Kezelési útmutató

A Forever Skin és a Newa ránctalanító gép használata egyszerű és biztonságos, így az alábbi útmutatók alapján bárki könnyen elvégezheti az otthoni ránctalanító bőrfeszesítő kezeléseket.

Melyik készülék használata érdekel Téged? Kattints nevükre, vagy görgess lejjebb!

Forever Skin ránctalanító bőrfeszesítő gép használata

Forever Skin ránctalanító kezelés előtti teendők

1. Bizonyosodj meg arról, hogy a kezelési területek, tehát arcod (homlok, száj- és szemkörnyék, orcák) tokád, nyakad, dekoltázsod, felkarod, derekad, csípőd, hasad, feneked, combod, térded, vádlid  tiszta és száraz, nem találhatóak rajta szennyeződések, vagy smink- és krémmaradványok! Vegyél le magadról minden ékszert, pl. fülbevalót, nyakláncot, gyűrűt, piercinget!

2. Határozd meg, mely testrészeidet fogod kezelni!

3. Csavard rá a megfelelő kezelőfejet a kezelőegységre (arckezelés esetén az arckezelő-, testkezelés esetén a testkezelő fejet), majd csatlakoztasd a kezelőegység vezetékét és a hálózati kábelt a gépre, valamint dugd be őket a konnektorba.

Forever Skin ránctalanító kezelés menete

4. Vidd fel a Forever Skin aktivátor gélt bőséges mennyiségben az általad kiválasztott kezelőfejre, majd kapcsold be a készüléket. Állítsd be a kezelés idejét és a kezelés intenzitását, majd indulhat is a ránctalanítás és bőrfeszesítés!

És hogy hogy néznek ki a kezelések az arc és a test esetén? Nézzük!

Forever Skin ránctalanító arckezelés menete

5. Helyezd a géllel bekent arckezelő fejet az általad kezelni kívánt arcterületre, majd a készülék bekapcsolását követően végezd a kezeléseket a kezelőfej folyamatos, körkörös mozgatásával, kifelé haladva.

6. Kezeld az arc jobb és bal oldalát, valamint a toka és a nyak területét egyenként 10 percig, a homlok területét 5 percig! Erről bővebb tájékoztatást a használati útmutatóban fogsz olvasni!

7. Figyelj arra, hogy mindig a kezelőfej teljes felülete érintkezzen a bőrrel és a gélt folyamatosan pótold!

Forever Skin bőrfeszesítő testkezelés menete

8. Helyezd a géllel bekent testkezelő fejet a meghatározott testterületre, majd a készülék bekapcsolását követően végezd a kezeléseket a kezelőfej folyamatos, körkörös mozgatásával, kifelé haladva.

9. Kezeld a kiválasztott testfelületet 30-60 percig. Erről bővebb tájékoztatást a használati útmutatóban fogsz olvasni!

10. Figyelj arra, hogy mindig a kezelőfej teljes felülete érintkezzen a bőrrel és a gélt folyamatosan pótold!

Forever Skin ránctalanító kezelés utáni teendők

11. A kiválasztott program végén az energiakibocsátás automatikusan leáll, Neked már csak le kell állítanod a készüléket. Töröld le a készülék fejét egy száraz, puha ruhával!

12. A kezelés után bátran folytasd megszokott napi arc- és testápolási rutinodat (hidratáló krém, smink). A kezelés után enyhe bőrpírt tapasztalhatsz, ám ez rövidesen elmúlik és csak a ragyogóan feszes bőr marad!

Newa ránctalanító gép használata

A Newa ránctalanító arckezelés előtti teendők

1. Bizonyosodj meg arról, hogy a kezelési területek, tehát arcod (homlok, száj- és szemkörnyék, orcák) tokád, nyakad, dekoltázsod tiszta, száraz, nem találhatóak rajta szennyeződések, vagy smink- és krémmaradványok! Vegyél le magadról minden ékszert, pl. fülbevalót, nyakláncot, gyűrűt, piercinget!

2. Állítsd a Newa 3DEEP ránctalanító készülék oldalán található intenzitás kapcsolót „0’” fokozatra! Csatlakoztasd a készüléket a hálózati kábelhez, dugd be azt a konnektorba, majd távolítsd el a biztonsági fedelet a Newa 3DEEP ránctalanító készülékről!

A Newa ránctalanító arckezelés menete

3. Tegyél Newa™ gélt közvetlenül az aktív elektródacsúcsokra! A gélt vastag csíkban ajánlott felhelyezni, így mennyisége biztosan elegendő lesz az elektródák teljes elfedéséhez.

4. Állítsd az intenzitás kapcsolót a kiválasztott intenzitásra (1-es vagy 2-es állásba)! Ezt követően a Newa™ ránctalanító készülék LED-je folyamatosan világít, jelezve a készenléti módot. A kezelés megkezdéséhez nyomja meg a programindító gombot!

5. Helyezd a kezelőfej elektródákkal teli részét a bőrödre és mozgasd egyenletesen, körkörösen, teljesen lefedve az aktuális kezelési területet. Az aktív elektródacsúcsok teljes felülete érintkezzen a bőrrel a kezelés ideje alatt! Egy kezelési területet kezelj 4 percig, ennek lejártát egy rezgés és a LED villogásának megszűnése jelzi. Ezután térj át egy másik kezelési területre. Összesen 30 percig tartson a kezelés, melyről bővebb tájékoztatást a használati útmutatóban fogsz olvasni!

A Newa ránctalanító arckezelés utáni teendők

6. Ha végzett az összes zóna kezelésével, kapcsolja ki a Newa™ 3DEEP® ránctalanító készüléket az intenzitás kapcsoló „0”-ra állításával, majd húzza ki a hálózati kábelt a konnektorból és a készülékből! Töröld le a készüléket egy száraz, puha ruhával, majd helyezd vissza a védőkupakot a gépre!

7. A kezelés után bátran folytasd megszokott napi arcápolási rutinodat (hidratáló krém, smink). A kezelés után enyhe bőrpírt tapasztalhatsz, ám ez rövidesen elmúlik és csak a ragyogóan feszes bőr marad!

Tárczy Judit
Judit vagyok!

Kérdésével forduljon hozzám bizalommal!

06 1 226 4179
06 30 6303 777

Írjon nekünk!

Név

E-mail cím

Telefonszám

Üzenet

Biztonsági kód:

Sztárok, akik velünk fiatalodtak
Horváth Éva

„Egy-egy esemény előtt ez a pár perces arcfiatalítás valóban csodára képes. És ha megcsináljuk a 20 napos kúrát, akkor a ránctalanító hatás sem marad el.”

Horváth Éva, szépségkirálynő

Bíró Ica

„Azért szeretem nagyon a Newa bőrfiatalító készüléket, mert nemcsak a ráncokat csökkenti, hanem az arc kontúrját is eredményesen megemeli."

Bíró Ica, modell

tovább >>
Bőrgyógyászok ajánlásával
Dr. Julia T. Hunter

„Ez a legjobb teljes testre alkalmazható bőrfeszesítő technológia, mellyel eddig találkoztam (...) pedig nekem nem könnyű a kedvemre tenni.”

Dr. Julia T. Hunter

Dr. Neil S. Sadick

„Mi ajánljuk a Newát az összes olyan páciensünknek, aki nagyszerű, otthon elérhető eredményekre vágyik."

Dr. Neil S. Sadick

tovább >>
Newa™ 3DEEP® - vásárlóink eredményei

„Már rögtön az első kezelést követően éreztem a különbséget a bőrömön – és látható is volt! Nagyon sok dicséretet kaptam.”

G.H., 52 éves

„A szarkalábak és ráncok már kevésbé észrevehetőek, különösen a mélyebb ráncok a szemem körül!”

S.S., 46 éves

„A kezelések nagyon kellemesek és az eredmény láthatóan észlelhető már az első kezelés után is.  A Newa™ pontosan az, amit kerestem.”

G.W., 45 éves

tovább >>
Newa™ 3DEEP® - klinikai tanulmányok

Objektív méréseken alapuló klinikai vizsgálatok szerint a Newa™ 3DEEP® 1 hónapos kúrát követően átlagosan 36%-kal csökkenti a ráncokat. tovább >>

Mi az a 3DEEP®?

Az orvos-esztétikai centrumok népszerű arcfiatalító technológiája. Ugyanezt építették be a Newa™ otthoni ránctalanító készülékbe: hatékonyságát orvostechnikai minősítés is jelzi.

tovább >>
Newa™ 3DEEP® videók
Díjazott innováció

A Newa™3DEEP® egy Edison Awards bronzérmes találmány! Interjú a fejlesztővel:

Ránctalanítás cikkek

Itt a tuti módszer, ami segít a toka ellen!

Az áll alatt megereszkedő bőrt nevezzük tokának. Érdekes, nem? Ha nem ereszkedett meg, nem is nevezzük tokának! ..akkor csak…

Ránctalanítás kollagén segítségével – Átverés vagy Csodaszer?

Napjainkban egyre többször hallhatunk a kollagén áldásos hatásairól. Ódákat zengenek róla a narancsbőrösök, az ízületi problémákkal küzdők, és a…

Ránctalanító Szalonkezelés Otthon, Karantén Idején

Végre rátaláltál a Tökéletes Ránctalanító és Bőrfeszesítő Megoldásra, mégpedig a szépségszalonok rádiófrekvenciás bőrfeszesítő kezelésében. Évek hosszú és fáradságos keresése…

tovább >>

Newa ügyfélszolgálat

2013-2019 Newa™ 3DEEP® / Minden jog fenntartva