Ráncok és Megereszkedett Bőr Mindenhol – Mi a Teendő?

Már nem olyan feszes az arcbőröd, mint régen? Mintha már nem is csak a ráncokkal lenne probléma, de még mintha meg is zuhant volna az arcod? És valahogy már a karodon, hasadon, combodon is rugalmatlanabb a bőröd? Nem vagy egyedül!

És legfőképpen – Ne ess pánikba, van megoldás! És remek kérdés: a ránctalanítás mellett másra is szükség van, ha már a bőr is megereszkedett? A válasz: igen, és itt jön a képbe a bőrfeszesítés! De ne rohanjunk ennyire előre…

Miért alakulnak ki a ráncok?

Az ember bőrének rugalmasságát és tartását a kollagén biztosítja, ami folyamatosan elhal – de folyamatosan újra is termelődik. Ez 30 éves korig ugyanolyan arányban történik, vagyis annyi kollagén termelődik, amennyi elhal.

Ez remek, csakhogy 30 éves kor felett már nem annyi termelődik újra, mint amennyi elhal, hanem kevesebb. Egészen pontosan 30 éves korodtól évente 1%-kal kevesebb.

Arról a folyamatról pedig, ahogyan a bőr öregedése bekövetkezik évről évre, itt írtunk bővebben.

 

megereszkedett-arcbor-ellen

30 éves kor felett évente 1%-kal csökken a kollagéntermelés.

Hogy ez mit okoz a bőröd állapotában, valószínűleg már Te is tudod: eleinte kisebb ráncokat, majd mélyebbeket, amelyek ránctalanítás és különböző ránctalanító módszerek alkalmazásáért kiáltanak. Végül pedig egy szép napon belenézel a tükörbe, és észreveszed, hogy az arcbőröd mintha erőteljesen a gravitáció irányába lépett volna – avagy megereszkedett.

Miért alakul ki a megereszkedett bőr?

Az idő múlásával nem csak a kollagéntermelés esik vissza, de a már meglévő kollagénrostok is megnyúlnak és elszakadoznak, létrehozva a megereszkedett bőr jelenségét.

Itt pedig még nem ér véget a történet, ugyanis még csak ezután kezded észrevenni a megereszkedést a tested bőrén is – a petyhüdt karokon, a lógó hason és feneken, az egyre narancsbőrösebb combokon, vagy a térd fölötti bőrön.

Amennyiben pedig most kellőképpen pánikba estél volna, hogy kész, a legjobb beletörődni abba, hogy hamarosan egy zsákot kell majd húznod a fejedre, nem kell aggódnod – ugyanis nemcsak, hogy megállíthatod az idő múlását bőrödön, de vissza is tekerheted azt a megfelelő ránctalanító és bőrfeszesítő módszerrel.

Ránctalanítás és bőrfeszesítés – De mi lehet az a megfelelő módszer? Egy ránctalanító krém vagy valamilyen kozmetikai kezelés? Esetleg ráncfeltöltés? Vagy…? Kiderül!

Ránctalanítás és ránctalanító krémek – Működhetnek? 

Nem arról van szó, hogy nem működnek a ránctalanító krémek. Pusztán arról, hogy egy idő után már nem úgy működnek, hogy az ránctalanítás terén látható eredményhez is vezetne.

A ránctalanító krémek ugyanis 30 éves korig remekül hozzájárulnak ahhoz, hogy Neked minél később kelljen foglalkoznod a ráncokkal és a ránctalanítás, bőrfeszesítés gondolatával. Csakhogy hiába kenegeted vallásos meggyőződéssel a bőrödet velük, egy idő után a bőröd természetes kollagén tartalma csökkenni kezd, és itt már a ránctalanító krémek mit sem tudnak segíteni.

Miért? Mert a ránctalanító krémek a bőr felső rétegében pótolják a zsírt és a vizet – tehát hidratálnak. A kulcsszó azonban itt a “bőr felső rétege”.

ranctalanito-krem-ranctalanitas-borfeszesites

Egy bizonyos kor után már a ránctalanító krémek nem elég hatékonyak a ráncok ellen!

Ahhoz azonban, hogy a mélyebb ráncokat, legfőképpen pedig a megereszkedett bőrt hatékonyan kezelni tudd, az kollagéntermelő sejtekre kell hatni – azok pedig a bőröd kötőszövetében vannak, tehát sokkal mélyebben, mint ahova a ránctalanító krémek egyáltalán le tudnának jutni.

Persze vannak olyan kozmetikai kezelések, melyek ezeket a ránctalanító krémekben is megtalálható hatóanyagokat különböző technológiákkal próbálják mélyebbre juttatni a bőrbe, és sikerül is nekik, ám ez még mindig nem azt jelenti, hogy elég mélyre jutnának a kollagén termelés serkentéséhez.  (Ezekről a kozmetikai kezelésekről itt írtunk bővebben.)

Összességében tehát: A ránctalanító krémek jó választásnak minősülnek 30 éves korig, azután viszont, az első ráncok megjelenésével komolyabb segítségre lesz szüksége a bőrödnek a feszesség megőrzése érdekében. Itt még szóba jöhetnek különböző kozmetikai kezelések, melyek ugyanezeket a hatóanyagokat próbálják mélyebbre juttatni a bőrödbe, ám mindez úgyszintén csak 35 éves korig képesek bármilyen hatást gyakorolni. Így elmondhatjuk, hogy 35 éves kor után a ránctalanítás és bőrfeszesítés ezen módszerei már nem bizonyulnak hatásosak.

Ránctalanítás – Na és mi a helyzet a ráncfeltöltéssel?

Nagy ugrás a ránctalanító krémektől a ráncfeltöltés, de valóban, ha az ember eléri a bűvös 40-et, és már kiültek arcára a kisebb-nagyobb ráncok, no meg még a megereszkedés is útnak indult, jogos a feltételezés, hogy a ráncfeltöltés lehet a megoldás.

Napjainkban már számos változat is van ráncfeltöltésre, (erről bővebben itt írtunka legnépszerűbbnek azonban a hialuronsavas ráncfeltöltést mondanánk. Akárhogy is, a lényeg minden ráncfeltöltésnél ugyanaz – kitöltjük az űrt a kollagénhiányos bőrben, ezáltal, mint egy összeesett lufit, eltelítjük a bőrt. Igen ám, csakhogy itt az alkalmazott anyagok (pl. a hialuronsavas ráncfeltöltés esetében a hialuronsav) nem a Te saját szervezeted által termelt anyagok. Nem is tudnak kapcsolódni a Te saját bőröd kollagénhálójához, így hatásuk nem olyan hosszú távú, mintha valóban a Te saját kollagén termelő sejtjei termelték volna.

Az eredmény? Fél éven belül (az anyagcserédtől függően) kiürül a bőrödből a töltőanyag, és mivel közben még több kollagént veszítettél (hiszen a probléma valódi gyökerével nem foglalkoztál, nevezetesen a kollagén termelés serkentésével), gyakorlatilag rosszabbul fogsz kinézni, mint előtte.

rancfeltoltes-ranctalanito-kezeles

A hialuronsavas ráncfeltöltés töltőanyaga körülbelül fél év alatt kiürül a bőrből, így hatása nem nevezhető hosszútávúnak!

A valódi, hosszantartó bőrfeszesítés

Ahhoz, hogy egy bizonyos életkor után valódi eredményt érhess el a ránctalanítás és bőrfeszesítés terén, valódi megoldásokat is kell találnod.

Ez lehet arcfelvarrás, ami egy elég invazív és költséges “mulatság”, de lehet egy olyan professzionális szépségszalonokban alkalmazott és klinikailag igazolt technológia alkalmazása, mint a modern rádiófrekvenciás bőrfeszesítés.

Bizony.

A modern rádiófrekvencia ugyanis az egyetlen olyan technológia, amely sérülés okozása nélkül, célzott hőleadással képes serkenteni a Te saját bőröd kollagénjának termelését. Ezáltal új, több kollagén termelődik bőrödben, amely ezáltal erősebb, simább és teltebb lesz, a ráncok csökkennek, ráadásul a már meglévő, de megnyúlt kollagén rostjaidat is összehúzza, így a megereszkedett bőrt is csökkenti.

Ez mind remekül hangzik, de mennyibe kerül ez és hol lehet ilyet kapni? Nos, igen. A modern rádiófrekvencia technológiája egy esztétikai szalonban igencsak borsos áron érhető el, főleg, ha azt nézzük, hogy egy kezelés nem elég a hosszantartó hatás eléréséhez – egy egész kúrát kell végigcsinálnod a látványos eredményért.

Valódi ránctalanítás és bőrfeszesítés otthonod kényelmében

A Forever Skin ránctalanító bőrfeszesítő készülékbe pontosan a professzionális szépségszalonok modern rádiófrekvenciáját építették bele, így hatása ugyanaz, mintha szalonkezeléseket vettél volna igénybe, így a ránctalanítás és bőrfeszesítés otthonodban érhető el.

Így a Forever Skin alkalmazásakor nem kell drága szalonbérletekre költened, vagy amiatt aggódnod, hogy tartani tudod-e a kúrát, mert nem biztos, hogy munka után odaérsz-e a szalonba.

A Forever Skin ránctalanító bőrfeszesítő készülékkel otthonod kényelmében szépülhetsz, a kíváncsi tekintetektől távol, így a szomszéd is csak azt fogja észrevenni egy szép napon, hogy olyan, mintha kicseréltek volna!

Ráadásul sok más otthoni készülékkel ellentétben a Forever Skin ránctalanító bőrfeszesítő cserélhető fejének köszönhetően képes az arcod és a tested feszesítésére is – anélkül, hogy bármilyen extra költségekbe vernéd magad. Így egy füst alatt megszabadulhatsz arcod (homlokod, orcád, szem- és szájkörnyéked), tokád, nyakad, dekoltázsod, valamint felkarod, hasad, csípőd, derekad, feneked, combjaid, térded és vádlig ráncaitól és megereszkedett bőrétől. Sőt! Még a narancsbőrt is látványosan csökkenti.

Kuna Kata

Látványos ránctalanításra, bőrfeszesítésre vágysz?

Ismerd meg a Forever Skin Ránctalanító és Bőrfeszesítő készüléket!

Tárczy Judit
Judit vagyok!

Kérdésével forduljon hozzám bizalommal!

06 1 226 4179
06 30 6303 777

Írjon nekünk!

Név

E-mail cím

Telefonszám

Üzenet

Biztonsági kód:

Sztárok, akik velünk fiatalodtak
Horváth Éva

„Egy-egy esemény előtt ez a pár perces arcfiatalítás valóban csodára képes. És ha megcsináljuk a 20 napos kúrát, akkor a ránctalanító hatás sem marad el.”

Horváth Éva, szépségkirálynő

Bíró Ica

„Azért szeretem nagyon a Newa bőrfiatalító készüléket, mert nemcsak a ráncokat csökkenti, hanem az arc kontúrját is eredményesen megemeli."

Bíró Ica, modell

tovább >>
Bőrgyógyászok ajánlásával
Dr. Julia T. Hunter

„Ez a legjobb teljes testre alkalmazható bőrfeszesítő technológia, mellyel eddig találkoztam (...) pedig nekem nem könnyű a kedvemre tenni.”

Dr. Julia T. Hunter

Dr. Neil S. Sadick

„Mi ajánljuk a Newát az összes olyan páciensünknek, aki nagyszerű, otthon elérhető eredményekre vágyik."

Dr. Neil S. Sadick

tovább >>
Newa™ 3DEEP® - vásárlóink eredményei

„Már rögtön az első kezelést követően éreztem a különbséget a bőrömön – és látható is volt! Nagyon sok dicséretet kaptam.”

G.H., 52 éves

„A szarkalábak és ráncok már kevésbé észrevehetőek, különösen a mélyebb ráncok a szemem körül!”

S.S., 46 éves

„A kezelések nagyon kellemesek és az eredmény láthatóan észlelhető már az első kezelés után is.  A Newa™ pontosan az, amit kerestem.”

G.W., 45 éves

tovább >>
Newa™ 3DEEP® - klinikai tanulmányok

Objektív méréseken alapuló klinikai vizsgálatok szerint a Newa™ 3DEEP® 1 hónapos kúrát követően átlagosan 36%-kal csökkenti a ráncokat. tovább >>

Mi az a 3DEEP®?

Az orvos-esztétikai centrumok népszerű arcfiatalító technológiája. Ugyanezt építették be a Newa™ otthoni ránctalanító készülékbe: hatékonyságát orvostechnikai minősítés is jelzi.

tovább >>
Newa™ 3DEEP® videók
Díjazott innováció

A Newa™3DEEP® egy Edison Awards bronzérmes találmány! Interjú a fejlesztővel:

Ránctalanítás cikkek

Itt a tuti módszer, ami segít a toka ellen!

Az áll alatt megereszkedő bőrt nevezzük tokának. Érdekes, nem? Ha nem ereszkedett meg, nem is nevezzük tokának! ..akkor csak…

Ránctalanítás kollagén segítségével – Átverés vagy Csodaszer?

Napjainkban egyre többször hallhatunk a kollagén áldásos hatásairól. Ódákat zengenek róla a narancsbőrösök, az ízületi problémákkal küzdők, és a…

Ránctalanító Szalonkezelés Otthon, Karantén Idején

Végre rátaláltál a Tökéletes Ránctalanító és Bőrfeszesítő Megoldásra, mégpedig a szépségszalonok rádiófrekvenciás bőrfeszesítő kezelésében. Évek hosszú és fáradságos keresése…

tovább >>

Newa ügyfélszolgálat

2013-2019 Newa™ 3DEEP® / Minden jog fenntartva