A rádiófrekvenciás eljárások fajtái

A rádiófrekvenciás eljárások során az elektródák között létrejövő elektromos rezgés melegíti fel szöveteket. A melegítő hatás mértéke függ a leadott frekvenciától, az energiától és az eszköz felépítésétől. Épp ezért különböző eszközök különböző célra alkalmazhatóak.

Monopoláris rádiófrekvenciás technológia

Az orvosi gyakorlatban kezdetben a monopoláris technológia terjedt el, mely esetben a test más részén egy földelő elektródát kell elhelyezni. A hő közvetlen a kezelő elektródánál kerül leadásra, és mélyre haladása nem kontrollálható megfelelően, így hatása kiszámíthatatlan. Ez a technológia a szövetek vágására, roncsolására, illetve vérzéscsillapításra alkalmazható. Ránctalanító és ránctalanító kezelésre azért nem ideális, mert a kollagén szintjének felmelegítése a felhám felmelegedése árán jön létre, így a kezelés fájdalmas és akár égést is okoz. E miatt a kezelés során intenzív hűtést is kell alkalmazni a felső rétegben.

monopolaris radiofrekvencias technologia-

Bipoláris rádiófrekvenciás technológia

A bipoláris technológia alkalmazása során két elektróda között történik az energiaáramlás, így az elektródák közötti terület melegszik fel, felületesen és kissé mélyebben is. Ez a módszer is a felületes réteg hűtését igényli, ha megfelelő hőmennyiséget szeretnénk a mélyebb rétegekbe juttatni a külső réteg károsítása nélkül.

bipolaris radiofrekvencias technologia-

Tripoláris rádiófrekvenciás technológia

A kettőnél több elektródás megoldásokat multipolárisnak nevezzük. Ezek közül az első a tripolaris rendszer. A tripoláris rendszerekben egy pozitív (föld) elektród és két negatív elektróda található. Ezzel a módszerrel kissé nagyobb hőt lehet lejjebb közvetíteni, de az elégséges hőmennyiség leadása ez esetben is felmelegíti a bőr külső rétegét is, ami kezeléskor fájdalmat okozhat.

Páros multipoláris rádiófrekvenciás technológiák

A legújabb generációs eszközök már nemcsak több elektródát, hanem több elektróda párt alkalmaznak. Ezzel a hőhatás nem csak mélyebbre jut, de sokkal célzottabb is.
A bipoláris rendszerek egybeépítésével valódi többszörös bipoláris kezelés érhető el.  A tetrapoláris – négy elektródás – rendszer két elektródapárt tartalmaz, a hexapoláris három elektródapárt. A legmodernebb szalongépek már ilyen rendszereket alkalmaznak.

3deep radiofrekvencias borfiatalitas ranctalanitas

3 DEEP® rádiófrekvenciás technológia

A 3DEEP® technológia, mely egy hexapoláris rendszert alkalmaz. 3 elektródapárjával (6 db) a hőt célzottan a bőr alsó rétegébe képes juttatni, ahol a kollagén és elasztin rostokon fejti ki hatását a felette levő részek (bőr) minimális melegítésével. Ezt a hexapoláris rendszert orvos esztétikai és kozmetikai gépekben már több mint 5 éve alkalmazzák Amerikában és a világ számos pontján, de piacra került a technológia birtokosának otthon használható eszköze, a Newa™ is.

A Newa az első olyan otthoni rádiófrekvenciás eszköz, mely megkapta az FDA engedélyt, az otthoni használatú energiaalapú eszközök közül. Más otthon használatos készülékek legtöbbje CE minősítéssel rendelkezik ugyan, de az FDA nem engedélyezte őket, mivel a hőhatás kontrollálása és az égési sérülések elkerülése kezelő személy jelenlétét igényli.

A NEWA eszköz  FDA engedélye a Newa-ban alkalmazott 3DEEP® technológia és a  számos klinikai tanulmány mellett a számos beépített biztonsági funkciónak is köszönhető, mellyel az otthoni kezelés teljesen biztonságos.
Jelenleg ez az egyetlen otthoni készülék, melynek használatát az FDA is engedélyezte.

A 3DEEP® rádiófrekvenciás technológia egyedülálló megoldás a ránckezelésben és nem véletlen, hogy ennek otthonra tervezett eszköze a Newa™ 2013-ban Orvosi Tudományos kategóriában elnyerte a neves Edison Innovation díjat. 

newa-ranctalanitas-otthonTű és fájdalom nélkül fiatalítaná bőrét?

Ismerje meg a Newa™ ránctalanító készüléket, amellyel saját otthonában, kényelmesen végezhet 3DEEP® rádiófrekvenciás arckezeléseket!

bovebben-newa

 Hasznos linkek:

Tárczy Judit
Judit vagyok!

Kérdésével forduljon hozzám bizalommal!

06 1 226 4179
06 30 6303 777

Írjon nekünk!

Név

E-mail cím

Telefonszám

Üzenet

Biztonsági kód:

Sztárok, akik velünk fiatalodtak
Horváth Éva

„Egy-egy esemény előtt ez a pár perces arcfiatalítás valóban csodára képes. És ha megcsináljuk a 20 napos kúrát, akkor a ránctalanító hatás sem marad el.”

Horváth Éva, szépségkirálynő

Bíró Ica

„Azért szeretem nagyon a Newa bőrfiatalító készüléket, mert nemcsak a ráncokat csökkenti, hanem az arc kontúrját is eredményesen megemeli."

Bíró Ica, modell

tovább >>
Bőrgyógyászok ajánlásával
Dr. Julia T. Hunter

„Ez a legjobb teljes testre alkalmazható bőrfeszesítő technológia, mellyel eddig találkoztam (...) pedig nekem nem könnyű a kedvemre tenni.”

Dr. Julia T. Hunter

Dr. Neil S. Sadick

„Mi ajánljuk a Newát az összes olyan páciensünknek, aki nagyszerű, otthon elérhető eredményekre vágyik."

Dr. Neil S. Sadick

tovább >>
Newa™ 3DEEP® - vásárlóink eredményei

„Már rögtön az első kezelést követően éreztem a különbséget a bőrömön – és látható is volt! Nagyon sok dicséretet kaptam.”

G.H., 52 éves

„A szarkalábak és ráncok már kevésbé észrevehetőek, különösen a mélyebb ráncok a szemem körül!”

S.S., 46 éves

„A kezelések nagyon kellemesek és az eredmény láthatóan észlelhető már az első kezelés után is.  A Newa™ pontosan az, amit kerestem.”

G.W., 45 éves

tovább >>
Newa™ 3DEEP® - klinikai tanulmányok

Objektív méréseken alapuló klinikai vizsgálatok szerint a Newa™ 3DEEP® 1 hónapos kúrát követően átlagosan 36%-kal csökkenti a ráncokat. tovább >>

Mi az a 3DEEP®?

Az orvos-esztétikai centrumok népszerű arcfiatalító technológiája. Ugyanezt építették be a Newa™ otthoni ránctalanító készülékbe: hatékonyságát orvostechnikai minősítés is jelzi.

tovább >>
Newa™ 3DEEP® videók
Díjazott innováció

A Newa™3DEEP® egy Edison Awards bronzérmes találmány! Interjú a fejlesztővel:

Ránctalanítás cikkek

Ránctalanítás kollagén segítségével – Átverés vagy Csodaszer?

Napjainkban egyre többször hallhatunk a kollagén áldásos hatásairól. Ódákat zengenek róla a narancsbőrösök, az ízületi problémákkal küzdők, és a…

Ránctalanító Szalonkezelés Otthon, Karantén Idején

Végre rátaláltál a Tökéletes Ránctalanító és Bőrfeszesítő Megoldásra, mégpedig a szépségszalonok rádiófrekvenciás bőrfeszesítő kezelésében. Évek hosszú és fáradságos keresése…

Ráncok és Megereszkedett Bőr Mindenhol – Mi a Teendő?

Már nem olyan feszes az arcbőröd, mint régen? Mintha már nem is csak a ráncokkal lenne probléma, de még…

tovább >>

Newa ügyfélszolgálat

2013-2019 Newa™ 3DEEP® / Minden jog fenntartva