Újévi fogadalom: feszesebb arckontúr!

Sokan tesznek szépségápolással kapcsolatos fogadalmat újévkor, pl. mostantól rendszeresen eljárok kozmetikushoz, idén tényleg elhasználom az arcfiatalító kezelés bérletet, amit ajándékba kaptam, rendszeresen használom a méregdrága arcpakolást, ami hónapok óta porosodik a polcon, stb.

Azonban sok ilyen fogadalom végül nem lesz hosszabb távon a szépségápolási rutin része. Egyrészt, mert karácsony után újraindul a szokásos hajtás, amikor már nem fér bele az időbe, másrészt, ha valaminek nem látjuk azonnal az eredményét, akkor hajlamosak vagyunk azonnal feladni. Pedig lehetséges a siker, ha megfelelő módszert választunk!

Varázsütésre feszesebb arckontúr?

Előre le kell szögezni, hogy a ráncainkat egy varázsütésre nem fogjuk tudni ténylegesen eltüntetni. A tényleges ránctalanítás vagy arckontúr javítás mindig egy hosszabb bőrmegújulási folyamat eredménye, amely a kötőszövet szerkezetének tényleges újjáépülését jelenti.

A korral az arcszín is változik, amit hatékonyan kezel a Newa készülék.

Sokszor nem is a ráncok azok, amelyeket először észreveszünk. A megereszkedett arcbőr sokkal szembetűnőbb lehet!

Ráncok vagy megereszkedett bőr?

Az arcbőr megjelenését, annak kötőszöveti elemei, izomzata, illetve zsír és víztartalma határozzák meg. Az izomzat (mimikai izmok) csak senyvesztő leépülés során változik számottevően. Annak jelentősége inkább a ráncok jellegének kialakulásában van (pl: nevető ráncok, morcos rácok, stb.). A kötőszövet, a kollagén és elasztikus rostok szerkezete a legstabilabb és legmeghatározóbb. A zsírszövetnek a szerepe, hogy kitölti az egyenetlenségeket, illetve tömegénél fogva feszesítheti a bőrt. Persze ezért senki nem fog hízókúrába kezdeni, viszont tudni kell, hogy fogyásnál a ráncok kifejezettebbé válhatnak. Így ha fogyókúra és feszesebb arckontúr is a cél, akkor az utóbbi tekintetében mindenképp a kötőszövet megújítása a megoldás. A bőr szövetének víztartalma szintén befolyásolja annak állapotát és megjelenését. A víztartalom azonban gyorsan változik, így a hidratáló készítmények hatása csak átmeneti. Ez az oka annak, hogy a drága ránctalanító krémekkel is csak – sokszor ugyan látványos, de – átmeneti hatást érhetünk el.

A bőr kollagénje évente 1-2%-ot változik, a Newa ezekre a sejtekre képes hatni.

20 éves korunktól a bőr kollagéntartalma 1-2%-kal csökken. Ez 40 éves korunkra már 20%-os csökkenést is eredményezhet!

A ráncok kifejeződésének és az arckontúr megereszkedésének fő oka a kollagén és elasztikus rostok meglazulása és megfogyatkozása a bőrben. A bőr 20-30 éves kortól kezdve évi 1%-ot veszít kollagéntartalmából. Ez a veszteség 40-50 éves korra 10-20-30% is lehet. Ha az öregedés jeleit hosszabb távon szeretnénk késleltetni, akkor ezt a folyamatot kell megcélozni.

Hogyan tudjuk újra feszesebbé tenni arcbőrünket?

Erre találták ki a rádiófrekvenciás bőrmegújítást. Ennek lényege, hogy a rádiófrekvencia a bőrben elnyelődve hővé alakul, majd ez a hőhatás a kollagén és elasztikus rostokat összerántja, illetve aktivizálva a kollagéntermelő sejteket, azokat új kollagén és elasztikus rostok termelésére serkenti. Nem mindegy azonban a rádiófrekvencia alkalmazásának módja sem, mivel az ilyen típusú kezelés során könnyen felmelegedhetnek a bőr más elemei is, ami nem cél. A 3DEEP rádiófrekvenciás technológiát ennek kiküszöbölésére fejlesztették ki. Ennek lényege, hogy nagy pontossággal célozható vele a bőr megfelelő kötőszöveti rétege a többi réteg jelentős felmelegítése nélkül. Ezt a többszörös elektródaszám, illetve egy hőmérséklet érzékelő által vezérelt mikrochip teszi lehetővé a 3DEEP technológia esetén.

A Newa 3DEEP rádiófrekvenciájával nyugodtan kezelhetjük a nyak és a dekoltázs környékét is.

A Newa 3DEEP rádiófrekvenciájával bátran kezelhetjük a nyak és a dekoltázs környékét is.

Az Endymed nevű professzionális kozmetikai gépeket gyártó izraeli cég a 3DEEP technológiát beépítette egy otthon használható eszközbe, a NEWA arcfeszesítőbe. Ezzel lehetővé válik a kényelmes otthoni kezelés. Az ilyen típusú kezelés lényege ugyanis, hogy naponta ismételt kezelések történjenek az első hónapban (heti 5X, össz. havi 20 alkalom). Ezt egy szalonba eljárva nehéz megvalósítani és valljuk be, nagyon költséges is. Az otthoni NEWA ránctalanító eszközzel végzett kezelés viszont kevés időt vesz igénybe – ez beilleszthető bárkinek a napirendjébe.

A Newa otthoni rádiófrekvenciás arcfiatalító készülék tökéletes választás lehet, hiszen mindenki számára oly fontos bőrerősítő-bőrmegújító hatást éppen azokban a zónákban tudja produkálni, amelyek az összkép szempontjából kiemelten fontosak.

Newa ránctalanító készülék

A homlok és halánték kezelése például közvetve kihat a szem megjelenésére. Az állkapocs és a nyak területén történő használat pedig az arckontúrt feszesítve nemcsak fiatalosabb, hanem magabiztosabb megjelenést is kölcsönöz.

Látványosan feszesebb arckontúrt szeretne? Ténylegesen csökkentené ráncait?

Kattintson ide és ismerje meg a Newa ránctalanító készüléket! >>

gulyas1

Dr. Gulyás Tamás – orvos, életmódszakértő – Newa.hu

Tanácsra van szüksége?
Forduljon bizalommal szakértőnkhöz!

Tel.: + 36 30 6303 777
Email: info@newa.hu

Tárczy Judit
Judit vagyok!

Kérdésével forduljon hozzám bizalommal!

06 1 226 4179
06 30 6303 777

Írjon nekünk!

Név

E-mail cím

Telefonszám

Üzenet

Biztonsági kód:

Sztárok, akik velünk fiatalodtak
Horváth Éva

„Egy-egy esemény előtt ez a pár perces arcfiatalítás valóban csodára képes. És ha megcsináljuk a 20 napos kúrát, akkor a ránctalanító hatás sem marad el.”

Horváth Éva, szépségkirálynő

Bíró Ica

„Azért szeretem nagyon a Newa bőrfiatalító készüléket, mert nemcsak a ráncokat csökkenti, hanem az arc kontúrját is eredményesen megemeli."

Bíró Ica, modell

tovább >>
Bőrgyógyászok ajánlásával
Dr. Julia T. Hunter

„Ez a legjobb teljes testre alkalmazható bőrfeszesítő technológia, mellyel eddig találkoztam (...) pedig nekem nem könnyű a kedvemre tenni.”

Dr. Julia T. Hunter

Dr. Neil S. Sadick

„Mi ajánljuk a Newát az összes olyan páciensünknek, aki nagyszerű, otthon elérhető eredményekre vágyik."

Dr. Neil S. Sadick

tovább >>
Newa™ 3DEEP® - vásárlóink eredményei

„Már rögtön az első kezelést követően éreztem a különbséget a bőrömön – és látható is volt! Nagyon sok dicséretet kaptam.”

G.H., 52 éves

„A szarkalábak és ráncok már kevésbé észrevehetőek, különösen a mélyebb ráncok a szemem körül!”

S.S., 46 éves

„A kezelések nagyon kellemesek és az eredmény láthatóan észlelhető már az első kezelés után is.  A Newa™ pontosan az, amit kerestem.”

G.W., 45 éves

tovább >>
Newa™ 3DEEP® - klinikai tanulmányok

Objektív méréseken alapuló klinikai vizsgálatok szerint a Newa™ 3DEEP® 1 hónapos kúrát követően átlagosan 36%-kal csökkenti a ráncokat. tovább >>

Mi az a 3DEEP®?

Az orvos-esztétikai centrumok népszerű arcfiatalító technológiája. Ugyanezt építették be a Newa™ otthoni ránctalanító készülékbe: hatékonyságát orvostechnikai minősítés is jelzi.

tovább >>
Newa™ 3DEEP® videók
Díjazott innováció

A Newa™3DEEP® egy Edison Awards bronzérmes találmány! Interjú a fejlesztővel:

Ránctalanítás cikkek

Ránctalanítás kollagén segítségével – Átverés vagy Csodaszer?

Napjainkban egyre többször hallhatunk a kollagén áldásos hatásairól. Ódákat zengenek róla a narancsbőrösök, az ízületi problémákkal küzdők, és a…

Ránctalanító Szalonkezelés Otthon, Karantén Idején

Végre rátaláltál a Tökéletes Ránctalanító és Bőrfeszesítő Megoldásra, mégpedig a szépségszalonok rádiófrekvenciás bőrfeszesítő kezelésében. Évek hosszú és fáradságos keresése…

Ráncok és Megereszkedett Bőr Mindenhol – Mi a Teendő?

Már nem olyan feszes az arcbőröd, mint régen? Mintha már nem is csak a ráncokkal lenne probléma, de még…

tovább >>

Newa ügyfélszolgálat

2013-2019 Newa™ 3DEEP® / Minden jog fenntartva