Mi alapján válassz ránctalanító módszert?

Hogyan válassz a ránctalanító bőrfeszesítő termékek, kezelések közül?

Napjainkban egyre több olyan termék és kezelés vált elérhetővé, amelynek köszönhetően a fiatalos külső megőrzése nem álom többé. A sokféle bőrfeszesítő, ránctalanító eljárás között eligazodni és megtalálni a számunkra megfelelőt, nem könnyű feladat.

Sajnos a legtöbben még most sem tudják, hogy milyen szempontokat kell figyelembe venni, mielőtt letennék voksukat egyik-másik ránctalanító kezelés mellett.

Az alábbi összefoglalóból most megtudhatod, milyen szempontok alapján érdemes dönteni!

A ráncosodás legfőbb oka a bőr rugalmasságáért felelős kollagén „elhasználódása” és a kollagén termelés folyamatos lassulása. Ennek hatására a bőr megereszkedik és a kötőszövet vízmegkötő képessége is hanyatlik. Tényleges ránctalanításra tehát azok a módszerek képesek, melyek kollagén termelésére tudják ösztönözni a megfelelő bőrsejteket. Ha tehát a hidratálásnál és a ráncok elkendőzésénél többre – azaz valódi ránctalanításra – vágyunk, akkor a bőr kollagén termelésének beindítására van szükségünk.

 Tényleges ránctalanítás titka = a leállt kollagéntermelés ismételt beindítása

Ne tévesszen meg bennünket a hatóanyagként gyakorta használt kollagén, elasztin és hialuronsav! A bőr mélyebb rétegébe juttatott hialuronsav ugyan hatékonyabb és hosszabban tartó hidratáltságot eredményez, mintha csupán bőrünkre kentük volna, a kollagéntermelésre azonban nincsen hatással, azaz nem valódi ránctalanító! Saját, elöregedett kollagénünkre a kívülről bejuttatott kollagén és elasztin sincs hatással, és szintén nem képes serkenteni bőrsejtjeink kollagén termelését.

Ahhoz, hogy megtalálhasd azt a ránctalanító módszert, ami Számodra a legmegfelelőbb, fontos, hogy megértsük a ráncok kialakulásának folyamatát, és azt, hogy a bőrben milyen folyamatok játszódnak le, ami a meggyengülést okozhatja.

forever-skin-ranctalanito-borfeszesito

Fontos, hogy a számunkra megfelelő, leginkább hozzánk illő ránctalanító, arcfiatalító módszert válasszuk!

Miért ereszkedik meg az arcbőr, miért alakulnak ki ráncok?

Akárcsak a szervezet minden eleme, a bőr is folyamatos átépülésen megy keresztül. A bőr tartását a benne található kötőszöveti rostok adják. A tónusát, állapotát viszont nemcsak a kötőszövet, hanem a bőr víztartalma, a bőr zsírtartalma is befolyásolja. Ezért az, hogy a bőrünk milyen állapotban van, milyen a kinézete, sok tényező befolyásolja.

A bőr alsó részén zsírszövet található, ami kipárnázza a bőrt. A bőr középső rétegében található az a réteg, ahol a kötőszöveti rostok vannak, amik a tartását adják a bőrnek. Ezek a rostok 2 fontos elemből, elaszinból és kollagénből állnak, melyek egy hálós szerkezetet alkotnak. Szorosan kapcsolódnak egymással és kapcsolódnak olyan elemekkel, melyek vizet kötnek meg (pl. hialuronsav, keratin).

Tehát a bőrt ezek a kapcsolódó kötőszöveti rostok tartják össze, melyekhez kapcsolódnak ezek a nagy vízmegkötő képességű elemek, melyek a bőr rugalmasságát adják.

Az, hogy jó tartású bőrről, vagy megereszkedésről beszélünk, az a kötőszöveti rostok tartásának mértéke határozza meg. Ha ezek megnyúlnak, megereszkedik a bőr. Az idő múlásával ehhez hozzájárul az, hogy veszítünk a keratinból, ami miatt a bőr kevesebb vizet köt meg, és a bőrben található zsír mennyisége is csökken.

Megereszkedett arcbőr vagy ránc?

Nem mindegy, hogy az arcbőr megereszkedéséről, vagy ráncokról beszélünk, a két fogalom ugyanis más. Viszont akármelyikről legyen szó, a probléma gyakorlatilag mindkettőnél az előbb említett folyamatok.

Ráncok esetében egy kezdeti stádiumról beszélünk, ami még korrigálható. Lehet gyenge a bőr kötőszöveti rétege, de ebben az esetben a bőr zsírtartalmának vagy víztartalmának növelésével látványosan csökkenhetjük a ráncokat, így kipárnázhatjuk a bőrt. Ez egy átmeneti megoldás, de egy ideig, amíg nem történik nagyobb kötőszöveti lazulás, megoldást jelenthet.

Az arcbőr megereszkedése már egy nagyobb problémát jelent, hiszen látványosabb problémának éljük meg. Ez sokkal nagyobb változást jelent a bőr szerkezetében, mint a ráncok. A megereszkedett bőr jelensége akkor alakul ki, mikor a bőr kötőszöveti tartása lényegesen megromlik.

foreverskin-ranctalanito-borfeszesito

A korral az arcbőrünk folyamatos változáson megy keresztül. Egy bizonyos kor felett a megereszkedett arcbőr nagyobb problémát jelent, mint a ráncok.

Az arcbőr változása a kor előrehaladtával

Ahogy a szervezetünkben minden más, az arcbőrünk is olyan, ami nem állandó, hanem folyamatos változáson, átalakuláson megy keresztül. Ez a folyamat a szervezet minden elemére, még a csontokra is igaz, bármennyire is azt gondolnánk, hogy azok állandó, szilárd elemek. Például, ha a csontokat egy bizonyos trauma, vagy bármi változás során már más irányú terhelés éri, akkor a csont is ennek megfelelően alakul át, hogy jobban bírja a terhelést.

A bőrünk is pontosan ilyen. A bőrt érő mechanikai hatások, külső változások, mozgásból adódó nyúlás és összehúzódás, mimikai izmok mozgása folyamatos traumának teszi ki az arcbőrt, és a kötőszöveti rostokat.

A kötőszövetben található rostok a folyamatos mozgás, bőrt érő hatások miatt folyamatosan felszakadoznak, megnyúlnak, de ez teljesen normális! Ezt követi egy újraépülési folyamat, mely a bőr egyensúlyát adja. 

Az arcbőr folyamatos megújulása és ez a kötőszöveti romlás-újraépülés egyensúlya 20-30 éves korunkig teljesen normálisan működik, de ezt követően ez az egyensúly elkezd szép lassan megbomlani.

30 éves korunk felett ugyanis a bőr kollagéntartalma 1%-kal csökken. Ez még ekkor nem olyan nagy mértékű, de ez 40 éves korunkra, ha utánaszámolunk, már 10%-os romlást jelent, 50 éves korunkra pedig 20%-ot!

Az egyensúly megbomlását követően először csak kisebb ráncok alakulnak ki, de egy pont után már a bőr is elkezd megereszkedni, vagyis toka, szem alatti táskák alakulnak ki, az arcbőr gyakorlatilag “leesik”.

Mi az ami a legerőteljesebben befolyásolja azt, hogy milyen ránctalanító kezelést válasszunk? 

Azt, hogy Neked mi a legmegfelelőbb kozmetikai módszer, számtalan tényező befolyásolja. Genetikai adottságok, életmód, anyagi helyzet, hogy mit engedhetünk meg magunknak, és ami a legfontosabb tényező: az ÉLETKOR. 

Amíg nem indul be a kötőszöveti rostok nagymértékű pusztulása, addig krémekkel, gélekkel, különböző arcmasszázsokkal hatékonyan felfrissíthetjük arcunkat, de egy bizonyos kor felett, mikor már nagymértékben elindult a kollagénsejtek pusztulása, nos, akkor ezek már nem elegendők.

De mit lehet tenni? Erre keressük a választ!

Ránctalanító krémek, kiegészítő kozmetikai arckezelések, gépi arckezelések

Amíg nem indul be a nagymértékű pusztulás az arcbőr kötőszöveti rétegében, addig a bőr víztartalmának növelésével hatékonya befolyásolhatjuk arcunk megjelenését.

A bőrben található kollagénsejtek csökkenése csak 30 éves kortól megfigyelhető, egészen addig az olyan kozmetikumok, melyek a bőr víztartalmát befolyásolják, hidratálják a bőrt, szépen működnek. Efelett azonban mér érdemes arra gondolni, hogy a bőr kollagéntartalmát próbáljuk befolyásolni.

Ránctalanító krémek, arcfiatalító szérumok, gélek

Fontos tudni, hogy a különböző krémek csak a bőr felső rétegébe szívódnak be, és hatásuk is csak átmeneti, nem tartós.
Hatásuk 30 éves kor alatt látványos eredményeket hozhat, afelett viszont már nem fejtik ki úgy hatásukat, mint korábban.

Miért csak átmeneti a szérumok hatása?

Manapság vannak olyan ránctalanító hatóanyagok, amelyeket géppel a bőrbe juttatva hatással vannak a bőr kollagéntermelésére.
Ezek a készülékek, hatóanyagok úgy működnek, hogy a bőrben az alapból is végbemenő kollagéntermelést támogatják, de nem fokozzák a folyamatot.
Ezek egy kollagéntermelést fokozó gépi kezelés mellett hatékonyak lehetnek.

Hogyan hatnak a ránctalanító krémek, gélek?

A legtöbb kozmetikum célja a bőr víztartalmának növelése, a bőr hidratálása, ami tulajdonképpen kitömi a megereszkedett bőrt. Ha a ráncosodás oka a vízhiány, akkor ez egy megfelelő módszer ennek a problémának kezelésére.

A kívülről a bőrbe juttatott kollagén egy bőrmegújító hatás kiegészítéseként lehet igazán hatékony. A népszerű hialuronsav kúra pedig a kollagénre rákapcsolódva, szintén a víztartalom fokozása révén fejti ki hatását, ugyanis ennek az anyagnak igen nagy vízkötő képessége van.

ranctalanito-kremek-gelek

A ránctalanító krémek, gélek csak egy bizonyos korig hatásosak, amíg a bőr vízmegkötő képességével képesek vagyunk befolyásolni a megjelenését.

Milyen eredményt érhetünk el ezekkel?

Nagyon sokféle kozmetikai készítménnyel találkozhatunk. Vannak teljesen hatástalan, és szép és látványos eredményt kiváltó kozmetikumok is. Hatásuk egyénenként is változó, ezért érdemes próbálkozni, és megtalálni azt, ami Számodra igazán hatásos.

Azonban fontos tudni, hogy ezek a kozmetikumok, gélek nagy része nem jut a bőr megfelelő rétegébe, hogy ott fejtse ki hatását, kivéve, ha ezt gépi segítséggel nem támogatjuk.

Mire hatnak a ránctalanító krémek, gélek, szérumok?

A kozmetikumok főként a bőr víztartalmát, illetve vízmegkötő képességét képesek fokozni, hidratálni a bőrt.

Mennyi ideig kell ezeket használni?

Mivel a kozmetikai készítmények hatása átmeneti, folyamatos alkalmazást igényelnek. Az anyagok hatásának tartóssága attól függ, hogy mennyi ideig maradnak bent a bőrben.

Mennyi a költségük?

Mivel a kozmetikai készítmények folyamatos használatot igényelnek, ezek éves költsége 20-30.000 Ft-tól 120-150.000 Ft-ig terjedhetnek.

Arcfiatalító masszázs, arctorna

A különböző arcon végzett masszázsok, arctornák nemcsak a bőrre vannak hatással, hanem az egész testre és a közérzetre is nagyon jó hatással vannak.  Azonban 30 éves kor felett biztosan nem elegendő a masszázs vagy arctorna alkalmazása a bőr fiatalon és üdén tartására, ennek ellenére rendszeres alkalmazása minden szempontból pozitív.

Hogyan hat ezek az arcfiatalító kezelések?

Az arc masszírozása javítja a bőr keringését, segíti a bőrben rekedt salakanyagok eltávolítását. Az arctorna ott is mozgatja az arcizmot, ahol nem szokott, a görcsös izomzatot pedig ellazítja.

Milyen eredményt érhetünk el ezekkel?

Az eredmény mindenképp átmeneti, de rendszeresen végzett masszázs és arctorna segíthet, főleg a fáradt, kialvatlan arcbőr esetében.

Mire hat az arcfiatalító masszázs?

A bőr keringésére, a mimikai izomzatára hatnak. A bőrt átmenetileg felfrissíti, azonban a bőrre nincs megújító hatással.

Mennyi ideig kell használni?

Rendszeresen javasolt, mert csak átmeneti a hatása.

Mennyi ennek a költsége?

Mivel a masszázs, arctorna használata folyamatos, ezek éves költsége havonta 1 (vagyis évente 12) kezeléssel számolva 24.000-30.000 Ft-tól 78-144.000 Ft-ig terjedhetnek.

Dermaroller, mezoterápia

A mezoterápia, ahogy a neve is utal rá (mezo=közép), a bőr középső részét célzó kezelések összesítő neve. Régebben a különböző hatóanyagok bőr középső rétegébe való juttatására használták, tűvel dolgoztak. Ez korábban mikro méretű injekciózást jelentett.

A dermarollert a tűszúrások megsokszorozására találták ki. Ezek kis kerekek, aminek széli részéből apró tűk állnak ki. Ezt a bőrön végiggörgetik, ami apró lyukakat ejt a felső szarurétegen. A tűk hatóanyagot nem juttatnak be, hanem az előzőleg bőrre felkent hatóanyag tud így – elvileg – mélyebbre jutni. A helyzet az, hogy ilyenkor nem a tű juttatja be a hatóanyagot a bőrbe, hanem az apró sebeken jut be valamennyi, ami csak kis része annak, mintha befecskendeznék. Ettől függetlenül a bőr középső rétegében ejtett apró sebek gyógyulási folyamatot indítanak be, aminek később feszesítő hatása is van.

Semmiképpen sem oki terápiáról beszélünk, de 30-40 éves kor között kielégítő hatást érhetünk el vele. Azonban a kötőszöveti rostok korral járó állapotromlását nem állítja meg.

Hogyan hat a mezoterápia, vagy a dermaroller?

Hatóanyagot juttat be a bőr középső és felső részeibe, illetve a kis méretű sérülések gyógyulási folyamatot indítanak be. Sokszor fájdalmasak, így érzéstelenítésre is szükség lehet. Ha “olyan pici a tű, hogy nem, is fáj”, akkor hatást se várjunk sokat!
Ha irtózunk a fájdalomtól, akkor a tűs eljárásokat (pl. dermaroller, mezoterápia, hialuronsavas ráncfeltöltés) nem nekünk találták ki, ugyanis ezek még a bőrfelület érzéstelenítése esetén is kellemetlenek lehetnek. Ráadásul duzzanat, véraláfutás és bőrpír is jelentkezhet.

A kémiai középmély- és mélyhámlasztás szintén csak azoknak ajánlott, akik bírják a fájdalmat, kellemetlenséget, ugyanis erősebb égő, csípő érzéssel jár. Gondot jelenthet a kezelések utáni látványos hámlás is, ami 1-2 hetes szobafogságra ítélhet. Emellett egyéb mellékhatásokra (pl. bőrérzékenység, elszíneződés, esetleges fertőzések) is számíthatunk.

Dermaroller NEWA arcfiatalító kezelés

A dermarollert elsődlegesen a bőrhibák, pattanásos hegek kezelésére kezdték használni, beindítva a bőrben egy gyógyulási folyamatot.

Milyen eredményt érhetsz el ezekkel?

Átmeneti víztartalom növelő hatás, illetve a bejuttatott hatóanyagtól függő hatás a mezoterápia esetén. A dermeroller hatóanyagot bejuttató hatása csekély, ellenben a bőr kötőszöveti megújítását képes beindítani. Legfőképp nem is a ránckezelésben, hanem az apró hegek, striák, felszíni egyenetlenségek eltüntetésére alkalmas.

Mire hat a mezoterápia, vagy a dermaroller?

A bőr elemeinek táplálása, a kötőszöveti megújító folyamatok beindítása.

Mennyi ideig kell használni?

Használata az adott problémától ás a hatóanyagoktól függően széles skálán mozog. Általánosságban elmondható, hogy 5-6 kezelés szükséges, ami évente ismétlendő.

Mennyi ennek a költsége?

Mivel általánosságban 5-6 kezelés szükséges egy évben, költsége így egy évre 62.500-90.000 Ft-tól 180.000-230.000 Ft-ig terjedhetnek.

Léteznek olyan hatóanyagok, melyek tartósak?

hialuronsavas ráncfeltöltés és a botox azok, amelyek hatása ugyan nem tartós, de az eredmény hosszabb ideig megmarad. Előbbi kb. 6-8, utóbbi pedig 4-6 hónapra tünteti el a barázdákat. A botox sok mellékhatása miatt már kezd kimenni a divatból azonban a a hialuronsavas ráncfeltöltés nem.
A probléma csak az vele, hogy a tüneteket fedjük el, nem oki kezelést végzünk, így folyamatos kezelésekkel egy ideig fenntarthatunk egy állapotot, de ha időnk hiányából vagy anyagi helyzetünkből kifolyólag nem tudjuk a kezeléseket folytatni, akkor az arcunk állapota rosszabb lesz mint korábban, hiszen a töltőanyag már nem tömíti ki, vagyis összeesik.

Ránctalanító esztétikai gépek, eszközök

Számtalan orvosesztétikai és esztétikai eszköz létezik. A korábban alkalmazott eszközök hatása a hatóanyagok bejuttatásán alapult. Az újabb típusú eszközök valamilyen módon a bőr belső rétegeivel közölnek energiát és így hozzák létre bőrmegújító, ránctalanító hatásukat.

A gépi kezelések kezdetben csak esztétikai szalonokban léteztek, ma már azonban vannak otthoni kezelést nyújtó eszközök is. Ugyanúgy vannak közöttük hatóanyagot bejuttató és hatóanyag alkalmazása nélküli készülékek is.

40 éves kor felett a hatóanyag bejuttatása nélküli eszközök jelentik egyértelműen a legjobb választást. Mivel ekkor már a kötőszöveti rostok megújítása is fontos szempont, ezt a hatóanyagokkal önmagában nem lehet elérni, maximum a folyamatot támogatni.

Hatóanyag bejuttatására használható ránctalanító eszközök

1) Egyenáramos ránctalanító készülékek

Az egyenáramú kezelések (Iontoforézises, mikroáramos, galvánáramos, egyenáramos arckezelés) lényege, hogy a bőr polaritásának megváltoztatásával, az áram irányának megfelelő töltöttségű hatóanyagot juttatnak a bőr belső rétegébe.

2) Ultrahangos ránctalanítás

Az ultrahang szintén alkalmas hatóanyag bejuttatásra is.

3) Régi típusú rádiófrekvenciás ránctalanító gépek

2 típusú rádiófrekvenciás technológiát különböztetünk meg. Az egyik a régi típusú rádiófrekvencia, a másik pedig a modern, célzott rádiófrekvencia, amelről a későbbiekben még beszélünk.

A régi típusú rádiófrekvencia esetén ránctalanító kezelés során alkalmazandó hatóanyagot a bőrre kenik, majd a kezelő fejet mozgatva, a bőr sejtfalának megnyitásával a rádióhullámok mélyebbre juttatják a hatóanyagot. Ezért is nevezik ezt a fajta kezelést tűs mezoterápiának, annak ellenére, hogy a hatás nem olyan mély, mint a tűs eljárás. Az alkalmazott hatóanyag a régi típusú rádiófrekvenciánál nem képes kellőképpen mélyre jutni, hogy valóban hosszútávú ránctalanító hatást érjen el. 

ranctalanito-gepek

Az ultrahangos, rádiófrekvenciás arcfiatalító kezelések nemcsak szalonban, de már otthoni készülékben is elérhetők.

Hatóanyag bejuttatása nélküli ránctalanító készülékek

1) HIFU (fókuszált ultrahang)

Az ultrahang a hatóanyagok bejuttatásán kívül sok minden másra alkalmas. Léteznek ultrahanggal működő arctisztító vagy hidratáló névre hallgató eszközök, amik igazából csak a bőrt rezegtetik nagy frekvenciával és így tisztítják, vagy a keringés fokozásával javítják a bőrt.

A esztétikai szalonokban végzett újfajta fókuszált ultrahang kezelések hatása az otthoniakkal ellentétben már főként hőközlésen alapul, mint a HIFU esetében is. Az ultrahanggal ugyanis a hőt a bőr alatti megfelelő rétegre koncentrálhatjuk, de ezt csak szalongépekkel, szakember jelenlétével lehet megtenni, ugyanis ez egy égetéssel járó eljárás (72 fok), mely otthoni körülmények közt rendkívül veszélyes lenne. A hatalmas leadott hő hatására a kollagén összerántódik (helyenként kicsapódik), majd a gyógyulási folyamat kollagénképzést is elindít.

Milyen eredményt érhetsz el az egyszerűbb ultrahangos arcfiatalító kezelésekkel?

Az eredmények eltérőek lehetnek, hiszen számos különböző esztétikai eszköz létezik. A profi szalon és otthoni gépek közt is akad, mely hatékony, szép eredményt nyújt.

Mire hat az ultrahang arckezelés?

A jobb eszközök egyértelműen a bőr kollagén és elasztin rétegét célozzák. Összehúzva a rostokat, illetve a bőr kollagén és elasztin termelő sejtjeit serkentik új rostok képzésére.

Fontos!

A hatás kifejtéséhez szükséges energia, frekvencia értékéből nem vonhatunk le következtetéseket, hogy melyik a jobb. Mondhatnánk ugyanis, hogy a nagyobb energia erősebb hatást jelent, de ha szétégetjük a bőrt, akkor maradandó sérülést veszélye is fennáll. Ebben az esetben inkább a lassan járj, tovább érsz elve a követendő. Ez a gyártóknak és szakembereknek nehéz, hiszen az ügyfelek azonnali hatást várnak, és sokszor ez csak a biztonságosság rovására tud megvalósulni.

2) Modern, célzott rádiófrekvenciás ránctalanító készülékek

A modern, célzott rádiófrekvencia a régi típusú, hatóanyaggal dolgozó rádiófrekvenciával ellenben már “belülről” ránctalanít. Ez azt jelenti, hogy a kívánt hatás eléréséhez nem szükséges sem tűszúrás, sem sérülés vagy fájdalom. A technológia ugyanis a bőr megfelelő rétegébe eljutva stimulálja a test saját kollagénrostjainak termelését, ezáltal már valóban hosszantartó ránctalanító bőrfeszesítő eredményt hagyva maga után.

Az ismételt hőközlés (40-42 fok célzottan) hatására az új kollagén rostok termelése fokozódik, a már meglévő, megnyúlt kollagénrostokat pedig összerántja. A modern, célzott rádiófrekvenciás kezeléseket is kúraszerűen kell alkalmazni. Itt már nem szükséges hatóanyagot bejuttatni, ugyanis maga a modern, célzott rádiófrekvenciás technológia az, ami a bőrfeszesítő hatást eredményezi. A ránctalanító bőrfeszesítő kezelés alapját biztosító technológia több évtizedes múltra tekint vissza világszerte. 

Mennyi ideig kell használni?

A használat ideje és gyakorisága attól függ, milyen készüléket használunk. Általában 5-6-8 alkalmas kúrákról beszélünk, melyeket évente érdemes ismételni.

Ilyen modern, célzott rádiófrekvenciás technológiával működik mind a Forever Skin Ránctalanító Bőrfeszesítő, mind pedig a Newa 3DEEP Ránctalanító készülékünk. Az általuk végzett otthoni ránctalanító bőrfeszesítő kezelések során a bőr saját kollagéntermelését indítják be, mely hosszú távon hat a bőrre.

De mi a különbség a Forever Skin és a Newa 3DEEP között?

A Newa kitűnő választás mindazoknak, akik az orvosi 3DEEP® ránctalanító technológiát kifejezetten az arc (homlok, szemkörnyék, toka, de ide tartozik még a dekoltázs is) ráncain és megereszkedett bőrén kívánják bevetni, és otthonuk kényelmében kívánnak egy exkluzív szalonkezelés áldásos hatásaival élni – drága többletköltségek és kíváncsi tekintetek nélkül.

A Forever Skin pedig remek választás mindazoknak, akik nem csak arcuk ráncait és megereszkedett bőrét, de egész testüket (kar, has , térd, comb, fenék) szeretnék feszesíteni, sőt, még narancsbőrüktől is szívesen megszabadulnának. Mindezt pedig otthon, egyetlen géppel, időt és pénzt spórolva. Tökéletes döntés, ha családon belül többen szeretnék használni.

forever-skin-ranctalanitas-borfeszesites

Forever Skin Ránctalanító Bőrfeszesítő készülékkel nem csak az arc, de a test ráncait és megereszkedett bőrét is hatékonyan kezelheted – egyetlen géppel!

Forever Skin és Newa 3DEEP készülékünkről további információért
kattints ide!

Tárczy Judit
Judit vagyok!

Kérdésével forduljon hozzám bizalommal!

06 1 226 4179
06 30 6303 777

Írjon nekünk!

Név

E-mail cím

Telefonszám

Üzenet

Biztonsági kód:

Sztárok, akik velünk fiatalodtak
Horváth Éva

„Egy-egy esemény előtt ez a pár perces arcfiatalítás valóban csodára képes. És ha megcsináljuk a 20 napos kúrát, akkor a ránctalanító hatás sem marad el.”

Horváth Éva, szépségkirálynő

Bíró Ica

„Azért szeretem nagyon a Newa bőrfiatalító készüléket, mert nemcsak a ráncokat csökkenti, hanem az arc kontúrját is eredményesen megemeli."

Bíró Ica, modell

tovább >>
Bőrgyógyászok ajánlásával
Dr. Julia T. Hunter

„Ez a legjobb teljes testre alkalmazható bőrfeszesítő technológia, mellyel eddig találkoztam (...) pedig nekem nem könnyű a kedvemre tenni.”

Dr. Julia T. Hunter

Dr. Neil S. Sadick

„Mi ajánljuk a Newát az összes olyan páciensünknek, aki nagyszerű, otthon elérhető eredményekre vágyik."

Dr. Neil S. Sadick

tovább >>
Newa™ 3DEEP® - vásárlóink eredményei

„Már rögtön az első kezelést követően éreztem a különbséget a bőrömön – és látható is volt! Nagyon sok dicséretet kaptam.”

G.H., 52 éves

„A szarkalábak és ráncok már kevésbé észrevehetőek, különösen a mélyebb ráncok a szemem körül!”

S.S., 46 éves

„A kezelések nagyon kellemesek és az eredmény láthatóan észlelhető már az első kezelés után is.  A Newa™ pontosan az, amit kerestem.”

G.W., 45 éves

tovább >>
Newa™ 3DEEP® - klinikai tanulmányok

Objektív méréseken alapuló klinikai vizsgálatok szerint a Newa™ 3DEEP® 1 hónapos kúrát követően átlagosan 36%-kal csökkenti a ráncokat. tovább >>

Mi az a 3DEEP®?

Az orvos-esztétikai centrumok népszerű arcfiatalító technológiája. Ugyanezt építették be a Newa™ otthoni ránctalanító készülékbe: hatékonyságát orvostechnikai minősítés is jelzi.

tovább >>
Newa™ 3DEEP® videók
Díjazott innováció

A Newa™3DEEP® egy Edison Awards bronzérmes találmány! Interjú a fejlesztővel:

Ránctalanítás cikkek

Itt a tuti módszer, ami segít a toka ellen!

Az áll alatt megereszkedő bőrt nevezzük tokának. Érdekes, nem? Ha nem ereszkedett meg, nem is nevezzük tokának! ..akkor csak…

Ránctalanítás kollagén segítségével – Átverés vagy Csodaszer?

Napjainkban egyre többször hallhatunk a kollagén áldásos hatásairól. Ódákat zengenek róla a narancsbőrösök, az ízületi problémákkal küzdők, és a…

Ránctalanító Szalonkezelés Otthon, Karantén Idején

Végre rátaláltál a Tökéletes Ránctalanító és Bőrfeszesítő Megoldásra, mégpedig a szépségszalonok rádiófrekvenciás bőrfeszesítő kezelésében. Évek hosszú és fáradságos keresése…

tovább >>

Newa ügyfélszolgálat

2013-2019 Newa™ 3DEEP® / Minden jog fenntartva