Változatok a ráncfeltöltésre

Ha ráncfeltöltést szeretnénk igénybe venni, két opció közül választhatunk: megelégszünk a felszívódó készítmények rövidebb hatóidejével és rendszeresen megismételjük a beavatkozást, vagy vállaljuk a szintetikus implantátumok egészségügyi kockázatait.

Ráncfeltöltés helyett bőrmegújítás?

Létezik egy professzionális rádiófrekvenciás eljárás, amely a ráncfeltöltés helyett természetes megoldást nyújthat az arcbőr feszesítésére és a ráncok csökkentésére. A 3DEEP® technológia kockázat- és fájdalommentesen képes fokozni a bőr saját kollagén-termelését, így láthatóan megemeli az arckontúrt és ténylegesen halványítja a ráncokat (klinikai tanulmányok szerint 36%-os ránccsökkenést eredményezhet). Tűszúrás, vágás, toxinok és fájdalom nélkül, saját otthonunkban. Részletek>>

A ráncfeltöltő anyagokat alapvetően két típusba sorolhatjuk: léteznek felszívódó és nem felszívó készítmények. Az előbbi csoportba tartozik a hialuronsav, a kollagén, valamint a saját zsír, utóbbiba pedig különféle szintetikus anyagok, vagy természetes anyagokkal kombinált szintetikus vegyületek.

A ráncfeltöltés veszélyei

Bár a nem felszívódó töltőanyagok kínálata igen széles, manapság már sok klinikán egyáltalán nem vállalják ezek befecskendezését, ugyanis évekkel a beavatkozás után is komoly szövődményeket (csomósodást, hegesedést, allergiát) okozhatnak. Ráadásul az arc természetes változása miatt a bejuttatott szintetikus ráncfeltöltő anyag idővel előnytelen vagy torz megjelenést kölcsönözhet.

Kisebb kockázat, rövidebb hatás

Napjainkban leggyakrabban 100%-ban lebomló, hyaluronsavas ráncfeltöltő készítményeket használnak, ám lassacskán növekszik a saját zsírral történő ráncfeltöltés népszerűsége is. A korábban széles körben alkalmazott kollagénes ráncfeltöltésre viszont csak ritkán kerül sor, ugyanis hatóideje rövidebb (2-4 hónap) és nagyobb az allergiás reakciók kockázata is.

Ráncfeltöltés hialuronsavval

A hialuronsav fél-egy év alatt bomlik le teljesen, azonban a látható ráncfeltöltő hatás már 50%-os lebomlásnál megszűnik!

Hialuronsavas ráncfeltöltés kontra saját zsír

A hyaluronsavas ráncfeltöltés viszonylag kevés kockázattal jár, hiszen ez az anyag természetesen is megtalálható bőrünkben. Kevésbé allergizál, mint az állati eredetű kollagén és hatása is valamivel tovább tart. Hatékonyságát erős hidratáló tulajdonságának köszönheti: akár saját tömegénél százszor több vizet is képes megkötni. Célzottan a ráncok alá fecskendezve azonnal kiemeli azokat, és hidratáltabb, feszesebb bőrt biztosít.

Mitől függ a hialuronsavas ráncfeltöltés hatóideje?

A ráncfeltöltés hatóideje számos tényezőn múlik. Befolyásolja például a készítmény fajtája, a beadás módja, a ráncok típusa, és a páciens életmódja is. Léteznek olyan hialuronsavas ráncfeltöltő anyagok, amelyek felszívódási idejét valamilyen módon megnyújtják, így a hatóidő valamivel hosszabb lehet az átlagosnál.

Ez az eredmény azonban csak átmeneti. A hialuronsav 6-12 hónap alatt teljesen felszívódik, ráadásul a szemmel látható ráncfeltöltő hatás már 50%-os lebomlásnál megszűnik. Ha fenn szeretnénk tartani a sima bőr látszatát, 6-8 havonta újabb, költséges ráncfeltöltő kezelés vár ránk.

A saját zsírral történő ráncfeltöltés talán valamivel hosszabb ideig tartó eredményt nyújthat, ráadásul – mivel nem testidegen anyagról van szó – allergiás reakciót sem vált ki. Azonban több hátránya is van az ilyen kezelésnek. Sajnos a bejuttatott zsírszövet egy része (20-80%-a) a kezelést követő 1-2 hónapban biztosan felszívódik, így pótlására akár több alkalommal is szükség lehet. További nehézséget jelent, hogy a ráncfeltöltés előtt a zsírt is le kell szívni a páciensről, ami jelentősen növeli a beavatkozás árát és az okozott kellemetlenségeket.

bőrfeszesítés azonnal

A bejuttatott saját zsír egy része már az első 1-2 hónapban felszívódik, így többszöri pótlásra is szükség lehet a megfelelő ráncfeltöltő hatás érdekében.

A ráncfeltöltés ára

A ráncfeltöltés ára elsősorban a felhasznált hyaluronsav mennyiségétől (tehát az eltüntetni kívánt ráncok mélységétől), valamint a beinjekciózott készítmény típusától függ. 1 milliliter hialuronsavas ráncfeltöltő anyag ára a beavatkozással együtt 60.000-100.000 Ft között mozog.

Ráncfeltöltés hyaluronsavvalA szükséges ráncfeltöltő anyag mennyisége egyénenként változó. Általánosságban elmondhatjuk, hogy az orrtól az ajakig futó, közepes mélységű ráncok feltöltéséhez 1-1,5 ml, a szemöldök közötti „haragos” ráncok kisimításához kb. 0,3-0,5 ml, a homlokon található 4-5 db, közepes mélységű redő eltüntetéséhez pedig nagyjából 0,5 ml készítményre lehet szükség. Ez mindhárom terület feltöltése esetén kb. 2-2,5 ml ráncfeltöltő anyagot jelent, ami alkalmanként 120.000-250.000 forintba kerülhet.

A saját zsírral történő ráncfeltöltés ára területenként (pl. orca, ajkak, kézfej) 150.000-200.000 forinttól indul.

newa-ranctalanitas-otthonTű és fájdalom nélkül fiatalítaná bőrét?

Ismerje meg a Newa™ ránctalanító készüléket, amellyel saját otthonában, kényelmesen végezhet 3DEEP® rádiófrekvenciás arckezeléseket!

bovebben-newa

Tárczy Judit
Judit vagyok!

Kérdésével forduljon hozzám bizalommal!

06 1 226 4179
06 30 6303 777

Írjon nekünk!

Név

E-mail cím

Telefonszám

Üzenet

Biztonsági kód:

Sztárok, akik velünk fiatalodtak
Horváth Éva

„Egy-egy esemény előtt ez a pár perces arcfiatalítás valóban csodára képes. És ha megcsináljuk a 20 napos kúrát, akkor a ránctalanító hatás sem marad el.”

Horváth Éva, szépségkirálynő

Bíró Ica

„Azért szeretem nagyon a Newa bőrfiatalító készüléket, mert nemcsak a ráncokat csökkenti, hanem az arc kontúrját is eredményesen megemeli."

Bíró Ica, modell

tovább >>
Bőrgyógyászok ajánlásával
Dr. Julia T. Hunter

„Ez a legjobb teljes testre alkalmazható bőrfeszesítő technológia, mellyel eddig találkoztam (...) pedig nekem nem könnyű a kedvemre tenni.”

Dr. Julia T. Hunter

Dr. Neil S. Sadick

„Mi ajánljuk a Newát az összes olyan páciensünknek, aki nagyszerű, otthon elérhető eredményekre vágyik."

Dr. Neil S. Sadick

tovább >>
Newa™ 3DEEP® - vásárlóink eredményei

„Már rögtön az első kezelést követően éreztem a különbséget a bőrömön – és látható is volt! Nagyon sok dicséretet kaptam.”

G.H., 52 éves

„A szarkalábak és ráncok már kevésbé észrevehetőek, különösen a mélyebb ráncok a szemem körül!”

S.S., 46 éves

„A kezelések nagyon kellemesek és az eredmény láthatóan észlelhető már az első kezelés után is.  A Newa™ pontosan az, amit kerestem.”

G.W., 45 éves

tovább >>
Newa™ 3DEEP® - klinikai tanulmányok

Objektív méréseken alapuló klinikai vizsgálatok szerint a Newa™ 3DEEP® 1 hónapos kúrát követően átlagosan 36%-kal csökkenti a ráncokat. tovább >>

Mi az a 3DEEP®?

Az orvos-esztétikai centrumok népszerű arcfiatalító technológiája. Ugyanezt építették be a Newa™ otthoni ránctalanító készülékbe: hatékonyságát orvostechnikai minősítés is jelzi.

tovább >>
Newa™ 3DEEP® videók
Díjazott innováció

A Newa™3DEEP® egy Edison Awards bronzérmes találmány! Interjú a fejlesztővel:

Ránctalanítás cikkek

Ránctalanítás kollagén segítségével – Átverés vagy Csodaszer?

Napjainkban egyre többször hallhatunk a kollagén áldásos hatásairól. Ódákat zengenek róla a narancsbőrösök, az ízületi problémákkal küzdők, és a…

Ránctalanító Szalonkezelés Otthon, Karantén Idején

Végre rátaláltál a Tökéletes Ránctalanító és Bőrfeszesítő Megoldásra, mégpedig a szépségszalonok rádiófrekvenciás bőrfeszesítő kezelésében. Évek hosszú és fáradságos keresése…

Ráncok és Megereszkedett Bőr Mindenhol – Mi a Teendő?

Már nem olyan feszes az arcbőröd, mint régen? Mintha már nem is csak a ráncokkal lenne probléma, de még…

tovább >>

Newa ügyfélszolgálat

2013-2019 Newa™ 3DEEP® / Minden jog fenntartva