Ráncosodás, öregedés okai

A bőr öregedésének egyik jellemzője, amit a kötőszövet rugalmas rostjainak elernyedése és elfajulása okoz.

Először is a bőr emlékszik. A sok homlokráncolás, a jellegzetes mimikai mozgások folyamatosan alakítják arcunk formáját. Az ilyen típusú ráncok már korán is megjelenhetnek, később azonban mélyülnek, így sokkal jobban kirajzolódnak. Ilyenkor a finom ráncok is egyre jobban láthatóvá válnak. A kor előrehaladtával a bőr mindhárom rétege elkezd vékonyodni. A csökkenő keratin mennyiség kevesebb vizet köt meg, a faggyúmirigyek pedig kevesebb zsírt (olajat) termelnek, így bőrünk kiszárad. Ehhez adódik hozzá a kollagén és elasztin rostok meggyengülése, megnyúlása, tartásuk elvesztése. Ahogy a bőr alatti zsírréteg mennyisége csökken, az továbbmélyíti a ráncokat. Nem véletlen, hogy idősebb korban a vékonyabb egyének öregebbnek is tűnnek. A hirtelen fogyás fiatalabb korban is ráncosodást idéz elő. Ez esetben a bőraljában található zsírréteg csökkenése okozza önmagában a változást. Az irha rostjai ugyanis a bőraljába horgonyozódnak le, egy hullámos alaphoz. A zsírréteg csökkenésével az alap kisimul, az azt követő rostszerkezet pedig meglazul. Ez azonban egy visszafordítható folyamat, de a jojó effektus nem tesz jót neki.

Az arc ráncai:

 • szarkalábak
 • szem alatti ráncok
 • szemöldök
 • aggodalom ráncok
 • rosszalló ráncok
 • orron lévő ráncok
 • orcán lévő ráncok
 • orr-száj közötti ránc
 • dohányos ráncok
 • ajak ráncok
 • mosoly ráncok
 • szomorú száj sarki ráncok
 • állon lévő ráncok
Tárczy Judit
Judit vagyok!

Kérdésével forduljon hozzám bizalommal!

06 1 226 4179
06 30 6303 777

Írjon nekünk!

Név

E-mail cím

Telefonszám

Üzenet

Biztonsági kód:

Sztárok, akik velünk fiatalodtak
Horváth Éva

„Egy-egy esemény előtt ez a pár perces arcfiatalítás valóban csodára képes. És ha megcsináljuk a 20 napos kúrát, akkor a ránctalanító hatás sem marad el.”

Horváth Éva, szépségkirálynő

Bíró Ica

„Azért szeretem nagyon a Newa bőrfiatalító készüléket, mert nemcsak a ráncokat csökkenti, hanem az arc kontúrját is eredményesen megemeli."

Bíró Ica, modell

tovább >>
Bőrgyógyászok ajánlásával
Dr. Gold

„Könnyű használni, kényelmes, hatékonyan és észrevehetően csökkenti az arc ráncait, valamint feszesíti a bőrt és rendkívüli eredményeket nyújt.”

Dr. Michael H. Gold

Dr. Neil S. Sadick

„Mi ajánljuk a Newát az összes olyan páciensünknek, aki nagyszerű, otthon elérhető eredményekre vágyik."

Dr. Neil S. Sadick

tovább >>
Newa™ 3DEEP® - vásárlóink eredményei

„Már rögtön az első kezelést követően éreztem a különbséget a bőrömön – és látható is volt! Nagyon sok dicséretet kaptam.”

G.H., 52 éves

„A szarkalábak és ráncok már kevésbé észrevehetőek, különösen a mélyebb ráncok a szemem körül!”

S.S., 46 éves

„A kezelések nagyon kellemesek és az eredmény láthatóan észlelhető már az első kezelés után is.  A Newa™ pontosan az, amit kerestem.”

G.W., 45 éves

tovább >>
Newa™ 3DEEP® - klinikai tanulmányok

Objektív méréseken alapuló klinikai vizsgálatok szerint a Newa™ 3DEEP® 1 hónapos kúrát követően átlagosan 36%-kal csökkenti a ráncokat. tovább >>

Mi az a 3DEEP®?

Az orvos-esztétikai centrumok népszerű arcfiatalító technológiája. Ugyanezt építették be a Newa™ otthoni ránctalanító készülékbe: hatékonyságát orvostechnikai minősítés is jelzi.

tovább >>
Newa™ 3DEEP® videók
Díjazott innováció

A Newa™3DEEP® egy Edison Awards bronzérmes találmány! Interjú a fejlesztővel:

Ránctalanítás cikkek

Egydülállóan biztonságos otthoni arcfiatalítás

Biztos mindenki számára ismerős az arcápolási folyamat: először az otthon elkészíthető pakolásoktól és a drága krémektől várunk megoldást, majd…

A NEWA 3DEEP® rádiófrekvencia hatása és eredményei

A professzionális szalongépek egyik vezető gyártója, az EndyMed kifejlesztette a 3DEEP® technológiát, mely több forrásos (3 pár elektróda) fáziskontrollált…

Változatok a ráncfeltöltésre

Ha ráncfeltöltést szeretnénk igénybe venni, két opció közül választhatunk: megelégszünk a felszívódó készítmények rövidebb hatóidejével és rendszeresen megismételjük a…

tovább >>

Newa ügyfélszolgálat

2013-2019 Newa™ 3DEEP® / Minden jog fenntartva