Éles kontúrok, fiatalos bőr – Arcfiatalítás műtét nélkül

Az öregedés ellen folytatott harcban a legtöbb nő a ráncok ellen küzd. Vannak azonban, akiket a ráncoknál sokkal jobban zavar a megereszkedett bőr, mely főként a nyakon, az állon és a dekoltázson jelentkezik. Ezek még akkor is elárulják az illető életkorát, ha a különböző arcfiatalításra használatos kezeléseknek köszönhetően az arcán kevesebb a ránc, mint azt életkora indokolná.

Megereszkedett bőr

Sok nőt nem zavarnak az apróbb ráncok, hiszen ezek a természetes öregedés velejárói. A természetesség legelvakultabb rajongói sem üdvözlik azonban a bőr megereszkedését az állon, a nyakon és a dekoltázson. Ilyenkor sokan az arcfiatalítás érdekében elgondolkodnak az arcfelvarráson és a plasztikai sebészeti beavatkozáson.

Arcfiatalítás: egyszer mindenkinél eljön az ideje

Arcfiatalítás: egyszer mindenkinél eljön az ideje

Az arcfelvarrás

Az arcfelvarrás egy igen népszerű plasztikai sebészeti eljárás az arcfiatalítás témakörében, mely során a nyak és az áll bőrét szó szerint felhúzzák, a felesleges bőrt eltávolítják, a megmaradt bőrt pedig a fülnél illetve a haj vonalában rögzítik.

Az eljárás igen drasztikus, a gyógyulási idő minimum 1 hét, az első napokban pedig szorító maszk és kötés viselete is kötelező, a komoly fájdalmak sem ritkák, a sportolástól és fizikai aktivitástól pedig legalább 1 hónapig tartózkodni kell. A kockázati tényezők között szerepel a gyulladás, a fertőzés és a mimikai izmok átmeneti blokkoltsága.

Arcfiatalítás másképp

Az élesebb kontúrok és a fiatalos bőr azonban nem csak sebészeti beavatkozás útján érhető el. A mostanában igen népszerű multipoláris rádiófrekvenciás arckezelések segíthetnek megemelni a bőrt, ezen kívül pedig a ráncokat is eltüntetik, méghozzá fájdalom nélkül.

A rádiófrekvenciás arckezelés elhalványítja a ráncokat és képes megemelni az arcot is

A rádiófrekvenciás arckezelés elhalványítja a ráncokat és képes megemelni az arcot is

A rádiófrekvenciás arckezelés működése

A multipoláris rádiófrekvenciás arckezelés beindítja és serkenti a bőr kollagén-termelését. A kollagén-termelés következtében a bőr feszesebb lesz, a megereszkedett bőr megemelkedik, tiszta, éles kontúrokat hagyva maga után.A 3DEEP® hexapoláris rádiófrekvenciás arckezelés technológia képes célzott és fájdalommentes arcfiatalítást biztosítani, ráadásul már otthoni készülékbe is beépítették. Bővebb információ az otthoni Newa 3DEEP készülékről itt! >>>

Bódics Enikő

Tárczy Judit
Judit vagyok!

Kérdésével forduljon hozzám bizalommal!

06 1 226 4179
06 30 6303 777

Írjon nekünk!

Név

E-mail cím

Telefonszám

Üzenet

Biztonsági kód:

Sztárok, akik velünk fiatalodtak
Horváth Éva

„Egy-egy esemény előtt ez a pár perces arcfiatalítás valóban csodára képes. És ha megcsináljuk a 20 napos kúrát, akkor a ránctalanító hatás sem marad el.”

Horváth Éva, szépségkirálynő

Bíró Ica

„Azért szeretem nagyon a Newa bőrfiatalító készüléket, mert nemcsak a ráncokat csökkenti, hanem az arc kontúrját is eredményesen megemeli."

Bíró Ica, modell

tovább >>
Bőrgyógyászok ajánlásával
Dr. Julia T. Hunter

„Ez a legjobb teljes testre alkalmazható bőrfeszesítő technológia, mellyel eddig találkoztam (...) pedig nekem nem könnyű a kedvemre tenni.”

Dr. Julia T. Hunter

Dr. Neil S. Sadick

„Mi ajánljuk a Newát az összes olyan páciensünknek, aki nagyszerű, otthon elérhető eredményekre vágyik."

Dr. Neil S. Sadick

tovább >>
Newa™ 3DEEP® - vásárlóink eredményei

„Már rögtön az első kezelést követően éreztem a különbséget a bőrömön – és látható is volt! Nagyon sok dicséretet kaptam.”

G.H., 52 éves

„A szarkalábak és ráncok már kevésbé észrevehetőek, különösen a mélyebb ráncok a szemem körül!”

S.S., 46 éves

„A kezelések nagyon kellemesek és az eredmény láthatóan észlelhető már az első kezelés után is.  A Newa™ pontosan az, amit kerestem.”

G.W., 45 éves

tovább >>
Newa™ 3DEEP® - klinikai tanulmányok

Objektív méréseken alapuló klinikai vizsgálatok szerint a Newa™ 3DEEP® 1 hónapos kúrát követően átlagosan 36%-kal csökkenti a ráncokat. tovább >>

Mi az a 3DEEP®?

Az orvos-esztétikai centrumok népszerű arcfiatalító technológiája. Ugyanezt építették be a Newa™ otthoni ránctalanító készülékbe: hatékonyságát orvostechnikai minősítés is jelzi.

tovább >>
Newa™ 3DEEP® videók
Díjazott innováció

A Newa™3DEEP® egy Edison Awards bronzérmes találmány! Interjú a fejlesztővel:

Ránctalanítás cikkek

Ránctalanítás kollagén segítségével – Átverés vagy Csodaszer?

Napjainkban egyre többször hallhatunk a kollagén áldásos hatásairól. Ódákat zengenek róla a narancsbőrösök, az ízületi problémákkal küzdők, és a…

Ránctalanító Szalonkezelés Otthon, Karantén Idején

Végre rátaláltál a Tökéletes Ránctalanító és Bőrfeszesítő Megoldásra, mégpedig a szépségszalonok rádiófrekvenciás bőrfeszesítő kezelésében. Évek hosszú és fáradságos keresése…

Ráncok és Megereszkedett Bőr Mindenhol – Mi a Teendő?

Már nem olyan feszes az arcbőröd, mint régen? Mintha már nem is csak a ráncokkal lenne probléma, de még…

tovább >>

Newa ügyfélszolgálat

2013-2019 Newa™ 3DEEP® / Minden jog fenntartva