Ránctalanítás férfiaknak – milyen módszert válasszunk?

Manapság a ráncatalanítás férfiaknak is egyre fontosabb kérdés, azonban számukra sokszor nem a ráncok, hanem arcuk férfias vonásainak elvesztése okoz gondot. Éppen ezért az uraknak más módszerek lehetnek megfelelőek, mint a hölgyeknek.

Hogyan öregszik a férfiak arca?

A férfiak bőre általában vékonyabb, így tovább marad feszes, mint a nőké. Ennek azonban ára is van, mivel amikor elkezd megereszkedni a férfi bőr, annak mértéke nagyobb, illetve látványa sokkal szembetűnőbb, mint hölgytársaik esetében. Ráadásul a férfiak bőre kevesebb zsírt tartalmaz, ami nem csak a megjelenést, hanem a férfiaknak ránctalanításra, bőrmegújításra javasolható módszereket is meghatározza.

ránctalanítás férfiaknak

A férfiak bőre tovább marad feszes, mint a nőké, egy idő után azonban látványosabban megereszkedhet.

Ránctalanítás férfiaknak = férfias arckontúr megőrzése

Fiatalabb korban a domináns nem képviselői hajlamosak viccelődni nőtársaik hiúsági problémáin, de ha eljön az a bizonyos kor, könnyen elbizonytalanodnak. Ennek oka az, hogy míg a hölgyek csak fiatalabbak szeretnének lenni, a férfiak kinézete férfiasságukról, magabiztosságukról árulkodik – még ha sokszor félrevezető módon is.

A férfiak állkapocsvonala, nyaka és szemhéja, illetve azok megjelenése szorosan kötődik ahhoz, mit sugároznak kifelé. Ezen területek állapota nagymértékben képes hozzájárulni az illető látható korához.

Plasztika helyett bőrmegújítás

A fenti jellemzők miatt a plasztikai műtéti beavatkozások sikere a férfiaknál nem olyan jó. Persze lehet jó, de sokkal nagyobb körültekintést és szakértelmet igényel. A zsírszövet eltüntetésén, csökkentésén alapuló módszerek szintén nem a férfiak igényeit elégítik ki (persze egyéni különbségek mindig lesznek).

ránctalanítás férfiaknak

Férfiaknak ránctalanítás során a kollagénszerkezet megújítása a legfontosabb!

A kollagén-kötőszöveti rendszer megerősítése a férfi ránctalanítás és bőrfeszesítés legfontosabb eleme, így általában az erre ható eljárások hozzák a legjobb eredményt.

Ide tartoznak a frakcionált lézer illetve a rádiófrekvenciás arcfiatalító kezelések, és azt lehet mondani, hogy ez a fajta ránctalanítás férfiaknak sokszor látványosabb eredményt hoz. A férfiak bőre szárazabb is, így ha kipróbálják hölgytársaik hidratáláson alapuló ránctalanító krémjeit, sokszor megdöbbennek a hatás láttán, noha ez a hatás csak átmeneti.

Ránctalanítás férfiaknak – otthon vagy kozmetikusnál?

ránctalanítás férfiaknakA ránctalanítást férfiaknak tehát a fentieket szem előtt tartva érdemes végezniük, hiszen az igényeiknek megfelelő eljárás kiválasztása náluk talán még fontosabb, mint a nők esetében.

Jó tudni, hogy míg a fiatalabb korosztályból a férfiak 30-40%-a is eljár kozmetikushoz, az idősebb korosztályban ez az arány elenyésző. A bőrfiatalítás, ránctalanítás viszont pont az utóbbi korosztály számára volna aktuális!

Ha tehát egy férfit ránctalanítással szeretnénk meglepni, akkor a kozmetológiai ránctalanító kezeléseknél valószínűleg jobban fog örülni egy otthon használatos eszköznek.

A Newa otthoni rádiófrekvenciás arcfiatalító készülék ilyenkor tökéletes választás lehet, hiszen a férfiak számára oly fontos bőrerősítő-bőrmegújító hatást éppen azokban a zónákban tudja produkálni, amelyek az összkép szempontjából kiemelten fontosak.

newa-ranctalanito-keszulek

A homlok és halánték kezelése például közvetve kihat a szem megjelenésére. Az állkapocs és a nyak területén történő használat pedig az arckontúrt feszesítve nemcsak fiatalosabb, hanem férfiasabb és magabiztosabb megjelenést is kölcsönöz.

Látványosan feszesebb arckontúrt szeretne? Ténylegesen csökkentené ráncait?

Kattintson ide és ismerje meg a Newa ránctalanító készüléket! >>

gulyas1

Dr. Gulyás Tamás – orvos, életmódszakértő – Newa.hu

Tanácsra van szüksége?
Forduljon bizalommal szakértőnkhöz!

Tel.: + 36 30 6303 777
Email: info@newa.hu

Tárczy Judit
Judit vagyok!

Kérdésével forduljon hozzám bizalommal!

06 1 226 4179
06 30 6303 777

Írjon nekünk!

Név

E-mail cím

Telefonszám

Üzenet

Biztonsági kód:

Sztárok, akik velünk fiatalodtak
Horváth Éva

„Egy-egy esemény előtt ez a pár perces arcfiatalítás valóban csodára képes. És ha megcsináljuk a 20 napos kúrát, akkor a ránctalanító hatás sem marad el.”

Horváth Éva, szépségkirálynő

Bíró Ica

„Azért szeretem nagyon a Newa bőrfiatalító készüléket, mert nemcsak a ráncokat csökkenti, hanem az arc kontúrját is eredményesen megemeli."

Bíró Ica, modell

tovább >>
Bőrgyógyászok ajánlásával
Dr. Julia T. Hunter

„Ez a legjobb teljes testre alkalmazható bőrfeszesítő technológia, mellyel eddig találkoztam (...) pedig nekem nem könnyű a kedvemre tenni.”

Dr. Julia T. Hunter

Dr. Neil S. Sadick

„Mi ajánljuk a Newát az összes olyan páciensünknek, aki nagyszerű, otthon elérhető eredményekre vágyik."

Dr. Neil S. Sadick

tovább >>
Newa™ 3DEEP® - vásárlóink eredményei

„Már rögtön az első kezelést követően éreztem a különbséget a bőrömön – és látható is volt! Nagyon sok dicséretet kaptam.”

G.H., 52 éves

„A szarkalábak és ráncok már kevésbé észrevehetőek, különösen a mélyebb ráncok a szemem körül!”

S.S., 46 éves

„A kezelések nagyon kellemesek és az eredmény láthatóan észlelhető már az első kezelés után is.  A Newa™ pontosan az, amit kerestem.”

G.W., 45 éves

tovább >>
Newa™ 3DEEP® - klinikai tanulmányok

Objektív méréseken alapuló klinikai vizsgálatok szerint a Newa™ 3DEEP® 1 hónapos kúrát követően átlagosan 36%-kal csökkenti a ráncokat. tovább >>

Mi az a 3DEEP®?

Az orvos-esztétikai centrumok népszerű arcfiatalító technológiája. Ugyanezt építették be a Newa™ otthoni ránctalanító készülékbe: hatékonyságát orvostechnikai minősítés is jelzi.

tovább >>
Newa™ 3DEEP® videók
Díjazott innováció

A Newa™3DEEP® egy Edison Awards bronzérmes találmány! Interjú a fejlesztővel:

Ránctalanítás cikkek

Ránctalanítás kollagén segítségével – Átverés vagy Csodaszer?

Napjainkban egyre többször hallhatunk a kollagén áldásos hatásairól. Ódákat zengenek róla a narancsbőrösök, az ízületi problémákkal küzdők, és a…

Ránctalanító Szalonkezelés Otthon, Karantén Idején

Végre rátaláltál a Tökéletes Ránctalanító és Bőrfeszesítő Megoldásra, mégpedig a szépségszalonok rádiófrekvenciás bőrfeszesítő kezelésében. Évek hosszú és fáradságos keresése…

Ráncok és Megereszkedett Bőr Mindenhol – Mi a Teendő?

Már nem olyan feszes az arcbőröd, mint régen? Mintha már nem is csak a ráncokkal lenne probléma, de még…

tovább >>

Newa ügyfélszolgálat

2013-2019 Newa™ 3DEEP® / Minden jog fenntartva