Kapcsolat

Kedves Látogató! Köszönjük, hogy felkereste oldalunkat.

Örömmel tájékoztatjuk, hogy megnyílt prémium szépségápolási készülékeink webáruháza, a SzepitoGepek.hu. Új webáruházunkban levő készülékeinkkel megoldást kínálunk a fogyásra, narancsbőrre, testfeszesítésre és IPL szőrtelenítésre. Ha bővebben tájékozódna ezekről a témakörökről, akkor ide kattintva átirányítjuk prémium szépségápolási készülékeink webáruházába! Ha külön-külön tájékozódna termékeinkről, akkor ide kattintva megnézheti márkaoldalainkat!

Ajándék Pénzvisszafizetési Garancia!penvisszafizetes-karacsony1

A 2018. dec. 20. – 2019. jan. 2. között vásárolt, de használatba nem vett, bontatlan, sértetlen, hiánytalan, eredeti állapotú NEWA készüléket (az esetleges ajándékokkal együtt) 2019.01.16-ig visszahozhatja vagy visszaküldheti központi irodánkba és visszafizetjük az árát! Részletek és szabályok az ÁSZF-ben!

Cégünk mint az Newa készülék egyetlen hivatalos magyaroszági értékesítője, 2 év garanciával, szervizhálózattal, részletfizetési lehetőséggel és szükség esetén orvosi segítséggel áll rendelkezésére. Ha szeretne többet megtudni termékeinkről, vagy kérdése van, kérjük, hívjon minket vagy írjon nekünk. Örömmel válaszolunk minden kérdésre!
Ügyfélszolgálat, rendelésfelvétel:

Tel.: + 36 1 226 4179 + 36 30 6303 777
rendeles@newa.hu

newa-kapcsolatNEWA szakértői tanácsadás:
Tárczy Judit
Tel.: + 36 30 6303777
kezeles@newa.hu
newa-kapcsolatOrvosi tanácsadás:
Dr. Gulyás Tamás, intenzív terápiás szakorvos, életmód szakértő
drgulyas@newa.hu

 

Bemutatóterem:

1094 Budapest, Tűzoltó utca 54. belső udvar, MANTA Ház fsz.
M3 Metró Klinikák, Milestone udvar

Bejárat az üzletbe:

1, Tömegközlekedéssel érkezőknek: az Üllői út Klinikák metróállomással szemben a Verdi Grand Hotel átjárón keresztül a 2. udvarban (kb. 100 m) lévő Manta házban találja üzletünket.
2, Gépkocsival érkezőknek, leparkolás után: a Tűzoltó utca 54. felől a Milestone felirat alatt lévő Spar átjárón keresztül az udvarban, a Manta ház földszintjén találja üzletünket.

Nyitva tartás: H-CS: 8:00-17:00, P: 8:00-14:30

Szeretné INGYEN, vásárlási kötelezettség nélkül kipróbálni a Newa™ ránctalanító, arcfiatalító készüléket?

Látogasson el hozzánk!

Kérjük, jelezze telefonon, hogy mikor érkezik, vagy foglaljon időpontot online>>>, így biztosan nem kell majd várakoznia!

NEWA bemutatóterem Milestone Udvar

 

NEWA bemutatóterem megközelítése az Üllői út felől

Tömegközlekedéssel érkezőknek az Üllői út felől:
Klinikák metróállomásnál a zebrán át kell jönni az Üllői út szemközti oldalára és a Verdi Grand Hotel alatti átjárón keresztül ( kb. 100 m). A 2. udvar jobb oldalán levő Manta ház földszintjén találja üzletünket. 

 

NEWA bemutatóterem Milestone UdvarGépkocsival érkezőknek:
A Tűzoltó utca – Thaly Kálmán utca sarka környékén a Semmelweis Egyetem közelében érdemes parkolni. Majd gyalogosan a Tűzoltó utcai Spar átjárón keresztül kell bejönni  a Milestone udvarba, ahol bal oldalon a  Manta ház földszintjén találja üzletünket.

Valódi megoldást keres esztétikai problémáira?

Ismerje meg további szépségápolási készülékeinket is, amelyekkel a kozmetikai szalonok professzionális kezelései az otthondába „költözhetnek”!

Vessen véget a jojó-effektusnak és számoljon le örökre a zsírsejtekkel! A FOREVER SLIM kavitácós zsírbontó gép segítségével közvetlenül problémás testrészein karcsúsíthat, centiméterekben is mérhető eredménnyel!

Élvezze a narancsbőr mentes életet a Forever Beauty 4TECH narancsőr elleni géppel!

Legyen a teste tartósan szőrtelen, az év 365 napján a DEESS IPL szőrtelenítő gép és a DESSA IPL szőrtelenítő gép segítségével!

Prémium szépségápolási gépeinket megtalálhatja egy oldalon, a SzépítőGépek.hu weboldalon!

 

 

Tárczy Judit
Judit vagyok!

Kérdésével forduljon hozzám bizalommal!

06 1 226 4179
06 30 6303 777

Írjon nekünk!

Név

E-mail cím

Telefonszám

Üzenet

Biztonsági kód:

Sztárok, akik velünk fiatalodtak
Horváth Éva

„Egy-egy esemény előtt ez a pár perces arcfiatalítás valóban csodára képes. És ha megcsináljuk a 20 napos kúrát, akkor a ránctalanító hatás sem marad el.”

Horváth Éva, szépségkirálynő

Bíró Ica

„Azért szeretem nagyon a Newa bőrfiatalító készüléket, mert nemcsak a ráncokat csökkenti, hanem az arc kontúrját is eredményesen megemeli."

Bíró Ica, modell

tovább >>
Bőrgyógyászok ajánlásával
Dr. Gold

„Könnyű használni, kényelmes, hatékonyan és észrevehetően csökkenti az arc ráncait, valamint feszesíti a bőrt és rendkívüli eredményeket nyújt.”

Dr. Michael H. Gold

Dr. Neil S. Sadick

„Mi ajánljuk a Newát az összes olyan páciensünknek, aki nagyszerű, otthon elérhető eredményekre vágyik."

Dr. Neil S. Sadick

tovább >>
Newa™ 3DEEP® - vásárlóink eredményei

„Már rögtön az első kezelést követően éreztem a különbséget a bőrömön – és látható is volt! Nagyon sok dicséretet kaptam.”

G.H., 52 éves

„A szarkalábak és ráncok már kevésbé észrevehetőek, különösen a mélyebb ráncok a szemem körül!”

S.S., 46 éves

„A kezelések nagyon kellemesek és az eredmény láthatóan észlelhető már az első kezelés után is.  A Newa™ pontosan az, amit kerestem.”

G.W., 45 éves

tovább >>
Newa™ 3DEEP® - klinikai tanulmányok

Objektív méréseken alapuló klinikai vizsgálatok szerint a Newa™ 3DEEP® 1 hónapos kúrát követően átlagosan 36%-kal csökkenti a ráncokat. tovább >>

Mi az a 3DEEP®?

Az orvos-esztétikai centrumok népszerű arcfiatalító technológiája. Ugyanezt építették be a Newa™ otthoni ránctalanító készülékbe: hatékonyságát orvostechnikai minősítés is jelzi.

tovább >>
Newa™ 3DEEP® videók
Díjazott innováció

A Newa™3DEEP® egy Edison Awards bronzérmes találmány! Interjú a fejlesztővel:

Ránctalanítás cikkek

Egydülállóan biztonságos otthoni arcfiatalítás

Biztos mindenki számára ismerős az arcápolási folyamat: először az otthon elkészíthető pakolásoktól és a drága krémektől várunk megoldást, majd…

A NEWA 3DEEP® rádiófrekvencia hatása és eredményei

A professzionális szalongépek egyik vezető gyártója, az EndyMed kifejlesztette a 3DEEP® technológiát, mely több forrásos (3 pár elektróda) fáziskontrollált…

Változatok a ráncfeltöltésre

Ha ráncfeltöltést szeretnénk igénybe venni, két opció közül választhatunk: megelégszünk a felszívódó készítmények rövidebb hatóidejével és rendszeresen megismételjük a…

tovább >>

Newa ügyfélszolgálat

2013-2019 Newa™ 3DEEP® / Minden jog fenntartva