A rádiófrekvenciás ránctalanítás kellemes mellékhatásai

A rádiófrekvenciás arckezeléseket a ráncok halványítása és az arckontúr megemelése érdekében vetik be, azonban más pozitív hatásai is lehetnek. Lássuk, mire számíthatunk, ha ilyen ránctalanító kezelést választunk!

Rádiófrekvenciás ránctalanítás

A rádiófrekvenciás eljárásoknak számos fajtája létezik, amelyek mind-mind hőhatáson alapulnak. A különböző típusú technológiák akár vágásra, vagy szöveti regeneráció elősegítésére is alkalmasak lehetnek. A kozmetológiában a rádiófrekvenciás arckezelést elsősorban ránctalanításra és az arckontúr megemelésére alkalmazzák, de szerencsére egyéb hatásai is lehetnek, amelyek a bőr fiatalosabb kinézetét támogatják.

Newa 3DEEP ránctalanítás

A rádiófrekvenciás ránctalanítás hatékonyságának kulcsa, hogy célzottan a bőr meghatározott rétegét kezeljük. Ezt nyújtja a 3DEEP® technológia!

A technológia természetesen folyamatosan fejlődik: az újabb és újabb rádiófrekvenciás ránctalanító eszközök kifejlesztésének célja, hogy a bőrnek csak meghatározott rétegét melegítsék, így téve még célzottabbá és hatékonyabbá a ránctalanító kezelést. Ezért is lehetnek óriási különbségek a különböző rádiófrekvenciás ránctalanító eszközök és kezelések hatékonysága között.

Newa ránctalanító

TUDTA?
A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően már annyira célzott rádiófrekvenciás technológiát (3DEEP®) is sikerült létrehozni, amely otthoni készülékbe is a hatékonyság megőrzésével építhető be. (A kezdetlegesebb rendszerek otthoni használata veszélyes vagy hatástalan lehet.) Bővebben >>

Hogyan ránctalanít a rádiófrekvencia?

A rádiófrekvenciás arcfiatalító kezelés hatása kettős: a meglazult kollagénrostokat rögtön összerántja, azonnali bőrfeszesítést eredményezve, majd egy elhúzódó regenerációs folyamatot (bőrmegújulást) indít meg. A végeredmény szempontjából ez utóbbi az igazán lényeges, hiszen a regeneráció bőrünk saját, természetes kollagén-termelésének fokozódása miatt következik be.

Newa klinikai tanulmány eredménye

Látványos javulás a Newa™ 3DEEP® otthoni rádiófrekvenciás ránctalanító készülék 4 hetes használatát követően. (forrás: Newa klinikai tanulmány, 2014)

A kollagént termelő bőrsejtek aktivitása tehát javul a rádiófrekvenciás hőenergia hatására. A sejtaktivitás növelésének pontos mechanizmusa nem ismert, az azonban bizonyos, hogy nem csupán a hőhatás következménye. A rádiófrekvencia egy elektromágneses rezgés, mely hat a sejtek membránjára és belső alkotóelemeikre. Nem csupán a kollagént termelő sejtekre van hatással, így a kezelések hatására más tekintetben is javulhat a bőr állapota.

Rádiófrekvenciás arcfiatalítás = több, mint ránctalanítás!

A bőr állapotát meghatározza a faggyútermelés, a szaruréteg vastagsága, a bőrben lévő gyulladásos folyamatok, a pigment mennyisége. Ezek mind-mind a bőrben található sejtekhez (mirigysejtekhez, fehérvérsejtekhez, melanint termelő sejtekhez stb.) kapcsolódnak, amelyekre a rádiófrekvenciás ránctalanító kezelés hatással lehet.

Pigmentfoltok eltüntetése

Egyéni megfigyelések szerint akár a pigmentfoltok halványításában, pattanások csökkentésében is segíthet a rádiófrekvenciás ránctalanítás.

Bár nincs olyan kutatás, amely részletesen vizsgálta volna ezen sejtek működését a rádiófrekvencia hatására, tény azonban, hogy számos olyan egyéni megfigyelés született, ami a bőr általános állapotának javulásáról számol be. Ilyen a puhaság, a tapintás, a pigmentfoltok halványulása és a pattanások eltűnése is. Esetenként a korábbi – a bőrtől eltérő színű – hegek halványodását is megfigyelték, illetve a hegszövet zsugorodását. Mindenesetre az ilyen problémákra közvetlenül nem javasolható a rádiófrekvenciás ránctalanítás, da ha ilyen kezelésen veszünk részt, ne lepődjünk meg a kellemes “mellékhatásokon”.

Egyéni eredmények a Newa™ rádiófrekvenciás ránctalanító készülékkel

A rádiófrekvenciás ránctalanítás kellemes “mellékhatásairól” a profi 3DEEP® rádiófrekvenciás technológiával működtetett Newa™ 3DEEP® otthoni ránctalanító készülék tesztelői is beszámoltak. Az alábbiakban az ő beszámolóikból idéztünk. Az eredmények természetesen egyénileg eltérőek!

ranctalanito_tapasztalat_46_eves_SS“A Newa™ másik csodálatos előnye, hogy úgy látom, a sötétebb foltok, melyek évek óta ott vannak az arcomon, elkezdtek halványodni – már majdnem el is tűntek! Valaha azt gondoltam, hogy ezeket a sötét foltokat a bőrgyógyászomnak kellene kezelni, de most már nincs rá szükség!” S.S., 46 éves, könyvelő

ranctalanito_tapasztalat_45_eves_GW“Az egyik legkellemesebb meglepetésem az volt, ahogy a Newa™ a pattanásaimra hatott. Nem hiszem el, hogy 40 évesen még mindig vannak pattanásaim, mégis olyan gyakran pattogzik ki az arcom. Általában ecsetelőt alkalmazok a leszárításukra, de mostanában azt tapasztaltam, hogy ha rögtön alkalmazom a Newát™, amikor egy kis duzzanatot észlelek, a pattanás vagy eltűnik, vagy nagyon apró lesz és alig látható.” G.W., 45 éves, high-tech marketing szakember

A további tapasztalatokat ide kattintva találja >>

gulyas1

Dr. Gulyás Tamás – orvos, életmódszakértő – Newa.hu

Tanácsra van szükséged?
Fordulj bizalommal szakértőnkhöz!

Tel.: + 36 30 6303 777
Email: info@newa.hu

Tárczy Judit
Judit vagyok!

Kérdésével forduljon hozzám bizalommal!

06 1 226 4179
06 30 6303 777

Írjon nekünk!

Név

E-mail cím

Telefonszám

Üzenet

Biztonsági kód:

Sztárok, akik velünk fiatalodtak
Horváth Éva

„Egy-egy esemény előtt ez a pár perces arcfiatalítás valóban csodára képes. És ha megcsináljuk a 20 napos kúrát, akkor a ránctalanító hatás sem marad el.”

Horváth Éva, szépségkirálynő

Bíró Ica

„Azért szeretem nagyon a Newa bőrfiatalító készüléket, mert nemcsak a ráncokat csökkenti, hanem az arc kontúrját is eredményesen megemeli."

Bíró Ica, modell

tovább >>
Bőrgyógyászok ajánlásával
Dr. Julia T. Hunter

„Ez a legjobb teljes testre alkalmazható bőrfeszesítő technológia, mellyel eddig találkoztam (...) pedig nekem nem könnyű a kedvemre tenni.”

Dr. Julia T. Hunter

Dr. Neil S. Sadick

„Mi ajánljuk a Newát az összes olyan páciensünknek, aki nagyszerű, otthon elérhető eredményekre vágyik."

Dr. Neil S. Sadick

tovább >>
Newa™ 3DEEP® - vásárlóink eredményei

„Már rögtön az első kezelést követően éreztem a különbséget a bőrömön – és látható is volt! Nagyon sok dicséretet kaptam.”

G.H., 52 éves

„A szarkalábak és ráncok már kevésbé észrevehetőek, különösen a mélyebb ráncok a szemem körül!”

S.S., 46 éves

„A kezelések nagyon kellemesek és az eredmény láthatóan észlelhető már az első kezelés után is.  A Newa™ pontosan az, amit kerestem.”

G.W., 45 éves

tovább >>
Newa™ 3DEEP® - klinikai tanulmányok

Objektív méréseken alapuló klinikai vizsgálatok szerint a Newa™ 3DEEP® 1 hónapos kúrát követően átlagosan 36%-kal csökkenti a ráncokat. tovább >>

Mi az a 3DEEP®?

Az orvos-esztétikai centrumok népszerű arcfiatalító technológiája. Ugyanezt építették be a Newa™ otthoni ránctalanító készülékbe: hatékonyságát orvostechnikai minősítés is jelzi.

tovább >>
Newa™ 3DEEP® videók
Díjazott innováció

A Newa™3DEEP® egy Edison Awards bronzérmes találmány! Interjú a fejlesztővel:

Ránctalanítás cikkek

Ránctalanítás kollagén segítségével – Átverés vagy Csodaszer?

Napjainkban egyre többször hallhatunk a kollagén áldásos hatásairól. Ódákat zengenek róla a narancsbőrösök, az ízületi problémákkal küzdők, és a…

Ránctalanító Szalonkezelés Otthon, Karantén Idején

Végre rátaláltál a Tökéletes Ránctalanító és Bőrfeszesítő Megoldásra, mégpedig a szépségszalonok rádiófrekvenciás bőrfeszesítő kezelésében. Évek hosszú és fáradságos keresése…

Ráncok és Megereszkedett Bőr Mindenhol – Mi a Teendő?

Már nem olyan feszes az arcbőröd, mint régen? Mintha már nem is csak a ráncokkal lenne probléma, de még…

tovább >>

Newa ügyfélszolgálat

2013-2019 Newa™ 3DEEP® / Minden jog fenntartva