Ránctalanítás kollagén segítségével – Átverés vagy Csodaszer?

Napjainkban egyre többször hallhatunk a kollagén áldásos hatásairól. Ódákat zengenek róla a narancsbőrösök, az ízületi problémákkal küzdők, és a ráncokra is előszeretettel használják. De mi lesz később? Miért szedik egyáltalán az emberek a különböző kollagén étrendkiegészítőket? Mi köze a kollagénnek a bőrhöz? Most minden kiderül!

Kollagén – Mi is az?

Röviden és tömören: kollagénból épül fel a bőröd.

Bővebben pedig, a kollagén miatt olyan rugalmas és feszes a bőröd fiatalabb korodban, hiszen ez adja tartását és rugalmasságát. És pontosan emiatt, egészen pontosan a kollagén hiánya miatt veszít bőröd feszességéből idősebb korodban.

De hogy is van ez?

A kollagén folyamatosan lebomlik és újraépül a szervezetedben. 30 éves korodig ez egyensúlyban van egymással – annyi bomlik el, amennyi újra létre is jön.  30 éves korod után viszont évente 1%-kal csökken a bőröd kollagén tartalma, ugyanis már kevesebb jön létre, mint amennyi elbomlik. Lényegében ez az öregedés folyamata, ami évről évre rosszabb lesz, míg végül a bőröd is megereszkedik, hiszen a kollagén tartja azt is. (Erről bővebben itt írtunk.)

ranctalanitas-kollagen-ranctalanito-kezeles

30 éves kor felett évente 1%-kal csökken a bőr kollagén tartalma!

Ehhez társul még az a nem túl kellemes tény, hogy nekünk, nőknek gyengébb, lazább kötőszövetünk van, mint a férfiaknak. Ez szándékosan van így, hiszen ez remekül jön szülésnél, de lényegesen bosszantóbb így strandra menni, hiszen a gyenge kötőszöveten könnyebben áttüremkednek a zsírsejtek is, amik így narancsbőrt is okoznak, továbbá a ránctalanítás szükségességét is felgyorsítja.

Kollagén a megoldás a ránctalanítás problémájára?

Amennyiben foglalkoztat a ránctalanítás gondolata, biztosan kipróbáltál már mindenféle ránctalanító krémet, masszázst vagy arctornát, és talán már el is jutottál odáig, hogy már semmi sem tűnik elég hatékonynak (ezekről bővebben itt olvashatsz).

Ez nem véletlen, hiszen ezek a módszerek inkább csak megelőzésképpen, vagy a ráncosodás korai fázisaiban minősülnek megfelelő módszereknek. Felfrissítheted velük bőröd vérkeringését, átmenetileg üdébbnek tűnik tőlük a bőröd, de alapvetően ez egy pár napos hatás, utána minden megy vissza a rendes kerékvágásba.

Nos, jogos tehát a felvetés, hogy amennyiben a kollagén hiánya okozza a ráncokat, akkor talán a kollagén mennyiségének növelése helyrehozza ezt a problémát? A válasz erre igen. 

Jogos tehát az ezt követő kérdés, hogy akkor most érdemes-e azonnal berendelni a legjobb kollagén port/italt/krémet, amit csak találsz a webáruházak és drogériák polcain?

Nem egészen.

Ugyanis nem elég, hogy a kollagén mennyiségét kell növelni, ezt a mennyiséget belülről kell növelni. A különböző kollagén italok, kollagén porok, kollagén tabletták, kollagén krémek mind-mind kívülről bevitt kollagént nyújtanak.

Ez egy darabig még megfelelő, amíg még csak épphogy elkezdődött a ráncosodás folyamata, mert így a kívülről bevitt kollagén képes pótolni az apróbb hiányt. Ám ez a kívülről bevitt kollagén nem képes kapcsolódni a már meglévő, saját szervezeted által kialakított kollagánhálóhoz, így gyakorlatilag csak kitölti az űrt, ha Te nem pótolod folyamatosan, azon nyomban visszaáll minden a régi kerékvágásba.

ranctalanitas-kollagen-radiofrekvencias-kezeles

A kívülről bevitt kollagénnel nem fogsz tudni valódi, hosszantartó eredményt elérni!

Miért nem olyan hatékony a kívülről történő kollagénbevitel?

  1. Olyan, mintha egy kötélhálóra csak további kötéldarabokat dobálnál. Erősebb nem lesz tőle, de több lesz rajta, az biztos.
  2. A látvány nem lesz hosszútávon fenntartható. Amint Te abbahagyod ezeket az étrend kiegészítőket, az eredmény elveszik.
  3. A kívülről bevitt kollagén nem tudja, hogy Te éppen hol szeretnéd hasznosítani a hatását. Így Te hiába szeretnéd a szarkalábakat eltüntetni a szemed környékéről, ha a kívülről bevitt kollagén inkább az ízületeidet szeretné táplálni.
  4. Nem tudhatod, hogy milyen egyéb hozzávalók, stabilizátorok keverednek az általad beszerzett étrendkiegészítő alapanyagai közé.
  5. A kívülről történő kollagén pótlás lehet, hogy a kisebb ráncokat csökkenti, de a megereszkedés problémáját már végképp nem tudja kezelni. Itt ugyanis már megfelelő tartást kell elérni, amit csak a saját magad által termelt kollagén képes biztosítani, a megfelelő szöveti elemekkel, megfelelő kapcsolódást elérve. Fogalmazhatnánk úgyis, hogy komplett kötőszöveti stabilitásra van szükség, amit csak a szervezet képes elérni, ha sikerül erre sarkallni.

És akkor mi a megoldás? Egyszerű: a Te saját szervezetedet kell arra ösztönözni, hogy serkentse a saját kollagén termelését!

Rádiófrekvenciás ránctalanítás a kollagén serkentésére

A rádiófrekvenciás ránctalanítás  az egyetlen olyan módszer, mely képes arra, hogy hő által, biztonságosan, égetés nélkül serkentse a bőröd kollagén termelését. Ezáltal a hatás hosszútávú lesz. És ez még nem minden! Rádiófrekvencia segítségével ugyanis nem csak, hogy új kollagén képződik a bőrödben, de a már meglévő kollagénrostok is megerősödnek, ami azt jelenti, hogy a megereszkedett bőröd is látványosan csökkenni kezd. A rádiófrekvenciás bőrfeszesítésnek ráadásul számtalan kellemes mellékhatást is köszönhetsz – ezekről itt írtunk.

És hogy hol tudsz rádiófrekvenciás ránctalanítást igénybe venni?

Igénybe veheted exkluzív szépségszalonokban is – ám mivel ez egy biztonságos módszer a ráncok és a megereszkedett bőr csökkentésére, napjainkban már professzionális otthoni készülék formájában is elérheted.

Ez a Forever Skin.

Forever Skin – Új kollagén termelése arcod és egész tested bőrében

A legtöbb ránctalanító készülékkel ellentétben a Forever Skin ránctalanító bőrfeszesítő készülék ráadásul nem csak az arcod bőrét képes kezelni. Cserélhető kezelőfejének köszönhetően ugyanis nem csak arcra (homlok, orcák, szemkörnyék, szájkörnyék, áll, toka), de tested egész felületére tökéletesen alkalmazható (felkar, has, fenék, combok, térdek, boka, vádli).

Akarsz még jobbat hallani? Mivel a narancsbőr legfőbb okozója a gyenge női kötőszövet, amit az új kollagén termelésével megerősítesz, ez azt jelenti, hogy a Forever Skin a narancsbőrt is eltünteti!

Ez pedig azt jelenti, hogy egy saját szépségszalont tudhatsz magadénak otthonod kényelmében – mindezt pedig egy kispárna méretű készüléknek köszönhetően.

Szeretnéd megismerni a Forever Skin ránctalanító bőrfeszesítő készüléket? Ne habozz, kattints!

Kuna Katalin

Látványos ránctalanításra, bőrfeszesítésre vágysz?

Ismerd meg a Forever Skin Ránctalanító és Bőrfeszesítő készüléket!

Tárczy Judit
Judit vagyok!

Kérdésével forduljon hozzám bizalommal!

06 1 226 4179
06 30 6303 777

Írjon nekünk!

Név

E-mail cím

Telefonszám

Üzenet

Biztonsági kód:

Sztárok, akik velünk fiatalodtak
Horváth Éva

„Egy-egy esemény előtt ez a pár perces arcfiatalítás valóban csodára képes. És ha megcsináljuk a 20 napos kúrát, akkor a ránctalanító hatás sem marad el.”

Horváth Éva, szépségkirálynő

Bíró Ica

„Azért szeretem nagyon a Newa bőrfiatalító készüléket, mert nemcsak a ráncokat csökkenti, hanem az arc kontúrját is eredményesen megemeli."

Bíró Ica, modell

tovább >>
Bőrgyógyászok ajánlásával
Dr. Julia T. Hunter

„Ez a legjobb teljes testre alkalmazható bőrfeszesítő technológia, mellyel eddig találkoztam (...) pedig nekem nem könnyű a kedvemre tenni.”

Dr. Julia T. Hunter

Dr. Neil S. Sadick

„Mi ajánljuk a Newát az összes olyan páciensünknek, aki nagyszerű, otthon elérhető eredményekre vágyik."

Dr. Neil S. Sadick

tovább >>
Newa™ 3DEEP® - vásárlóink eredményei

„Már rögtön az első kezelést követően éreztem a különbséget a bőrömön – és látható is volt! Nagyon sok dicséretet kaptam.”

G.H., 52 éves

„A szarkalábak és ráncok már kevésbé észrevehetőek, különösen a mélyebb ráncok a szemem körül!”

S.S., 46 éves

„A kezelések nagyon kellemesek és az eredmény láthatóan észlelhető már az első kezelés után is.  A Newa™ pontosan az, amit kerestem.”

G.W., 45 éves

tovább >>
Newa™ 3DEEP® - klinikai tanulmányok

Objektív méréseken alapuló klinikai vizsgálatok szerint a Newa™ 3DEEP® 1 hónapos kúrát követően átlagosan 36%-kal csökkenti a ráncokat. tovább >>

Mi az a 3DEEP®?

Az orvos-esztétikai centrumok népszerű arcfiatalító technológiája. Ugyanezt építették be a Newa™ otthoni ránctalanító készülékbe: hatékonyságát orvostechnikai minősítés is jelzi.

tovább >>
Newa™ 3DEEP® videók
Díjazott innováció

A Newa™3DEEP® egy Edison Awards bronzérmes találmány! Interjú a fejlesztővel:

Ránctalanítás cikkek

Itt a tuti módszer, ami segít a toka ellen!

Az áll alatt megereszkedő bőrt nevezzük tokának. Érdekes, nem? Ha nem ereszkedett meg, nem is nevezzük tokának! ..akkor csak…

Ránctalanítás kollagén segítségével – Átverés vagy Csodaszer?

Napjainkban egyre többször hallhatunk a kollagén áldásos hatásairól. Ódákat zengenek róla a narancsbőrösök, az ízületi problémákkal küzdők, és a…

Ránctalanító Szalonkezelés Otthon, Karantén Idején

Végre rátaláltál a Tökéletes Ránctalanító és Bőrfeszesítő Megoldásra, mégpedig a szépségszalonok rádiófrekvenciás bőrfeszesítő kezelésében. Évek hosszú és fáradságos keresése…

tovább >>

Newa ügyfélszolgálat

2013-2019 Newa™ 3DEEP® / Minden jog fenntartva