Newa ránctalanító készülék

A Newa™ egy klinikailag igazoltan* hatékony otthoni ránctalanító készülék, amely az egyedülálló orvosi 3DEEP® arcfiatalítás biztonságos otthoni elvégzését teszi lehetővé.* A Newa™ minősített orvostechnikai eszköz. Hatását mérésekkel és fotóanalízissel igazolt tesztek bizonyítják.
Aktiválja bőre kollagén termelését!

Hatóanyagok (drága ampullák , gélek) tű, műtét fájdalom nélkül!

A Newa™ az orvosi 3DEEP® technológia révén az egyetlen BIZTONSÁGOSAN használható otthoni arcfiatalító készülék.

Miért egyedülálló a Newa™ 3DEEP®?

A Newa™ 3DEEP® – más otthoni arckezelőkkel ellentétben – nem idegen töltőanyagokkal vagy átmeneti hidratálással dolgozik.

A Newa™ pontosan ott hat, ahol a kollagén termelődik. Hatóanyagok nélkül, pusztán a 3DEEP® kezelés erejével fokozza a kollagéntermelést. A bőr külső rétegét érintetlenül hagyja, közvetlenül a kötőszövetre hat, de annak károsítása nélkül.

 Az eredmény: tényleges ránccsökkenés és látványosan feszesebb arckontúr, ami évekkel megfiatalíthatja arcát!

Látványosan feszesebb arckontúrra vágyik?

Csökkentené ráncait, de fél az esetleges szövődményektől?

Ténylegesen biztonságos, mégis hatékony arcfiatalítót keres?

Akkor a legjobb helyen jár.

Professzionális arcfiatalítás otthon is

A Newa™ 3DEEP® az orvos-esztétikai gépek egyik vezető gyártójának, az izraeli EndyMed-nek az innovációja. Ugyanazt az orvosi 3DEEP® ránctalanító technológiát építették bele, amelyet bőrgyógyászati klinikáknak gyártott profi gépeikben is használnak.

Dr. Michael H. GoldA Newa™ ugyanazt a 3DEEP® technológiát alkalmazza, amelyet mi is használunk a klinikán. […] Könnyű használni, kényelmes, hatékonyan és észrevehetően csökkenti az arc ráncait, valamint feszesíti a bőrt és rendkívüli eredményeket nyújt. Mi lelkesen ajánljuk ezt az eszközt pácienseinknek!” Dr. Michael H. Gold, M.D , Gold Skin Care Center Clinical

Newa ránctalanító vélemények

A Newa™ már számos nőnek – köztük több hírességnek, újságírónak, bloggernek –
segített látványosan megemelni arckontúrját és csökkenteni ráncait!

Prémium arcfiatalítás fájdalom nélkül!

A Newa™ 3DEEP® ránctalanító készülék…

 látványosan megemeli az arc kontúrját.
Sok nőnek és férfinak okoz  gondot a bőr megereszkedése, amely otthoni módszerekkel nehezen kezelhető.  A Newa™ klinikai tesztjei az áll vonalában a bőr közel 10%-os megemelkedését jelezték, az arcbőr rugalmasságában pedig 48%-os javulást mutattak.* És mindezt szövődmények veszélye nélkül.

 ténylegesen csökkenti a ráncokat.
A Newa™ klinikai tesztek során átlagosan 36%-kal csökkentette a ráncokat egy havi aktív kezelést követően. Az eredményeket a bőr kollagén-tartalmának műszeres mérése és nagy felbontású fényképek is igazolták.

 azonnal feszesíti a bőrt.
Független bőrgyógyászok a bőr észrevehető megemelkedését tapasztalták az áll vonalában már 1 kezelés után, és a legtöbb tesztelő is rögtön feszesebbnek, fiatalosabbnak, frissebbnek látta bőrét.** Tehát a Newa™ fontos események előtt is szebbé varázsolhatja arcát!

* A bőr megemelkedésének mértéke az áll vonalában, 12 hét után: 9,28%. A rugalmasság növekedésének mértéke, műszeres mérések  alapján:  12 hét után 48,86%. **A bőr megemelkedésének mértéke az áll vonalában, azonnal a kezelés után: 1,58%. A tesztelők véleménye az első kezelése után: 77,8%-a  feszesebbnek, 86,7%-a fiatalosabbnak és frissebbnek érezte és látta bőrét.  Forrás: Newa klinikai tanulmányok

Simább arc és nyak, feszesebb kontúrok – az orvosi 3DEEP® arcfiatalítás erejével

3+1 érv a Newa™ 3DEEP® ránctalanító mellett

 Használata kényelmes: csak 4 perc/terület.
Nem kell órákig pakolást viselni, kozmetikushoz szaladgálni, vagy felborítani a napirendet. A kezelés otthon, akár esti tévézés közben is végezhető, így nem vész kárba a szabadidő.

 Rugalmasabb bőr 1 kúra után
A Newa™ klinikai tesztjei 4 hét (=1 kúra) után a kollagéntartalom növekedését és a bőr rugalmasságának közel 47%-os javulását jelezték.

 Fájdalommentes és biztonságos ránctalanítást nyújt.
NEM okoz szúró, csípő érzést: inkább egy meleg arcmasszázshoz hasonlít. Később sem okoz szövődményeket, mivel működésének nem a kollagén “kicsapódás” az alapja, sokkal inkább a ciklikusan ismételt hőhatás kollagénmegújítást beindító hatása.  Biztonságosságát FDA-engedély és számos beépített szenzor garantálja. Nem jár tűszúrásokkal (mint más bőrmegújító kezelések), így nyáron is a pigmentfoltok kockázata nélkül használható!

 Hírességek, újságírók és bőrgyógyászok is ajánlják

A Newa™ 3DEEP® ránctalanító, arcfiatalító készüléket több magyar híresség, blogger és újságíró is tesztelte és eredményesnek találta, valamint bőrgyógyászok is ajánlják. 

Azért szeretem nagyon a Newa arcfiatalító készüléket, mert nemcsak a ráncokat csökkenti, hanem az arc kontúrját is eredményesen megemeli.”
Bíró Ica – modell, fitnesz-szakértő

Határozottan láttam alkalomról alkalomra a tetszetős változást. :) […] látványosan csökkentette a ráncok mélységeit, a bőröm feltöltődött, sőt egy-két kisebb ránc alig láthatóvá vált.” Gelányi Anikó, Szépség Negyven Felett Blog

Már az első kezelés után megértettük miért beszélnek szuperlatívuszokban a Newáról mindazok, akik egyszer is próbálták. […] a változás, amit látunk, tényleg lenyűgöző!” Fashiontime.hu

 

Dr. Neil S. SadickA Newa™ egy újfajta, hatékony otthon használatos eszköz, amellyel látható ránccsökkenés és bőrfeszesedés érhető el. Mi ajánljuk a Newát az összes olyan páciensünknek, aki nagyszerű otthon elérhető eredményekre vágyik.” Dr. Neil S. Sadick, bőrgyógyász, kozmetikai sebész

Klinikailag bizonyított, tényleges ránctalanítás

Sok ránctalanítót csak kémcsőben, vagy egyéni elégedettség alapján tesztelnek. A Newa™ 3DEEP® ránctalanító készülék klinikai vizsgálata* során azonban műszeres méréseket és fotóanalízist is végeztek, az eredményeket pedig független bőrgyógyászok értékelték.

*Klinikai tanulmányok magyarul itt. Összefoglaló az USA Biotechnológiai Információs Központ adatbázisában.

Látványos ránccsökkenés és arckontúr-javulás 1 hónapos Newa™ arcfiatalító kúra után

Látványos ránccsökkenés és arckontúr-javulás 1 hónapos Newa™ arcfiatalító kúra után

Hogyan hat a Newa™ 3DEEP®?

A ráncok a bőr kollagén-termelésének csökkenése, leállása miatt alakulnak ki. Az arc megereszkedésének fő oka pedig a meglévő kollagén-rostok megnyúlása. A Newa™ e folyamatok ellen hat, az orvosi 3DEEP® rádiófrekvenciás bőrmegújítás erejével! A bőr mélyében a kötőszövettel közölt finom hőhatás, a rostok újraképződését okozza, és mindezt a bőr bárminemű károsítása nélkül.

rádiófrekvenciás ránctalanítás otthon A megnyúlt kollagén-rostokat rögtön összerántja,
így már az első kezelés is feszesebbé teszi a bőrt.

 Új kollagén termelésére ösztönzi a bőr kötőszöveti sejteit,
ezáltal beindítja a bőrmegújulás természetes folyamatát.

Miután nő a kollagén mennyisége, a rácok ténylegesen csökkennek. A kifeszülő kollagénrostoknak köszönhetően pedig az arckontúr feszesebb lesz. Injekció és szérumok bejuttatása nélkül! 

Bal oldal egyetlen Newa kezelés után // Jobb oldal kezelés nélkül

Hogyan kell használni a Newa™ ránctalanítót?

A Newa™ 3DEEP® kezeléseket kúraszerűen kell végezni, területenként 4 percig.

Egy arcfiatalító kúra összesen 20 kezelést – 1 hónapon keresztül heti 5 kezelést – jelent, ám a bőr újraépülésének folyamata a kezeléssorozat befejezésekor nem ér véget!

A bőrfiatalodás – vagyis a fokozott kollagéntermelődés – 3-6 hónapon át tovább folytatódik és a ráncok tovább csökkennek. Ebben az időszakban heti 2 kezelést ajánlott végezni, de akár félre is lehet tenni a gépet. (Ez esetben évente érdemes ismételni a kúrát.)

1 arcfiatalító kúra = tényleges ránctalanítás

A kezelési területeket Ön jelöli ki: igényeinek és kényelmének megfelelően. Arcot, dekoltázst a képen látható módon ajánlott kezelni, területenként 4-4 percig.

A Newa™ célzott technológájával megegyező eredményű szalonkezelések árai 2019-ben:

1 gépi kezelés/alkalom ……………………………………………….. 80 – 150 000 Ft

1 kúra, azaz 4-6 gépi kezelés/alkalom …………………… 32 – 900 000 Ft

Miért a Newa™ arcfiatalítót válassza?

Rádiófrekvenciás arcfiatalítást klinikákon nagy sikerrel végeznek, de a nagy hőleadás miatt otthoni gépbe sokáig nem sikerült úgy beépíteni, hogy az biztonságos és hatékony is legyen.

Áttörést ebben a 3DEEP® orvosi rádiófrekvencia jelentett, amely a bőrfelszín túlmelegedése nélkül juttat megfelelő mennyiségű energiát, célzottan a bőr mélyébe. Ez az energia nem éget, de elegendő a kollagén-újraképzés beindításához.  Így a kezelés otthon is ténylegesen hatékony, mégis biztonságos!

A Newa™ 3DEEP® ránctalanító készülék…

Newa arcfiatalító ránctalanító gép

p2Az egyetlen, otthoni rádiófrekvenciás készülék, amit az FDA is engedélyezett*.

p2minősített orvostechnikai eszköz (CE0483).

p2Edison Awards bronzérmes innováció.

p2az egyetlen eredeti 3DEEP® otthoni készülék.

p2hatékonyságát és biztonságosságát fotókkal, mérésekkel is igazolt klinikai tanulmányok bizonyítják.**

p2használatát bőrgyógyászok is ajánlják.

p2izraeli minőséget nyújt, 2 év garanciával. A készülékek a gyártás során egyedi teszteken mennek keresztül és minden készülék teszteredménye tárolásra kerül, ami sorozatszám alapján egyedileg visszakereshető.

*FDA = USA Gyógyszerügyi Hivatala. Engedélyezés során a biztonságot és hatékonyságot is igazolni kell. **Klinikai tanulmányok itt.  Összefoglaló az USA Biotechnológiai Információs Központ adatbázisában.

Arcfiatalítás – drága szérumok nélkül

A 3DEEP® ránctalanítás során megfelelő kontaktanyag: Newa™ gél szükséges a rádióhullámok bőrbe juttatásához.

A teljes, 20 alkalmas arcfiatalító kúrához elegendő gélt a Newa™ szett tartalmazza! Ha ezután heti 2x használná a gépet, akkor további gél szükséges, ami kb. havi 2-3.000 Ft. Egyéb kiegészítőkre, méregdrága ampullákra, tapaszokra NEM lesz szükség!

Vásárlói eredmények

Newa-velemenyMeglepően rövid ideig, csak 4 percig használtam egy-egy kis területen a Newa™ készüléket, mégis látható volt az eredmény a kezelés után. Érdemes lesz rászánom ezt az időt holnap is, mert már egy kezeléstől is tényleg szebb lett a bőröm.” Dr. Kovács Lívia, 1 kezelés után

ránctalanítás Newa véleményBámulatos javulást látok a bőröm textúráját és megjelenését illetően, mióta elkezdtem használni a Newát™. […] Még a kozmetikusom is, aki széleskörűen képzett és nagyon profi, elcsodálkozott az „új arcomon. Köszönöm Newa!M.G., 44 éves, grafikus

ranctalanitas_ranctalanito

45 éves vevő arca a kezelések előtt / 1 hónapos kúra után Még több vásárlói eredmény itt>>

1 kúra után már láttam kedvező változást, és a későbbi fenntartó kezelésekkel pedig további javulást. A kisebb ráncok elhalványultak és eltűntek és kisimultabb lett a bőröm. Most már csak fenntartó kezeléseket végzek, és nagyon elégedett vagyok az eredménnyel, nem bántam meg, hogy megvettem.” Mónika, 45 éves

75 éves vevő arca a kezelések előtt / 15 kezelés után Még több vásárlói eredmény itt>>

Nagyon kellemes érzés volt a  kezelés, a bőröm bizsergését éreztem, feszesebb lett és nagyon kellemes “sima bőr” érzését keltette. Nem egyedül, hanem a lányommal használtam a készüléket, így a gél elfogyott 15 kezelés alatt, de mindenképp szeretném folytatni, hiszen érzem belülről a feszesítést!” Ursi, 75 éves

Azonnali arcfeszesítő hatás vásárlónknál:

Newa ránctalanítás tapasztalat

1 Newa kezelés után / kezelés nélkül

Kipróbálná? Kérdése van? 

Hívjon bennünket és egyeztessünk időpontot egy 16 perces próbakezelésre budai bemutatótermünkbe!

Tel: +36 30 6303 777

A Newa™ ránctalanítót ajánljuk Önnek is, ha…

  • pillanatnyi hidratálás helyett tényleges arcfiatalításra vágyik.
  • azonnali arcfeszesítésnek is örülne a fontos események előtt.
  • tévézés közben is végezhető, kényelmes módszert keres.
  • kockázat-, tű- és toxinmentes ránctalanítást szeretne.
  • otthonra is professzionális megoldást választana.

.

Látványos arcfiatalításra vágyik? Otthoni, mégis hatékony módszert keres?

A Newa 3DEEP® ráctalanító készülék valóban megújítja bőrét!

Rendelje meg a Newa™ 3DEEP®-et és érjen el látványos eredményt!

 

A Newa™ 3DEEP® ára:

115.000 Ft

a5

1. AJÁNDÉK
1 db vezető gél (1 teljes kúrához elég)

a52. AJÁNDÉK
1 db exkluzív tároló kistáska

a53. AJÁNDÉK
INGYENES kiszállítás, 1 NAPON belül

 

 

 

Az ajándék házhozszállítás értéke 1.090 Ft, amely munkanapokra, bármely magyarországi címre vonatkozik!  Ha az 1 db ajándék Newa gélen kívül további géleket rendelne, kérjük, az űrlapon jelezze!

newa-ranctalanito-megrendelese

 

 

Kérdése van? Segítségre van szüksége? Hívja bizalommal ügyfélszolgálatunkat!
+36 30 6303 777 Online megrendelést ide kattintva adhat le.

newa-icon

Tárczy Judit
Judit vagyok!

Kérdésével forduljon hozzám bizalommal!

06 1 226 4179
06 30 6303 777

Írjon nekünk!

Név

E-mail cím

Telefonszám

Üzenet

Biztonsági kód:

Sztárok, akik velünk fiatalodtak
Horváth Éva

„Egy-egy esemény előtt ez a pár perces arcfiatalítás valóban csodára képes. És ha megcsináljuk a 20 napos kúrát, akkor a ránctalanító hatás sem marad el.”

Horváth Éva, szépségkirálynő

Bíró Ica

„Azért szeretem nagyon a Newa bőrfiatalító készüléket, mert nemcsak a ráncokat csökkenti, hanem az arc kontúrját is eredményesen megemeli."

Bíró Ica, modell

tovább >>
Bőrgyógyászok ajánlásával
Dr. Gold

„Könnyű használni, kényelmes, hatékonyan és észrevehetően csökkenti az arc ráncait, valamint feszesíti a bőrt és rendkívüli eredményeket nyújt.”

Dr. Michael H. Gold

Dr. Neil S. Sadick

„Mi ajánljuk a Newát az összes olyan páciensünknek, aki nagyszerű, otthon elérhető eredményekre vágyik."

Dr. Neil S. Sadick

tovább >>
Newa™ 3DEEP® - vásárlóink eredményei

„Már rögtön az első kezelést követően éreztem a különbséget a bőrömön – és látható is volt! Nagyon sok dicséretet kaptam.”

G.H., 52 éves

„A szarkalábak és ráncok már kevésbé észrevehetőek, különösen a mélyebb ráncok a szemem körül!”

S.S., 46 éves

„A kezelések nagyon kellemesek és az eredmény láthatóan észlelhető már az első kezelés után is.  A Newa™ pontosan az, amit kerestem.”

G.W., 45 éves

tovább >>
Newa™ 3DEEP® - klinikai tanulmányok

Objektív méréseken alapuló klinikai vizsgálatok szerint a Newa™ 3DEEP® 1 hónapos kúrát követően átlagosan 36%-kal csökkenti a ráncokat. tovább >>

Mi az a 3DEEP®?

Az orvos-esztétikai centrumok népszerű arcfiatalító technológiája. Ugyanezt építették be a Newa™ otthoni ránctalanító készülékbe: hatékonyságát orvostechnikai minősítés is jelzi.

tovább >>
Newa™ 3DEEP® videók
Díjazott innováció

A Newa™3DEEP® egy Edison Awards bronzérmes találmány! Interjú a fejlesztővel:

Ránctalanítás cikkek

Egydülállóan biztonságos otthoni arcfiatalítás

Biztos mindenki számára ismerős az arcápolási folyamat: először az otthon elkészíthető pakolásoktól és a drága krémektől várunk megoldást, majd…

A NEWA 3DEEP® rádiófrekvencia hatása és eredményei

A professzionális szalongépek egyik vezető gyártója, az EndyMed kifejlesztette a 3DEEP® technológiát, mely több forrásos (3 pár elektróda) fáziskontrollált…

Változatok a ráncfeltöltésre

Ha ráncfeltöltést szeretnénk igénybe venni, két opció közül választhatunk: megelégszünk a felszívódó készítmények rövidebb hatóidejével és rendszeresen megismételjük a…

tovább >>

Newa ügyfélszolgálat

2013-2019 Newa™ 3DEEP® / Minden jog fenntartva