadick

tovább >>
Newa™ 3DEEP® - vásárlóink eredményei

„Már rögtön az első kezelést követően éreztem a különbséget a bőrömön – és látható is volt! Nagyon sok dicséretet kaptam.”

G.H., 52 éves

„A szarkalábak és ráncok már kevésbé észrevehetőek, különösen a mélyebb ráncok a szemem körül!”

S.S., 46 éves

„A kezelések nagyon kellemesek és az eredmény láthatóan észlelhető már az első kezelés után is.  A Newa™ pontosan az, amit kerestem.”

G.W., 45 éves

tovább >>
Newa™ 3DEEP® - klinikai tanulmányok

Objektív méréseken alapuló klinikai vizsgálatok szerint a Newa™ 3DEEP® 1 hónapos kúrát követően átlagosan 36%-kal csökkenti a ráncokat. tovább >>

Mi az a 3DEEP®?

Az orvos-esztétikai centrumok népszerű arcfiatalító technológiája. Ugyanezt építették be a Newa™ otthoni ránctalanító készülékbe: hatékonyságát orvostechnikai minősítés is jelzi.

tovább >>
Newa™ 3DEEP® videók
Díjazott innováció

A Newa™3DEEP® egy Edison Awards bronzérmes találmány! Interjú a fejlesztővel:

Ránctalanítás cikkek

Ránctalanítás kollagén segítségével – Átverés vagy Csodaszer?

Napjainkban egyre többször hallhatunk a kollagén áldásos hatásairól. Ódákat zengenek róla a narancsbőrösök, az ízületi problémákkal küzdők, és a…

Ránctalanító Szalonkezelés Otthon, Karantén Idején

Végre rátaláltál a Tökéletes Ránctalanító és Bőrfeszesítő Megoldásra, mégpedig a szépségszalonok rádiófrekvenciás bőrfeszesítő kezelésében. Évek hosszú és fáradságos keresése…

Ráncok és Megereszkedett Bőr Mindenhol – Mi a Teendő?

Már nem olyan feszes az arcbőröd, mint régen? Mintha már nem is csak a ráncokkal lenne probléma, de még…

tovább >>

Newa ügyfélszolgálat

2013-2019 Newa™ 3DEEP® / Minden jog fenntartva