Rádiófrekvenciás arckezelés – Válasz minden kérdésére!

Az arcfiatalítás témakörében talán mondhatjuk, hogy az egyik legújabb trend a rádiófrekvenciás arckezelés. Sokan azonban abba a hibába esnek, hogy úgy vélik, a rádiófrekvenciás arckezelések mind ugyanolyanok. Pedig nem!

Most megmutatjuk, hogy a rádiófrekvenciás kezeléseknek hány fajtája van, illetve igyekszünk választ adni minden felmerülő kérdésre.

A rádiófrekvenciáról általánosságban

A rádiófrekvenciás kezelés működésének lényege, hogy a bőr mélyebb rétegeiben hat, így serkenti a kollagén-termelést, ezzel idézi elő az arcfiatalítást.

Több fajtája is létezik a rádiófrekvenciás kezelésnek:

A monopoláris rádiófrekvenciás arckezelés

A monopoláris ( = 1 db elektródával rendelkező) rádiófrekvenciás arckezelés technológia sajnos nem szabályozottan hatol a mélyebb szövetekbe, így a bőr egész felületét felmelegíti. Ez könnyen károsodást okozhat, főként a vékony és érzékeny arcbőrön, melyet a szalonokban különböző hűtési technológiákkal küszöbölnek ki.

A bipoláris rádiófrekvenciás arckezelés

A bipoláris ( = 2 db elektródával rendelkező) rádiófrekvenciás arcfiatalítás technológia lehetővé tette a bőr mélyebb rétegeinek felmelegítését anélkül, hogy a bőr külső felülete felmelegedett volna, így azt megóvták a károsodástól.

Több fajtája is létezik a rádiófrekvenciás arckezelésnek, nem mindegy, melyiket választjuk

Több fajtája is létezik a rádiófrekvenciás arckezelésnek, nem mindegy, melyiket választjuk

Tripoláris rádiófrekvenciás arckezelés

A tripoláris ( = 2 db-nál több elektródával rendelkező) rádiófrekvenciás arckezelés technológiával kissé nagyobb hőt lehet lejjebb közvetíteni, de az elegendő hőmennyiség leadása ez esetben is felmelegíti a bőr külső rétegét is, ami kezeléskor fájdalmat okozhat.

Páros multipoláris rádiófrekvenciás kezelés

Ezek már több elektróda párt alkalmaznak, így a rádiófrekvenciás arckezelés hőhatása mélyebbre jut, és sokkal célzottabb is. A tetrapoláris rádiófrekvenciás arcfiatalítás rendszere két elektródapárt tartalmaz, a hexapoláris pedig már három elektródapárt.

A 3DEEP® rádiófrekvenciás arckezelés

A Newa™ 3DEEP® készülékkel az arcfiatalítás kényelmes

A Newa™ 3DEEP® készülékkel az arcfiatalítás kényelmes

A 3DEEP® hexapoláris rádiófrekvenciás arckezelés technológia népszerűsége leginkább célzottságában, biztonságosságában és fájdalommentességében rejlik. Ezen tulajdonságainak köszönhetően a 3DEEP® hexapoláris rádiófrekvenciás arckezelés technológiát be tudták építeni egy tenyérnyi méretű otthoni ránctalanító gépbe is – ez a Newa™ 3DEEP®.

A Newa az orvos-esztétikai gépek egyik vezető gyártójának, az EndyMed-nek az innovációja. Ugyanazt a 3DEEP® technológiát építették bele, amelyet bőrgyógyászati klinikáknak gyártott profi gépeikben is használnak. Ugye, hogy kíváncsi lett?

Próbálja ki a rádiófrekvenciás arckezelést a ráncok ellen a Newa™  3DEEP® készülékkel! Kattintson ide! >>>

Bódics Enikő

Tárczy Judit
Judit vagyok!

Kérdésével forduljon hozzám bizalommal!

06 1 226 4179
06 30 6303 777

Írjon nekünk!

Név

E-mail cím

Telefonszám

Üzenet

Biztonsági kód:

Sztárok, akik velünk fiatalodtak
Horváth Éva

„Egy-egy esemény előtt ez a pár perces arcfiatalítás valóban csodára képes. És ha megcsináljuk a 20 napos kúrát, akkor a ránctalanító hatás sem marad el.”

Horváth Éva, szépségkirálynő

Bíró Ica

„Azért szeretem nagyon a Newa bőrfiatalító készüléket, mert nemcsak a ráncokat csökkenti, hanem az arc kontúrját is eredményesen megemeli."

Bíró Ica, modell

tovább >>
Bőrgyógyászok ajánlásával
Dr. Julia T. Hunter

„Ez a legjobb teljes testre alkalmazható bőrfeszesítő technológia, mellyel eddig találkoztam (...) pedig nekem nem könnyű a kedvemre tenni.”

Dr. Julia T. Hunter

Dr. Neil S. Sadick

„Mi ajánljuk a Newát az összes olyan páciensünknek, aki nagyszerű, otthon elérhető eredményekre vágyik."

Dr. Neil S. Sadick

tovább >>
Newa™ 3DEEP® - vásárlóink eredményei

„Már rögtön az első kezelést követően éreztem a különbséget a bőrömön – és látható is volt! Nagyon sok dicséretet kaptam.”

G.H., 52 éves

„A szarkalábak és ráncok már kevésbé észrevehetőek, különösen a mélyebb ráncok a szemem körül!”

S.S., 46 éves

„A kezelések nagyon kellemesek és az eredmény láthatóan észlelhető már az első kezelés után is.  A Newa™ pontosan az, amit kerestem.”

G.W., 45 éves

tovább >>
Newa™ 3DEEP® - klinikai tanulmányok

Objektív méréseken alapuló klinikai vizsgálatok szerint a Newa™ 3DEEP® 1 hónapos kúrát követően átlagosan 36%-kal csökkenti a ráncokat. tovább >>

Mi az a 3DEEP®?

Az orvos-esztétikai centrumok népszerű arcfiatalító technológiája. Ugyanezt építették be a Newa™ otthoni ránctalanító készülékbe: hatékonyságát orvostechnikai minősítés is jelzi.

tovább >>
Newa™ 3DEEP® videók
Díjazott innováció

A Newa™3DEEP® egy Edison Awards bronzérmes találmány! Interjú a fejlesztővel:

Ránctalanítás cikkek

Ránctalanítás kollagén segítségével – Átverés vagy Csodaszer?

Napjainkban egyre többször hallhatunk a kollagén áldásos hatásairól. Ódákat zengenek róla a narancsbőrösök, az ízületi problémákkal küzdők, és a…

Ránctalanító Szalonkezelés Otthon, Karantén Idején

Végre rátaláltál a Tökéletes Ránctalanító és Bőrfeszesítő Megoldásra, mégpedig a szépségszalonok rádiófrekvenciás bőrfeszesítő kezelésében. Évek hosszú és fáradságos keresése…

Ráncok és Megereszkedett Bőr Mindenhol – Mi a Teendő?

Már nem olyan feszes az arcbőröd, mint régen? Mintha már nem is csak a ráncokkal lenne probléma, de még…

tovább >>

Newa ügyfélszolgálat

2013-2019 Newa™ 3DEEP® / Minden jog fenntartva