Ránctalanító Szalonkezelés Otthon, Karantén Idején

Végre rátaláltál a Tökéletes Ránctalanító és Bőrfeszesítő Megoldásra, mégpedig a szépségszalonok rádiófrekvenciás bőrfeszesítő kezelésében. Évek hosszú és fáradságos keresése a valóban hatékony bőrfeszesítő kezelésért végre eredményt hozott. Most úgy érezheted, mindennek vége, mert a jelenlegi helyzetben nem tudsz eljárni kedvenc szalonkezelésedre. Aggodalomra azonban semmi ok, van megoldás, és mi el is mondjuk, mi az.

A rádiófrekvenciás bőrfeszesítő szalonkezeléssel végre sikerült valódi eredményt varázsolni nem csak az arcbőröd, de az egész tested területére? Hiszen mind tudjuk, hogy az idő nem csak az arcnak nem kedvez, de a testünk bőrének sem… erről pedig bővebben itt olvashatsz.

Végre nem hogy a szarkalábak, de a mélyebb ráncok, a tokád, sőt, a megereszkedett testrészeid is újra feszesedni kezdtek. Ráadásul esküdni mernél arról, hogy mintha a combod és a feneked is egyre kevésbé lenne narancsbőrös.

Nos igen, ez a rádiófrekvenciás bőrfeszesítés csodája, és akinek megvan rá a kerete és meg szeretne szabadulni ráncaitól és megereszkedett bőrétől, az előszeretettel igénybe is veszi. Akinek pedig még bőségesebb kerete van rá, az nem csak az arcán, de az egész testén végig csináltatja a kezeléseket – legalábbis a “régi szép időkben”, még a karantén előtt így volt ez.

radiofrekvencias-borfeszesito-ranctalanito

Te is beleszerettél a rádiófrekvenciás bőrfeszesítésbe?

Bőrfeszesítés ide vagy oda, úgyse megyek sehova…

Bizony sokan mondják ezt jelenlegi helyzetünkben – úgysem megyünk sehova, az arcomat úgyis eltakarja a maszk, örülök, ha egyáltalán egészséges maradok, nem kell itt nekem “flancolni”.

És ez teljesen jogos. Jelenlegi helyzetünkben valóban az a legfontosabb, hogy önmagunkat és családunkat biztonságban és egészségben tudjuk. Csakhogy az a helyzet, hogy ezért nem kell mindig mindenben kompromisszumot kötni.

Emlékszel, amikor még év elején megfogadtad, hogy na most idén jól “ráncba szeded” magad – szó szerint? Hogy idén visszaforgatod az idő vaskerekét és igenis újra jól érzed magad a bőrödben? Ezért is kezdtél el rádiófrekvenciás bőrfeszesítő kezelésekre járni, hiszen Te is tudod, hogy a hosszantartó bőrfiatalító eredmény csak általa lehetséges.

Aztán jött ez a “helyzet”. Hirtelen már nincs értelme semminek, nincs értelme törődni a külsőnkkel, nincs értelme igyekezni a mindennapokban. Csakhogy elfelejtünk egy nagyon fontos dolgot: akár hiszed, akár nem, az élet vissza fog térni a régi kerékvágásba – talán most nyáron, talán ősszel, talán télen. De vissza fog.

És mennyivel jobb érzés úgy nekilendülni újra az életnek, hogy egy vadonatúj emberként lépünk ki az utcára? Hogy a szomszéd ránk sem ismer? Hogy a családtagjaink ámulnak, milyen fiatalosak lettünk?

De nem tudok rádiófrekvenciás bőrfeszesítő kezelésekre járni…

Ez igaz. Valóban nem tudsz, és még ha tudnál is, nem szabad kockáztatni. Csakhogy nem csak az exkluzív szépségszalonok kezelései az egyetlen megoldás. Manapság már van olyan lehetőség, hogy ha a hegy nem megy Mohamedhez… nem, ne aggódj, nem kell saját szépségszalont üzemeltetned a hosszantartóan fiatalos bőrért. Annál jobb ötletünk van.

Mivel ugyanis a rádiófrekvenciás bőrfeszesítés egy már több évtizedes múlttal bíró ránctalanító bőrfeszesítő megoldás, ezért szakértői már kifejlesztették az exkluzív szalongépek otthoni változatát – a ForeverSkin Ránctalanító Bőrfeszesítő készüléket.

radiofrekvencias-borfeszesito-ranctalanito

Rádiófrekvenciás bőrfeszesítés akár otthonod kényelmében!

Forever Skin – Arcra és Testre egyaránt

A Forever Skin készüléke ráadásul nem csak azért remek választás, mert segítségével az exkluzív szalonok professzionális bőrfeszesítő kezeléseit veheted igénybe saját otthonodban – de mindezt lényegesen költséghatékonyabban teheted.

Ugyanis míg csak az arcod ránctalanító szalonkúrája egy 6 számjegyű összegbe kerül – addig a Forever Skin Ránctalanító Bőrfeszesítő készülékkel ugyanakkora összegből nem csak az arcod (homlok, szem- és szájkörnyék, orcák, toka) és a nyakad területét ránctalanítja és feszesíti, de cserélhető kezelőfejének köszönhetően az egész testedet (felkarod, hasad, feneked, combod, térded környékét) is.

“De hogy lehetséges, hogy pontosan ugyanarra képes egy otthoni készülék, mint egy szalonbeli? Ráadásul olcsóbban?

Nem csalás, nem ámítás – a Titok nyitja nemes egyszerűséggel az, hogy a Forever Skin Ránctalanító Bőrfeszesítő készülékben pontosan ugyanaz a professzionális rádiófrekvenciás bőrfeszesítő technológia és működési mechanizmus található, mint az exkluzív szalonkészülékekben.

Az egyetlen különbség közöttük, hogy míg a több milliós szalongépek esetlegesen több, más kezelésekhez is szükséges technológiákat is tartalmaznak (amiket Te a szalonban nem is veszel igénybe), illetve olyan funkciókat is magukba foglalnak, amik az otthoni kezelésekhez nem szükségesek (pl. monitor), így a professzionális és otthoni kezelésre optimalizált készülék csak és kizárólag a Te igényeidre és biztonságod biztosítására lett kifejlesztve.

De mit tapasztaltak a Forever Skin Ránctalanító Bőrfeszesítő készülékkel mások? Nézzük!

Ez a Forever Skin tényleg olyan, mint egy otthoni szépségszalon. Karácsonyra vettük meg anyukámmal “magunknak”. Édesanyám az arcára használja, amit mintha kicseréltek volna – kevesebb ránc és fiatalosabb, feszesebb kinézet. Én a narancsbőrös fenekemre és combomra használtam, és teljesen eltűnt a cellulit a kezelt területekről.”

Titanilla, 28 éves, Alsónémedi

Kisgyerekes anyukaként eddig nem tudtam megoldani, hogy kozmetikushoz járjak, mivel nem volt aki vigyázzon a kislányomra. Most végre úgy szépülhetek, hogy nem kell hozzá elmennem itthonról.“

Kriszta, 38 éves, Szigetszentmiklós

ranctalanito-radiofrekvencias-borfeszesito

Szalonminőségű rádiófrekvenciás bőrfeszesítés otthonodban a Forever Skin Ránctalanító Bőrfeszesítő készülékkel!

Forever Skin – Ránctalanítás és Bőrfeszesítés otthon

Úgy hangzik, mint egy exkluzív szépségszalon a saját otthonodban? Mert az is! Csak sokkal kompaktabb és jóval barátságosabb áron. Ráadásul nem csak Te használhatod korlátlanul, hanem bárki a családodban, így ára többszörösen megtérül.

A Forever Skin így Tökéletes Választás annak, aki

  • nem akar és nem is tud kimozdulni otthonról a karantén alatt, és ezáltal nem tudja igénybe venni az exkluzív szépségszalonok kezeléseit
  • szeretné tudatosabban költeni a pénzét a jelenlegi helyzetben
  • nem akar kompromisszumokat kötni és ugyanúgy éveket szeretne letagadni
  • egy teljesen új emberként akarja elhagyni a karantént, akire az ismerősei, a szomszédai, sőt, még a saját családja is meglepetten néz!
  • leszámolna a ráncokkal az arcán és a nyakán
  • megszabadulna a megereszkedett bőrtől arcán (pl. toka, arckontúr) és az egész testén (has, fenék, comb, térd, vádli) is
  • eltüntetné a fránya narancsbőrt is hasán, fenekén, combjain

Látod, nem kell a karantén időszakát drámaian felfognod – ugyanis nem kell minden jó dologról lemondanod. Van ugyanis, hogy a jó dolgokat otthon is el tudod érni – és többé nem kell aggódnod a ráncok, vagy a megereszkedett bőr miatt. Sem az arcodon, sem pedig a testeden.

Kuna Kata

Látványos ránctalanításra, bőrfeszesítésre vágysz?

Ismerd meg a Forever Skin Ránctalanító és Bőrfeszesítő készüléket!

Tárczy Judit
Judit vagyok!

Kérdésével forduljon hozzám bizalommal!

06 1 226 4179
06 30 6303 777

Írjon nekünk!

Név

E-mail cím

Telefonszám

Üzenet

Biztonsági kód:

Sztárok, akik velünk fiatalodtak
Horváth Éva

„Egy-egy esemény előtt ez a pár perces arcfiatalítás valóban csodára képes. És ha megcsináljuk a 20 napos kúrát, akkor a ránctalanító hatás sem marad el.”

Horváth Éva, szépségkirálynő

Bíró Ica

„Azért szeretem nagyon a Newa bőrfiatalító készüléket, mert nemcsak a ráncokat csökkenti, hanem az arc kontúrját is eredményesen megemeli."

Bíró Ica, modell

tovább >>
Bőrgyógyászok ajánlásával
Dr. Julia T. Hunter

„Ez a legjobb teljes testre alkalmazható bőrfeszesítő technológia, mellyel eddig találkoztam (...) pedig nekem nem könnyű a kedvemre tenni.”

Dr. Julia T. Hunter

Dr. Neil S. Sadick

„Mi ajánljuk a Newát az összes olyan páciensünknek, aki nagyszerű, otthon elérhető eredményekre vágyik."

Dr. Neil S. Sadick

tovább >>
Newa™ 3DEEP® - vásárlóink eredményei

„Már rögtön az első kezelést követően éreztem a különbséget a bőrömön – és látható is volt! Nagyon sok dicséretet kaptam.”

G.H., 52 éves

„A szarkalábak és ráncok már kevésbé észrevehetőek, különösen a mélyebb ráncok a szemem körül!”

S.S., 46 éves

„A kezelések nagyon kellemesek és az eredmény láthatóan észlelhető már az első kezelés után is.  A Newa™ pontosan az, amit kerestem.”

G.W., 45 éves

tovább >>
Newa™ 3DEEP® - klinikai tanulmányok

Objektív méréseken alapuló klinikai vizsgálatok szerint a Newa™ 3DEEP® 1 hónapos kúrát követően átlagosan 36%-kal csökkenti a ráncokat. tovább >>

Mi az a 3DEEP®?

Az orvos-esztétikai centrumok népszerű arcfiatalító technológiája. Ugyanezt építették be a Newa™ otthoni ránctalanító készülékbe: hatékonyságát orvostechnikai minősítés is jelzi.

tovább >>
Newa™ 3DEEP® videók
Díjazott innováció

A Newa™3DEEP® egy Edison Awards bronzérmes találmány! Interjú a fejlesztővel:

Ránctalanítás cikkek

Itt a tuti módszer, ami segít a toka ellen!

Az áll alatt megereszkedő bőrt nevezzük tokának. Érdekes, nem? Ha nem ereszkedett meg, nem is nevezzük tokának! ..akkor csak…

Ránctalanítás kollagén segítségével – Átverés vagy Csodaszer?

Napjainkban egyre többször hallhatunk a kollagén áldásos hatásairól. Ódákat zengenek róla a narancsbőrösök, az ízületi problémákkal küzdők, és a…

Ránctalanító Szalonkezelés Otthon, Karantén Idején

Végre rátaláltál a Tökéletes Ránctalanító és Bőrfeszesítő Megoldásra, mégpedig a szépségszalonok rádiófrekvenciás bőrfeszesítő kezelésében. Évek hosszú és fáradságos keresése…

tovább >>

Newa ügyfélszolgálat

2013-2019 Newa™ 3DEEP® / Minden jog fenntartva