Hogyan formálódnak a ráncok?

Ráncok. Mindnyájan tudjuk, hogy a ráncok az öregedési folyamat szerencsétlen velejárói, de mik is azok a ráncok és hogyan képződnek?

Amíg fiatalok és ránctalanok vagyunk, a bőr külső felhám rétege vastag és egészséges. Az alatta lévő kötőszövet kollagén és elasztin rostokat tartalmaz,  és ezek adják meg a bőr alakját. A kollagén rostok felelősek a bőr erejéért és tónusáért, az elasztin rostok pedig rugalmasságáért. A kor előrehaladtával a felhám elvékonyodik, a kollagén és elasztin rostok pedig meggyengülnek. Az új rostok termelődése lelassul. A szerkezeti változások hatására a bőr egyes helyeken meglazul, ami a bőr megereszkedéséhez vezet. Azokon a helyeken, hogy az izomzat gyakran húzódik össze, mint a száj és szemek körüli rész, a bőr az alatta lévő izomréteghez kapcsolódik, és az izom minden összehúzódására vongálódik, ami bemélyedéseket, s ráncokat alakít ki.

oreg es fiatal bor_newa_otthoni_ranctalanito_gep

Most már, hogy tudja hogyan jönnek létre a ráncok, a fő gondolata az lehet, hogyan előzze meg kialakulásukat

Sok szakértő szerint a ráncmegelőzés az életmóddal kezdődik: étrend, edzési szokások, illetve bizonyos gyógyszerek és gyógyhatású készítmények fogyasztása. Mi támogatjuk ezt a felvetést! Mindig ügyeljen az egészséges életmódra, és az hosszan segít a ráncok megelőzésében.

Noha az egészséges életmód segíthet, a ráncok csak megjelennek az arcon. A ránckezelés a kor előrehaladtával fontossá válik, hisz azokra nincs végleges megoldás. Napjainkban a táguló ránckezelő piacon minden hölgy a tökéletes ránckezelő eljárást kutatja. A jó hír, hogy mi megalkottuk ezt az Ön számára! A ráncok nem az ellenségei többé, ha van Önnek egy Newa™ otthoni rádiófrekvenciás ránctalanító gépe.

A Newa™ ránctalanító rendszer egy olyan ránckezelő eszköz, mely professzionális ránckezelést biztosít otthonában

Ez több,  mint csak egy ránckezelő eszköz – a Newa™ megújítja és felfrissíti bőrét, és még a bőrkárosodásokat is kezelni képes. A Newa™ anti aging eszközzel a kezében, a ráncmentesség útjára lépett!

Kattintson ide a Newa™ otthoni rádiófrekvenciás ránctalanító gép leírásához! >>>

Tárczy Judit
Judit vagyok!

Kérdésével forduljon hozzám bizalommal!

06 1 226 4179
06 30 6303 777

Írjon nekünk!

Név

E-mail cím

Telefonszám

Üzenet

Biztonsági kód:

Sztárok, akik velünk fiatalodtak
Horváth Éva

„Egy-egy esemény előtt ez a pár perces arcfiatalítás valóban csodára képes. És ha megcsináljuk a 20 napos kúrát, akkor a ránctalanító hatás sem marad el.”

Horváth Éva, szépségkirálynő

Bíró Ica

„Azért szeretem nagyon a Newa bőrfiatalító készüléket, mert nemcsak a ráncokat csökkenti, hanem az arc kontúrját is eredményesen megemeli."

Bíró Ica, modell

tovább >>
Bőrgyógyászok ajánlásával
Dr. Julia T. Hunter

„Ez a legjobb teljes testre alkalmazható bőrfeszesítő technológia, mellyel eddig találkoztam (...) pedig nekem nem könnyű a kedvemre tenni.”

Dr. Julia T. Hunter

Dr. Neil S. Sadick

„Mi ajánljuk a Newát az összes olyan páciensünknek, aki nagyszerű, otthon elérhető eredményekre vágyik."

Dr. Neil S. Sadick

tovább >>
Newa™ 3DEEP® - vásárlóink eredményei

„Már rögtön az első kezelést követően éreztem a különbséget a bőrömön – és látható is volt! Nagyon sok dicséretet kaptam.”

G.H., 52 éves

„A szarkalábak és ráncok már kevésbé észrevehetőek, különösen a mélyebb ráncok a szemem körül!”

S.S., 46 éves

„A kezelések nagyon kellemesek és az eredmény láthatóan észlelhető már az első kezelés után is.  A Newa™ pontosan az, amit kerestem.”

G.W., 45 éves

tovább >>
Newa™ 3DEEP® - klinikai tanulmányok

Objektív méréseken alapuló klinikai vizsgálatok szerint a Newa™ 3DEEP® 1 hónapos kúrát követően átlagosan 36%-kal csökkenti a ráncokat. tovább >>

Mi az a 3DEEP®?

Az orvos-esztétikai centrumok népszerű arcfiatalító technológiája. Ugyanezt építették be a Newa™ otthoni ránctalanító készülékbe: hatékonyságát orvostechnikai minősítés is jelzi.

tovább >>
Newa™ 3DEEP® videók
Díjazott innováció

A Newa™3DEEP® egy Edison Awards bronzérmes találmány! Interjú a fejlesztővel:

Ránctalanítás cikkek

Ránctalanítás kollagén segítségével – Átverés vagy Csodaszer?

Napjainkban egyre többször hallhatunk a kollagén áldásos hatásairól. Ódákat zengenek róla a narancsbőrösök, az ízületi problémákkal küzdők, és a…

Ránctalanító Szalonkezelés Otthon, Karantén Idején

Végre rátaláltál a Tökéletes Ránctalanító és Bőrfeszesítő Megoldásra, mégpedig a szépségszalonok rádiófrekvenciás bőrfeszesítő kezelésében. Évek hosszú és fáradságos keresése…

Ráncok és Megereszkedett Bőr Mindenhol – Mi a Teendő?

Már nem olyan feszes az arcbőröd, mint régen? Mintha már nem is csak a ráncokkal lenne probléma, de még…

tovább >>

Newa ügyfélszolgálat

2013-2019 Newa™ 3DEEP® / Minden jog fenntartva