A válaszok megtekintéséhez kattintson a kérdésre!

Milyen eredményt érhetek el a Forever Skin Ránctalanító Bőrfeszesítő, valamint a Newa Ránctalanító gépekkel?

A látványos változás már az első kezelésekkel megkezdődik: a bőr frissebb és ragyogóbb lesz, hiszen a hő hatására elsőként a meglevő, meglazult kollagén rostok ugranak össze és erősödnek meg. Az igazi belső változás, azaz a kollagén számának növelése a kúra során zajlik, ezért kell kúrában gondolkodni a Forever Skin és a Newa 3DEEP használata során – a kollagéntermelés serkentéséhez ugyanis folyamatos stimuláció szükséges.

A kúra során ráncok ténylegesen csökkennek, az arc kontúrja pedig látványosan megemelkedik. Klinikai vizsgálatok és felhasználói elégedettség mérések alapján a Newa 3DEEP ránctalanító gépet alkalmazók 93%-nak csökkentek ráncai.

A bőr újjáépülésének folyamata a saját tested ritmusában zajlik és a ránctalanító kúra befejezése utáni hónapokban is (2-3 hónap) tovább folytatódik a bőrben, így a bőr állapota hónapokkal a kúra után is tovább javulhat, újabb kezelések nélkül.

Forever Skin Ránctalanító Bőrfeszesítő gép:

A Forever Skin géppel végzett 10 hetes kúra már látványos változást hoz a kezelt felületen, természetesen a használati útmutatóban leírtaknak megfelelően végezve. A kezelések eredményét több tényező is befolyásolhatja, például testalkatunk, bőrünk állapota, a kezelt testfelület nagysága, milyen erősségen végeztük a kezelést stb. A Forever Skin ránctalanító bőrfeszesítő kezelés után a bőr láthatóan feszesebb és rugalmasabb lesz a rádiófrekvencia azonnali kollagénrost összehúzó hatásának köszönhetően.

Newa 3DEEP Ránctalanító gép:

Közvetlenül a Newa 3DEEP ránctalanító kezelés után kellemes meleget érezhet a bőrén, ami láthatóan feszesebb, rugalmasabb, frissebb és ragyogóbb lesz. A 3DEEP® ránctalanító, arcfiatalító kezelés hatására ugyanis a meglazult kollagénrostok rögtön összeugranak!

A Newa 3DEEP ránctalanító kezelés bőrmegújító/ránctalanító hatása egy kúra (20 kezelés) elvégzését követően mutatkozik meg. 

Fontos megjegyezni, hogy a rádiófrekvenciás kezelés hatása a kúra befejezésekor nem ér véget. Az új kollagén termelődése a kezeléseket befejezése után is néhány hétig/hónapig tovább folytatódik a bőrben, így a bőr állapota a hetekkel és hónapokkal a kúra után is tovább javulhat, újabb kezelések nélkül

Az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek. Konkrét eredményekre nincs garancia.

Mely testrészeken használható a Forever Skin és a Newa?

A Newa 3DEEP ránctalanító készüléket kifejezetten az arc (azaz a homlok, orcák, száj feletti rész stb.), a nyak, a toka, valamint a dekoltázs kezelésére fejlesztették ki.

A Forever Skin Ránctalanító Bőrfeszesítő készülék használatával azonban az imént említett teljes arc mellett a toka, a dekoltázs, a felkar, a has, a hát, a csípő, a has, a fenék, a comb, a térd környéke, de még a vádli és a boka is kezelhető.

Egy napon több testrészemet is kezelhetem a Forever Skin géppel?

Igen. Az arc és test kezelése független egymástól.

Hogyan végezzem a ránctalanító kezeléseket?

Mind a Newa 3DEEP, mind pedig a Forever Skin esetében kúraszerűen ajánlott végezni a kezeléseket. Azért érdemes kúraszerűen végezni a kezeléseket, mert a kollagén termelődés beindításához a bőrnek folyamatos ingerekre van szüksége, a kollagén megújulásához pedig idő kell.

Mind a Newa 3DEEP, mind a Forever Skin esetén elmondható, hogy a nap és az év bármely szakaszában alkalmazhatók, a kezelés nem fényérzékenyít.

Természetesen azonban egyéni különbségek akadnak a két ránctalanító gép használatával kapcsolatban.

Forever Skin:

Egy kezelés arcon 10-20 percet, testen pedig 30-60 percet vesz igénybe. Attól függően tehát, hogy hány és mekkora testrészt szeretnél kezelni, a kezelési idő 10-60 percig tarthat.
Arcodra 1 kúra 20 kezelést, testedre 30 kezelés jelent. Az arc- és testkezelést bátran időzítheted ugyanazon napokra.
1 kúra elvégzését követően fél éven belül havonta 1-2 fenntartó kezelést érdemes beiktatni, ami nem azt jelenti, hogy újabb kúrát kell végigcsinálnod. Pusztán arról van szó, hogy a  kollagén termelésének természetes csökkenését megelőzve (korral jár) a havi 1-2 fenntartó kezelés biztosítja a kúrával  serkentett kollagéntermelés szinten tartását, vagyis szinten tudod tartani az elért szép eredményeket és jelentősen késleltetni tudod a biológiai öregedés erősebb jeleit.

Newa 3DEEP:

Egy Newa 3DEEP ránctalanító kúra 20 kezelésből áll és 4 hétig tart, melynek során heti 5 kezelést kell elvégezni. A kúra utáni 1 hónap elteltével érdemes hetente 1-2 kezelést még elvégezni, hogy a kollagén stimuláló hatást fenntartsuk.
Ha nem szeretnéd tovább használni a Newa 3DEEP ránctalanító gépet, 1 év múlva érdemes megismételni az arcfiatalító kúrát.
A Newa 3DEEP ránctalanító kezelés területenként 4 percig tart. Természetesen a kezelendő területeket Te jelölöd ki, az igényeidnek megfelelően.

Biztonságosak és fájdalommentesek a kezelések a ránctalanító gépekkel?

A kezelések fájdalommentesek mind a Newa 3DEEP, mind a Forever Skin esetében.

A felhasználók mind a két eszköz használatát egy meleg, kellemes arcmasszázsként írják le, általában még a legmagasabb RF-intenzitás mellett is. Esetenként némi bőrpír előfordulhat a kezelés közben, ám ez néhány percen (legkésőbb 1 órán) belül maradéktalanul elmúlik. Amennyiben rendkívül érzékeny bőrrel rendelkezel, ez esetben előfordulhat csípő vagy égető érzés, ez esetben érdemes egy alacsonyabb fokozatot beállítani.

A kezelések biztonságosan mind a Newa 3DEEP, mind a Forever Skin esetében, hiszen…

A Forever Skin

– évtizedek óta, széles körben használt, professzionális kozmetikai technológiát alkalmaz

– biztonsági időkorlát van beépítve a gépbe (a kezelés végén a gép kikapcsol)

– a kezelés nem égetésen alapul, így nem nagy hővel dolgozik

– CE jelzésű, bevizsgált készülék és gyártási folyamat

– RoHS megfelelőségű (= műanyag alkatrészei veszélyes anyagoktól mentesek!)

A Newa 3DEEP pedig

A 3DEEP® technológia mellett beépített érzékelők is garantálják a biztonságos, kockázatmentes otthoni használatot:

– a villogó LED kijelző jelzi az optimális energia leadást

– a túlmelegedés érzékelő biztosítja, hogy túlmelegedés előtt magától kikapcsoljon a készülék

– az intelligens mozgásérzékelő révén a készülék kikapcsol, ha abbahagyják a mozgatását

Kiknek ajánlott és kiknek nem ajánlott a kezelés?

A Forever Skin Ránctalanító Bőrfeszesítő , valamint a Newa 3DEEP Ránctalanító gép minden nagykorú nőnek és férfinek ajánlott, aki feszesíteni szeretné arcán és testén a megereszkedett/meglazult bőrt.

Mind a Forever Skin, mind pedig a Newa 3DEEP remek választás azoknak, akik

– nincsenek megelégedve korukkal

– átmeneti hidratálás/feltöltés helyett tényleges ránccsökkenésre vágynak

– szeretnék látványosan megemelni arcuk kontúrját

– nincs idejük rendszeresen szépségszalonba járni

– méregdrága szalonok helyett inkább otthon, profi módszerrel szépülnének

– egyszeri befektetéssel tartós megoldást szeretnének kapni problémájukra

– idegen anyagok, tű, toxinok és szike nélkül fiatalodnának

– fájdalommentes módszert keresnek

– évszaktól függetlenül végezhető kezelést választanának, amely nem okoz pigmentfoltokat

Kifejezetten a Forever Skin Ránctalanító Bőrfeszesítő gépet ajánljuk mindazoknak, akik az előbb felsoroltak mellett

– nem csak arcukon, de testükön is szeretnék kezelni megereszkedett bőrüket

– még a narancsbőrüktől is megszabadulnának

– akik nem szívesen vetkőznek le vadidegenek előtt egy szépségszalonban

– nincsenek megelégedve korukkal

– szégyellik fogyókúra vagy szülés után meglazult bőrüket

– családon belül több emberrel szeretné megosztani a Forever Skin áldásos hatásait (Neked a ráncaiddal van gondod, de lányod narancsbőrrel küzd, édesanyád pedig a megereszkedett bőrére panaszkodik? A Forever Skinnel Te leszel a legnépszerűbb családtag karácsonykor, az már biztos.)

A Forever Skin és a Newa 3DEEP készülék használata nem ajánlott:

– Ha a következő betegségekben szenved: Súlyos szívbetegség, kezeletlen magas vérnyomás, súlyos autoimmun betegség, súlyos cukorbetegség, kontrollálatlan pajzsmirigybetegség, rosszindulatú daganat, súlyos véralvadási zavar, véralvadásgátló gyógyszerek szedése, lázas állapot, valamint bármely gyanús elváltozás esetén a kezelendő bőrfelületen.

– A terhesség és szoptatás időszaka nem betegség, de akkor sem javasolt a használat.

– A pacemaker vagy implantált defibrillátor abszolút kizáró tényezők.

– Ha a következő bőrállapotok vannak jelen: Gyulladásos bőrállapot, bőrégés, vérző bőr vagy bőr allergia feletti terület, friss műtéti területen, friss hegek felett.

– Testre vagy testbe helyezett eszközök: Hallókészülék, mechanikus műbillentyű, szilikon implantátum, bőr alá helyezett befecskendezési pontok (pl. inzulinadagoló), piercing mellett (vegye ki a piercinget).

– Az alábbi kezeléseket követően: Hialuronsavas feltöltést követően 3 hónapig, arany beültetést követően 6 hónapig, rádióterápiás, kemoterápiás, szteroidos kezelés alatt és az azt követő 3 hónapig. 

– Isotretinoin (Accutane) használata esetén az elmúlt 2 hónapban.

– Fájdalomcsillapítók szedése esetén fokozott óvatosság szükséges mert azok csökkentik a hőre való érzékenységet.

– Ne használja a készüléket a mellén, szíve környékén, torkon, ajakon, szemhéjon, füleken, halántékon és intim területeken, valamint olyan részeken, ahol a bőr vastagsága nem éri el az 1 centimétert!

A fenti felsorolás nem teljes. Ha nem biztos abban, hogy használhatja a készüléket, akkor kérjük, mindenképpen konzultáljon orvosával a kezelések megkezdése előtt.

Miért kell aktivátor gélt használni és meddig elég egy gél?

A Forever Skin Ránctalanító Bőrfeszesítő, valamint Newa 3DEEP Ránctalanító készülékekben található modern (célzott) rádiófrekvenciás technológiával végzett kezelésekhez a régi típusú rádiófrekvenciás kezeléstől eltérően nem kell hatóanyagot tartalmazó gélt használni. Esetükben ugyanis maga a készülék technológiája végzi a bőrfeszesítést. Azonban a bőr szigetelő tulajdonsága miatt szükséges egy víz alapú vezető közeg, ami vezeti az áramot, hogy ezáltal a kezelés eredményes legyen. (Pontosan ilyen a Forever Skin és a Newa saját aktivátor gélje.)

Amennyiben pedig a fejlett rádiófrekvenciás kezelés mellett még egyéb keringésfokozó hatást is szeretnénk, fontos, hogy az alkalmazott kontaktanyag ne olajszármazékként tartalmazza a frissítő hatóanyagokat (pl. a borsmenta vagy rozmaring kivonatot), ellenkező esetben ugyanis az visszaverné a készülék frekvenciáját.
Ezért van az, hogy a Forever Skin keringésfokozó hatóanyagait tartalmazó kontaktanyagát, a Forever Skin Energy gélt úgy alkottuk meg, hogy ne csak vizes bázisú legyen, de a benne található hatásfokozó anyagok ne olajszármazék formájában jelenjenek meg.

Összességében elmondható, hogy csak olyan kontaktanyaggal eredményes a kezelés, ami vizes alapú, és az esetlegesen tartalmazott keringésfokozó hatóanyagokat nem olajszármazék formájában tartalmazza.

A Newa 3DEEP készülék vásárlásával együtt járó gél az arc kezelésének teljes kúrájához elegendő. A Forever Skin esetén a 150 ml-es gél egy teljes arckezelő kúrához elegendő, a 250 ml-es gél pedig egy testterület teljes kúrájához elegendő. 

Amennyiben bármelyik gél elfogyott, honlapunkon keresztül rendelhet vagy üzletünkben vásárolhat újat.

A ránctalanító bőrfeszesítő gépek használata előtt szükség van bármilyen előkészületre, utókezelésre?

Mivel a Forever Skin Ránctalanító Bőrfeszesítő gép működésének az alapja az elektromos vezetés, kezelés előtt tisztítsa meg bőrét, távolítson el róla minden olajszármazékot.

A készülék nem fényérzékenyít, és nem szükséges semmilyen utókezelés alkalmazása a használatot követően.

A ránctalanító bőrfeszesítő gépeket többen is használhatják?

Igen! A Forever Skin Ránctalanító Bőrfeszesítő, valamint a Newa 3DEEP Ránctalanító gépet barátaiddal és családtagjaiddal akár közösen is megvásárolhatod, és felváltva használhatjátok.

Lesznek folyamatosan felmerülő költségek?

Lesznek, de csak a készülék használatához elengedhetetlen kontakt anyagra kell éves szinten pár ezer forintot kiadnod. Sem a Forever Skin, sem a Newa 3DEEP készüléknek nincs cserélhető alkatrésze, ráadásul hálózatról működnek, így elem vagy akkumulátor sem szükséges hozzájuk.

A ránctalanító készülékek műszaki adatai

Forever Skin műszaki adatok:

Technológia: RF

Teljesítmény: 25W-50W

Frekvenciája:1.0 MHz

Bemeneti feszültség: 110/240V

Váltóáram frekvencia: 50/60Hz

Doboz mérete: 32 x 25,5 x 17cm

Készülék súlya: 0,68 kg

Garancia: 1 év

A Foreve Skin Csomag tartalma:

Forever Skin Body&Face PRO Ránctalanító Bőrfeszesítő gép

1 db arckezelő fej

1 db testkezelő fej

Elektromos vezetőkábel

Magyar használati útmutató

Newa 3DEEP Ránctalanító készülék:

Fogyasztás: 10 W

Bemenő feszültség: 100-240 V váltóáram

Méretek : 72 mm, 30 mm, 120 mm

Súly:110 g

Tápegység

Bemenet: 100 – 240 V 50 – 60 Hz 0,8 A váltóáram

Kimenő feszültség: 9 V egyenáram

Kimenő áram: 2 A (a csatlakozott eszköz irányába)

 

A Newa Csomag tartalma:

  • Newa 3DEEP Ránctalanító gép
  • Elektromos vezetőkábel
  • Magyar használati útmutató