Newa Header
Média megjelenések

Ránctalanítás otthon, házi praktikákkal?

Ön is azok táborát erősíti, akiket zavarnak az egyre csak mélyedő ráncok? Ne aggódjon, nincs ezzel egyedül, hiszen a nők (de akár a férfiak is!) nagy többségben elszomorodnak, amikor látják, hogy már nem az a fiatalos arc néz vissza rájuk a tükörből, mint pár évvel ezelőtt. De vajon a plasztikai sebészeteken végzett ránctalanítás és ráncfeltöltés az egyetlen megoldás?

Lássuk be, nem könnyű elfogadni, hogy az egykor feszes és sima arcbőrünk egyre jobban megereszkedik, és a ráncok is egyre mélyebbek lesznek. A ráncosodás a bőr kollagén-termelésének csökkenése, leállása miatt következik be, az arc megereszkedése pedig a meglévő kollagén-rostok megnyúlásának „köszönhető”.

A bőr kiindulási színe sem mindegy, mikor az arcszín változásáról beszélünk.

A zavaró ráncok ellen sokan az otthoni praktikákat választják

Olcsó ránctalanítás otthon?

Ön is az a típus, aki mindent krémekkel szeretne megoldani? Ha igen, akkor biztos nemcsak a patikákban és drogériákban kapható ránctalanító krémek, hanem az otthon, házi alapanyagokból készített pakolások is szóba jöttek már. De ezek vajon mennyire váltják be a hozzájuk fűzött reményeket? Néhány népszerű otthoni ránctalanító praktika hatásainak jártunk utána.

  • Kókuszolaj éjszakára

Ehhez az otthoni módszerhez nincs másra szükség, csak kókuszolajra, amit lefekvés előtt kell az arcra kenni. A kókuszolaj tonizálja és puhítja a bőrt, emellett remek gyulladáscsökkentő hatással bír, emiatt hisznek sokan az éj leple alatt történő ránctalanító hatásában.

  • Ananász

Egy szelet ananászt le kell turmixolni, majd a pürét felkenni az arcra. Az ananászos módszer hívei szerint a praktika érezhetően serkenti a vérkeringést, a kezelés után pedig sokkal feszesebb lesz a bőr és a ráncok is halványulnak.

A méz tényleg megoldást jelent a ráncok ellen?

  • Mézes-citromos arcpakolás

El kell keverni 1:1 arányban a mézet és a citrom levét, majd a kapott masszát fel kell kenni az arcra és 10 percig otthagyni. Ez a módszer is feszesebb bőrt és halványabb ráncokat ígér.

Mi a gond ezekkel az otthoni rántalanító módszerekkel?

Bár az ilyen házi praktikák valóban költséghatékonyak, és könnyen beszerezhető alapanyagokból készülnek, azért csodát egyiktől sem várhatunk. Tény, hogy az ásványi anyagok és a vitaminok nagyon jót tesznek a bőrnek, de ezek az egyszerű pakolások nem tudnak olyan mélységekig lehatolni, hogy a megfelelő helyen tudják kifejteni a ránctalanító hatásukat – így a kezelés nem fogja hozni azt az eredményt, amit mi várunk.

Arcfiatalítás otthon, fájdalom nélkül a Newa™ 3DEEP® segítségével

Newa™ 3DEEP® – hatékony ránctalanítás otthon, kényelmesen

Ha mindenképp otthona kényelmében szeretné végezni a ránctalanítást, és a pénztárcáját is szeretné megkímélni a költséges és fájdalmas plasztikai ráncfeltöltésektől, akkor az otthoni 3DEEP® technológiát meg kell ismernie. A rádiófrekvenciás ránctalanító készülék a meglévő, megnyúlt kollagénrostokat azonnal összerántja, így már az első kezelés alatt érezhető azonnali feszesedés, ami a bőr felfrissülésének élményével jár. Ha pedig kúraszerűen használjuk a ránctalanító készüléket, a gép élénkíti az új kollagén termeléséért felelős bőrsejtek működését és beindítják a bőr megújulásának folyamatát. A bőr így természetes módon épül újra, szúrások, szérumok, toxinok nélkül.

A Newa™ 3DEEP® otthoni ránctalanító készüléknek még egy nagy előnye van: nem kell a szalonok időbeosztásához igazodnunk, valamint több tízezer Forintot egy kezelésre áldoznunk, hanem otthon, kényelmesen és pénztárcabarát módon fiatalíthatjuk arcunkat.

Simon Dorina