Kezelési útmutató

A Newa™ 3DEEP® otthoni ránctalanító készülék használata egyszerű és biztonságos, így az útmutató alapján bárki könnyen elvégezheti az orvosi 3DEEP® bőrmegújító kezeléseket. Kövesse tájékoztatónkat!

1. Bizonyosodjon meg arról, hogy nyaka és arca tiszta, száraz, nem találhatóak rajta szennyeződések, vagy smink- és krémmaradványok! Vegyen le magáról minden ékszert, pl. fülbevalót, nyakláncot, gyűrűt!

Vegye le ékszereit, majd tisztítsa meg arcát.

2. A kezelendő testrészeket ossza fel több kezelési területre! Az arcot 6 részre ajánlott felosztani (a bal és jobb orca alsó és felső része, valamint a toka bal és jobb oldala), a nyakat pedig 4 részre. A homlokot (beleértve a két szemöldök közötti területet) 1, a dekoltázst pedig 4-6 zónára javasolt felosztani.

Egy-egy, vagy akár az összes területet kezelheti, igényeinek megfelelően.

3. Állítsa a Newa™ 3DEEP® ránctalanító, arcfiatalító készülék oldalán található intenzitás kapcsolót „0’” fokozatra! Csatlakoztassa a készüléket a hálózati kábelhez, majd dugja be azt a konnektorba!

Csatlakoztassa a hálózati kábelt, majd dugja be a konnektorba!

4. Távolítsa el a biztonsági fedelet a Newa™ 3DEEP® arcfiatalító készülékről!

Vegye le a biztonsági fedelet!

5. Tegyen Newa™ gélt közvetlenül az aktív elektródacsúcsokra! A gélt vastag csíkban ajánlott felhelyezni, így mennyisége biztosan elegendő lesz az elektródák teljes elfedéséhez.

A gél teljesen fedje be az aktív elektródacsúcsokat!

6. Oszlassa szét a gélt a kezelési területen – egyszerre akár két területre is felviheti a szükséges mennyiséget!

Még a ránctalanító készülék bekapcsolása előtt oszlassa szét a gélt a kiválasztott területen!

7. Állítsa az intenzitás kapcsolót a kiválasztott intenzitásra (1-es vagy 2-es állásba)! Ezt követően a Newa™ ránctalanító készülék LED-je folyamatosan világít, jelezve a készenléti módot. Ajánlott a kezelést magasabb (2-es) intenzitáson kezdeni. Ha ezt esetleg kellemetlennek érzi, később 1-es fokozatra módosíthatja az intenzitást! A kezelés megkezdéséhez nyomja meg a programindító gombot! A LED ekkor villogni kezd, jelezve, hogy a készülék be van kapcsolva és energiát ad le.

A ránctalanító kezelést 2-es fokozaton ajánlott végezni, a kezelést bármikor elindíthatja vagy leállíthatja a programindító gomb megnyomásával.

8. Helyezze az aktív elektródacsúcsokat a bőrére és mozgassa egyenletesen, körkörösen, teljesen lefedve az aktuális kezelési területet. Ajánlott a Newa™ 3DEEP® arcfiatalító készüléket olyan lassan mozgatni, ami az ön számára még kellemes. Az aktív elektródacsúcsok teljesen érintkezzenek a bőrrel a kezelés ideje alatt! A 4 perces kezelési ciklus végét rezgés, valamint a LED villogásának megszűnése jelzi.

A Newa™ 3DEEP® készüléket körkörösen, egyenletes tempóval mozgassa!

9. Az arcfiatalító kezelés során kellemes melegséget kell éreznie. Ha bőrét túl melegnek érzi, írjon le nagyobb köröket a készülékkel! Ha ez nem segít, állítsa le a kezelést a „Power” gombbal és állítsa alacsonyabb (1-es) intenzitásra a készüléket!

Ha bőrét túl melegnek érzi, írjon le nagyobb köröket vagy módosítsa a kezelési intenzitást!

10. Az első, 4 perces kezelési ciklus befejeztével helyezzen újabb adag Newa™ aktivátor gélt az aktív elektródacsúcsokra, majd ismételje meg az arcfiatalító kezelést a következő területen!

Egy terület kezelése mindössze 4 perc! A ciklus végét enyhe rezgés jelzi.

11. Ha végzett az összes zóna kezelésével, kapcsolja ki a Newa™ 3DEEP® ránctalanító készüléket az intenzitás kapcsoló „0”-ra állításával, majd húzza ki a hálózati kábelt a konnektorból és a készülékből!

A kezelések befejeztével az intenzitás kapcsoló “0”-ra állításával kapcsolja ki a készüléket!

12. Végezetül finoman tisztítsa le arcát! Törölje le a maradék gélt a Newa™ 3DEEP® ránctalanító készülék elektródacsúcsairól egy száraz, puha ruhával, majd helyezze vissza a védőkupakot a gépre! A Newa™ kezelési napló segítségével könnyedén nyomon követheti a ránctalanító,  bőrfiatalító kezelések menetét. A kezelési naplóért kattintson ide! >> 

Így biztonságosan tárolhatja a Newa arcfiatalító készüléket a következő kezelésig.

Mielőtt használatba venné a Newa™ 3DEEP® otthoni ránctalanító, arcfiatalító készüléket, olvassa végig a részletes kezelési útmutatót!

Még nincs saját Newa™ 3DEEP® készüléke? Rendelje meg most!

Newa arcfiatalító ránctalanító gép

Newa™ 3DEEP®
otthoni bőrfiatalító készülék

p2orvosi technológia
p2klinikailag igazolt ránctalanító hatás
p2INGYENES kiszállítás
p22 év garancia

newa-ranctalanito-megrendelese

Előbb szeretné kipróbálni, hogyan működik és milyen látványos eredményre képes a Newa™ otthoni ránctalanító készülék? Jöjjön el hozzánk egy INGYENES próbakezelésre!

Tárczy Judit
Judit vagyok!

Kérdésével forduljon hozzám bizalommal!

06 1 226 4179
06 30 6303 777

Írjon nekünk!

Név

E-mail cím

Telefonszám

Üzenet

Biztonsági kód:

Sztárok, akik velünk fiatalodtak
Horváth Éva

„Egy-egy esemény előtt ez a pár perces arcfiatalítás valóban csodára képes. És ha megcsináljuk a 20 napos kúrát, akkor a ránctalanító hatás sem marad el.”

Horváth Éva, szépségkirálynő

Bíró Ica

„Azért szeretem nagyon a Newa bőrfiatalító készüléket, mert nemcsak a ráncokat csökkenti, hanem az arc kontúrját is eredményesen megemeli."

Bíró Ica, modell

tovább >>
Bőrgyógyászok ajánlásával
Dr. Gold

„Könnyű használni, kényelmes, hatékonyan és észrevehetően csökkenti az arc ráncait, valamint feszesíti a bőrt és rendkívüli eredményeket nyújt.”

Dr. Michael H. Gold

Dr. Neil S. Sadick

„Mi ajánljuk a Newát az összes olyan páciensünknek, aki nagyszerű, otthon elérhető eredményekre vágyik."

Dr. Neil S. Sadick

tovább >>
Newa™ 3DEEP® - vásárlóink eredményei

„Már rögtön az első kezelést követően éreztem a különbséget a bőrömön – és látható is volt! Nagyon sok dicséretet kaptam.”

G.H., 52 éves

„A szarkalábak és ráncok már kevésbé észrevehetőek, különösen a mélyebb ráncok a szemem körül!”

S.S., 46 éves

„A kezelések nagyon kellemesek és az eredmény láthatóan észlelhető már az első kezelés után is.  A Newa™ pontosan az, amit kerestem.”

G.W., 45 éves

tovább >>
Newa™ 3DEEP® - klinikai tanulmányok

Objektív méréseken alapuló klinikai vizsgálatok szerint a Newa™ 3DEEP® 1 hónapos kúrát követően átlagosan 36%-kal csökkenti a ráncokat. tovább >>

Mi az a 3DEEP®?

Az orvos-esztétikai centrumok népszerű arcfiatalító technológiája. Ugyanezt építették be a Newa™ otthoni ránctalanító készülékbe: hatékonyságát orvostechnikai minősítés is jelzi.

tovább >>
Newa™ 3DEEP® videók
Díjazott innováció

A Newa™3DEEP® egy Edison Awards bronzérmes találmány! Interjú a fejlesztővel:

Ránctalanítás cikkek

Egydülállóan biztonságos otthoni arcfiatalítás

Biztos mindenki számára ismerős az arcápolási folyamat: először az otthon elkészíthető pakolásoktól és a drága krémektől várunk megoldást, majd…

A NEWA 3DEEP® rádiófrekvencia hatása és eredményei

A professzionális szalongépek egyik vezető gyártója, az EndyMed kifejlesztette a 3DEEP® technológiát, mely több forrásos (3 pár elektróda) fáziskontrollált…

Változatok a ráncfeltöltésre

Ha ráncfeltöltést szeretnénk igénybe venni, két opció közül választhatunk: megelégszünk a felszívódó készítmények rövidebb hatóidejével és rendszeresen megismételjük a…

tovább >>

Newa ügyfélszolgálat

2013-2019 Newa™ 3DEEP® / Minden jog fenntartva