Ajándékozzon feszesebb arckontúrt karácsonyra!

A legtöbb 40 feletti hölgy örülne egy olyan karácsonyi ajándéknak, amellyel fiatalosabb megjelenésre tehet szert. Viszont azokra az orvos-esztétikai kezelésekre, amelyek a ráncok csökkentésére és főként kontúrjavításra képesek, sokan nem tudnak vagy nem szeretnének eljárni. Számukra egy otthoni használatra tervezett orvosi innováció, a Newa 3DEEP lehet a tökéletes karácsonyi ajándék!

Az otthon is elérhető feszesebb arcbőr már nem csak egy álom…

A kellemes és esztétikus megjelenés mindenkinek a vágya, azonban a fiatalos külsőt több dolog is meghatározza. A korosodó arcot a megjelenő ráncok is jellemzik, de ennél sokkal nagyobb probléma az arc megereszkedése. Mindannyian tisztában vagyunk vele, hogy fiatalabbak már nem leszünk, de fiatalosabbak annál inkább. A kötőszöveti rostok tömege 40 éves korra már több, mint tíz százalékkal csökken, majd ezt követően a változás még rohamosabb. A kötőszövet sűrűségének csökkenésétől nem csak a ráncok válnak kifejezettebbé, de a bőr egészének tartása is csökken.

A Newa készülék ajándékba karácsonyra.

Egy elégedett és boldog mosoly elmélyült barázdák nélkül még kellemesebb látványt nyújt!

A megereszkedett bőr vagy a ránc a nagyobb probléma?

A bőr tartásának meglazulásával a kisebb ráncok egyre jobban elmélyülnek, ezeket a különböző hidratáló krémekkel még lehet kontrollálni, a bőr megereszkedését azonban már nem. Tehát mondhatjuk, hogy a bőr megereszkedése sokkal nagyobb probléma, mint a ráncok megjelenése, vagy elmélyülése, mivel az arc kinézetét, ez sokkal jobban meghatározza.

Az arcbőr megereszkedése ugyanis az, amely elkezdi mélyíteni az amúgy is jelenlevő barázdákat, és ezáltal sokkal feltűnőbbé válnak, mint a ráncok. Ilyenek az orrtól az ajkak felé haladó redők, illetve az ajkak és az állkapocs széle között elhelyezkedő barázdák, de a szem alatti “táskák” vagy a szemhéj megereszkedése szintén a probléma részjelensége. A bőr további mélyülésének hatására pedig az áll alatti és mögötti terület kettős vonalat vesz fel, illetve tovább nyúlva egyre kifejezettebbé válik a toka.

Newa készülék arckontúr feszesítésére.

A rádiófrekvenciás arcfiatalító készülék a Newa 3DEEP technológia egyszerre hat az arc megereszkedésére és a ráncok eltüntetésére. Bővebb információ itt >>

Célozzuk meg a feszes arckontúrt!

A kontúrjavítással tehát sokkal többre jutunk, hiszen a kontúrjavító módszerek legtöbbje javítja a ráncok állapotát is, épp ezért érdemes erre fektetni a nagyobb hangsúlyt. Noha a ráncok állapotán sokat lehet javítani krémekkel, tapaszokkal, és arcmasszírozókkal, ezen a legtöbb hölgy már régen túl van, hiszen az átmeneti hidratálás helyett tényleges ránctalanítást szeretne.

Newa ránctalanító hatás

A Newa 3DEEP készülékkel már az első alkalom után látható, hogy enyhülnek a száj környéki gödröcskék.

Viszont fontos tény, hogy az arckontúrt célzó kezelések legtöbbje csak orvos-kozmetikai szalonban vehető igénybe,  és bizony ezekre a helyekre el kell járni. Ezek kötöttséggel járnak, és nem elhanyagolható része a történetnek, hogy a kezelőszemélyzet valamint a kezelt személy kölcsönös szimpátiája sem garantálható előre. Persze az ilyen helyeket is ki kell próbálni, és ezt követően lehet letenni a voksot bármelyik mellett. Ami biztos, hogy egy kezelés sohasem elég, a teljes kúra megvásárlása pedig a fentiek alapján lutri.

Karácsonyi ajándék: feszesebb bőr

A Newa 3DEEP kontúrkezelő eszköz azonban, pont ezekre a dilemmákra ad megoldást, hiszen az esztétikai centrumokban is használt professzionális orvosi 3DEEP arcfiatalító technológia minőségét nyújtja otthon. A 3DEEP technológia ugyanis szalongépekre lett kifejlesztve és gyártói onnan alkalmazták az otthon használatos Newa eszközre is.

Meglepetés karácsonyra a Newa készülékkel.

A meglepetés erejével: Newa 3DEEP készülék! A feszesebb arcbőrét és a kevesebb ráncért!

A Newa 3DEEP egy megbízható izraeli fejlesztésű ránc és kontúrkezelő eszköz, ami orvostechnikai minősítéssel rendelkezik. A kezelés pedig fájdalommentesen végezhető el otthon is, saját időbeosztás szerint, így igazán színvonalas és exkluzív ajándék lehet a fa alatt. Ha esetleg a megajándékozottnak, valami oknál fogva nem nyeri el tetszését, akkor most január 6-ig, a karácsonyi pénzvissza-garancia keretében, visszatérítjük a készülék árát.*

*Bontatlan, hiánytalan, használatba nem vett termék visszaszolgáltatásakor érvényes, az ászf-ben foglaltak szerint!

gulyas1Dr. Gulyás Tamás – orvos, életmódszakértő – Newa.hu

Tanácsra van szükséged?
Fordulj bizalommal szakértőnkhöz!

Tel.: + 36 30 6303 777
Email: info@newa.hu

Newa™ bőrfiatalító: hírességek ajánlásával!

Bíró Ica és Newa ránctalanító készülékAzért szeretem nagyon a Newa bőrfiatalító készüléket, mert nemcsak a ráncokat csökkenti, hanem az arc kontúrját is eredményesen megemeli.”

Bíró Ica

Látványosan feszesebb arckontúrt szeretne és ténylegesen csökkentené ráncait is? Esetleg szívesen kapná vagy ajándékozná mindezt egyik szerettének?

Kattintson ide és ismerje meg jobban a Newa készüléket! >>

Ha pedig szeretné nyomban megvásárolni a készüléket, kattintson ide! >>

Tárczy Judit
Judit vagyok!

Kérdésével forduljon hozzám bizalommal!

06 1 226 4179
06 30 6303 777

Írjon nekünk!

Név

E-mail cím

Telefonszám

Üzenet

Biztonsági kód:

Sztárok, akik velünk fiatalodtak
Horváth Éva

„Egy-egy esemény előtt ez a pár perces arcfiatalítás valóban csodára képes. És ha megcsináljuk a 20 napos kúrát, akkor a ránctalanító hatás sem marad el.”

Horváth Éva, szépségkirálynő

Bíró Ica

„Azért szeretem nagyon a Newa bőrfiatalító készüléket, mert nemcsak a ráncokat csökkenti, hanem az arc kontúrját is eredményesen megemeli."

Bíró Ica, modell

tovább >>
Bőrgyógyászok ajánlásával
Dr. Julia T. Hunter

„Ez a legjobb teljes testre alkalmazható bőrfeszesítő technológia, mellyel eddig találkoztam (...) pedig nekem nem könnyű a kedvemre tenni.”

Dr. Julia T. Hunter

Dr. Neil S. Sadick

„Mi ajánljuk a Newát az összes olyan páciensünknek, aki nagyszerű, otthon elérhető eredményekre vágyik."

Dr. Neil S. Sadick

tovább >>
Newa™ 3DEEP® - vásárlóink eredményei

„Már rögtön az első kezelést követően éreztem a különbséget a bőrömön – és látható is volt! Nagyon sok dicséretet kaptam.”

G.H., 52 éves

„A szarkalábak és ráncok már kevésbé észrevehetőek, különösen a mélyebb ráncok a szemem körül!”

S.S., 46 éves

„A kezelések nagyon kellemesek és az eredmény láthatóan észlelhető már az első kezelés után is.  A Newa™ pontosan az, amit kerestem.”

G.W., 45 éves

tovább >>
Newa™ 3DEEP® - klinikai tanulmányok

Objektív méréseken alapuló klinikai vizsgálatok szerint a Newa™ 3DEEP® 1 hónapos kúrát követően átlagosan 36%-kal csökkenti a ráncokat. tovább >>

Mi az a 3DEEP®?

Az orvos-esztétikai centrumok népszerű arcfiatalító technológiája. Ugyanezt építették be a Newa™ otthoni ránctalanító készülékbe: hatékonyságát orvostechnikai minősítés is jelzi.

tovább >>
Newa™ 3DEEP® videók
Díjazott innováció

A Newa™3DEEP® egy Edison Awards bronzérmes találmány! Interjú a fejlesztővel:

Ránctalanítás cikkek

Ránctalanítás kollagén segítségével – Átverés vagy Csodaszer?

Napjainkban egyre többször hallhatunk a kollagén áldásos hatásairól. Ódákat zengenek róla a narancsbőrösök, az ízületi problémákkal küzdők, és a…

Ránctalanító Szalonkezelés Otthon, Karantén Idején

Végre rátaláltál a Tökéletes Ránctalanító és Bőrfeszesítő Megoldásra, mégpedig a szépségszalonok rádiófrekvenciás bőrfeszesítő kezelésében. Évek hosszú és fáradságos keresése…

Ráncok és Megereszkedett Bőr Mindenhol – Mi a Teendő?

Már nem olyan feszes az arcbőröd, mint régen? Mintha már nem is csak a ráncokkal lenne probléma, de még…

tovább >>

Newa ügyfélszolgálat

2013-2019 Newa™ 3DEEP® / Minden jog fenntartva