Megvalósítható fogadalmak – Jövőre visszafiatalodok!

Sokféle újévi fogadalom létezik, a leggyakoribbakat pedig valószínűleg már Te is ismered. Ők a “Jövőre lefogyok!”, vagy az örök sláger “Leszokok a cigiről!”, amik több-kevesebb sikerrel szoktak sikerülni. De mi lenne, ha idén Te egyenesen azt vennéd a fejedbe, hogy az új évben visszaforgatod az idő kerekét – és még sikerülne is?

Mindannyian elérkezünk abba a korba, amikor úgy érezzük, hogy itt az ideje tenni valamit a külső megjelenésünk javításáért. Itt most elsősorban nem az ápoltságról van szó, hiszen ha megfogan a fiatalodás gondolata a fejedben, az már – reméljük – az ápoltságot követi. Így tehát most elsősorban a ráncok kordában tartását, a bőr tónusának javítását vesszük célba.

Mielőtt azonban még azt hinnéd, hogy egy újabb “csodakrémet” vagy házi pakolást akarunk Neked tanácsolni, már most hadd hessegessük el ezt a gondolatot. Ugyanis amikor már megért Benned az elhatározás, hogy idén aztán tényleg “ráncba szeded magad”, akkor már biztosan túl vagy jó pár csillagokat ígérő bőrfeszesítő krémen vagy masszázson – csakhogy ezek egy idő után már nem bizonyultak elég hatékonynak.

ranctalanito-kezeles-ranctalanitas

Látványos és valóban hatásos ránctalanítót keresel?

De akkor mégis mit tehetsz azért, hogy a látványosan fiatalosabb, feszesebb bőr ne csak egy legyen a meg nem tartott fogadalmak sorában? Most sorra vesszük, mi is az, ami esetleg nem működött, miért nem működött és mit tehetsz a valódi eredmény érdekében. 

Nézzük hát!

Miért leszel egyre ráncosabb?

Ahogy múlik az idő, talán már észrevetted, hogy egyre több ránc jelenik meg a bőrödön. (És hogy a ráncosodás folyamata hogyan is néz ki évről évre, arról itt olvashattál már korábban.) Az is előfordulhat, hogy először még jól is áll, és ezzel meg is nyugtatod magadat, hogy a helyzet nem is olyan vészes. Azonban sajnos a ráncok megjelenése az egész test bőrének állapotát tükrözi.

A gond az első ráncok megjelenésével az, hogy noha szexik is lehetnek, a bőr rugalmasságában és feszességében történő változás elkezdődött, és ezt követően rohamosan folytatódni fog, amit csak utólag érzékelsz majd. Aztán egy reggel a tükörbe nézve azt veszed észre, hogy “Úristen! Leesett az arcom!”.

A ráncok ugyanis a bőr kötőszöveti elemeinek meggyengülése és megritkulása miatt jönnek létre. Kezdetben azok még képesek megtartani stabilitásukat, de egy kritikus pontot elérve hirtelen meglazulnak. Az első finom ráncok megjelenését követően így hamarosan lehet számítani a mélyebb ráncok kialakulására és a bőr megereszkedésére is… és nem csak az arcon, hanem például a karokon, a térd körül vagy a test bármely részén.

Ennek ismeretében fontos időben elkezdeni tenni valamit a fiatalos külső megőrzésének érdekében. Azonban ha erről lekéstél, akkor sincs ok a pánikra, mert még nincs minden veszve.

Meg nem tartott fogadalom? Na ne!

Elfogadhatod ugyan a sorsod, hogy egyszer mind megöregszünk, de sokszor inkább csak azt fogadod el, hogy nem tudsz tenni ellene. De ha megtalálod a módját az idő kerekének visszaforgatásához, akkor el sem kell fogadnod!

Mit kell tehát tenned?

Mivel a bőr feszességének és simaságának kulcsa a kötőszövet állapota, a megfelelően hosszútávú feszességet a kötőszövet regenerálásával, folyamatos megújításával érheted el. Mivel a kötőszöveti elemek átépülése folyamatos, az ideális ránctalanító-bőrfeszesítő módszer, nem egy-két kezeléssel fogja rendbehozni bőrödet.

A ránctalanító krémek elegendőek… vagy mégsem?

Mindenki eléri azt a kort, amikor a barátok és a rokonok úgy érzik, hogy egy nőnek a legideálisabb ajándék egy ránctalanító krém. A ránctalanító és bőrfeszesítő krémek azonban inkább csak a megelőzésre alkalmasak. Ha a ráncok már megjelentek, akkor a krémek sajnos csak látszólagos hatást képesek létrehozni, az általános állapotot nem javítják.

forever-skin-ranctalanito-borfeszesito

A ránctalanító krémek tartós ránctalanító hatást nem képesek létrehozni!

Így egy bizonyos kor után hiába szánsz minden napodból minimum fél órát ránctalanító pakolásokra, bőrfeszesítő masszászokra, azok nem a várt eredményt hozzák majd. Pusztán rövidtávú, egy-két napos javulást eredményeznek a bőr víz – és/vagy zsírtartalmának növelésével. 

A ráncfeltöltés megoldást jelent?

Ha beláttad, hogy a krémek nem vezetnek eredményre és hatékonyabb megoldást keresel, eljuthatsz a ráncfeltöltésekhez. A legnépszerűbb, és legelterjedtebb ezek közül a hialuronsavas feltöltés, aminek hatása addig tart, amíg a hialuronsav fel nem szívódik, mivel az ily módon nem képes beépülni a bőrbe. Így bár úgy tűnhet, hogy ez egy hosszabb távon fenntartható hidratálást eredményező kezelés, így sem eredményez kellőképpen tartós megoldás. A hatás lényege itt pusztán a hialuronsav által megkötött víz.

Mindenesetre amennyiben ráncfeltöltésre adod a fejed, mindenképpen  bizonyosodj meg abban, hogy profihoz mész, aki nem végez kontár munkát, mert annak hatása hosszú távon problémát okozhat. 

A valódi ránctalanító módszer

Ne keseredj el! Van fény az alagút végén! Nem véletlen tartogattuk a legjobbat utolsónak!

Ráncfeltöltésre és bőrfeszesítésre nem csak krémek, gélek és injekciók léteznek. Sok módszerrel előállt már a szépségipar a bőr regenerálására, ezek pedig a gépi technológiák – ám óvatosan kell válogatnod közülük, hiszen nem mindegyik nyújtja azt a hatást, amire Te és a bőröd vágytok.

Fontos!

Amikor a Számodra tökéletes ránctalanító gépi technológiát keresed, fontos, hogy olyan készüléket szerezz be, amely tényleges ránctalanító és bőrfeszesítő hatással bír. Ezt onnan ismered fel, hogy elsődlegesen a kötőszövet megújítását célozzák meg anélkül, hogy a külső bőrréteget károsítanák.

A kötőszöveti rostok újratermelésének beindítása tehát kulcsfontosságú a kötőszövet valódi, tényleges megújítása és ezáltal a ráncok tényleges csökkentése céljából.

Ráadásul amikor a magát a kötőszöveti rostok termelését indítjuk be újra, nem csak a ráncok csökkennek, de az állcsont melletti megereszkedett bőr, a toka, illetve a szem alatti táskák is feszesebbek lesznek. Sőt, a megfelelő készülékkel a térd és a has megereszkedett bőre is feszesebbé válik.

Ez mind szép és jó, ám számos esztétikai- és szépségszalonban találunk olyan technológiákat, amelyek feszesítik ugyan a kötőszövetet, de nem indítják be annak megújulását – ezáltal pedig tényleges, hosszantartó változást nem hoznak.

ranctalanitas-ranctalanito-kezeles

Hatásos ránctalanító megoldást keresel bőröd állapotára? Akkor a rádiófrekvenciás bőrfeszesítés Neked való ránctalanító módszer!

De akkor milyen ránctalanító és bőrfeszesítő technológiát keress, ami valóban hatni fog?

A modern, célzott rádiófrekvenciás bőrfeszesítés napjainkban egyik legnépszerűbb kezelésének számít a professzionális esztétikai szalonok palettáján. Miért? Mert a bőr saját kollagén termelésének stimulálásával tényleges ránctalanítást és bőrfeszesítést nyújt. Azonban ha nincs a közeledben megfelelő szalon, illetve túlságosan költségesnek tartod a kezeléseket, amiknek rendszeres elvégeztetésére egyébként nincs is időd, akkor ez ismét csak egy lesz a megannyi fogadalom közül, ami nem vált valóra az évek során.

A történetnek azonban itt még nincs vége.

Drága szalonkezelés? Inkább folyamatos törődés otthonodban

Létezik olyan technológia, ami biztonságosan alkalmazható otthonodban és amellyel esztétkai szalonok hatékonyságával szállhatsz szembe a ráncokkal és a megereszkedett bőröddel.

A titok nyitja pusztán egy olyan bőrfeszesítő készülék használata, mely a modern, célzott rádiófrekvencia technológiáját foglalja magában. Jogosan gondolhatod, hogy “Na de ez mégis csak drágább lehet, mint egy pár tízezer forintos kütyü!” Viszont teljes bizonyossággal állíthatjuk, hogy az általa elért eredmény meg fog egyezni a valódi, esztétikai szalonokban elérhető hatással. A különbség? Hogy mindezt otthonod kényelmében, költséghatékonyan éred el.

Mit is érdemes tudnod erről a “modern, célzott rádiófrekvenciáról”?

Nos, elsősorban azt, hogy ez egy teljesen biztonságos technológia. Ugyanis míg egyes ránctalanító és bőrfeszesítő módszerek (pl.: a HIFU) a bőr kötőszövetének felsértése által érik el a fokozott kollagéntermelést, addig a célzott, modern rádiófrekvencia pusztán hőhatással, bárminemű sérülés nélkül éri ezt el. Éppen ezért, míg például a HIFU érthető módon csak orvosi segítséggel vehető igénybe, addig a modern, célzott rádiófrekvenciát akár saját magad, otthonodban is alkalmazhatod.

A hosszú távú bőrmegújítás elérése érdekében ráadásul rendszeres kezelés szükséges – legyen szó esztétikai szalonbeli vagy otthoni kezelésekről.  Ezért is érdemesebb egy saját, kiváló minőségű professzionális ránctalanító készülékbe fektetni, ugyanis egy szalonkúra ára igencsak magasra rúghat a végén. Ráadásul amikor egy esztétikai szalon kezelését veszed igénybe, akkor nem csak az anyagiakkal kell számolnod – könnyedén előfordulhat, hogy a Te bőröd állapotának nem elég egyetlen kúra, hogy már így is több pénzbe került az egész, mint tervezted, hogy számtalanszor előfordul, hogy nem tudsz elmenni, viszont mikor már újra tudtál, akkor lejárt a szalonbérleted, vagy csak “egyszerűen” az egész napirendedet át kellett szervezned azért, hogy mindig odaérj a kezelésekre.

Ha azonban az esztétikai szalonban elérhető technológiát otthonod kényelmében alkalmazod – megtalálod a tökéletes egyensúlyt, és az összes probléma és kifogás megszűnik. Arra azonban érdemes még odafigyelned, hogy a megfelelő otthoni ránctalanító készülék beszerzésekor valóban a megfelelő technológiát alkalmazó eszközt választod, ami tényleg képes beindítani a kollagénrostok termelését.

Az Ideális Ajándék – nem csak Karácsonyra!

Ez mind szép és jó – de hol találsz ilyen készüléket? Ne keress tovább – megtaláltad!

A Forever Skin ránctalanító és bőrfeszesítő készülék kollagénstimuláló technológiája és annak hatékonysága megegyezik az az esztétikai és szépségszalonokban található technológiákéval.

ranctalanito-arcfiatalito-forever-skin

Forever Skin ajándékba Magadnak vagy Szerettednek – az év bármely napján!

A Forever Skin segítségével viszont nem csak arcodat, de egész tested bőrét kezelheted cserélhető fejének köszönhetően – így ismét csak több kezelés árát spórolod meg.

De hogyan is néz ki egy kezelés a Forever Skin Ránctalanító és Bőrfeszesítő készülékkel? Nos, az első időszakban napi 15-20 perces kezelésekkel már 1 hónap alatt beindítod a bőr újjáépülését. Ezt követően pedig heti, illetve kétheti 1 ismétlő kezeléssel fenntartod a már elért kedvező állapotot. Ennyi az egész!

Ráadásul a Forever Skin  ránctalanító és bőrfeszesítő készülék a teljes testeden alkalmazható! Ez pedig azt jelenti, hogy a modern, célzott rádiófrekvencia egyedülálló bőrmegújító hatása nem csak a ráncok és a bőr feszességének látványos javulásán, de a narancsbőr csökkenésében is tetten érhető. És mindez még mindig egyetlen gép segítségével!

Hogy mit is jelent ez Rád nézve? Ha a családodban Neked például a ráncokkal és a megereszkedett bőrrel gyűlik meg a bajod, de a lányod mindig rosszul érzi magát a narancsbőre miatt, akkor egy Forever Skin ránctalanító és bőrfeszesítő készülék nem csak Karácsonykor, de az év bármely napján mesés ajándék lehet – az egész családnak.

Szeretnél többet megtudni a Forever Skin Ránctalanító és Bőrfeszesítő gépről? Ide kattintva megtekintheted társoldalunkon, a SzépítőGépek.hu weboldalon!

Tárczy Judit
Judit vagyok!

Kérdésével forduljon hozzám bizalommal!

06 1 226 4179
06 30 6303 777

Írjon nekünk!

Név

E-mail cím

Telefonszám

Üzenet

Biztonsági kód:

Sztárok, akik velünk fiatalodtak
Horváth Éva

„Egy-egy esemény előtt ez a pár perces arcfiatalítás valóban csodára képes. És ha megcsináljuk a 20 napos kúrát, akkor a ránctalanító hatás sem marad el.”

Horváth Éva, szépségkirálynő

Bíró Ica

„Azért szeretem nagyon a Newa bőrfiatalító készüléket, mert nemcsak a ráncokat csökkenti, hanem az arc kontúrját is eredményesen megemeli."

Bíró Ica, modell

tovább >>
Bőrgyógyászok ajánlásával
Dr. Julia T. Hunter

„Ez a legjobb teljes testre alkalmazható bőrfeszesítő technológia, mellyel eddig találkoztam (...) pedig nekem nem könnyű a kedvemre tenni.”

Dr. Julia T. Hunter

Dr. Neil S. Sadick

„Mi ajánljuk a Newát az összes olyan páciensünknek, aki nagyszerű, otthon elérhető eredményekre vágyik."

Dr. Neil S. Sadick

tovább >>
Newa™ 3DEEP® - vásárlóink eredményei

„Már rögtön az első kezelést követően éreztem a különbséget a bőrömön – és látható is volt! Nagyon sok dicséretet kaptam.”

G.H., 52 éves

„A szarkalábak és ráncok már kevésbé észrevehetőek, különösen a mélyebb ráncok a szemem körül!”

S.S., 46 éves

„A kezelések nagyon kellemesek és az eredmény láthatóan észlelhető már az első kezelés után is.  A Newa™ pontosan az, amit kerestem.”

G.W., 45 éves

tovább >>
Newa™ 3DEEP® - klinikai tanulmányok

Objektív méréseken alapuló klinikai vizsgálatok szerint a Newa™ 3DEEP® 1 hónapos kúrát követően átlagosan 36%-kal csökkenti a ráncokat. tovább >>

Mi az a 3DEEP®?

Az orvos-esztétikai centrumok népszerű arcfiatalító technológiája. Ugyanezt építették be a Newa™ otthoni ránctalanító készülékbe: hatékonyságát orvostechnikai minősítés is jelzi.

tovább >>
Newa™ 3DEEP® videók
Díjazott innováció

A Newa™3DEEP® egy Edison Awards bronzérmes találmány! Interjú a fejlesztővel:

Ránctalanítás cikkek

Ránctalanítás kollagén segítségével – Átverés vagy Csodaszer?

Napjainkban egyre többször hallhatunk a kollagén áldásos hatásairól. Ódákat zengenek róla a narancsbőrösök, az ízületi problémákkal küzdők, és a…

Ránctalanító Szalonkezelés Otthon, Karantén Idején

Végre rátaláltál a Tökéletes Ránctalanító és Bőrfeszesítő Megoldásra, mégpedig a szépségszalonok rádiófrekvenciás bőrfeszesítő kezelésében. Évek hosszú és fáradságos keresése…

Ráncok és Megereszkedett Bőr Mindenhol – Mi a Teendő?

Már nem olyan feszes az arcbőröd, mint régen? Mintha már nem is csak a ráncokkal lenne probléma, de még…

tovább >>

Newa ügyfélszolgálat

2013-2019 Newa™ 3DEEP® / Minden jog fenntartva