Megbízható ránctalanítás – Otthon is?

A kérdés az, hogy az otthoni arcfiatalításra használatos készülékek biztonságosak-e? Most a legnépszerűbb otthoni ránctalanító eszközöket vizsgáljuk meg közelebbről!

Arcfiatalítás dermarollerrel

A dermaroller egy olyan arcfiatalításra használatos eszköz, melynek görgős fején százával ülnek az apró tűk. Ez, az arcon görgetve, apró sebeket ejt a bőrön, ezzel stimulálva annak kollagén-termelését.

Az orvos-esztétikai központokban többnyire 1,5 mm-es vagy ennél nagyobb tűkkel dolgoznak, ehhez azonban komolyabb előkészületek kellenek. A fertőzések elkerülése végett az eszközt és a bőrt is sterilizálják, valamint az elsődleges vizsgálatok során megállapítják, hogy a bőr alkalmas-e az arcfiatalító kezelésre, nincs-e gyulladásban.

Az otthoni dermarollereken lévő tűk mérete többnyire 0,25 és 0,5 mm között mozog, tehát a tűk nem hatolnak elég mélyre. Ráadásul otthon az eszközt is nehéz fertőtleníteni, így sokan panaszkodnak fertőzésekre, melyek szétterjednek az arcon a sebek miatt. Otthon nem ritka a fájdalom megjelenése sem, amelyet a szalonokban a bőr érzéstelenítésével előznek meg.

Ránctalanítás otthon - de mit válasszunk?

Arcfiatalítás otthon – de mit válasszunk?

Arcfiatalítás ultrahanggal

A piacon rengeteg különböző típusú ultrahangos arckezelést végző gép kapható, melyeket akár már 10.000 forintért is megvásárolhatunk. Ez azonban csak az első költség. Az ilyen ultrahangos arckezelést végző otthoni készülékekhez ugyanis ránctalanító és hidratáló anyagokat tartalmazó gélek vagy ampullák is szükségesek, amelyeket havonta meg kell venni. Ezek ára minőségtől függően akár a havi 100.000 forintot is elérheti.

Arcfiatalítás galvánárammal

A galvánárammal történő arcfiatalítás és ránctalanítás egy elektrokozmetikai kezelés, segítségével különböző ránctalanító hatóanyagok juttathatóak a bőrbe, melyeket például zselék és a különböző vízbázisú ampullák formájában árulnak. Ezen készüléknél az ampullák és hatóanyagok vásárlása állandó költséget jelent, csakúgy, mint az ultrahangos arckezelést végző otthoni gépeknél.

A rádiófrekvenciás arckezelés egyszerre kényelmes és eredményes

A rádiófrekvenciás arckezelés egyszerre kényelmes és eredményes

Rádiófrekvenciás arckezelés

A rádiófrekvenciás arckezeléseknek több fajtáját különböztetjük meg.

  • A bipoláris és tripoláris rádiófrekvenciás arckezelés technológiák nem képesek a célzott hőirányításra, így a kezelés során nagy mennyiségű hővel kell dolgozniuk. Ez nem megfelelő ellenőrzés mellett megégetheti az arcbőrt, amit a szalonokban hűtéssel és jegeléssel előznek meg, az otthoni készülékekbe azonban ez a funkció nem építhető be.
  • A multipoláris rádiófrekvenciás arckezelés technológiák viszont már képesek a célzott kezelésre, ehhez azonban egy microchip által vezérelt technológia is szükséges, hogy az arc vékony bőrének is megfeleljen. A hexapoláris 3DEEP® rádiófrekvenciás arckezelés technológia ezt alkalmazza, és a kollagén termeléséért felelős bőrréteget célozza, így jóval kisebb mennyiségű hővel is képes a kezelésre. Szerencsére ez a hexapoláris 3DEEP® rádiófrekvenciás arckezelés technológia egy otthoni gépbe is biztonságosan beépíthető lett, ez az a Newa™ ránctalanító gép. Jó tudni, hogy a Newa™ az első és egyetlen otthoni rádiófrekvenciás ránctalanító gép, amelynek otthoni használatát az amerikai gyógyszerügyi hatóság (FDA) is engedélyezte.

Bódics Enikő

Tárczy Judit
Judit vagyok!

Kérdésével forduljon hozzám bizalommal!

06 1 226 4179
06 30 6303 777

Írjon nekünk!

Név

E-mail cím

Telefonszám

Üzenet

Biztonsági kód:

Sztárok, akik velünk fiatalodtak
Horváth Éva

„Egy-egy esemény előtt ez a pár perces arcfiatalítás valóban csodára képes. És ha megcsináljuk a 20 napos kúrát, akkor a ránctalanító hatás sem marad el.”

Horváth Éva, szépségkirálynő

Bíró Ica

„Azért szeretem nagyon a Newa bőrfiatalító készüléket, mert nemcsak a ráncokat csökkenti, hanem az arc kontúrját is eredményesen megemeli."

Bíró Ica, modell

tovább >>
Bőrgyógyászok ajánlásával
Dr. Julia T. Hunter

„Ez a legjobb teljes testre alkalmazható bőrfeszesítő technológia, mellyel eddig találkoztam (...) pedig nekem nem könnyű a kedvemre tenni.”

Dr. Julia T. Hunter

Dr. Neil S. Sadick

„Mi ajánljuk a Newát az összes olyan páciensünknek, aki nagyszerű, otthon elérhető eredményekre vágyik."

Dr. Neil S. Sadick

tovább >>
Newa™ 3DEEP® - vásárlóink eredményei

„Már rögtön az első kezelést követően éreztem a különbséget a bőrömön – és látható is volt! Nagyon sok dicséretet kaptam.”

G.H., 52 éves

„A szarkalábak és ráncok már kevésbé észrevehetőek, különösen a mélyebb ráncok a szemem körül!”

S.S., 46 éves

„A kezelések nagyon kellemesek és az eredmény láthatóan észlelhető már az első kezelés után is.  A Newa™ pontosan az, amit kerestem.”

G.W., 45 éves

tovább >>
Newa™ 3DEEP® - klinikai tanulmányok

Objektív méréseken alapuló klinikai vizsgálatok szerint a Newa™ 3DEEP® 1 hónapos kúrát követően átlagosan 36%-kal csökkenti a ráncokat. tovább >>

Mi az a 3DEEP®?

Az orvos-esztétikai centrumok népszerű arcfiatalító technológiája. Ugyanezt építették be a Newa™ otthoni ránctalanító készülékbe: hatékonyságát orvostechnikai minősítés is jelzi.

tovább >>
Newa™ 3DEEP® videók
Díjazott innováció

A Newa™3DEEP® egy Edison Awards bronzérmes találmány! Interjú a fejlesztővel:

Ránctalanítás cikkek

Ránctalanítás kollagén segítségével – Átverés vagy Csodaszer?

Napjainkban egyre többször hallhatunk a kollagén áldásos hatásairól. Ódákat zengenek róla a narancsbőrösök, az ízületi problémákkal küzdők, és a…

Ránctalanító Szalonkezelés Otthon, Karantén Idején

Végre rátaláltál a Tökéletes Ránctalanító és Bőrfeszesítő Megoldásra, mégpedig a szépségszalonok rádiófrekvenciás bőrfeszesítő kezelésében. Évek hosszú és fáradságos keresése…

Ráncok és Megereszkedett Bőr Mindenhol – Mi a Teendő?

Már nem olyan feszes az arcbőröd, mint régen? Mintha már nem is csak a ráncokkal lenne probléma, de még…

tovább >>

Newa ügyfélszolgálat

2013-2019 Newa™ 3DEEP® / Minden jog fenntartva