Newa 3DEEP és Forever Skin Ránctalanító Bőrfeszesítő gép

Zavarnak az egyre csak megjelenő ráncok?
Új életet lehelnél megereszkedett bőrödbe – arcodon és testeden?
Hatékony ránctalanító megoldást keresel, de műtét és tű nélkül?

Akkor jó helyen jársz.

Felejtsd el a krémeket, varázs szérumokat és a tűszúrásokkal csak ideiglenesen elérhető “fiatalságot”!
Mi 2 olyan ránctalanító, bőrfeszesítő megoldást nyújtunk Neked, ami a ráncok és a megereszkedett bőr gyökerére hatva, biztonságos módon, hosszantartóan feszesíti bőrödet – nem csak arcodon, de egész testeden egyaránt.

A Forever Skin Ránctalanító Bőrfeszesítő, valamint a Newa 3DEEP készülékek különleges ránctalanító bőrfeszesítő és kollagén stimuláló technológiái révén nem csak a ráncok, de a megereszkedett bőr ellen is eredményesen lépnek fel. Általuk az exkluzív szépségklinikákon és plasztikai sebészeti centrumokban nagy sikerrel alkalmazott ránctalanító bőrfeszesítő rádiófrekvenciás kezelések áldásos hatásait élvezheted otthonod kényelmében!

Mit nyújt a Forever Skin és a Newa Ránctalanító gép?

a ráncokat ténylegesen csökkentik

A Forever Skin Ránctalanító Bőrfeszesítő és a Newa 3DEEP készülék végre nem átmeneti hidratáláson és idegen töltőanyagok bejuttatásán alapulnak, mint a krémek, gélek vagy a ráncfeltöltések! Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy a klinikai tesztek átlagosan 36%-os ránccsökkentést véltek felfedezni az érintetteken egy havi aktív ránctalanító kezelés után. A ránctalanító bőrfeszesítő eredményeket a bőr kollagén tartalmának műszeres mérése és nagy felbontású fényképek is igazolták.

látványosan megemelik az arc kontúrját

Bár a ráncok megjelenése már korábban elkezdődik, így arról többet is beszélnek, azonban a  megereszkedett bőr nagyobb probléma. A megereszkedett bőr más ránctalanító kezeléssel rendkívül nehezen kezelhető, ha egyáltalán találsz eltüntetésére kezelést a ráncfelvarráson kívül. A 3DEEP klinikai tesztjei az áll vonalában a bőr közel 10%-os megemelkedését jelezték, az arcbőr rugalmasságában pedig 48%-os javulást mutattak.* És mindezt szövődmények veszélye nélkül.

szemmel láthatóan feszesebbé varázsolja megereszkedett bőröd – tested egész területén

A legtöbb ránctalanító bőrfeszesítő kezelés jobbára csak az arc bőrét kezeli – a Forever Skin Ránctalanító Bőrfeszesítő gép azonban nem csak arcod, de tested ráncait és megereszkedett bőrét is ugyanolyan hatékonysággal kezeli. Milyen testrészekről beszélünk? Az arcon kívül a toka, a dekoltázs, a felkar, a has, a hát, a csípő, a fenék, a comb, a térd környéke, de még a vádli és a boka esetében is. 

gyorsan látható bőrfeszesítő eredmény

Független bőrgyógyászok a bőr észrevehető megemelkedését tapasztalták az áll vonalában már 1 ránctalanító kúra után, és a legtöbb tesztelő is feszesebbnek, fiatalosabbnak, frissebbnek látta bőrét.

kényelmes és biztonságos ránctalanító kezelés otthonodban

A Forever Skin és a Newa 3DEEP alkalmazásával megőrizheted intimitásodat és maximális kényelmedet, ugyanis a ránctalanító bőrfeszesítő kezeléseket otthonodban is végezheted, ráadásul a készülékeket megoszthatod családod bármely tagjával.

költséghatékonyságot – pénzt és időt is spórolhatsz

Elmúltak azok az idők, amikor még Neked kellett felborítanod a napirendedet és órákat utazgatnod csak azért, hogy szépülj! Ráadásul akár a Forever Skin Ránctalanító Bőrfeszesítő készüléket, akár a Newa 3DEEP Ránctalanító készüléket választod, a kezelések eredménye megegyezik a szalonban ugyanezen rádiófrekvenciás technológiával elért eredményekkel annak ellenére, hogy fajlagos költségei alacsonyabbak lesznek, mintha szalonban kezeltetnéd magad. Alkalmazhatod továbbá őket arcon vagy a teljes testen is, ráadásul kezelheted ráncaidat, de megereszkedett bőrödet is. Az egyszeri befektetés ráadásul korlátlan rádiófrekvenciás kezelést tesz lehetővé, és a készülékeket még családod is használhatja!

felületi helyett a probléma gyökerére ható ránctalanító kezelés

A különböző ránctalanító kezelések csak a bőr felső rétegét képesek hidratálni (krémek, gélek, arctorna, masszázs) vagy időszakosan telíteni (ionfotorézises, galvános, ultrahangos kezelések) így hatóanyagaik oda nem is jutnak le, ahol valóban hatniuk kéne – nevezetesen a bőr irha rétegébe, ahol a kollagéntermelő sejtek stimulálásával lehetne megszabadulni az erőteljesebb ráncoktól és a megereszkedett bőrtől.

A Forever Skin Ránctalanító Bőrfeszesítő, illetve a Newa 3DEEP ránctalanító gép technológiája ezzel szemben képes lehatolni a kötőszövet irha rétegébe és ott serkenteni a kollagén termelését – ezáltal pedig nem felületi és átmeneti kezelést nyújt.

fájdalommentes bőrfeszesítő kezelést

Sem a Forever Skin, sem a Newa 3DEEP használata esetén nem kell kompromisszumot kötnöd! Élvezd a hatékony és hosszantartó, probléma gyökerére ható ránctalanító, bőrfeszesítő kezeléseket – de műtét, vágás, injekció, kockázatok vagy szövődmények nélkül. Felépülési idő? Ugyan, miből kéne felépülnöd? Mind a Forever Skin, mind pedig a Newa készólék fájdalom és szenvedés nélkül feszesíti a bőrt. Szomszédaid pedig csak ámulhatnak, amikor meglátják kivirult arcod anélkül, hogy tudnák, mitől nézel ki évekkel fiatalabbnak!

Vásárlóink véleménye ránctalanító gépeinkről

75 éves vásárló arca a kezelések előtt / 15 kezelés után Még több vásárlói eredmény itt>>

Nagyon kellemes érzés volt a  kezelés, a bőröm bizsergését éreztem, feszesebb lett és nagyon kellemes “sima bőr” érzését keltette. Nem egyedül, hanem a lányommal használtam a készüléket.” Ursi, 75 éves

Ez a Forever Skin tényleg olyan, mint egy otthoni szépségszalon. Karácsonyra vettük meg anyukámmal “magunknak”. Édesanyám az arcára használja, amit mintha kicseréltek volna – kevesebb ránc és fiatalosabb, feszesebb kinézet. Én a narancsbőrös fenekemre és combomra használtam, és teljesen eltűnt a cellulit a kezelt területekről.” Titanilla, 28 éves

forever-skin-borfeszesito-velemenyek

44 éves vásárló arca és hasa kezelések előtt és kezelések után 4 héttel Még több vásárlói eredmény itt>>

A kezelések alatt melegséget éreztem, ami jól esik a bőrnek. Az arcon, nyakon 2-es, a hason 3-as fokozatban használtam. Az arcomon és a nyakamon 2 hét után, a hasamon szinte azonnal látszott a javulás! Az első dolog amit éreztem, feszülő érzés az arcon, a hason pedig már az első kezelés után simább lett a bőröm, a terhesség által okozott hegek és a megereszkedett bőr pedig kezdett kisimulni és feszesebb lett, a köldököm állapota is javult.” Sz. Krisztina, 44 éves

Ránctalanítás – Mi lehet a gond az általad eddig használt kezelésekkel?

Amennyiben részletesebben szeretnél a különböző ránctalanító kezelések hatásáról olvasni, ajánljuk, hogy kattints ide – ám most röviden ismertetjük, miért lehet az, hogy az általad eddig alkalmazott ránctalanító kezelések nem hozták meg a kívánt hatást.
forever-skin-ranctalanito-borfeszesitoRánctalanító krémek, gélek, szérumok – A bőr víztartalmát növelik, hidratálnak
Hatásuk átmeneti, ami a 20-30-as éveidben remek kezdésnek bizonyul a ráncok megelőzésében, ám 35-40 fölött, elmélyültebb ráncok esetén nem nyújtanak kellő hatást.

forever-skin-ranctalanito-borfeszesitoDermaroller – Hatóanyag bejuttatása alig jut mélyebbre
Dermaroller esetén mélyebbre jutnak a már első pontban említett hatóanyagok. A barázdákat feltöltik, és mivel a hatóanyagok a felszíni bőrréteg mélyebb – ám még mindig nem elég mély – részeibe kerülnek, onnan nehezebben is ürülnek ki. Hatásuk tehát – főleg fiatalabb korban – tartósabb, ám továbbra is csak átmeneti. Nem beszélve arról, hogy bár a ráncokra hatással van, a megereszkedett bőrrel nem tesz semmit.

forever-skin-ranctalanito-borfeszesitoKollagén kapszulák – A kollagén rostok számának növelésére
A szervezetbe kívülről bevitt kollagén nem tud kapcsolódni a saját tested kollagén rostjaihoz. Ezáltal pedig pusztán “feltölti” a teret – majd szépen kiürül onnan, magára hagyva az ugyanúgy megfogyatkozott “valódi” kollagén rostokat. A kollagén kapszulák hatása így ismételten csak átmeneti és folyamatos fogyasztást kívánnak, amivel bár az apróbb ráncok csökkennek, a mélyebb és az egyre elmélyülő ráncok és a megereszkedett bőr problémája továbbra is fennáll. Arról nem is beszélve, hogy a kívülről bevitt kollagénnek csak töredéke jut el a bőrbe, hiszen ő nem “tudja”, hogy Te célzottan a bőrödbe juttatnád, így szervezeted elhasználja a bevitt kollagént ízületeid, csontjaid, a hajad, a körmöd állapotának javítására is.

forever-skin-ranctalanito-borfeszesitoHialuronsavas ráncfeltöltés, Saját zsírral történő ráncfeltöltés
A szépség- és esztétikai szalonok egyik legkedveltebb ránctalanító kezelése kétségkívül a hialuronsavas feltöltés, de a saját zsírral történő ráncfeltöltés sem sokkal marad le utána. Előbbi ránctalanító kezelés esetében akár 6-8 hónapig terjedő eredményt élvezhetünk, sajnos azonban a hialuronsav pusztán töltőanyagként funkcionál, semmi köze nincs a kollagén rostok serkentéséhez. Ezért történik az a nem kívánt eset, hogy a hialuronsav szervezetből történő kiürülése után gyakorlatilag rosszabbul nézünk ki, mint előtte. A hialuronsav folyamatos “utántöltés” után kiált – ami után pedig a pénztárcánk néz ki rosszabbul… és mivel a kollagén termelés serkentése sem történik meg, ezáltal a hosszantartó eredmény is elmarad.

forever-skin-ranctalanito-borfeszesitoIontoforézises, galvános, ultrahangos, tűs mezoterápia és fejletlenebb rádiófrekvenciás gépi kezelés – A bőr pólusait megnyitva juttat be hatóanyagot.
Már különböző technológiák segítségével nyitják meg a bőr pórusait és próbálnak hatóanyagokat bejuttatni azokon keresztül, lehetőleg még mélyebbre. Ezen a hatóanyagos gépi ránctalanító kezelések is “csak” eltelítik a bőrt és így annak kisebb ráncait, így a ránctalanító kezelések után az frissebbnek, feszesebbnek tűnik majd. Az életkor előrehaladtával azonban ezeknek a ránctalanító kezeléseknek is kevésbé lesz tartós a hatása, mert nincsen kollagén termelődést serkentő hatásuk. Az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek. Konkrét eredményre nincs garancia.

Összességében elmondhatjuk ezekről a ránctalanító kezelésekről, hogy a kezdődő, gyengébb ráncokra képesek hatni azáltal, hogy eltelítik a bőr bizonyos rétegeit. Ám ez a hatás csak rövidtávú, hiszen nem a probléma gyökerét célozzák meg – nevezetesen a kollagéntermelő sejtek stimulálását.

Azt is fontos megemlítenünk, hogy míg a ráncokra hatnak, ezen ránctalanító kezelések a nagyobb problémával, a bőr megereszkedésével semmit nem tudnak tenni.

Most, hogy átvettük, milyen ránctalanító kezelések nem hozzák meg az áhított hosszantartó és látványos sikert a ráncok és a megereszkedett bőr ellen, megfogalmazódhatott a frusztrált kérdés a fejedben: “De akkor mégis, mivel lehet a mélyebb ráncokat és például az állvonalamban bekövetkező megereszkedést csökkenteni?!” Nos…

A hosszantartó és tényleges ránctalanító bőrfeszesítés titka…

… a te szervezeted saját kollagén termelésének serkentésében rejlik.

Miért?

Mert a bőröd kollagén tartalma természetes módon folyamatosan elhal és újratermelődik, ami 20-25 éves korodig fenntartja a bőröd bársonyosan sima állapotát. Csakhogy 30 éves korodban már kevesebb kollagént termel a szervezeted, mint amennyi elhal, így megjelennek az eleinte apróbb ráncok. Mivel pedig szervezeted kollagén tartalma évente 1%-kal tovább csökken, úgy később megjelennek a mélyebb ráncok is, majd a még meglévő kollagénrostok megnyúlása miatt a bőröd meg is ereszkedik (pl.: arc, kar, térd környékén).

Ez ráadásul csak a természetes állapotromlás. A folyamatot ugyanis felgyorsíthatja a mindennapos stressz, a nem megfelelő alvás, a napsugárzás, a hízás-fogyás jojója, a női hormonális változások és egyéb környezeti tényezők.

foreverskin-rancok-borfeszesites-kollagen

Mielőtt még lemondanál a feszesebb bőrről, ne aggódj: van megoldás mind a ráncok, mind a megereszkedett arcbőr hatékony és hosszantartó csökkentésére.

Röviden összefoglalva ugyanis, ha egy igazán hatékony megoldást keresünk a ráncok és a megereszkedett arcbőr ellen is, a kollagéntermelő sejtek stimulálását kell kitűznünk magunk elé. Így még 40-50  éves kor fölött, a már elhalt kollagéntermelő sejtekbe is új erőt lehelhetünk.

A modern szépségápolás területén egyetlen technológia az, ami több évtizede bizonyítottan képes a  kollagéntermelés stimulálására, és az nem más, mint a hőenergia, és természetesen ez is a bőr mély kötőszöveti rétegében található kollagéntermelő sejtekre hatva.

Hővel a kollagén termelésre

A kollagén termelésre hővel (42-46 fok) ható újfajta, más néven modern, célzott rádiófrekvencia (mely nem keverendő össze a fejletlen típusúval, mely nem célzott így kevésbé eredményes, ráadásul egy fájdalmas, égető kezelés) csak és kizárólag a bőr kötőszövetében található kollagén termelő sejtekre fejti ki hatását, melyek termelését ezáltal serkenti, így hosszútávon és jelentősen csökkentve a ráncokat és a megereszkedett bőrt.

A modern, célzott rádiófrekvenciás bőrfeszesítés során alkalmazott hőhatás nem magas, így sérülés, égés nem történik. A rádiófrekvenciás kezelés kulcsa a sejtek ismételt ingerlése, ami a sérülés látszatát kelti számukra sérülés nélkül. Így két szóval jellemezhető: veszélytelenség és a fokozatosság. 

Így hát bizton állíthatjuk, hogy a kollagén termelés hatékony serkentésére a legnagyobb múltú és legbiztonságosabb módszer a modern, célzott rádiófrekvenciás bőrfeszesítés, amit a Forever Skin és a Newa 3DEEP is alkalmaz.

Hogyan hat a Forever Skin és a Newa?

A Newa 3DEEP Ránctalanító és a ForeverSkin Ránctalanító Bőrfeszesítő gép technológiája tehát azért egyedülálló, mert más arc- és testkezelőkkel ellentétben nem idegen töltőanyagokkal vagy átmeneti hidratálással érik el a bőr feszességét.

Ők közvetlenül a kollagén termelésért felelős sejteket serkentik hő segítségével.

A sejtek serkentését a készülékek által leadott hőenergia segítségével érjük el, amit célzottan a bőr azon rétegébe juttatnak, ahol a kollagén termelődik. 

Ez azért fontos, mert a kollagén az, ami a bőr feszességéért és tartásáért felelős. A rádiófrekvenciás technológia hőjét irányítottan juttatják a bőr mélyére, így teljes mértékben biztonságos használatuk. A rádiófrekvenciás kezelés során a bőr nem sérül, nem érezhető fájdalom.

Eredmény: valódi, hosszantartó ránc csökkenés és látványosan feszesebb arckontúr, ami évekkel fiatalíthatja meg arcod – egy klinikailag igazolt, otthoni használatra kifejlesztett ránctalanító géppel!

Miért olyan különleges a Forever Skin és a Newa 3DEEP techológiája?

rádiófrekvenciás ránctalanítás otthon

forever-skin-1A megnyúlt kollagénvázat rögtön összerántja, így már az első rádiófrekvenciás kezelés is feszesebbé teszi a bőrt.

forever-skin-2Új kollagén termelésére ösztönzi a bőr kötőszöveti sejteit, ezáltal beindítja a bőrmegújulás természetes folyamatát. A kollagén mennyiségének fokozatos növelésével a ráncok egyre csökkennek, a már meglévő kollagénrostok pedig nem csak kifeszülnek, de újak is termelődnek, ami a bőr tartóvázát erősíti. Ezáltal éri el a feszes arckontúrt, injekció és szérumok bejuttatása nélkül!

Még több vásárlói vélemény!

Elsőre az egyre mélyedő ráncaimra és a narancsbőrömre szereztem be a Forever Skin gépet, de legnagyobb meglepetésemre nem csak ráncaim csökkentek látványosan, de az arcom is megemelkedett – úgyhogy elkezdtem használni testem már megereszkedett területein is és csodát művelt.” Gréta, 60 éves vásárlónk

Rengeteg szalonkezelésen voltam már, de már nem bírtam sem anyagilag, sem időben ezt a sok járkálást – úgyhogy úgy döntöttem, beszerzek egy saját ránctalanító készüléket otthonra. Bár elsősorban csak az arcomat akartam kezelni, végül úgy gondoltam hosszútávon jobb, ha a készülék az egész testre jó. A Forever Skin géppel így nagyon meg vagyok elégedve. ” Anna, 49 éves vásárlónk

Ránctalanítás és bőrfeszesítés az exkluzív szalonok minőségével!

Mind a Forever Skin Ránctalanító Bőrfeszesítő gép, mind pedig a Newa 3DEEP az exkluzív szalonok legmodernebb technológiájával, a  rádiófrekvenciás bőrfeszesítéssel működik, így ugyanazt a hatékonyságot is nyújtja.

Mi biztosítja ezt a hatékonyságot? Az…

 •  azonos működési elv 
 •  azonos technológia 
 •  azonos frekvencia 
 •  személyre szabott a kezelés (állítható kezelési idő és intenzitás, külön arc- és testkezelőfej)!

Az egyetlen különbség a Forever Skin és a Newa ránctalanító bőrfeszesítő gépek, valamint a szalongépek között, az az alkalmazott Joule energia. Ez ugyanis a szalonokban alkalmazott gépeknél valóban erősebb. Ez az elért végeredményt nem változtatja, pusztán azt jelenti, hogy míg egy szalonban adott eredményhez 4-7 kezelés szükséges, addig ez egy otthoni készülékkel ez a kezelésszám 20 ránctalanító kezelésre emelkedik.

Összességében azonban elmondhatjuk, hogy mivel a korlátlan kezelésszámot nyújtó otthoni ránctalanító bőrfeszesítő gép egyszeri megvásárlásának ára pusztán egyetlen szalonkúra árával egyezik meg, így egy saját ránctalanító gép megvásárlásának haszna bőven felülmúlja a szalonok látogatását.

Hogyan végezzem a ránctalanító bőrfeszesítő kezelést?

A Newa 3DEEP és a Forever Skin ránctalanító bőrfeszesítő gépek használata esetén mindenképp kúrában kell gondolkodni, hiszen a kollagén termelés beindításához folyamatos serkentésre van szükség. 

A Forever Skin és a Newa esetében 1 kúra az arc esetén

 • 20 ránctalanító kezelést foglal magába
 • 1 ránctalanító kezelés esetén naponta 10-20 percet jelent
 • a kúra végeztével már csak havi 1-2 fenntartó ránctalanító kezelés szükséges.

A Forever Skin esetében 1 kúra a test kezelése esetén

 • 30 bőrfeszesítő kezelést foglal magába
 • 1 bőrfeszesítő kezelés naponta 30-60 percet vesz igénybe (attól függően, hogy hány és mekkora területről beszélünk)
 • a kúra végeztével már csak havi 1-2 fenntartó bőrfeszesítő kezelés szükséges az elért eredmény megtartásához.

Kezelhető területek a Forever Skin és Newa használata során

 • A Newa 3DEEP Ránctalanító gép esetén az arc (homlok, száj- és szemkörnyéki terület, orcák), a nyak és a dekoltázs.
 • A Forever Skin Ránctalanító Bőrfeszesítő gép esetén az arc (homlok, száj- és szemkörnyéki terület, orcák), a nyak és a dekoltázs mellett a test, azaz a felkar, has, fenék, a combok, a térd területe.

A kúra letelte után fél évvel érdemes elkezdeni fenntartó kezeléseket, ami nem azt jelenti, hogy újabb kúrát kell végigcsinálnod. Pusztán arról van szó, hogy a kollagén termelésének természetes csökkenését megelőzendő a havi 1-2 fenntartó ránctalanító kezelés biztosítja a kúrával megemelt kollagéntermelés szinten tartását.

Mikorra várhatsz eredményt?

Már az első rádiófrekvenciás kezelés után látható és érzékelhető mind a Newa 3DEEP, mind pedig a Forever Skin ránctalanító bőrfeszesítő hatása, ezért is ajánljuk használatukat fontos események előtt közvetlenül.

Ezen kívül 1 hónapon belül látványosan érzékelhető a Newa 3DEEP és a Forever Skin ránctalanító bőrfeszesítő hatása, 3 hónapon belül pedig már szinte a végső eredménnyel tündökölhetünk.

Fontos megjegyezni, hogy mind a Forever Skin, mind a Newa 3DEEP esetén a rádiófrekvenciás kezelés hatása a kúra befejezésekor nem ér véget. Az új kollagén termelődése a kezelések befejezése után is folytatódik a bőrben, ami még hetekig, hónapokig tart. Ez azt jelenti, hogy bőröd még a készülékekkel elvégzett kúrák után is tovább javulhat anélkül, hogy kezelnéd velük a bőröd.

Miért kell aktivátor gélt használni a ránctalanító kezelések során? Meddig elég egy gél?

A Newa 3DEEP, valamint a Forever Skin ránctalanító bőrfeszesítő készülékekben található célzott (fejlett) rádiófrekvenciás technológiával végzett kezelésekhez a fejletlen rádiófrekvenciás kezeléstől eltérően nem kell hatóanyagot tartalmazó gélt használni. Esetükben ugyanis maga a készülék technológiája végzi a bőrfeszesítést. Azonban, ugyanúgy, mint a terhességi ultrahangnál, a bőr szigetelő tulajdonsága miatt szükséges egy víz alapú vezető közeg, ami vezeti az áramot, hogy ezáltal a ránctalanító kezelés eredményes legyen. (Pontosan ilyen a Newa és a Forever Skin saját aktivátor gélje.)

Ezeken kívül sem a Newa 3DEEP, sem a Forever Skin esetében nem kell nagy fenntartási költségekkel számolni, ugyanis évente maximum két tubus gélre kell költenünk egy gép alkalmazása esetén, ami körülbelül 5 – 10 000 ezer forintot foglal magába. Emellett pedig elfelejtheted az eddig használt szérumokat és krémeidet, hiszen azok felszíni hidratáló hatása eltörpül a Newa 3DEEP és a Forever Skin mélyreható bőrfeszesítése mellett. Így a Newa 3DEEP és a Forever Skin Ránctalanító Bőrfeszesítő gép alkalmazásával már csak a szokásos hidratáló krémedre lesz csak szükséged.

Amennyiben bármelyik gél elfogyott, honlapunkon keresztül ide kattintva rendelhetsz vagy üzletünkben vásárolhatsz újat.

Forever Skin vagy Newa? Melyik készülék Számodra az ideális?

Kinek ajánljuk tehát a Newa 3DEEP Ránctalanító készüléket és kinek a Forever Skin Ránctalanító Bőrfeszesítő gépet?

A két készülék közötti különbség pusztán abban rejlik, hogy míg a Newa 3DEEP kifejezetten az arc, nyak, dekoltázs ránctalanítására lett kifejlesztve, addig a Forever Skin Ránctalanító Bőrfeszesítő gép cserélhető fejének köszönhetően az arc, a nyak és a dekoltázs mellett a test bármely részén (kar, has , térd, comb, fenék) megereszkedett bőrének feszesítésére és ránctalanítására is alkalmas – sőt, még a narancsbőrt is hatékonyan eltünteti.

A Newa kitűnő választás tehát mindazoknak, akik az orvosi 3DEEP® ránctalanító technológiát kifejezetten az arc, nyak, dekoltázs ráncain és megereszkedett bőrén kívánják bevetni, és otthonuk kényelmében kívánnak egy exkluzív szalonkezelés áldásos hatásaival élni – drága többletköltségek és kíváncsi tekintetek nélkül.

A Forever Skin pedig remek választás mindazoknak, akik nem csak az arc, nyak, dekoltázs ráncait és megereszkedett bőrét, de egész testüket (kar, has, térd, comb, fenék) szeretnék feszesíteni, sőt, még narancsbőrüktől is szívesen megszabadulnának. Mindezt pedig otthon, egyetlen géppel, időt és pénzt spórolva. Tökéletes döntés, ha családon belül többen szeretnék használni.

newa-ranctalanito-gep-3deep.

Newa 3DEEP készülék

arc, nyak, dekoltázs ráncainak csökkentése

arc, nyak, dekoltázs kontúrjának látványos megemelése

 

forever-skin-borfeszesito-gepForever Skin Ránctalanító Bőrfeszesítő készülék

arc, nyak, dekoltázs ráncainak csökkentése

arc, nyak, dekoltázs kontúrjának megemelése

a test (felkar, has, fenék, combok, térd) kontúrjának megemelése

narancsbőr csökkentése, eltüntetése

 

Részletfizetési lehetőség!

A Forever Skin Ránctalanító Bőrfeszesítő gép, valamint Newa 3DEEP készülék már részletfizetési lehetőséggel is beszerezhető! A hitelkonstrukció részleteiről ügyfélszolgálatunknál érdeklődhetsz! Tel.: +36 30 6303 777

Személyesen próbálnád ki a Forever Skin vagy Newa készülékeinket?

Bátran gyere el hozzánk, és győződj meg személyesen ránctalanító készülékeink hatékonyságáról és egyszerű kezelhetőségéről! Erről pedig bővebben ide kattintva olvashatsz! >>

Forever Skin és Newa vásárlói vélemények

ranctalanitas_ranctalanito

45 éves vásárló arca a kezelések előtt / 1 hónapos kúra után Még több vásárlói eredmény itt>>

 1 kúra után már láttam kedvező változást, és a későbbi fenntartó kezelésekkel pedig további javulást. A kisebb ráncok elhalványultak és eltűntek és kisimultabb lett a bőröm. Most már csak fenntartó kezeléseket végzek, és nagyon elégedett vagyok az eredménnyel, nem bántam meg, hogy megvettem.” Mónika, 45 éves

 56 éves vagyok, túl vagyok már 3 gyönyörű gyereken, ám ez meg is látszik a hasamon. Nem beszélve arról, hogy a testem többi része sincs már a helyén. Egy szó, mint száz, beszereztem a Forever Skin gépet és nagyon meg vagyok elégedve. Nem csak a hasamon lett feszesebb a bőr, de a térdem és a könyököm körüli megereszkedett bőr is eltűnt. Az arcom ráncai vagy csökkentek, a tokám jelentősen csökkent, szóval nagyon boldog vagyok.” Márta, 56 éves

Ahol már találkozhattál velünk!

newa-3deep-media-megjelenesek

Hírességeknél már bizonyított!

Ránctalanító bőrfeszesítő készülékeinket több magyar híresség, blogger és újságíró is tesztelte és eredményesnek találta, valamint bőrgyógyászok is ajánlják. 

Azért szeretem nagyon a Newa arcfiatalító készüléket, mert nemcsak a ráncokat csökkenti, hanem az arc kontúrját is eredményesen megemeli.”
Bíró Ica – modell, fitnesz-szakértő

 

Határozottan láttam alkalomról alkalomra a tetszetős változást. :) […] látványosan csökkentette a ráncok mélységeit, a bőröm feltöltődött, sőt egy-két kisebb ránc alig láthatóvá vált.” Gelányi Anikó, Szépség Negyven Felett Blog

 

Mit szólnak a technológia otthoni hatékonyságához a bőrgyógyász szakma jeles képviselői?

julia_newa_otthoni_ranctalanito_gep- Szó szerint szinte a világpiacon fellelhető összes lézert használtam, szét is szedtem és össze is raktam azokat, és mondhatom, hogy ez a legjobb teljes testre alkalmazható bőrfeszesítő technológia, mellyel eddig találkoztam. Ez a készülék egy igásló, amiben szerencsére nem kell folyamatosan a hibát keresni. Meg vagyok elégedve vele, pedig nekem nem könnyű a kedvemre tenni.

Julia T. Hunter, M.D., Skin Fitness Plus, Beverly Hills, California, USA

serge-dahan_newa_otthoni_ranctalanito_gep-Az egyik legjobb frakcionális kezelőeszköz, amit valaha használtam. Már az első kezeléstől kezdve látható a változás a ráncok, a rugalmasság, a bőr textúrája és feszessége tekintetében.”

Serge Dahan, MD, Board Certified Dermatologist, Toulouse, France

Ránctalanító bőrfeszesítő gépeinket hírességek, újságírók és bőrgyógyászok is ajánlják, akiknek véleményét ide kattintva olvashatod.

Miért éri meg saját ránctalanító bőrfeszesítő gépet vásárolnod?

Ugyan egy saját, hővel dolgozó ránctalanító bőrfeszesítő gép megvásárlása egyszerre nagyobb kiadást jelent, általa a szalonárak töredékéért végezhetsz korlátlan számú ránctalanító kezelést – ugyanazzal a szalontechnológiával, akár egész testeden!

Ráadásul rajtad kívül más is használhatja, így még költségkímélő is. Mivel pedig működési elve és technológiája megegyezik a szalongépekével, így az eredménye is azonos és teljesen biztonságos.

A Forever Skin és a Newa modern technológájával egyező eredményű szalonkezelések árai 2020-ban:

Arc esetén
– 1 gépi kezelés: 35 000 – 55 000 Ft
– 1 kúra = minimum 4 kezelés: 120 000 – 200 000 Ft

Combok, fenék, felkar esetén
– 1 gépi kezelés/testrész: 25 000– 55 000 Ft
– 1 gépi kezelés/2 testrész, pl.: két comb/alkalom: 50 000 – 110 000 Ft
– 1 kúra (6 kezelés) 2 testrész, pl.: két comb/alkalom: 300 000 – 660 000 Ft

*A fent leírt kúrák évente ismétlendők.

A Forever Skin és a Newa 3DEEP használatával NEM KELL…

 •  időponthoz alkalmazkodnod
 •  felborítanod a napirendedet
 •  utazgatnod
 •  mások előtt levetkőznöd
 •  kezelésenként tízezreket fizetned

Miért választanak minket?

forever-skin-ranctalanito-keszulek

Mi szól még mellettünk?

 • Ingyenes kipróbálási lehetőség budapesti bemutatótermünkben
 • 2 év teljeskörű garancia, szerviz szolgálat
 • 1 munkanapos, ingyenes szállítás országosan
 • CE minősítés
 • Bankkártyás fizetési lehetőség a futárnál

 

Forever Skin Ránctalanító Bőrfeszesítő műszaki adatok:

 • Technológia: RF
 • Teljesítmény: 25W-50W
 • Frekvenciája:1.0 MHz
 • Bemeneti feszültség: 110/240V
 • Váltóáram frekvencia: 50/60Hz
 • Doboz mérete: 32 x 25,5 x 17cm
 • Készülék súlya: 0,68 kg
 • Garancia: 2 év

 

A Foreve Skin Csomag tartalma:

 • Forever Skin Ránctalanító Bőrfeszesítő gép
 • 1 db arckezelő fej
 • 1 db testkezelő fej
 • Elektromos vezetőkábel
 • Magyar használati útmutató

 

Tavaszi Akció!

Érj el látványos eredményt!

.

newa-3deep-ranctalanito-gep

Newa 3DEEP gép
ára

125.900 Ft

a5

1.AJÁNDÉK
1 db 250 ml-es aktivátor gél

a52.AJÁNDÉK
INGYENES kiszállítás, 1 NAPON belül

Forever Skin Ránctalanító Bőrfeszesítő készülék ára

139.990 Ft helyett ápr. 27-ig

-18.460 Ft
árkedvezménnyel és ajándékokkal

a5

1. AJÁNDÉK
Árkedvezmény: -10.090 Ft

a5

2. AJÁNDÉK
2.890 Ft értékű 250 ml Aktivátor gél

a5

3. AJÁNDÉK
4.690 Ft értékű 500 ml Energy gél

a54. AJÁNDÉK
INGYENES kiszállítás, 1 NAPON belül

Most 129.900 Ft!

 Az ajándék házhoz szállítás értéke 1.180 Ft, amely munkanapokra, bármely magyarországi címre vonatkozik!

Tárczy Judit
Judit vagyok!

Kérdésével forduljon hozzám bizalommal!

06 1 226 4179
06 30 6303 777

Írjon nekünk!

Név

E-mail cím

Telefonszám

Üzenet

Biztonsági kód:

Sztárok, akik velünk fiatalodtak
Horváth Éva

„Egy-egy esemény előtt ez a pár perces arcfiatalítás valóban csodára képes. És ha megcsináljuk a 20 napos kúrát, akkor a ránctalanító hatás sem marad el.”

Horváth Éva, szépségkirálynő

Bíró Ica

„Azért szeretem nagyon a Newa bőrfiatalító készüléket, mert nemcsak a ráncokat csökkenti, hanem az arc kontúrját is eredményesen megemeli."

Bíró Ica, modell

tovább >>
Bőrgyógyászok ajánlásával
Dr. Julia T. Hunter

„Ez a legjobb teljes testre alkalmazható bőrfeszesítő technológia, mellyel eddig találkoztam (...) pedig nekem nem könnyű a kedvemre tenni.”

Dr. Julia T. Hunter

Dr. Neil S. Sadick

„Mi ajánljuk a Newát az összes olyan páciensünknek, aki nagyszerű, otthon elérhető eredményekre vágyik."

Dr. Neil S. Sadick

tovább >>
Newa™ 3DEEP® - vásárlóink eredményei

„Már rögtön az első kezelést követően éreztem a különbséget a bőrömön – és látható is volt! Nagyon sok dicséretet kaptam.”

G.H., 52 éves

„A szarkalábak és ráncok már kevésbé észrevehetőek, különösen a mélyebb ráncok a szemem körül!”

S.S., 46 éves

„A kezelések nagyon kellemesek és az eredmény láthatóan észlelhető már az első kezelés után is.  A Newa™ pontosan az, amit kerestem.”

G.W., 45 éves

tovább >>
Newa™ 3DEEP® - klinikai tanulmányok

Objektív méréseken alapuló klinikai vizsgálatok szerint a Newa™ 3DEEP® 1 hónapos kúrát követően átlagosan 36%-kal csökkenti a ráncokat. tovább >>

Mi az a 3DEEP®?

Az orvos-esztétikai centrumok népszerű arcfiatalító technológiája. Ugyanezt építették be a Newa™ otthoni ránctalanító készülékbe: hatékonyságát orvostechnikai minősítés is jelzi.

tovább >>
Newa™ 3DEEP® videók
Díjazott innováció

A Newa™3DEEP® egy Edison Awards bronzérmes találmány! Interjú a fejlesztővel:

Ránctalanítás cikkek

Itt a tuti módszer, ami segít a toka ellen!

Az áll alatt megereszkedő bőrt nevezzük tokának. Érdekes, nem? Ha nem ereszkedett meg, nem is nevezzük tokának! ..akkor csak…

Ránctalanítás kollagén segítségével – Átverés vagy Csodaszer?

Napjainkban egyre többször hallhatunk a kollagén áldásos hatásairól. Ódákat zengenek róla a narancsbőrösök, az ízületi problémákkal küzdők, és a…

Ránctalanító Szalonkezelés Otthon, Karantén Idején

Végre rátaláltál a Tökéletes Ránctalanító és Bőrfeszesítő Megoldásra, mégpedig a szépségszalonok rádiófrekvenciás bőrfeszesítő kezelésében. Évek hosszú és fáradságos keresése…

tovább >>

Newa ügyfélszolgálat

2013-2019 Newa™ 3DEEP® / Minden jog fenntartva