Forever Skin és Newa™ gél

Géleket rendelnél a Forever Skin és Newa 3DEEP ránctalanító bőrfeszesítő kezelésekhez? Görgess az oldal aljára vagy kattints ide!

Newa Aktivátor gél 130 ml

Az Aktivátor (vezető) gél megfelelő tisztaságú és minőségű kontakt gél a Newa™ 3DEEP® otthoni ránctalanító géppel végzett eredményes kezeléshez.

Az Aktivátor gél 130 ml-es kiszerelésű.

Az 1 db 250 ml-es Aktivátor gél az 1 hónapos (20 alkalmas) ránctalanító kúrához elegendő az arc területén. Ha más területeket (pl. dekoltázs) is kezelnél, vagy az 1 hónapos (20 alkalmas) kúra után is használnád a Newa™ ránctalanító gépet heti 1x-2x, akkor érdemes további gélt rendelned.

Ha a ránctalanító kúra után heti 1-2x használod a Newa™ ránctalanító gépet, akkor 1 db Aktivátor gél kb. 3-6 hónapra elegendő, tehát kb. havi 1-2.000 Ft költséget jelent.

A megfelelő eredmény érdekében az Aktivátor gélt használd a Newa ránctalanító kezeléshez!

Aktivátor gél nélküli használat vagy más gél használata hátrányosan befolyásolhatja a kezelés biztonságát.

A Newa Aktivátor gél (130 ml) ára: 5.990 Ft

A Newa gél jelenleg nem rendelhető, nincs készleten.

Newa géphez aktivátor gél 250 ml

newa-gephez-lift-aktivator-gel

Ez az Aktivátor (vezető) gél is megfelelő tisztaságú és minőségű kontakt gél a Newa™ 3DEEP® otthoni ránctalanító géppel végzett eredményes kezeléshez. A magyar gyártású Aktivátor gél 250 ml-es kiszerelésű.

Az 1 db 250 ml-es Aktivátor gél az 1 hónapos (20 alkalmas) ránctalanító kúrához elegendő az arc és nyak területén. Ha más területeket (pl. dekoltázs) is kezelnél, vagy az 1 hónapos (20 alkalmas) kúra után is használnád a Newa™ ránctalanító gépet heti 1x-2x, akkor érdemes további gélt rendelned.

Aktivátor gél nélküli használat vagy más gél használata hátrányosan befolyásolhatja a kezelés biztonságát.

Newa géphez aktivátor gél (250 ml) ára: 5.990 Ft

 

A Forever Skin és a Newa 3DEEP ránctalanító bőrfeszesítő kezelésekhez kontaktanyagra van szükség, amely a rádiófrekvenciás rezgéseket a bőrbe vezeti. Gél nélküli használat vagy más gél használata hátrányosan befolyásolhatja a kezelés biztonságát.

Forever Skin Aktivátor gél

A Forever Skin Aktivátor gél kifejezetten a Forever Skin Ránctalanító Bőrfeszesítő gép használatához lett kifejlesztetve, a rádióhullámok ugyanis kizárólag megfelelő kontaktanyag közvetítésével képesek bejutni a testbe. A Forever Skin Aktivátor gél megfelelő tisztaságú, optimális közeget nyújtva a ránctalanító bőrfeszesítő kezelésekhez. Mindemellett pedig olyan természetes hatásfokozó anyagokat tartalmaz, amelyek a kezelések során a bőr mélyebb rétegeibe lejutva támogatja a rádiófrekvencia ránctalanító bőrfeszesítő hatását.

A Forever Skin Aktivátor gél  kiszerelésben kapható.

A Forever Skin Aktivátor gél (250 ml) ára: 2.890 Ft

A Forever Skin Aktivátor gél (500 ml) ára: 3.990 Ft

Forever Skin hatásfokozó kiegészítők

Szeretnéd még gyorsabban elérni az amúgy is látványos eredményt Forever Skin ránctalanító bőrfeszesítő gépeddel? Akkor válaszd megfelelő tisztaságú, hatóanyagokat tartalmazó gélünket!

Forever Skin Energy gél

A Forever Skin Energy gél speciálisan a Forever Skin Ránctalanító Bőrfeszesítő készülék által végzett kezelésekhez lett kifejlesztve. A Forever Skin Energy gél – az Aktivátor gélhez képest – hatásfokozó, keringésjavító és extra méregtelenítő összetevőkkel dúsított, ezáltal még hatékonyabb bőrfeszesítő kezelést tesz lehetővé testeden.

A Forever Skin Energy gél ára (500 ml): 4.690 Ft

 

 

15.000 Ft alatti gél megrendelés esetén 1.180 Ft a szállítási díj.

15.000 Ft feletti gél megrendelés esetén INGYENES a kiszállítás.

Futárszolgálatos átvételi mód esetén kérjük, az utánvétes fizetési módot válassza!

Gél rendeléséhez töltse ki az alábbi megrendelőlapot! Egyéb kiegészítőket ( Ducare ecsetszett) rendelnél? Hívd ügyfélszolgálatunkat a 30/6303-777-es telefonszámon! 

Az alábbi űrlapon többféle gél is rendelhető. FONTOS!: Amelyik gélből nem kívánsz rendelni ott válaszd ki a,,Nem kérek” lehetőséget amelyikből szeretnél rendelni ott pedig azt a mennyiséget amire szükséged van.

Név:*
E-mail cím:*
Szállítási cím:*
Telefonszám:*
Megjegyzés:
Átvételi mód:*
Fizetési mód:*
Hány darab 130ml-es aktivátor gélt kérsz a Newa géphez?:*
Hány darab 250ml-es aktivátor gélt kérsz a Newa géphez?:
Hány db 150ml-es Forever Skin Aktivátor gélt kérsz?:*
Hány db 250ml-es Forever Skin Aktivátor gélt kérsz?:*
Hány db 500ml-es Forever Skin Aktivátor gélt kérsz?:*
Hány db 500 ml-es Forever Skin ENERGY gélt kérsz?:*
Kuponkód:
Fizetendő végösszeg:
0 Ft

A rendelés elküldésével elfogadom az adatvédelmi szabályzatot, az ÁSZF-et és a rendeléssel járó fizetési kötelezettséget.

Szeretnék értesülni újdonságokról, akciókról. Feliratkozom és hozzájárulok, hogy a Cég hírleveleket küldjön, és elfogadom az adatvédelmi szabályzatot.

 

Tárczy Judit
Judit vagyok!

Kérdésével forduljon hozzám bizalommal!

06 1 226 4179
06 30 6303 777

Írjon nekünk!

Név

E-mail cím

Telefonszám

Üzenet

Biztonsági kód:

Sztárok, akik velünk fiatalodtak
Horváth Éva

„Egy-egy esemény előtt ez a pár perces arcfiatalítás valóban csodára képes. És ha megcsináljuk a 20 napos kúrát, akkor a ránctalanító hatás sem marad el.”

Horváth Éva, szépségkirálynő

Bíró Ica

„Azért szeretem nagyon a Newa bőrfiatalító készüléket, mert nemcsak a ráncokat csökkenti, hanem az arc kontúrját is eredményesen megemeli."

Bíró Ica, modell

tovább >>
Bőrgyógyászok ajánlásával
Dr. Julia T. Hunter

„Ez a legjobb teljes testre alkalmazható bőrfeszesítő technológia, mellyel eddig találkoztam (...) pedig nekem nem könnyű a kedvemre tenni.”

Dr. Julia T. Hunter

Dr. Neil S. Sadick

„Mi ajánljuk a Newát az összes olyan páciensünknek, aki nagyszerű, otthon elérhető eredményekre vágyik."

Dr. Neil S. Sadick

tovább >>
Newa™ 3DEEP® - vásárlóink eredményei

„Már rögtön az első kezelést követően éreztem a különbséget a bőrömön – és látható is volt! Nagyon sok dicséretet kaptam.”

G.H., 52 éves

„A szarkalábak és ráncok már kevésbé észrevehetőek, különösen a mélyebb ráncok a szemem körül!”

S.S., 46 éves

„A kezelések nagyon kellemesek és az eredmény láthatóan észlelhető már az első kezelés után is.  A Newa™ pontosan az, amit kerestem.”

G.W., 45 éves

tovább >>
Newa™ 3DEEP® - klinikai tanulmányok

Objektív méréseken alapuló klinikai vizsgálatok szerint a Newa™ 3DEEP® 1 hónapos kúrát követően átlagosan 36%-kal csökkenti a ráncokat. tovább >>

Mi az a 3DEEP®?

Az orvos-esztétikai centrumok népszerű arcfiatalító technológiája. Ugyanezt építették be a Newa™ otthoni ránctalanító készülékbe: hatékonyságát orvostechnikai minősítés is jelzi.

tovább >>
Newa™ 3DEEP® videók
Díjazott innováció

A Newa™3DEEP® egy Edison Awards bronzérmes találmány! Interjú a fejlesztővel:

Ránctalanítás cikkek

Itt a tuti módszer, ami segít a toka ellen!

Az áll alatt megereszkedő bőrt nevezzük tokának. Érdekes, nem? Ha nem ereszkedett meg, nem is nevezzük tokának! ..akkor csak…

Ránctalanítás kollagén segítségével – Átverés vagy Csodaszer?

Napjainkban egyre többször hallhatunk a kollagén áldásos hatásairól. Ódákat zengenek róla a narancsbőrösök, az ízületi problémákkal küzdők, és a…

Ránctalanító Szalonkezelés Otthon, Karantén Idején

Végre rátaláltál a Tökéletes Ránctalanító és Bőrfeszesítő Megoldásra, mégpedig a szépségszalonok rádiófrekvenciás bőrfeszesítő kezelésében. Évek hosszú és fáradságos keresése…

tovább >>

Newa ügyfélszolgálat

2013-2019 Newa™ 3DEEP® / Minden jog fenntartva