A ráncosodás természetes jelenség

Bőrünk, testünk külső takarója egy különálló szerv, mely számos biológiai funkcióval rendelkezik. Tartását a kötőszöveti rostok adják, de folyamatos átépülésen megy keresztül. Sajnos a kor előrehaladtával a benne található kötőszöveti rostok meggyengülnek, és ez ráncok kialakulásához vezet.

A ráncok megjelenésének okai:

A bőr emlékezete

Először is a bőr emlékszik. A sok homlokráncolás, a jellegzetes mimikai mozgások folyamatosan alakítják arcunk formáját. Az ilyen típusú ráncok már korán is megjelenhetnek, később azonban mélyülnek, így sokkal jobban kirajzolódnak. Ilyenkor a finom ráncok is egyre jobban láthatóvá válnak.

Életkor hatása a ráncokra

A kor előrehaladtával a bőr mindhárom rétege elkezd vékonyodni. A csökkenő keratin mennyiség kevesebb vizet köt meg, a faggyúmirigyek pedig kevesebb zsírt (olajat) termelnek, így bőrünk kiszárad. Ehhez adódik hozzá a kollagén és elasztin rostok meggyengülése, megnyúlása, tartásuk elvesztése.

newa_otthoni_radiofrekvencias_ranctalanito_gep

A bőr zsírtartalmának csökkenése

A bőr zsírtartalma jelentősen meghatározza a bőr kinézetét. Fiatalabbak esetén a hízás és fogyás okozta változások, idősebbeken a csökkenő zsírtömeg okozza a változásokat. A bőr alatti zsírréteg mennyiségének csökkenése mélyíti a ráncokat, illetve kifejezettebb megjelenést ad a ráncoknak. Nem véletlen, hogy idősebb korban a vékonyabb egyének még öregebbnek tűnnek. A hirtelen fogyás fiatalabb korban is ráncosodást idéz elő. Ez esetben a bőraljában található zsírréteg csökkenése okozza önmagában a változást. Az irha rostjai ugyanis a bőraljába horgonyozódnak le, egy hullámos alaphoz. A zsírréteg csökkenésével az alap kisimul, az azt követő rostszerkezet pedig meglazul. Ez azonban egy visszafordítható folyamat, de a jojó effektus nem tesz jót neki.

Külső károsító hatások

A kollagén szerkezete genetikailag meghatározott, így a ráncosodás mértéke egyénileg is meghatározott. Mégis a károsító hatások eredményének felhalmozódása okozza a rostok meggyengülését. Ennek fő oka az oxidatív károsodás. Mivel a bőrünk található testünk legkülső részén, az találkozik először mindennel, így a nap sugaraival is. Talán elcsépelten hangzik, de az UV sugárzás, a hőmérséklet ingadozása és az ionizáló sugárzások jelenléte a bőr oxidatív károsodásának legfőbb oka, és így a ráncosodásnak is.

napozas_newa_radiofrekvencias_ranctalanito_gep

Táplálkozás

Az oxidatív stressz forrásai a szabad gyökök, melyek legfőképp belső anyagcsere-folyamatainkból erednek . A bőr károsító hatásában nemcsak  a szabadgyökök termelődése, hanem a kötőszöveti elsavasodás is szerepet játszik. Épp ezért a lúgosító táplálkozás és kellő mennyiségű vízfogyasztás a ráncosodás megelőzésében is szerepet játszik.

Életmódi hatások

Ismert tény, hogy a dohányosok bőre idővel sokkal szárazabb, ráncosabb, sőt el is színeződik. A dohányfüst szintén számos szabadgyökös folyamat forrása. Sajnos, ami a bőrben lezajlik, ugyanaz történik az erek falában is. A szűkülő kis erek pedig főként a nem életfontos szervek keringését rontják jobban, és ide tartozik a bőr is. Súlyosbítják a ráncosodás mértékét a túlzott napozás, szoláriumozás is. Ezek mind szabadgyökök képződéséhez vezetnek a bőrben és sejtkárosodást okoznak.

newa-ranctalanitas-otthonTű és fájdalom nélkül fiatalítaná bőrét?

Ismerje meg a Newa™ ránctalanító készüléket, amellyel saját otthonában, kényelmesen végezhet 3DEEP® rádiófrekvenciás arckezeléseket!

bovebben-newa

Hasznos linkek:

Tárczy Judit
Judit vagyok!

Kérdésével forduljon hozzám bizalommal!

06 1 226 4179
06 30 6303 777

Írjon nekünk!

Név

E-mail cím

Telefonszám

Üzenet

Biztonsági kód:

Sztárok, akik velünk fiatalodtak
Horváth Éva

„Egy-egy esemény előtt ez a pár perces arcfiatalítás valóban csodára képes. És ha megcsináljuk a 20 napos kúrát, akkor a ránctalanító hatás sem marad el.”

Horváth Éva, szépségkirálynő

Bíró Ica

„Azért szeretem nagyon a Newa bőrfiatalító készüléket, mert nemcsak a ráncokat csökkenti, hanem az arc kontúrját is eredményesen megemeli."

Bíró Ica, modell

tovább >>
Bőrgyógyászok ajánlásával
Dr. Julia T. Hunter

„Ez a legjobb teljes testre alkalmazható bőrfeszesítő technológia, mellyel eddig találkoztam (...) pedig nekem nem könnyű a kedvemre tenni.”

Dr. Julia T. Hunter

Dr. Neil S. Sadick

„Mi ajánljuk a Newát az összes olyan páciensünknek, aki nagyszerű, otthon elérhető eredményekre vágyik."

Dr. Neil S. Sadick

tovább >>
Newa™ 3DEEP® - vásárlóink eredményei

„Már rögtön az első kezelést követően éreztem a különbséget a bőrömön – és látható is volt! Nagyon sok dicséretet kaptam.”

G.H., 52 éves

„A szarkalábak és ráncok már kevésbé észrevehetőek, különösen a mélyebb ráncok a szemem körül!”

S.S., 46 éves

„A kezelések nagyon kellemesek és az eredmény láthatóan észlelhető már az első kezelés után is.  A Newa™ pontosan az, amit kerestem.”

G.W., 45 éves

tovább >>
Newa™ 3DEEP® - klinikai tanulmányok

Objektív méréseken alapuló klinikai vizsgálatok szerint a Newa™ 3DEEP® 1 hónapos kúrát követően átlagosan 36%-kal csökkenti a ráncokat. tovább >>

Mi az a 3DEEP®?

Az orvos-esztétikai centrumok népszerű arcfiatalító technológiája. Ugyanezt építették be a Newa™ otthoni ránctalanító készülékbe: hatékonyságát orvostechnikai minősítés is jelzi.

tovább >>
Newa™ 3DEEP® videók
Díjazott innováció

A Newa™3DEEP® egy Edison Awards bronzérmes találmány! Interjú a fejlesztővel:

Ránctalanítás cikkek

Ránctalanítás kollagén segítségével – Átverés vagy Csodaszer?

Napjainkban egyre többször hallhatunk a kollagén áldásos hatásairól. Ódákat zengenek róla a narancsbőrösök, az ízületi problémákkal küzdők, és a…

Ránctalanító Szalonkezelés Otthon, Karantén Idején

Végre rátaláltál a Tökéletes Ránctalanító és Bőrfeszesítő Megoldásra, mégpedig a szépségszalonok rádiófrekvenciás bőrfeszesítő kezelésében. Évek hosszú és fáradságos keresése…

Ráncok és Megereszkedett Bőr Mindenhol – Mi a Teendő?

Már nem olyan feszes az arcbőröd, mint régen? Mintha már nem is csak a ráncokkal lenne probléma, de még…

tovább >>

Newa ügyfélszolgálat

2013-2019 Newa™ 3DEEP® / Minden jog fenntartva