A ránctalanítás legújabb trendje – A rádiófrekvenciás arckezelés

Bármilyen hihetetlen, trendek és divatok nemcsak az öltözködés területén léteznek. Beszélhetünk például gasztrotrendekről, zenei trendekről, utazási trendekről és bizony ránctalanítási, arcfiatalítási trendekről is. Szerencsére azonban a arcfiatalítás és ránctalanítás  területén nem a hóbortok határozzák meg a divatot, hanem a leghatékonyabb kezelés utáni kutatás.

A rádiófrekvenciás arckezelés

A rádiófrekvenciás arckezelés az egyik legnépszerűbb trend a ránctalanítás és arcfiatalítás területén, mely Amerikában és Nyugat-Európában is megállíthatatlanul hódítja meg a fiatalodni vágyókat. A rádiófrekvenciás arckezelés során a gépek hővel dolgoznak, melynek hatására a bőr kollagén-termelése felgyorsul, így azonnal javul a bőr minősége, rugalmas és fiatalos lesz

A rádiófrekvenciás arckezelés után fiatalos, rugalmas és üde lesz a bőr

A rádiófrekvenciás arckezelés után fiatalos, rugalmas és üde lesz a bőr

A rádiófrekvenciás arckezelés típusai

A rádiófrekvenciás arckezeléseknek is több fajtáját különböztetjük meg. A régi, pár 10.000 forintért elvégeztethető bipoláris és tripoláris rádiófrekvenciás arckezelések a hőt nem képesek célzottan a bőr azon sejtjeibe juttatni, amelyek a kollagén termeléséért felelősek. A korszerű rádiófrekvenciás arckezelések viszont már célzottabb kezelést tesznek lehetővé.

Ránctalanító kezelésért már nem kell szalonba mennünk, otthon is elvégezhetjük kényelmesen

Arcfiatalítás miatt már nem kell szalonba mennünk, otthon is elvégezhetjük kényelmesen

Megfizethető arcfiatalítás? Igen, a Newa™ 3DEEP ránctalanító géppel!

Sajnos azonban a legtöbb ember pénztárcája vagy időbeosztása nem engedheti meg magának a kozmetikai szalonba járkálást a rádiófrekvenciás arckezelések miatt. Éppen ezért érdemes elgondolkodni egy otthoni rádiófrekvenciás arckezelést végző gépen, hiszen ezzel rengeteget spórolhatunk – mind pénzt, mind időt tekintve.

A Newa™ 3DEEP rádiófrekvenciás arckezelést biztosító ránctalanító gépbe a hexapoláris 3DEEP® technológiát építették be – ez az egyik előnye, a másik pedig, hogy kényelmes, diszkrét és rugalmas otthoni kezelést nyújt. Érdemes átgondolni!

Bódics Enikő

Tárczy Judit
Judit vagyok!

Kérdésével forduljon hozzám bizalommal!

06 1 226 4179
06 30 6303 777

Írjon nekünk!

Név

E-mail cím

Telefonszám

Üzenet

Biztonsági kód:

Sztárok, akik velünk fiatalodtak
Horváth Éva

„Egy-egy esemény előtt ez a pár perces arcfiatalítás valóban csodára képes. És ha megcsináljuk a 20 napos kúrát, akkor a ránctalanító hatás sem marad el.”

Horváth Éva, szépségkirálynő

Bíró Ica

„Azért szeretem nagyon a Newa bőrfiatalító készüléket, mert nemcsak a ráncokat csökkenti, hanem az arc kontúrját is eredményesen megemeli."

Bíró Ica, modell

tovább >>
Bőrgyógyászok ajánlásával
Dr. Julia T. Hunter

„Ez a legjobb teljes testre alkalmazható bőrfeszesítő technológia, mellyel eddig találkoztam (...) pedig nekem nem könnyű a kedvemre tenni.”

Dr. Julia T. Hunter

Dr. Neil S. Sadick

„Mi ajánljuk a Newát az összes olyan páciensünknek, aki nagyszerű, otthon elérhető eredményekre vágyik."

Dr. Neil S. Sadick

tovább >>
Newa™ 3DEEP® - vásárlóink eredményei

„Már rögtön az első kezelést követően éreztem a különbséget a bőrömön – és látható is volt! Nagyon sok dicséretet kaptam.”

G.H., 52 éves

„A szarkalábak és ráncok már kevésbé észrevehetőek, különösen a mélyebb ráncok a szemem körül!”

S.S., 46 éves

„A kezelések nagyon kellemesek és az eredmény láthatóan észlelhető már az első kezelés után is.  A Newa™ pontosan az, amit kerestem.”

G.W., 45 éves

tovább >>
Newa™ 3DEEP® - klinikai tanulmányok

Objektív méréseken alapuló klinikai vizsgálatok szerint a Newa™ 3DEEP® 1 hónapos kúrát követően átlagosan 36%-kal csökkenti a ráncokat. tovább >>

Mi az a 3DEEP®?

Az orvos-esztétikai centrumok népszerű arcfiatalító technológiája. Ugyanezt építették be a Newa™ otthoni ránctalanító készülékbe: hatékonyságát orvostechnikai minősítés is jelzi.

tovább >>
Newa™ 3DEEP® videók
Díjazott innováció

A Newa™3DEEP® egy Edison Awards bronzérmes találmány! Interjú a fejlesztővel:

Ránctalanítás cikkek

Ránctalanítás kollagén segítségével – Átverés vagy Csodaszer?

Napjainkban egyre többször hallhatunk a kollagén áldásos hatásairól. Ódákat zengenek róla a narancsbőrösök, az ízületi problémákkal küzdők, és a…

Ránctalanító Szalonkezelés Otthon, Karantén Idején

Végre rátaláltál a Tökéletes Ránctalanító és Bőrfeszesítő Megoldásra, mégpedig a szépségszalonok rádiófrekvenciás bőrfeszesítő kezelésében. Évek hosszú és fáradságos keresése…

Ráncok és Megereszkedett Bőr Mindenhol – Mi a Teendő?

Már nem olyan feszes az arcbőröd, mint régen? Mintha már nem is csak a ráncokkal lenne probléma, de még…

tovább >>

Newa ügyfélszolgálat

2013-2019 Newa™ 3DEEP® / Minden jog fenntartva