Ránctalanítás műtét nélkül!

Tudjuk jól, hogy az öregedés kifejeződését az arcon a bőr megnyúlása okozza. Ez nemcsak a ráncok megjelenésében és elmélyülésében, hanem a szem alatti bőr, a toka, esetenként az egész arc megereszkedésében is megjelenik. Ezek logikus eltüntetése a műtét, mely során a bőr egy részét vagy az arc egészét meghúzzák, amely egy feszülő (simuló) hatást eredményez.

A műtét még ha a leghatékonyabb eljárás is, veszélyei miatt sokan keresnek olyan eljárásokat, amelyek vágás nélkül képesek eredményt produkálni. Többféle eljárás is létezik, amely műtét nélkül is alkalmas a ráncok eltüntetésere és az arc kisimítására. Vegyük számba őket és nézzük meg, mely módszerek, milyen módon tüntetik el a ráncokat.

Lézer a ráncok ellen?

A lézerkezelések módját fontos elkülöníteni. A lézerfény alkalmazását a lézer fajtája jelentősen meghatározza, aminek a részleteit most nem tárgyaljuk. Lényeges azonban megjegyezni, hogy az 1-2 Watt energiájú lézerek már vágásra, szöveti égetésre alkalmasak, míg az 500 mW alatti tartomány a lágylézerek tartománya. A lágylézer nem vág, nem éget, nem roncsol szövetet, ellenben a regenerációs serkenti biostimulációs hatása révén. A szépészetben mindkét lézernek helye van, de a “kemény” lézereket csak szigorú orvosi kritériumok mellett lehet használni.

A newa kezeléssel műtét nélkül kezeljük a problémás bőrt.

A műtét sok mindenkit elrettent, de vannak hatékony műtét nélküli módszerek, amelyek  már fájdalommentesek is.

A lézer alkalmas a sebészi hegek, aknehegek, terhességi csíkok, stb. eltüntetésére. Képes az öregségi foltokat elhalványítani, a tágult bőrvénákat eltüntetni. E mellett a roseacea kezelésére és szőrtelenítésre is alkalmazzák. Az említett eljárásokat a lágy és kemény lézerek határmezsgyéjén végzik, de mindenképpen szalonokban. A regeneráció serkentésére az otthon alkalmazható safe laser alkalmas.

A ráncok kezelésekor a lézereket a következő esetekben alkalmazzák:

– szarkalábak
– szem körüli ráncok
– száj körüli ráncok
– homlokráncok és az arc további területein a kisebb ráncok eltüntetésére.

Ez esetben a lézer hőhatása rántja össze a kötőszöveti rosthálózatot. Létezik úgynevezett frakcionált lézerkezelés is, amely több kezelés együttes hatásaként újítja meg a kollagént. A lézer hátránya, hogy csak szalonokban, orvos esztétikai centrumokban vehető igénybe. Ha ezt választod, mindenképp orvosi alkalmazást javaslunk.

Ultrahang ránctalanításra

Az ultrahangos ránctalanítás során a fókuszált, célzott ultrahang energia célzottan jut a bőr kollagénrétegébe, ahol a sejteket új kollagén termelésére készteti. A hatás soha nem azonnali. Pontos célzásra csak igen drága ultrahang készülékek alkalmasak, így ez az eljárás csak szalonokban érhető el, és mivel hosszabb távon, több kezelésre van szükség a hatás beindulásához, drága eljárásról van szó. A kezelések időtartama 30-90 perc. Mivel a célzás így sem olyan precíz, az ultrahang a toka, a nyak és a dekoltázs ránctalanító kezelésére alkalmas.

A Newa készülékkel hatékonyan és biztonságosan tüntetheti el a ráncait otthon is.

A kezelések akkor hatékonyak, ha bizonyos időszakonként ismételjük őket. Komoly idő-és pénzbefektetést igényelnek ezek a módszerek!

Ránctalanító szálbefűzés (thread lifting)

A thread lifting alkalmazásakor a bőrben felszívódó (biológiailag lebomló) úgynevezett bioszálakat húznak be egy vékony tű segítségével. Az eljárás a korábban végzett plasztikai műtétek tapasztalatain alapul, így a szálak behúzásának pontos iránya szakértelmet igényel. Az eljárás során heg nem keletkezik, csak apró tűszúrások vannak, azonban ez is magában hordozza a fertőzés veszélyét. A fél év alatt felszívódó szálak megjavítják a helyi keringést, illetve “gyógyulási folyamatot” indítanak be. Ezáltal a kollagéntermelődés is fokozódik. A szálak funkciójukban feszítésre vagy tartásra alkalmasak, mely a szál típusától, illetve csomók elhelyezésétől függ.

A Newa készülékkel fájdalommentesen tüntetheti el a ráncait.

Egyes kezelések időlegesen nyomott hagynak a bőrön, ezért ne felejtsünk el erre is rákészülni, ha ezt választjuk!

Az eljárás fő célja a megereszkedett laza bőr feszesítése, melynek hatására persze a ráncok kifejeződése is javul, de nem ez az elsődleges. Fő alkalmazási terület a nyak, toka, felkar (integető háj), has, de az arc fiatalítására is alkalmas. Az eljárás 30-40 perc, amely kicsit fájdalmas, így érzéstelenítőre is szükség van. A szúrások helyén bevérzések keletkezhetnek, melyek 1-2 hét alatt szívódnak fel, tehát érdemes megtervezni a beavatkozást.

PRP vagy Drakula terápia a ráncokra

A PRP jelentése vérlemezkedús vérplazma. Az eljárás során a páciens saját vérét lecentrifugálják, és a plazma azon részét használják fel, amelyben a legtöbb a vérlemezke. Innen a név, de igazából nem is a vérlemezkék a fontosak, hanem, hogy ebben a plazmafrakcióban található a legtöbb sejtnövekedési hormon. Mivel saját vér alkalmazása történik, ezért nevezik Drakula terápiának. A PRP-t kezdetben ízületi és izompanaszok kezelésére alkalmazták igen nagy sikerrel, mivel a szervezet saját anyagai révén képes beindítani a sejtregenerációt. Az arcfiatalítás során a PRP-t a bőrbe fecskendezik apró tűszúrásokkal. Ez a test bármely területén alkalmazható. Nemcsak a ráncokat csökkenti, hanem a gyulladások, foltok eltüntetésében is szerepet játszik. A fertőzés veszélye itt is fennáll, bár igen csekély. Tumoros betegség esetén az alkalmazása tilos. A kezelés legnagyobb hátránya az ára, mivel a plazma megfelelő frakciójának szétválasztása egy drága – bár pofon egyszerű – eszközzel történik.

Newa arcfiatalító ránctalanító gép

.

Ha mindezek után szeretne egy olyan otthoni készüléket,

amely műtét nélkül, fájdalommentesen,

hatékonyan kezeli ráncait és emeli meg arckontúrját, akkor

kattintson ide és ismerje meg a Newa ránctalanító készüléket! >>

.

gulyas1

Dr. Gulyás Tamás – orvos, életmódszakértő – Newa.hu

Tanácsra van szüksége?
Forduljon bizalommal szakértőnkhöz!

Tel.: + 36 30 6303 777
Email: info@newa.hu

Tárczy Judit
Judit vagyok!

Kérdésével forduljon hozzám bizalommal!

06 1 226 4179
06 30 6303 777

Írjon nekünk!

Név

E-mail cím

Telefonszám

Üzenet

Biztonsági kód:

Sztárok, akik velünk fiatalodtak
Horváth Éva

„Egy-egy esemény előtt ez a pár perces arcfiatalítás valóban csodára képes. És ha megcsináljuk a 20 napos kúrát, akkor a ránctalanító hatás sem marad el.”

Horváth Éva, szépségkirálynő

Bíró Ica

„Azért szeretem nagyon a Newa bőrfiatalító készüléket, mert nemcsak a ráncokat csökkenti, hanem az arc kontúrját is eredményesen megemeli."

Bíró Ica, modell

tovább >>
Bőrgyógyászok ajánlásával
Dr. Julia T. Hunter

„Ez a legjobb teljes testre alkalmazható bőrfeszesítő technológia, mellyel eddig találkoztam (...) pedig nekem nem könnyű a kedvemre tenni.”

Dr. Julia T. Hunter

Dr. Neil S. Sadick

„Mi ajánljuk a Newát az összes olyan páciensünknek, aki nagyszerű, otthon elérhető eredményekre vágyik."

Dr. Neil S. Sadick

tovább >>
Newa™ 3DEEP® - vásárlóink eredményei

„Már rögtön az első kezelést követően éreztem a különbséget a bőrömön – és látható is volt! Nagyon sok dicséretet kaptam.”

G.H., 52 éves

„A szarkalábak és ráncok már kevésbé észrevehetőek, különösen a mélyebb ráncok a szemem körül!”

S.S., 46 éves

„A kezelések nagyon kellemesek és az eredmény láthatóan észlelhető már az első kezelés után is.  A Newa™ pontosan az, amit kerestem.”

G.W., 45 éves

tovább >>
Newa™ 3DEEP® - klinikai tanulmányok

Objektív méréseken alapuló klinikai vizsgálatok szerint a Newa™ 3DEEP® 1 hónapos kúrát követően átlagosan 36%-kal csökkenti a ráncokat. tovább >>

Mi az a 3DEEP®?

Az orvos-esztétikai centrumok népszerű arcfiatalító technológiája. Ugyanezt építették be a Newa™ otthoni ránctalanító készülékbe: hatékonyságát orvostechnikai minősítés is jelzi.

tovább >>
Newa™ 3DEEP® videók
Díjazott innováció

A Newa™3DEEP® egy Edison Awards bronzérmes találmány! Interjú a fejlesztővel:

Ránctalanítás cikkek

Ránctalanítás kollagén segítségével – Átverés vagy Csodaszer?

Napjainkban egyre többször hallhatunk a kollagén áldásos hatásairól. Ódákat zengenek róla a narancsbőrösök, az ízületi problémákkal küzdők, és a…

Ránctalanító Szalonkezelés Otthon, Karantén Idején

Végre rátaláltál a Tökéletes Ránctalanító és Bőrfeszesítő Megoldásra, mégpedig a szépségszalonok rádiófrekvenciás bőrfeszesítő kezelésében. Évek hosszú és fáradságos keresése…

Ráncok és Megereszkedett Bőr Mindenhol – Mi a Teendő?

Már nem olyan feszes az arcbőröd, mint régen? Mintha már nem is csak a ráncokkal lenne probléma, de még…

tovább >>

Newa ügyfélszolgálat

2013-2019 Newa™ 3DEEP® / Minden jog fenntartva