Itt a tuti módszer, ami segít a toka ellen!

Az áll alatt megereszkedő bőrt nevezzük tokának. Érdekes, nem? Ha nem ereszkedett meg, nem is nevezzük tokának! ..akkor csak áll alatti bőrredő. Ezért is fontos sokak számára a toka eltüntetése.

Valójában a toka jelenléte egy jelzés arra, hogy a test kötőszövete elkezdett meglazulni, ezért is nehéz a harc a toka ellen. Mivel a kor előrehaladtával mindenkinek lazul a kötőszövete a toka megjelenésére egyben öregebb külsőt is ad viselőjének. Így nem csoda, hogy sokan szeretnének tenni valamit a toka ellen, hiszen az egyben egy kicsi fiatalítást is okoz viselőjének.

Értsük meg a jelenséget, hogy tudjuk, mit tehetünk a toka ellen

A nyak tartását egy lapszerinti izom, illetve egy kötőszöveti lemez adja. A toka kialakulását ennek a kötőszöveti rétegnek a meglazulása okozza. Az izomréteg is megnyúlhat ugyan, de a fő tényező a kötőszövet, így a toka eltüntetése a kötőszövet megerősítésén kell, hogy alapuljon.

Itt kell megemlíteni, hogy a hízás fontos szerepet játszhat a toka megjelenésében, mégpedig a felszaporodó nyaki zsír súlya miatt, ami lehúzza ezt az álla alatti redőt. Vagyis a toka elleni küzdelem része a fogyás is, elhízott személyek esetén. 

megereszkedett-arcbor-ellen

Toka ellen mit tegyünk?

Segíthet a nyaktorna a toka ellen?

A nyaki izomréteg meggyengülése is a toka kialakulásának a részjelensége, de nem a fő oka. Ha a kötőszövet még tart, és nincs túl sok zsír a területen, akkor a nyaktorna hasznosnak bizonyulhat a toka ellen. Más esetekben azonban ez édes kevés a toka eltüntetéséhez. A toka torna tehát hatékony is lehet,  sajnos azonabn a meglazult kötőszövetet nem fogja vissza rövidíteni, így a toka ellen nem a leghatásosabb módszer.

Mi hajlamosít a toka megereszkedésére? 

Sajnos a toka kialakulása nagyrészt öröklött,  genetikai tényezőkön alapul.. Ha a felmenőinknek  volt tokája, akkor sajnos nálunk is hamarabb jelenhet meg a toka.  Ennek alapja a nyak felépítése, a nyaki zsír helyzete és a nyaki izomréteg tartása is. Ha örökölted a hajlamot, akkor nehezebb a harc a toka ellen. Sokesetben ilyenkor nem a toka eltüntetése, hanem az állapot javítása a fő cél, különösen akkor, ha már fiatalabb korban megjelenik a toka. 

Mi gyengíti a kötőszövetet, ami a toka kialakulásához vezet?

A nyaki kötőszöveti tartóelemek meggyengüléséhez vezető tényezők, azonosak más testrészek kötöszöveti rostvesztését okozó hajlamosító tényezőkkel. Ilyenek a visszatérő napégések, a fokozott oxidatív stressz hatásai, a dohányzás, az antioxidánsok hiánya, sőt a stressz is. 

Van hatékony kezelés a toka eltüntetésére?

Ha a nyaktorna nem volt elég a toka eltüntetésére,  a zsírbontást szokták javasolni a  megereszkedett toka ellen. Azonban ez sajnos a kötőszövetet a nyak bőrében nem feszesíti. Ráadásul a toka elleni zsírbontó ultrahangos kezelések nagy része a pajzsmirigyre veszélyes , így toka eltüntetésére nem alkalmazhatók!

A másik rögös út a kötőszövet feszesítésére szánt hatóanyagok, kencék alkalmazása, amik el sem jutnak a kötőszövetig, a bőr hámjának védőfunkciója miatt. 

ranctalanitas-kollagen-radiofrekvencias-kezeles

Akkor mit tehetünk a toka eltüntetése érdekében?

Segíthet a műtét a toka eltüntetésében?

Természetesen igen.  A toka felvarrása egy igen jó eszköz a toka eltüntetése érdekében, különösen azért is mert hatása azonnal szembetűnő, és elég sokáig meg is marad. Kár, hogy ehhez fel kell vállalni a műtét kellemetlenségeit és kockázatait, nem beszélve az áráról. Erős öröklött érintettség esetén mégis ez lehet a választandó eljárás toka ellen. 

Kockázatos a műtét toka ellen?

A toka ellen alkalmazott műtét a nyaki bőr egy részének kivágását jelenti.  Ez nem tűnik olyan nagy dolognak, de mégis számolni kell az altatás, a  gyulladás és a fertőzésveszély kockázataival. Ezen túl a nyaki bőridegek is sérülhetnek, akár hosszabb távú érzés zavarokat is okozva. Végül a hegképződést is meg kell jegyezni, hiszen nincs vágás heg nélkül. 

Rádiófrekvenciás bőrfeszesítés a toka ellen

A rádiófrekvenciás kezelés toka ellen tulajdonképp nem más, mint a nyakon végzett bőrfeszesítő kezelés, ami a műtétet követő leghatékonyabb módszer.

A toka elleni rádiófrekvenciás bőrfeszesítő kezelés lényege, hogy a nyak bőrének kötőszöveti rétegét célzottan felmelegítik, ami erős új kötőszöveti rostok képződéséhez vezet. Bár a módszer nem olyan gyors mint egy toka elleni műtét, de az új kötőszöveti rostok képződésével párhuzamosan a toka fokozatosan visszahúzódik. Ez nem csoda, hanem a fizika alkalmazása a szépészetben. Tudnod kell azonban, hogy a rádiófrekvenciás toka kezelés nem vetekszik a plasztikai műtét által létrehozott hatással és az erősen megereszkedett bőrt már nem fogja maradéktalanul megfeszíteni.

Ugyanakkor meg kell jegyezni, hogy a rádiófrekvenciás kezelés a zsíranyagcserét is gyorsítja, így a toka több okára is hathat egyszerre. 

Rádiófrekvenciás kezelés toka ellen – otthon?

A célzott, rádiófrekvenciás kezelés ma már nem  csak szalonokban érhető el. Otthoni készülékek esetén azonban jól körül kell járni a témát, mert nem minden otthoni készülék eléggé hatékony toka ellen.  Ha nem akarsz mellélőni, a toka ellen a Forever Skin Ránctalanító Bőrfeszesítő készüléket ajánljuk,  amelynek még a kezelőfeje is cserélhető, a kezelt területtől függően.

A Forever Skin Ránctalanító Bőrfeszesítő készülékkel, otthonod kényelmében, biztonságosan, vértezheted fel magad a toka ellen. Sőt tested más területeinek megereszkedett bőrét és ráncaidat is kezelheted vele.  A saját készülék másik előnye, hogy ismétlő kezeléseket vagy kezelés sorozatokat végezhetsz vele bármikor, amikor szeretnéd, anélkül, hgy ez plusz költséget jelentene számodra, hiszen egy saját készüléket akkor veszel elő a szekrény mélyéből, amikor csak szeretnéd.

Dr. Gulyás Tamás

Látványos ránctalanításra, bőrfeszesítésre vágysz?

Ismerd meg a Forever Skin Ránctalanító és Bőrfeszesítő készüléket!

Tárczy Judit
Judit vagyok!

Kérdésével forduljon hozzám bizalommal!

06 1 226 4179
06 30 6303 777

Írjon nekünk!

Név

E-mail cím

Telefonszám

Üzenet

Biztonsági kód:

Sztárok, akik velünk fiatalodtak
Horváth Éva

„Egy-egy esemény előtt ez a pár perces arcfiatalítás valóban csodára képes. És ha megcsináljuk a 20 napos kúrát, akkor a ránctalanító hatás sem marad el.”

Horváth Éva, szépségkirálynő

Bíró Ica

„Azért szeretem nagyon a Newa bőrfiatalító készüléket, mert nemcsak a ráncokat csökkenti, hanem az arc kontúrját is eredményesen megemeli."

Bíró Ica, modell

tovább >>
Bőrgyógyászok ajánlásával
Dr. Julia T. Hunter

„Ez a legjobb teljes testre alkalmazható bőrfeszesítő technológia, mellyel eddig találkoztam (...) pedig nekem nem könnyű a kedvemre tenni.”

Dr. Julia T. Hunter

Dr. Neil S. Sadick

„Mi ajánljuk a Newát az összes olyan páciensünknek, aki nagyszerű, otthon elérhető eredményekre vágyik."

Dr. Neil S. Sadick

tovább >>
Newa™ 3DEEP® - vásárlóink eredményei

„Már rögtön az első kezelést követően éreztem a különbséget a bőrömön – és látható is volt! Nagyon sok dicséretet kaptam.”

G.H., 52 éves

„A szarkalábak és ráncok már kevésbé észrevehetőek, különösen a mélyebb ráncok a szemem körül!”

S.S., 46 éves

„A kezelések nagyon kellemesek és az eredmény láthatóan észlelhető már az első kezelés után is.  A Newa™ pontosan az, amit kerestem.”

G.W., 45 éves

tovább >>
Newa™ 3DEEP® - klinikai tanulmányok

Objektív méréseken alapuló klinikai vizsgálatok szerint a Newa™ 3DEEP® 1 hónapos kúrát követően átlagosan 36%-kal csökkenti a ráncokat. tovább >>

Mi az a 3DEEP®?

Az orvos-esztétikai centrumok népszerű arcfiatalító technológiája. Ugyanezt építették be a Newa™ otthoni ránctalanító készülékbe: hatékonyságát orvostechnikai minősítés is jelzi.

tovább >>
Newa™ 3DEEP® videók
Díjazott innováció

A Newa™3DEEP® egy Edison Awards bronzérmes találmány! Interjú a fejlesztővel:

Ránctalanítás cikkek

Itt a tuti módszer, ami segít a toka ellen!

Az áll alatt megereszkedő bőrt nevezzük tokának. Érdekes, nem? Ha nem ereszkedett meg, nem is nevezzük tokának! ..akkor csak…

Ránctalanítás kollagén segítségével – Átverés vagy Csodaszer?

Napjainkban egyre többször hallhatunk a kollagén áldásos hatásairól. Ódákat zengenek róla a narancsbőrösök, az ízületi problémákkal küzdők, és a…

Ránctalanító Szalonkezelés Otthon, Karantén Idején

Végre rátaláltál a Tökéletes Ránctalanító és Bőrfeszesítő Megoldásra, mégpedig a szépségszalonok rádiófrekvenciás bőrfeszesítő kezelésében. Évek hosszú és fáradságos keresése…

tovább >>

Newa ügyfélszolgálat

2013-2019 Newa™ 3DEEP® / Minden jog fenntartva