Orvos-esztétikai ránctalanító kezelések

Minden ember – legyen akár férfi, akár nő – életében eljön az a pont, amikor zavarni kezdik a ráncai, a megereszkedett bőr. Ezt többen többféleképpen igyekeznek orvosolni, vannak, akik megállíthatatlan botox kúrákkal, vannak, akik egyből kés alá fekszenek. 

Arcfiatalítás ráncfeltöltéssel

Ráncfeltöltésre leggyakrabban két anyagot használnak: hyaluronsavat és saját zsírt, melyeket a bőr alatti területbe fecskendeznek, alulról pányvázva ki azt, hogy a ráncok kisimuljanak. Mindkettő felszívódó töltőanyag: a hyaluronsav 6–12 hónap alatt teljesen felszívódik, a saját zsír pedig 1–2 hónap alatt.

A ráncfeltöltéses arcfiatalítás ára nem olcsó: a hyaluronsavas kezelés ára a felhasznált anyag mennyiségétől függ, a kezelés akár 300.000 forintba is kerülhet, melyet legjobb esetben is évente ismételni kell. A saját zsírral való ránctalanítás ára 150.000 és 200.000 forint között mozog, ismétlésre pedig évente többször is szükség lehet.

A ráncfeltöltéses arcfiatalítás egy másik, mostanában igen népszerű formája, az úgynevezett drakula terápia, melynek Kim Kardashian is nagy rajongója. Ennek során a saját vérből kinyert vérplazmát juttatják a páciens bőre alá. Ezt 6 hónapon belül 3 alkalommal kell elvégeztetni az igen fájdalmas beavatkozást, mely összesen kb. 300.000 forintba kerül.

A ráncfeltöltés fájdalmas és drága is

A ráncfeltöltés fájdalmas és drága is

Arcfiatalítás botoxszal

A botox a 2000-es évek nagy sztárja volt, több hollywoodi színész is előszeretettel alkalmazta, hogyha az arcfiatalítás volt a célja. Mára azonban már ők is megbánták a nagy rajongást, elég csak Meg Ryan vagy Nicole Kidman arcát felidéznünk, egyből megértjük, miért.

A botox a mimikai izmok működését blokkolja, így a ráncokat létrehozó izmok leállnak, a ráncok pedig kisimulnak. Ez a fajta arcfiatalítás azonban könnyen eredményezhet lárva-arcot, szoborszerű, érzelmektől mentes, kifejezéstelen külsőt.

3–4 havonta ismételni kell a kezelést, alkalmankénti ára pedig akár 50.000 forint is lehet.

Arcfiatalítás műtőben: arcfelvarrás

Az arcfelvarrás plasztikai sebészeti megoldás, a műtét során megemelik az arcbőrt, ezzel feszesebbé téve a bőrt és eltüntetve a ráncokat. A műtét kockázatos lehet, és a felépülési idő sem rövid, a beavatkozást követő 1 hónapban még a fizikai megterheléstől is tartózkodni kell.

A sebészeti arcfiatalítás ára 300.000 és 500.000 forint között mozog, de az utólagos vizitek az orvosnál még plusz költségeket jelenthetnek.

Arcfiatalítás plasztikai műtéttel? Van, aki vállalja a kockázatot

Arcfiatalítás plasztikai műtéttel? Van, aki vállalja a kockázatot

Bódics Enikő

Tárczy Judit
Judit vagyok!

Kérdésével forduljon hozzám bizalommal!

06 1 226 4179
06 30 6303 777

Írjon nekünk!

Név

E-mail cím

Telefonszám

Üzenet

Biztonsági kód:

Sztárok, akik velünk fiatalodtak
Horváth Éva

„Egy-egy esemény előtt ez a pár perces arcfiatalítás valóban csodára képes. És ha megcsináljuk a 20 napos kúrát, akkor a ránctalanító hatás sem marad el.”

Horváth Éva, szépségkirálynő

Bíró Ica

„Azért szeretem nagyon a Newa bőrfiatalító készüléket, mert nemcsak a ráncokat csökkenti, hanem az arc kontúrját is eredményesen megemeli."

Bíró Ica, modell

tovább >>
Bőrgyógyászok ajánlásával
Dr. Julia T. Hunter

„Ez a legjobb teljes testre alkalmazható bőrfeszesítő technológia, mellyel eddig találkoztam (...) pedig nekem nem könnyű a kedvemre tenni.”

Dr. Julia T. Hunter

Dr. Neil S. Sadick

„Mi ajánljuk a Newát az összes olyan páciensünknek, aki nagyszerű, otthon elérhető eredményekre vágyik."

Dr. Neil S. Sadick

tovább >>
Newa™ 3DEEP® - vásárlóink eredményei

„Már rögtön az első kezelést követően éreztem a különbséget a bőrömön – és látható is volt! Nagyon sok dicséretet kaptam.”

G.H., 52 éves

„A szarkalábak és ráncok már kevésbé észrevehetőek, különösen a mélyebb ráncok a szemem körül!”

S.S., 46 éves

„A kezelések nagyon kellemesek és az eredmény láthatóan észlelhető már az első kezelés után is.  A Newa™ pontosan az, amit kerestem.”

G.W., 45 éves

tovább >>
Newa™ 3DEEP® - klinikai tanulmányok

Objektív méréseken alapuló klinikai vizsgálatok szerint a Newa™ 3DEEP® 1 hónapos kúrát követően átlagosan 36%-kal csökkenti a ráncokat. tovább >>

Mi az a 3DEEP®?

Az orvos-esztétikai centrumok népszerű arcfiatalító technológiája. Ugyanezt építették be a Newa™ otthoni ránctalanító készülékbe: hatékonyságát orvostechnikai minősítés is jelzi.

tovább >>
Newa™ 3DEEP® videók
Díjazott innováció

A Newa™3DEEP® egy Edison Awards bronzérmes találmány! Interjú a fejlesztővel:

Ránctalanítás cikkek

Ránctalanítás kollagén segítségével – Átverés vagy Csodaszer?

Napjainkban egyre többször hallhatunk a kollagén áldásos hatásairól. Ódákat zengenek róla a narancsbőrösök, az ízületi problémákkal küzdők, és a…

Ránctalanító Szalonkezelés Otthon, Karantén Idején

Végre rátaláltál a Tökéletes Ránctalanító és Bőrfeszesítő Megoldásra, mégpedig a szépségszalonok rádiófrekvenciás bőrfeszesítő kezelésében. Évek hosszú és fáradságos keresése…

Ráncok és Megereszkedett Bőr Mindenhol – Mi a Teendő?

Már nem olyan feszes az arcbőröd, mint régen? Mintha már nem is csak a ráncokkal lenne probléma, de még…

tovább >>

Newa ügyfélszolgálat

2013-2019 Newa™ 3DEEP® / Minden jog fenntartva