A válaszok megtekintéséhez kattintson a kérdésre!

A Newa 3DEEP ránctalanító gép használata

A Newa 3DEEP ránctalanító gép hogyan néz ki?

Egy tenyérnyi készülékről van szó, ami kis méretének köszönhetően nagyon könnyen kezelhető.

newa-3deep-ranctalanito-gep

A Newa 3DEEP ránctalanító szettben mi található?

1 db Newa™ 3DEEP® ránctalanító készülék

1 db Newa™ aktivátor gél, ami kb. 20 kezelésre elegendő

1 db tápegység

1 db tároló kistáska

1 db oktató DVD és használati leírás

Kinek ajánlott a Newa 3DEEP ránctalanító gép?

Azon nőknek és férfiaknak, akik:

átmeneti hidratálás/feltöltés helyett tényleges ránccsökkenésre vágynak

szeretnék látványosan megemelni arcuk kontúrját

nincs idejük kezelésekre járni

otthoni, akár tévézés közben is végezhető ránctalanítást szeretnének

kényelmes, területenként csak 4 perces kezelésekre vágynak

otthon is eredeti orvosi* arcfiatalító technológiával szépülnének

kockázatmentes, az FDA által is biztonságosnak ítélt** készüléket használnának

klinikailag igazoltan hatékony gépet szeretnének vásárolni

idegen anyagok, tű, toxinok és szike nélkül fiatalodnának

fájdalommentes módszert keresnek

évszaktól függetlenül végezhető kezelést választanának, amely nem okoz pigmentfoltokat

*A Newa™ minősített orvostechnikai eszköz (CE0483), amelybe a klinikák professzionális készülékeiben használt 3DEEP® arcfiatalító technológiát építették be. Fejlesztője az izraeli EndyMed Medical Ltd. az orvos-esztétikai gépek vezető gyártója.

**Jelenleg a Newa™ 3DEEP® az egyetlen rádiófrekvenciás ránctalanító gép a világon, amelyet az USA Gyógyszerügyi Hivatala (FDA) otthoni használatra engedélyezett! Az engedélyeztetési eljárás során a hatékonyságot és a biztonságosságot is igazolni kellett. Kezdetlegesebb rendszerek otthoni használata hatástalan vagy akár kockázatos lehet.

Mely testrészeken használhatom a Newa 3DEEP ránctalanító gépet?

teljes arc ( homlok, orca, száj feletti rész stb.)

nyak

toka

dekoltázs

A Newa 3DEEP ránctalanító gépet hogyan kell használni?

1.Először tisztítsa meg arcbőrét, nyakát és dekoltázsát a szennyeződésektől.

2.Tegyen némi aktivátor gélt az elektródákra úgy, hogy azokat teljesen ellepje.

3.Állítsa a Newa 3DEEP ránctalanító gépet igény szerint alacsonyabb vagy magasabb fokozatra.

4.Ezután kezdje meg a ránctalanító kezelést az arc adott kezelési területén, úgy, hogy finom, körkörös mozdulatokkal lágyan simítsa át bőrét a Newa 3DEEP ránctalanító géppel.

5.A ránctalanító kezelés végeztével távolítsa el (mossa le) arcáról a gélt, ezután nyugodtan alkalmazhatja éjszakai vagy nappali bőrápoló krémjeit, akár sminkelhet is.

6.A kezelést követően kapcsolja ki és áramtalanítsa a készüléket.

7.Végezetül egy száraz ruhával törölje le a gélt az elektródák területéről és megtisztítva csomagolja el a Newa 3DEEP ránctalanító gépet.

newa-ranctalanito-gep-kezelesi-utmutato

Egy ránctalanító kezelés hány percig tart?

A Newa 3DEEP ránctalanító kezelés területenként 4 perc. A kezelendő területeket Ön jelöli ki, igényeinek és kényelmének megfelelően. 

Kezelési területek:

orca felső része: 4 perc oldalanként

orca alsó része: 4 perc oldalanként

homlok: 4 perc

nyak: 4-4 perc oldalaként

toka: 4 perc oldalanként

dekoltázs: mérettől függően 4-6 kezelési területre ajánlott osztani (4×4 perc; 6×4 perc)

Newa-3DEEP-ranctalanito-gep-kezeles

Egy ránctalanító kúra mennyi ideig tart?

A Newa 3DEEP ránctalanító, arcfiatalító kúra 4 hétig tart, melynek során heti 5 kezelést kell végezni. Tehát a ránctalanító kúra összesen 20 kezelést jelent. Ezt követően hetente 1-2 kezelést ajánlott végezni. Ha nem szeretné tovább használni a Newa 3DEEP ránctalanító gépet, 1 év múlva érdemes megismételni az arcfiatalító kúrát.

Ránctalanító kezelés során szükséges az egész arcot kezelni?

Nem szükséges. Csak azokat a területeket kezelje, ahol változást szeretne elérni!

A Newa 3DEEP ránctalanító gépet kúraszerűen alkalmazzam?

A tényleges ránctalanító és arckontúr-megemelő hatás érdekében igen! Egy Newa 3DEEP ránctalanító, arcfiatalító kúra 20 kezelésből áll, amely beindítja a bőr megújulásának folyamatát. Ezen kívül azonnali bőrfeszesítő hatással is rendelkezik a készülék, így fontos események előtt is érdemes bevetni az arc felfrissítése, extra feszesítése érdekében.

A Newa 3DEEP ránctalanító gépet bármikor használhatom?

Igen! Bármikor, bárhol, évszaktól és bőrtípustól teljesen függetlenül! Végezhetjük a ránctalanító, bőrfeszesítő kezeléseket kellemes relaxáló esti programként (pl. tévézés közben), vagy reggel munkába indulás előtt, így – azonnali bőrfeszesítő hatásnak köszönhetően – arcunk még frissebbnek, kipihentebbnek tűnik majd. Ha fontos eseményre készülünk, az indulás előtti órákra is időzíthetjük a Newa 3DEEP ránctalanító, arcfiatalító kezelést.

Mikor nem használhatom a ránctalanító gépet?

Ne használja a Newa 3DEEP ránctalanító és bőrfeszesítő gépet az alábbi kritériumok fennállása esetén:

beültetett pacemaker, ritmuszavarok, vagy egyéb súlyos szívbetegség

beültetett fémeszköz vagy piercing a kezelt területen

bármilyen gyanús elváltozás a kezelt területen

terhesség, szoptatás időszaka

súlyos autoimmun betegség

súlyos cukorbetegség

véralvadási zavarok, véralvadásgátló gyógyszerek szedése

isotretinoin (Accutane) használata az elmúlt 2 hónapban

Bármely betegség fennállása vagy gyógyszer szedése esetén kérjük, konzultáljon orvosával a Newa 3DEEP ránctalanító gép használata előtt.

A ránctalanító kezelésekhez mindenképp szükséges aktivátor gél?

Igen! A Newa aktivátor (vezető) gél a Newa 3DEEP ránctalanító, arcfiatalító rendszer része. Vizes bázisú kontaktanyag, amely az igen célzott hatású 3DEEP® rádióhullámok bőrbe vezetését biztosítja. Gél nélküli használat, vagy más gél használata hátrányosan befolyásolhatja a ránctalanító kezelés biztonságát!

Mennyi ideig elég a ránctalanító gép mellé kapott aktivátor gél?

Körülbelül 20 arckezelésre elég, ami az arc teljes (4 hetes) ránctalanító kúráját jelenti. Ezt követően, heti 1-2 fenntartó ránctalanító kezelés esetén kb. 2-5 hónapra lesz elegendő 1 flakon gél. Ha elfogyott a gél, honlapunkon keresztül rendelhet, üzletünkben vásárolhat újat.

Az aktivátor gél egy vizes bázisú vezető gél, amely mindig szükséges a 3DEEP® rádióhullámok bőrbe juttatásához.

Kell valamilyen hatóanyag tartalmú krém a ránctalanító készülékhez?

Nem! A Newa™ 3DEEP® az ultrahangos/mikroáramos/galvanikus arckezelésekkel szemben nem hatóanyagot juttat a bőrbe, hanem a bőr újjáépülésének folyamatait indítja be a szabadalmaztatott orvosi 3DEEP® technológia segítségével. Így a probléma biológiai gyökerénél hat: elősegíti az új kollagén termelődését, a megnyúlt kollagénrostokat pedig összerántja. A ránctalanító kezelés során csak kontaktanyagot (Newa™ aktivátor gélt) kell használni.

A ránctalanító kezelések során lesznek-e folyamatosan felmerülő költségek?

A Newa 3DEEP ránctalanító géphez nem szükséges költséges kiegészítő ampullákat vagy tapaszokat vásárolni, hiszen a technológia hatóanyagok nélkül fiatalítja a bőrt. A készülék használatához csak megfelelő kontaktanyag (Newa aktivátor gél) kell. A teljes ránctalanító, arcfiatalító kúrához (20 kezelés) szükséges gél ajándékba jár a Newa 3DEEP ránctalanító gép  mellé. Ha ezek után heti 2x használjuk a készüléket, akkor a további gélek havi 2-3.000 Ft kiadást jelenthetnek.

A Newa 3DEEP ránctalanító gépnek nincs cserélhető alkatrésze, ráadásul hálózatról működik, így elem vagy akkumulátor sem szükséges hozzá.

A ránctalanító kezelés után mit tapasztalhatok?

1. Közvetlenül a Newa 3DEEP ránctalanító kezelés után kellemes meleget érezhet a bőrén, ami láthatóan feszesebb, rugalmasabb, frissebb és ragyogóbb lesz. A 3DEEP® ránctalanító, arcfiatalító kezelés hatására ugyanis a meglazult kollagénrostok rögtön összeugranak!

newa-ranctalanito-gep

2. A Newa 3DEEP ránctalanító kezelés bőrmegújító/ránctalanító hatása egy kúra (20 kezelés) elvégzését követően mutatkozik meg. A ráncok ténylegesen (klinikai tanulmányok szerint átlagosan 36%-kal) csökkennek, az arc kontúrja pedig látványosan megemelkedik. A bőr újjáépülésének folyamata a ránctalanító kúra befejezése utáni hónapokban is folytatódik!

ranctalanitas-borfeszesites-eredmeny

Klinikai vizsgálatok és felhasználói elégedettség mérések alapján a Newa 3DEEP ránctalanító gépet alkalmazók 93%-nak csökkentek ráncai. Az eredmények egyénileg eltérőek lehetnek.

A ránctalanító kezelések eredményeit hogyan tudom nyomon követni?

Készítsen fényképet a kezelendő területről a Newa 3DEEP ránctalanító, arcfiatalító kúra megkezdése előtt, majd a 4 hetes kúra végén, illetve 6, 8, 12 hét után.

Végezzen rugalmassági tesztet! Csípje meg az adott területet a Newa 3DEEP ránctalanító gép használata előtt és után – pozitív változásokat fog észlelni kezelés után: bőrének rugalmassága, feszessége javul.

Az alábbi kezelési napló is segítséget nyújthat, ebbe érdemes lejegyeznie a ránctalanító kezelésekkel kapcsolatos teendőket, észrevételeket.

Newa ránctalanítás kezelési napló

Fájdalommentes a ránctalanító kezelés?

Igen! A Newa 3DEEP ránctalanító gép használata olyan, mint egy meleg, kellemes arcmasszázs. Esetenként előfordulhat némi bőrpír a ránctalanító kezelés folyamán, de ez néhány percen (legkésőbb 1 órán) belül maradéktalanul elmúlik.

A Newa 3DEEP ránctalanító gép használata biztonságos?

Igen! Ezt azt egyedülálló orvosi 3DEEP® technológia* és számos beépített szenzor is garantálja!

Rádiófrekvenciás technológiát a nagy hőleadás miatt korábban nem sikerült úgy otthoni gépbe építeni, hogy a ránctalanító kezelés biztonságos és egyben hatékony is legyen, a kezdetlegesebb gépek használata így hatástalan vagy kockázatos lehet.

Newa rádiófrekvenciás ránctalanítás

Áttörést a 3DEEP® orvosi rádiófrekvencia jelentett, amely a bőrfelszín túlmelegedése nélkül juttat nagyobb mennyiségű energiát, célzottan a bőr mélyébe. Így a ránctalanító kezelés otthon is ténylegesen hatékony, mégis biztonságos! A Newa 3DEEP ránctalanító gépbe pontosan ezt a professzionális 3DEEP® technológiát építették be!

A 3DEEP® technológia mellett beépített érzékelők is garantálják a biztonságos, kockázatmentes otthoni használatot:

A villogó LED kijelző jelzi az optimális energia leadást.

A túlmelegedés érzékelő biztosítja, hogy túlmelegedés előtt magától kikapcsoljon a készülék.

Az intelligens mozgásérzékelő révén a készülék kikapcsol, ha abbahagyják a mozgatását.

Nem véletlen, hogy jelenleg a Newa™ 3DEEP® a világon az egyetlen rádiófrekvenciás ránctalanító készülék, amelynek otthoni használatát az USA Gyógyszerügyi Hivatala (FDA) engedélyezte.

*A Newa™ minősített orvostechnikai eszköz (CE0483), amelybe a klinikák professzionális készülékeiben használt 3DEEP® arcfiatalító technológiát építették be. Fejlesztője az izraeli EndyMed Medical Ltd. az orvos-esztétikai gépek vezető gyártója.

Egy Newa 3DEEP ránctalanító gépet többen is használhatunk?

Igen! Többen is, családi vagy baráti körön belül! Így a költségek jelentősen csökkenek.

 

Newa™ technológia – rádiófrekvenciás ránctalanítás

 

A rádiófrekvenciás ránctalanítás hogyan működik?

Rádiófrekvenciás kezelések hatása kettős.
rádiófrekvenciás ránctalanítás otthon

1. A meglévő, megnyúlt kollagénrostokat azonnal összerántja, így már az első kezelés alatt érezhető azonnali feszesedés, ami a bőr felfrissülésének élményével jár.

2. A kúraszerű kezelések élénkítik az új kollagén termeléséért felelős bőrsejtek működését és beindítják a bőr megújulásának folyamatát. A bőr így természetes módon épül újra, szúrások, szérumok, toxinok nélkül.

Fontos megjegyezni, hogy a szalonokban végzett rádiófrekvenciás kezelések minősége és hatékonysága nagyban függ a használt technológiától! Otthoni gépek közül pedig jelenleg csak a Newa™ 3DEEP® ránctalanítógép rendelkezik az USA Gyógyszerügyi hivatalának (FDA)* engedélyével.

* A szigorú engedélyeztetési eljárás során a készülék biztonságosságát és hatékonyságát is igazolni kellett. 

A Newa 3DEEP ránctalanító gép más gépektől miben különbözik?

A kezdetleges otthoni rádiófrekvenciás arckezelő gépek hatása nem elég célzott, így használatuk hatástalan vagy fájdalmas lehet*. Nem is áll mögöttük komoly klinikai tanulmány vagy FDA-engedély.

A Newa™ ezekkel szemben egy orvostechnikai minősítéssel rendelkező otthoni eszköz, amelybe a klinikák speciális 3DEEP® arcfiatalító technológiáját építették be. Eredményességét és biztonságosságát klinikai tanulmányok és FDA-engedély** is garantálja.

A Newa™ 3DEEP® ránctalanító gép…

p2hatékonyságát fotókkal, mérésekkel is igazolt klinikai tanulmányok igazolják.

az egyetlen otthoni rádiófrekvenciás ránctalanító, amit az FDA is engedélyezett. p2

p2minősített orvostechnikai eszköz (CE0483).

p2Edison Awards bronzérmes innováció.

p2az egyetlen eredeti 3DEEP® otthoni készülék.

p2használatát bőrgyógyászok is ajánlják.

p2izraeli minőséget nyújt, 2 év garanciával.

*A rádiófrekvenciás ránctalanítás nagy hőleadással jár, ezért a szalonokban orvos vagy kozmetikus végzi a kezelést és hűti a bőrfelszínt. Otthoni készülékbe emiatt sokáig nem is sikerült hatékonyan és biztonságosan beépíteni. Otthoni alkalmazásában áttörést a 3DEEP® technológia jelentett, amely a hatékonysághoz szükséges nagyobb mennyiségű energiát célzottan a bőr mélyébe juttatja, miközben a bőrfelszín nem melegszik túl. 

**FDA = USA Gyógyszerügyi Hivatala. Engedélyezés során a biztonságot és hatékonyságot is igazolni kell. 

***Klinikai tanulmányok itt.  Összefoglaló az USA Biotechnológiai Információs Központ adatbázisában.

A 3DEEP® rádiófrekvencia mit tud?

3deep-ranctalanitas-newa

Orvosi 3DEEP® rádiófrekvenciás technológiával célzottan a bőr mélyébe, közvetlenül a kollagén és elasztin termeléséért felelős bőrsejtekhez juttatható a szükséges hőmennyiség, miközben a bőrfelszín viszonylag hideg marad. Így ez a rádiófrekvenciás technológia egyedülálló módon otthoni készülékbe is biztonságosan és a hatékonyság megőrzésével építhető be!

A kezdetlegesebb rendszerek hatása nem elég célzott, így hatalmas energiát kell leadniuk a bőrbe ahhoz, hogy a ránctalanító és bőrfeszesítő kezelés eredményes legyen. Az következmény: csekély irányíthatóság, alacsony hatásfok, és a bőrfelszín túlmelegítése. Az ilyen rendszerek otthoni használata tehát hatástalan, vagy veszélyes lehet.

Többre kíváncsi? Nézze meg az alábbi videót, vagy tudjon meg többet a 3DEEP®-ről!

 

Általános információk

A Newa 3DEEP ránctalanító gépet vásárlás előtt ki lehet próbálni?

Igen, természetesen! Kattintson ide! >>>

A Newa™ 3DEEP® ránctalanító gépre mennyi garancia van?

A Newa™ 3DEEP® ránctalanító, arcfiatalító gépre 2 év garancia vonatkozik. Továbbá ingyenes orvosi szaktanácsadással is állunk vásárlóink rendelkezésére.