Milyen szempontok alapján válasszak otthoni ránctalanító készüléket?

Amíg az első ráncokat észre nem vesszük magunkon, addig nem igazán foglalkozunk a ráncosodás problematikájával. Azonban amint megjelennek az első szarkalábak, képesek vagyunk bármilyen ígéretesnek hangzó krémet magunkra kenni és minden házi praktikát bevetni, csak hogy mentsük a menthetőt. De melyik otthoni módszertől valójában milyen eredményt várhatunk? Ennek néztünk most utána!

Mit várhatunk a ránctalanító hatóanyagoktól?

A reklámok hatására általában első lépésként a ránctalanító krémektől várunk azonnali és hathatós segítséget. Azonban jó ha tudjuk, hogy az anti-aging krémek hatóanyaginak nagy része a bőr mélyebb rétegeibe nem tud lejutni, és a bejutó komponensek hasznosulása is nagyon alacsony, így csupán kb. 2-5%-ot képesek módosítani a ráncok állapotán. 

Ránctalanító krém

A ránctalanító krémek többsége csak hidratál, ugyanis hatóanyagaik nem jutnak át a bőr külső szarurétegén

A legtöbb ránctalanító krémbe mégis olyan hangzatos összetevőket tesznek, mint például Q10 koenzim, A vitamin, E vitamin, C vitamin, gyümölcssav, hialuronsav, stb. Ezek azonban legtöbbször annyira alacsony koncentrációban vannak jelen, vagy annyira csekély a felszívódásuk, hogy nem tudják kifejteni ránctalanító hatásukat. Emiatt számos anti-aging termék csak bőrünk vízmegkötő képességét növeli átmenetileg, így hatásuk gyakran megegyezik egy átlagos hidratálókrémével.

Tehát aki csodát vár ezektől a ránctalanító kozmetikumoktól, az könnyen hoppon maradhat. Természetesen ha csak hidratálni szeretnénk bőrünket, megfelelő lehet a gélek, krémek, ampullák és maszkok használata. De ne felejtsük el, hogy pusztán hidratálással nemigen fogunk komolyabb hatást gyakorolni a ráncokra.

Hatékony segítség ráncok ellen = kollagéntermelés fokozása

A bőrünk rugalmasságáért felelős kollagén „elhasználódása”, valamint a kollagén termelődésének folyamatos lassulása az oka annak, hogy a ráncok bőrünkön előbb vagy utóbb megjelennek. Éppen ezért ha tényleges ránctalanító hatásra vágyunk, olyan módszerek közül ajánlott válogatni, amelyek új kollagén termelésére tudják ösztönözni a megfelelő bőrsejteket.

Ránctalanítás arcvasalóval

A tényleges ránctalanításhoz a bőr saját kollagéntermelését kell fokozni.

Biztosan sokunknak ismerősen csengenek a hatóanyagként gyakorta használt kollagén, elasztin és hyaluronsav szavak. Különböző eljárásokkal a bőr mélyebb rétegébe juttatott hyaluronsav átmenetileg hidratáltabbá teszi a bőrt annál, mintha csupán magunkra kentük volna, a kollagén termelődésére viszont nincs hatással. Ugyanígy a kívülről bejuttatott kollagén és elasztin sem képes serkenteni bőrsejtjeink kollagén termelését!

Persze léteznek olyan kozmetikai ránctalanító eljárások, amelyek valóban képesek stimulálni a bőr saját kollagéntermelését, ezáltal tényleg feszesítik a bőrt és csökkentik a ráncokat.  Ám sokszor nehéz meglelni a megfelelő szakembert, időt szorítani a rendszeres kezelésekre, vagy kiválasztani a sok-sok anti-aging kezelés közül az elvárásainknak és pénztárcánknak is megfelelőt. Éppen ezért sokan bele sem vágnak az ilyen kezelésekbe, vagy inkább hasonló hatású otthoni módszer után kezdenek kutatni.

Szerencsére manapság már otthon is végezhető hatékony ránctalanító kezelés, ehhez azonban megfelelő ránctalanító eszköz szükséges. Az alábbi összefoglalóból kiderül,  milyen szempontokat érdemes figyelembe venni a megfelelő otthoni ránctalanító készülék kiválasztása előtt.

Ránctalanító kezelés

Ma már nem feltétlenül kell szakemberhez fordulni az eredményes ránctalanításért.

Hatékony ránctalanítás otthon… de mivel?

Ránctalanító készülékekkel történő kezeléseket régebben szinte csak kozmetikai szalonokban végeztek. Manapság azonban a különféle otthoni bőrfeszesítő gépek is megjelentek az üzletek polcain. Ezek működési elve, hatása és hatékonysága igencsak különböző.

Az otthoni ránctalanító készülékek fajtái

A legfontosabb tudni, hogy az otthoni ránctalanító gépeket alapvetően két csoportra oszthatjuk:

  • Külső hatóanyag bejuttatásával működő készülékek

Különféle vitaminokat és hatóanyagokat bejuttató otthoni ránctalanító készülékek közé tartoznak például az iontoforézist alkalmazó, a galvanikus és az ultrahangos arckezelők. Ezeknek az otthoni gépeknek az előnye, hogy a mindennapi arcápolást hatékonyabbá teszik. Hátrányuk viszont, hogy a gép használatához szükséges ampullák és tapaszok állandó költséget jelentenek. Ráadásul ezek a hatóanyag-ampullák és tapaszok (amelyeket mindig kifejezetten az adott készülékhez gyártanak) jellemzően nagyon magas árfekvésűek.

Az ilyen gépi arckezelésekkel viszonylag szép eredményt érhetünk el, hiszen a hatóanyagok a ránctalanító készülékek segítségével a szövetek mélyebb rétegeibe juttathatóak. Azonban a tényleges  ránctalanító hatás sokszor várat magára, mert az eredményt általában a hidratáló komponensek mélyebbre juttatása okozza, nem pedig a bőr saját kollagén termelésének  fokozódása.

Iontoforézises, galvanikus, ultrahangos készülékek ára: 25.000-100.000 Ft 
Ampullák, tapaszok ára: 6.000-20.000 Ft /hó

Ránctalanítás hidratálással

A hidratálók mélyebbre juttatása átmenetileg feszesti a bőrt, azoban a kollagéntermelésre nincs hatással.

  • Hatóanyag nélkül működő készülékek

Ezek a gépek nem szérumok bejuttatásával, hanem valamilyen egyéb módon igyekeznek ránctalanító hatást kifejteni. Hatékonyságuk mindig az adott technológiától függ. Ide tartoznak például a különböző EMS készülékek és a rádiófrekvenciás arckezelő készülékek.

Az EMS (Elektromos Izom Stimuláció) technológiát alkalmazó arckezelő gépek váltóáram segítségével stimulálják az arc izmait. Fokozzák a helyi keringést, így juttatva több oxigént a bőrsejtekhez, ezáltal a salakanyagok eltávolítása gyorsabb lesz, a bőr feszesedik, állaga javul. Bőrünk saját kollagén termelésére azonban ez a kezelés nincs számottevő hatással, ezért csak mérsékeltebb eredményt remélhetünk tőle. (Ráadásul a kezelés sem feltétlenül kellemes.) Az EMS készülékek ára: 30.000-50.000 Ft

A rádiófrekvenciás bőrfeszesítő kezelések (amelyek szintén hatóanyag nélküli eljárások) már tényleges ránctalanító hatást képesek kifejteni, ugyanis közvetlenül a kollagén termeléséért felelős bőrsejteket stimulálják. A kezelés során a hő hatására a kollagénrostok rögtön összehúzódnak, melynek révén azonnali bőrfeszesedés érzékelhető. A kúraszerű alkalmazás során pedig újra aktivizálódik a kollagéntermelés, a bőr fokozatosan újjáépül, textúrája javul. Így a kezeléssorozat végén látványosan feszesebb arckontúrnak és halványuló ráncocskáknak örülhetünk.

Newa ránctalanítás, arcfiatalítás

Otthon is látványos arckontúr-javulást és ránccsökkenést érhetünk el a Newa otthoni rádiófrekvenciás ránctalanító, arcfiatalító készülék segítségével!

Miért éri meg rádiófrekvenciás ránctalanító készüléket választani otthonra?

A rádiófrekvenciás ránctalanításhoz nincs szükség hatóanyagokra, hiszen a kollagéntermelést a rádióhullámok által keltett hő indítja be. Tehát ez esetben nem fog gondot jelenteni a külső hatóanyagok alacsony felszívódása, valamint a szérumok nagyon magas ára. A rádiófrekvenciás ránctalanító kezelésekhez csak megfelelő kontaktanyagot kell használni, ami a rádióhullámok bőrbe való továbbítását szolgálja. Ez olcsóbb a hatóanyagot bejuttató készülékek szérumainál. Ráadásul a rádiófrekvenciás ránctalanító készüléket kúraszerűen kell használni, így nem is szükséges belőle hatalmas mennyiség.

További előny, hogy egy megfelelően fejlett technológiával működtetett készülékkel a kezelés egyáltalán nem fájdalmas, sőt kellemes!

Mielőtt azonban szaladnánk otthoni rádiófrekvenciás ránctalanító gépet vásárolni, tudnunk kell, hogy az egyes készülékek hatékonysága között hatalmas lehet a különbség!

Mikor hatékony az otthoni rádiófrekvenciás ránctalanítás?

A rádiófrekvenciás ránctalanító kezelés akkor hatékony, ha megfelelően nagy mennyiségű hőenergiát juttatunk célzottan a kollagén termeléséért felelős bőrsejtekhez. Ezt a kozmetikákban (főleg régebbi típusú, kevésbé célzott kezelést nyújtó pl. bi- vagy tripoláris készülék esetén) a bőr folyamatos visszahűtésével oldják meg.

Otthoni rádiófrekvenciás ránctalanító készülék esetén azonban a hatékonysághoz mindenképpen olyan fejlett technológia szükséges, amely célzottan képes hőt juttatni a mély bőrrétegbe anélkül, hogy a bőrfelszín túlmelegedne. Ellenkező esetben a gép vagy megégetné a bőrt, vagy egyszerűen nem lenne elég hatékony.

Ilyen fejlett módszer a többforrású (multisource) hexapoláris 3DEEP® rádiófrekvenciás technológia, amelyet évekig csak professzionális orvosi készülékekben használtak, majd egy orvosi innovációnak köszönhetően egy otthoni eszközbe, a Newa™ otthoni ránctalanító készülékbe is sikerült beépíteni. A fejlesztés 2013-ban Edison Innovation bronz érmet nyert.

 Tudta?

A kozmetikákban használt rádiófrekvenciás ránctalanító gépekből számtalan típus létezik, melyek hatékonysága jelentősen különbözik. Az elektródák számától függően léteznek mono-,bi, tri- és hexapoláris készülékek. A bi- és tripoláris rádiófrekvenciás ránctalanítókkal végzett kezelések kevésbé hatékonyak, mert nem képesek a hőt célzottan azokhoz a  bőrsejtekhez juttatni, amelyek a felelősek a kollagén termelésért.  Ilyen gépekkel nehezen szabályozható, hogy pontosan hol hasson bőrön belül a rádiófrekvencia.

Newa™ 3DEEP®: tényleges ránctalanítás otthon, rádiófrekvenciával!

A Newa™ otthoni ránctalanító készülék az izraeli EndyMed Mecical Ltd. fejlesztése, amely orvos-esztétikai centrumok számára gyárt professzionális rádiófrekvenciás arcfiatalító készülékeket. A Newa™ otthoni készülék különlegessége, hogy a vállalat ugyanazt a szabadalmaztatott 3DEEP® rádiófrekvenciás bőrfiatalító technológiáját építette bele, amelyet professzionális, orvosok által használt gépeibe is beépít.

Newa ránctalanító, arcfiatalító hatása

Látványos javulás a Newa™ 4 hetes használatát követően (forrás: klinikai tanulmány, 2014)

Akinek tehát nincs ideje vagy kedve rendszeresen kozmetikába járni, vagy a kozmetikai kezelések mellett otthon is profi technológiával szeretne szépülni, érdemes megismernie ezt a nagyszerű rádiófrekvenciás ránctalanító készüléket!

Mit nyújthat Önnek a Newa?

Newa ránctalanító arcfiatalító készülékKlinikailag igazolt ránctalanító hatás
Azonnali bőrfeszesítő, frissítő hatás
Fájdalommentes kezelés
Bőrgyógyászok is ajánlják
Magas minőségű izraeli fejlesztés
Edison Innovation bronz érmes fejlesztés
Professzionális 3DEEP® technológia
2 év garancia
FDA-engedély

bovebben-newa

 

Tárczy Judit
Judit vagyok!

Kérdésével forduljon hozzám bizalommal!

06 1 226 4179
06 30 6303 777

Írjon nekünk!

Név

E-mail cím

Telefonszám

Üzenet

Biztonsági kód:

Sztárok, akik velünk fiatalodtak
Horváth Éva

„Egy-egy esemény előtt ez a pár perces arcfiatalítás valóban csodára képes. És ha megcsináljuk a 20 napos kúrát, akkor a ránctalanító hatás sem marad el.”

Horváth Éva, szépségkirálynő

Bíró Ica

„Azért szeretem nagyon a Newa bőrfiatalító készüléket, mert nemcsak a ráncokat csökkenti, hanem az arc kontúrját is eredményesen megemeli."

Bíró Ica, modell

tovább >>
Bőrgyógyászok ajánlásával
Dr. Julia T. Hunter

„Ez a legjobb teljes testre alkalmazható bőrfeszesítő technológia, mellyel eddig találkoztam (...) pedig nekem nem könnyű a kedvemre tenni.”

Dr. Julia T. Hunter

Dr. Neil S. Sadick

„Mi ajánljuk a Newát az összes olyan páciensünknek, aki nagyszerű, otthon elérhető eredményekre vágyik."

Dr. Neil S. Sadick

tovább >>
Newa™ 3DEEP® - vásárlóink eredményei

„Már rögtön az első kezelést követően éreztem a különbséget a bőrömön – és látható is volt! Nagyon sok dicséretet kaptam.”

G.H., 52 éves

„A szarkalábak és ráncok már kevésbé észrevehetőek, különösen a mélyebb ráncok a szemem körül!”

S.S., 46 éves

„A kezelések nagyon kellemesek és az eredmény láthatóan észlelhető már az első kezelés után is.  A Newa™ pontosan az, amit kerestem.”

G.W., 45 éves

tovább >>
Newa™ 3DEEP® - klinikai tanulmányok

Objektív méréseken alapuló klinikai vizsgálatok szerint a Newa™ 3DEEP® 1 hónapos kúrát követően átlagosan 36%-kal csökkenti a ráncokat. tovább >>

Mi az a 3DEEP®?

Az orvos-esztétikai centrumok népszerű arcfiatalító technológiája. Ugyanezt építették be a Newa™ otthoni ránctalanító készülékbe: hatékonyságát orvostechnikai minősítés is jelzi.

tovább >>
Newa™ 3DEEP® videók
Díjazott innováció

A Newa™3DEEP® egy Edison Awards bronzérmes találmány! Interjú a fejlesztővel:

Ránctalanítás cikkek

Itt a tuti módszer, ami segít a toka ellen!

Az áll alatt megereszkedő bőrt nevezzük tokának. Érdekes, nem? Ha nem ereszkedett meg, nem is nevezzük tokának! ..akkor csak…

Ránctalanítás kollagén segítségével – Átverés vagy Csodaszer?

Napjainkban egyre többször hallhatunk a kollagén áldásos hatásairól. Ódákat zengenek róla a narancsbőrösök, az ízületi problémákkal küzdők, és a…

Ránctalanító Szalonkezelés Otthon, Karantén Idején

Végre rátaláltál a Tökéletes Ránctalanító és Bőrfeszesítő Megoldásra, mégpedig a szépségszalonok rádiófrekvenciás bőrfeszesítő kezelésében. Évek hosszú és fáradságos keresése…

tovább >>

Newa ügyfélszolgálat

2013-2019 Newa™ 3DEEP® / Minden jog fenntartva