A ránctalanítás fekete báránya – A feszes dekoltázs titka

Előfordul, hogy egy nő korát nem az arcán, a nyakán vagy a kezén lévő ráncok árulják el először, hanem bizony a megereszkedett dekoltázsa! Ezt a hollywoodi hírességek is jól tudják, nem véletlen, hogy Madonnát nem sűrűn látjuk mélyen dekoltált felsőben. Ugye Ön sem szeretné, hogy dekoltázsa elárulja korát?

A ránctalanítás fekete báránya

A dekoltázs mégis mintha a ránctalanítás fekete báránya lenne, sokan megfeledkeznek róla, a legtöbben pedig nem is tudják, milyen lehetőségeik vannak ezen a téren. Most bemutatunk pár módszert, hiszen az arcfiatalításon felül érdemes a dekoltázsunkra is érdemes energiát fordítanunk.

Ránctalanítás krémekkel

A dekoltázs ránctalanításának egyik módszere a piacon kapható ránctalanító krémek használata. Rengeteg speciálisan a dekoltázsra kifejlesztett krém kapható a piacon, ezek azonban többnyire eléggé drágák. A másik baj ezekkel a termékekkel, hogy nem hatnak jelentős mértékben a bőr kollagén-termelésére. A legtöbb krém hatóanyagai sajnos nagyon kis mértékben szívódnak fel a bőrben, így leginkább csak hidratálják azt, így valódi ránctalanító eredményt többnyire nem igazán hozhatnak.

Ránctalanító krém

A ránctalanító krémek többsége csak hidratál, ugyanis hatóanyagaik nem jutnak át a bőr külső szarurétegén

Ránctalanítás orvosi hámlasztással

A hámlasztás szintén kedvelt módja a dekoltázs ránctalanításának. Ekkor a bőrt erős kémiai hatóanyagokat tartalmazó krémmel kenik be, ami szó szerint lehámlasztja a bőr felső rétegét. Ez arra ösztönzi a bőrt, hogy megkezdje a gyógyulási folyamatot, új réteget hozva létre, ami feszesebb lesz, mint az előző volt. Ugyanakkor a hámlás a kezelés utáni időszakban folytatódik, ami nem túl kellemes látvány, tehát pár napos/hetes szobafogságra lehet szükség, ráadásul nyáron nem is ajánlott végezni, mert napsütés hatására májfoltok alakulhatnak ki a kezelt területen.

Ezen kívül az orvosi hámlasztás nemcsak drága, de nagy a veszélye az égési sérüléseknek is, ha nem a megfelelő szakembert választjuk.

Ránctalanítás lézerrel

A lézeres hámlasztással végzett ránctalanítás úgy történik, hogy a bőr legfelső rétegét lehámlasztják, így a bőr kénytelen megújulni, ettől feszesebb és fiatalosabb lesz. A lézeres kezeléseket többször kell ismételni a siker érdekében, ez pedig nem olcsó mulatság. Érdemes tudni, hogy a lehetséges mellékhatások között szerepel a bőr elszíneződése, feldagadása, és sajnos az égési sérülések sem ritkák.

Newa ránctalanító arcfiatalító készülék

Rádiófrekvenciás kezelés nemcsak arcra, hanem nyakra és dekoltázsra is

Rádiófrekvenciás kezelés

A rádiófrekvenciás kezeléssel történő ránctalanítás Nyugaton már nagy népszerűségnek örvend, nem véletlenül: a rádiófrekvenciás kezeléssel serkenthető a bőr kollagén-termelése anélkül, hogy a bőr külső felszíne sérülne.

Ezen információkból kiindulva érdemes megismerni a 3DEEP® hexapoláris rádiófrekvenciás kezelést, hiszen ez a technológia képes célzott kezelést nyújtani, ugyanakkor kozmetikai szalonban általában elég drágán lehet igénybe venni. Szerencsére a Newa™ 3DEEP® otthoni ránctalanító gépbe pontosan ezt a technológiát építették, így otthon is biztonságosan használható. Ráadásul nem is kell kimozdulni saját otthonunk kényelméből az arcfiatalítás végett, hogyha van a tarsolyunkban egy Newa™ 3DEEP®.

Próbálja ki a rádiófrekvenciás arckezelést a ráncok ellen a Newa™  3DEEP® készülékkel! Kattintson ide! >>>

Bódics Enikő

Tárczy Judit
Judit vagyok!

Kérdésével forduljon hozzám bizalommal!

06 1 226 4179
06 30 6303 777

Írjon nekünk!

Név

E-mail cím

Telefonszám

Üzenet

Biztonsági kód:

Sztárok, akik velünk fiatalodtak
Horváth Éva

„Egy-egy esemény előtt ez a pár perces arcfiatalítás valóban csodára képes. És ha megcsináljuk a 20 napos kúrát, akkor a ránctalanító hatás sem marad el.”

Horváth Éva, szépségkirálynő

Bíró Ica

„Azért szeretem nagyon a Newa bőrfiatalító készüléket, mert nemcsak a ráncokat csökkenti, hanem az arc kontúrját is eredményesen megemeli."

Bíró Ica, modell

tovább >>
Bőrgyógyászok ajánlásával
Dr. Julia T. Hunter

„Ez a legjobb teljes testre alkalmazható bőrfeszesítő technológia, mellyel eddig találkoztam (...) pedig nekem nem könnyű a kedvemre tenni.”

Dr. Julia T. Hunter

Dr. Neil S. Sadick

„Mi ajánljuk a Newát az összes olyan páciensünknek, aki nagyszerű, otthon elérhető eredményekre vágyik."

Dr. Neil S. Sadick

tovább >>
Newa™ 3DEEP® - vásárlóink eredményei

„Már rögtön az első kezelést követően éreztem a különbséget a bőrömön – és látható is volt! Nagyon sok dicséretet kaptam.”

G.H., 52 éves

„A szarkalábak és ráncok már kevésbé észrevehetőek, különösen a mélyebb ráncok a szemem körül!”

S.S., 46 éves

„A kezelések nagyon kellemesek és az eredmény láthatóan észlelhető már az első kezelés után is.  A Newa™ pontosan az, amit kerestem.”

G.W., 45 éves

tovább >>
Newa™ 3DEEP® - klinikai tanulmányok

Objektív méréseken alapuló klinikai vizsgálatok szerint a Newa™ 3DEEP® 1 hónapos kúrát követően átlagosan 36%-kal csökkenti a ráncokat. tovább >>

Mi az a 3DEEP®?

Az orvos-esztétikai centrumok népszerű arcfiatalító technológiája. Ugyanezt építették be a Newa™ otthoni ránctalanító készülékbe: hatékonyságát orvostechnikai minősítés is jelzi.

tovább >>
Newa™ 3DEEP® videók
Díjazott innováció

A Newa™3DEEP® egy Edison Awards bronzérmes találmány! Interjú a fejlesztővel:

Ránctalanítás cikkek

Ránctalanítás kollagén segítségével – Átverés vagy Csodaszer?

Napjainkban egyre többször hallhatunk a kollagén áldásos hatásairól. Ódákat zengenek róla a narancsbőrösök, az ízületi problémákkal küzdők, és a…

Ránctalanító Szalonkezelés Otthon, Karantén Idején

Végre rátaláltál a Tökéletes Ránctalanító és Bőrfeszesítő Megoldásra, mégpedig a szépségszalonok rádiófrekvenciás bőrfeszesítő kezelésében. Évek hosszú és fáradságos keresése…

Ráncok és Megereszkedett Bőr Mindenhol – Mi a Teendő?

Már nem olyan feszes az arcbőröd, mint régen? Mintha már nem is csak a ráncokkal lenne probléma, de még…

tovább >>

Newa ügyfélszolgálat

2013-2019 Newa™ 3DEEP® / Minden jog fenntartva