Edison-díjas innováció az EndyMedtől: Newa™

A Newa™ otthoni ránctalanító készülék az EndyMed Medical forradalmian új fejlesztése. Professzionális és innovatív ránctalanító rendszerének köszönhetően a Newa az Edison Awards 2013 orvostudomány/esztétika kategóriájában bronzérmet szerzett.

Newa ránctalanító készülék edison díj

A 3DEEP® orvosi ránctalanító technológiát elsőként sikerült otthoni készülékbe építeni. Az innovációt 2013-ban Edison-díjjal is elismerték.

Az EndyMed fejlesztőcsapata a bőrgyógyászatban és esztétikai orvoslásban ránccsökkentésre használt rádiófrekvenciás módszert fejlesztette tovább, kialakítva egy speciális, többforrású (multisource) rádiófrekvenciás technológiát. 

Ez az új eljárás célzottan képes energiát juttatni a bőr mélyebb rétegeibe és a ránctalanításhoz szükséges új kollagén termelését idézi elő anélkül, hogy a bőr felszíne túlmelegedne vagy károsodna. Az EndyMed a módszert 3DEEP® technológiának nevezte el, és számos professzionális, bőrgyógyászati és plasztikai sebészeti centrumban használatos rádiófrekvenciás készülékbe építette már be.

Folyamatos fejlesztéseket követően 2013-ban sikerült megalkotniuk a Newát. Ez a kifejezetten otthoni használatra tervezett, kisméretű rádiófrekvenciás készülék magában rejti a 3DEEP® technológia precizitását és erejét, ám használata nem igényel szakértelmet. Beépített biztonsági rendszereivel (pl. mozgásérzékelő, hőszabályzó) a lakosság számára is teljesen biztonságos, fájdalommentes és hatékony otthoni ránctalanító kezelést nyújt.

newa ránctalanító készülék fda minősítés

A Newa™ a világon az egyetlen rádiófrekvenciás ránctalanító készülék, amelynek otthoni használatát az FDA is engedélyezte.

Az innováció egyedülállóságát jelzi, hogy a Newa a világon az első (és jelenleg az egyetlen) otthoni rádiófrekvenciás arckezelő készülék, amelyet az Amerikai Gyógyszer- és Élelmiszerügyi hatóság (FDA) biztonságosnak és hatékonynak ítélt ahhoz, hogy otthoni használatra engedélyezze. 

A Newa sikeréről az edisonawards.comon is olvashat.

Nézze meg az EndyMed fejlesztőjével, Dr. Yoram Harth-tal készített interjút!

Megemelné arckontúrját és csökkentené ráncait?

Rendelje meg most az eredeti Newa™ 3DEEP® ránctalanító, bőrfiatalító készüléket!

Newa arcfiatalító ránctalanító gép

Newa™ 3DEEP®
otthoni bőrfiatalító készülék

p2orvosi technológia
p2klinikailag igazolt ránctalanító hatás
p2INGYENES kiszállítás
p22 év garancia

newa-ranctalanito-megrendelese

Kérdése van? Hívjon bennünket (+36 30 6303 777), vagy olvassa el részletes ismertetőnket >>

Tárczy Judit
Judit vagyok!

Kérdésével forduljon hozzám bizalommal!

06 1 226 4179
06 30 6303 777

Írjon nekünk!

Név

E-mail cím

Telefonszám

Üzenet

Biztonsági kód:

Sztárok, akik velünk fiatalodtak
Horváth Éva

„Egy-egy esemény előtt ez a pár perces arcfiatalítás valóban csodára képes. És ha megcsináljuk a 20 napos kúrát, akkor a ránctalanító hatás sem marad el.”

Horváth Éva, szépségkirálynő

Bíró Ica

„Azért szeretem nagyon a Newa bőrfiatalító készüléket, mert nemcsak a ráncokat csökkenti, hanem az arc kontúrját is eredményesen megemeli."

Bíró Ica, modell

tovább >>
Bőrgyógyászok ajánlásával
Dr. Julia T. Hunter

„Ez a legjobb teljes testre alkalmazható bőrfeszesítő technológia, mellyel eddig találkoztam (...) pedig nekem nem könnyű a kedvemre tenni.”

Dr. Julia T. Hunter

Dr. Neil S. Sadick

„Mi ajánljuk a Newát az összes olyan páciensünknek, aki nagyszerű, otthon elérhető eredményekre vágyik."

Dr. Neil S. Sadick

tovább >>
Newa™ 3DEEP® - vásárlóink eredményei

„Már rögtön az első kezelést követően éreztem a különbséget a bőrömön – és látható is volt! Nagyon sok dicséretet kaptam.”

G.H., 52 éves

„A szarkalábak és ráncok már kevésbé észrevehetőek, különösen a mélyebb ráncok a szemem körül!”

S.S., 46 éves

„A kezelések nagyon kellemesek és az eredmény láthatóan észlelhető már az első kezelés után is.  A Newa™ pontosan az, amit kerestem.”

G.W., 45 éves

tovább >>
Newa™ 3DEEP® - klinikai tanulmányok

Objektív méréseken alapuló klinikai vizsgálatok szerint a Newa™ 3DEEP® 1 hónapos kúrát követően átlagosan 36%-kal csökkenti a ráncokat. tovább >>

Mi az a 3DEEP®?

Az orvos-esztétikai centrumok népszerű arcfiatalító technológiája. Ugyanezt építették be a Newa™ otthoni ránctalanító készülékbe: hatékonyságát orvostechnikai minősítés is jelzi.

tovább >>
Newa™ 3DEEP® videók
Díjazott innováció

A Newa™3DEEP® egy Edison Awards bronzérmes találmány! Interjú a fejlesztővel:

Ránctalanítás cikkek

Ránctalanítás kollagén segítségével – Átverés vagy Csodaszer?

Napjainkban egyre többször hallhatunk a kollagén áldásos hatásairól. Ódákat zengenek róla a narancsbőrösök, az ízületi problémákkal küzdők, és a…

Ránctalanító Szalonkezelés Otthon, Karantén Idején

Végre rátaláltál a Tökéletes Ránctalanító és Bőrfeszesítő Megoldásra, mégpedig a szépségszalonok rádiófrekvenciás bőrfeszesítő kezelésében. Évek hosszú és fáradságos keresése…

Ráncok és Megereszkedett Bőr Mindenhol – Mi a Teendő?

Már nem olyan feszes az arcbőröd, mint régen? Mintha már nem is csak a ráncokkal lenne probléma, de még…

tovább >>

Newa ügyfélszolgálat

2013-2019 Newa™ 3DEEP® / Minden jog fenntartva