A Newa™ gyártója: EndyMed Medical

A 3DEEP® bőrápoló kezelés technológiáját az EndyMed Medical fejlesztette ki, az esztétikai kezelő rendszerek egyik vezető gyártója

2007-es megalakulása óta, melyet vezető üzletemberek és orvosesztétikai szakemberek hoztak létre, az EndyMed azon dolgozik, hogy veszélytelen, beavatkozást nem igénylő, anti-aging bőrkezeléseket hozzon el az Ön számára. Mára évente több tízezer bőrgyógyász és orvosi szakember által végzett 3DEEP® technológiás bőrkezelést végeznek világszerte.

endymed_3DEEP_NEWA_ranctalanito_radiofrekvencias_gepek

Az EndyMedről pár pontban

Az EndyMed termékcsalád

  • Mind orvosi, mind esztétikai piacra szánt, hőn alapuló, multifunkciós termékek
  • Az egyedülálló 3DEEP® technológia kész a miniatürizálásra
  • A technológia hatékonysága és biztonságossága több ezer kezelés által bizonyított

A Newáról™ pár pontban

  • A Newa™ otthoni ránctalanító, bőrfeszesítő gép kifejlesztésével most már Ön is használhatja a 3DEEP® technológiát saját otthonában! A 3DEEP® technológia a Newa™ révén elérhető otthoni bőrkezelés a klinikai egyeztetések helyett.
  • A Newa elnyerte az Edison Innovation díjat Orvosi Tudományos kategóriában 
  • CE minősítéssel rendelkezik.
  • A Newa™ megkapta a világ legszigorúbb engedélyezési szerve, az FDA engedélyét!

fda ce edison

christopher_newa_otthoni_ranctalanito_gep-,,A pácienseink el vannak ragadtatva a 3DEEP® kezelés eredményeitől. Bátran ajánlom biztonsága és hatásossága miatt.” (Christopher Inglefield, London Bridge Plastic Surgery, London, UK)

 

serge-dahan_newa_otthoni_ranctalanito_gep-,,Az EndyMed 3DEEP® RF frakcionális bőrmegújító eszköz az egyik legjobb frakcionális kezelőeszköz, amit valaha használtam. Már az első kezeléstől kezdve látható a változás a ráncok, a rugalmasság, a bőr textúrája és feszessége tekintetében, ami az EndyMed frakcionális RF eszközét egyedülállóan hatékony eszközzé teszi a frakcionális rádiofrekvenciás eszközök között.” (Serge Dahan, MD, Board Certified Dermatologist, Toulouse, France)

Liliane Mouyal: Newa otthoni ranctalanito gep,,Lelkes vagyok, hogy az új EndyMed eszközzel dolgozhatok. Pácienseim megvannak elégedve a hatékony javulással, és a kezelés is könnyű és fájdalommentes.” (Liliane Mouyal, MD, Specialist Medical Laser, Paris, France)

 

További bőrgyógyász tapasztalatokért kattintson ide! >>>

newa-ranctalanitas-otthonTű és fájdalom nélkül fiatalítaná bőrét?

Ismerje meg a Newa™ ránctalanító készüléket, amellyel saját otthonában, kényelmesen végezhet 3DEEP® rádiófrekvenciás arckezeléseket!

bovebben-newa

Hasznos linkek:

Tárczy Judit
Judit vagyok!

Kérdésével forduljon hozzám bizalommal!

06 1 226 4179
06 30 6303 777

Írjon nekünk!

Név

E-mail cím

Telefonszám

Üzenet

Biztonsági kód:

Sztárok, akik velünk fiatalodtak
Horváth Éva

„Egy-egy esemény előtt ez a pár perces arcfiatalítás valóban csodára képes. És ha megcsináljuk a 20 napos kúrát, akkor a ránctalanító hatás sem marad el.”

Horváth Éva, szépségkirálynő

Bíró Ica

„Azért szeretem nagyon a Newa bőrfiatalító készüléket, mert nemcsak a ráncokat csökkenti, hanem az arc kontúrját is eredményesen megemeli."

Bíró Ica, modell

tovább >>
Bőrgyógyászok ajánlásával
Dr. Gold

„Könnyű használni, kényelmes, hatékonyan és észrevehetően csökkenti az arc ráncait, valamint feszesíti a bőrt és rendkívüli eredményeket nyújt.”

Dr. Michael H. Gold

Dr. Neil S. Sadick

„Mi ajánljuk a Newát az összes olyan páciensünknek, aki nagyszerű, otthon elérhető eredményekre vágyik."

Dr. Neil S. Sadick

tovább >>
Newa™ 3DEEP® - vásárlóink eredményei

„Már rögtön az első kezelést követően éreztem a különbséget a bőrömön – és látható is volt! Nagyon sok dicséretet kaptam.”

G.H., 52 éves

„A szarkalábak és ráncok már kevésbé észrevehetőek, különösen a mélyebb ráncok a szemem körül!”

S.S., 46 éves

„A kezelések nagyon kellemesek és az eredmény láthatóan észlelhető már az első kezelés után is.  A Newa™ pontosan az, amit kerestem.”

G.W., 45 éves

tovább >>
Newa™ 3DEEP® - klinikai tanulmányok

Objektív méréseken alapuló klinikai vizsgálatok szerint a Newa™ 3DEEP® 1 hónapos kúrát követően átlagosan 36%-kal csökkenti a ráncokat. tovább >>

Mi az a 3DEEP®?

Az orvos-esztétikai centrumok népszerű arcfiatalító technológiája. Ugyanezt építették be a Newa™ otthoni ránctalanító készülékbe: hatékonyságát orvostechnikai minősítés is jelzi.

tovább >>
Newa™ 3DEEP® videók
Díjazott innováció

A Newa™3DEEP® egy Edison Awards bronzérmes találmány! Interjú a fejlesztővel:

Ránctalanítás cikkek

Egydülállóan biztonságos otthoni arcfiatalítás

Biztos mindenki számára ismerős az arcápolási folyamat: először az otthon elkészíthető pakolásoktól és a drága krémektől várunk megoldást, majd…

A NEWA 3DEEP® rádiófrekvencia hatása és eredményei

A professzionális szalongépek egyik vezető gyártója, az EndyMed kifejlesztette a 3DEEP® technológiát, mely több forrásos (3 pár elektróda) fáziskontrollált…

Változatok a ráncfeltöltésre

Ha ráncfeltöltést szeretnénk igénybe venni, két opció közül választhatunk: megelégszünk a felszívódó készítmények rövidebb hatóidejével és rendszeresen megismételjük a…

tovább >>

Newa ügyfélszolgálat

2013-2019 Newa™ 3DEEP® / Minden jog fenntartva