Ránctalanító krém, ráncfeltöltés – Mi a gond az eddig használt módszerekkel?

Kipróbáltál már mindent, amit csak lehetett a feszesebb bőr érdekében? Semmi nem használt? Most végre beleláthatsz abba, hogy miért is történhetett az a sajnálatos eset, hogy az általad eddig alkalmazott módszerek nem váltak be. Nézzük!

Ránctalanító krémek, gélek, szérumok – A bőr víztartalmát növelik, hidratálnak

Akár otthon kikevert, akár bolti, sőt, a kozmetikai és szépségszalonokban árusított drágább krémekre is igaz: a ránctalanító bőrfeszesítő krémek, gélek többnyire a bőr víz- és zsírtartalmának növelését biztosítják. Csakhogy nem számít milyen drága krémekről beszélünk, hatóanyagaik nagy része nemes egyszerűséggel nem jut le a bőr mély kötőszöveti rétegébe, és ezáltal a kollagén termelésre sincsenek hatással. Hatásuk abszolút átmeneti, ami a 20-30-as éveidben remek kezdésnek bizonyul a ráncok megelőzésében, ám 35-40 fölött, elmélyültebb ráncok esetén nem nyújtanak kellő hatást.

Bőrfeszesítő arctorna, masszázs – A bőr keringését fokozzák, így átmenetileg feszesítenek

A rendszeres arctorna és arcmasszázs a bőr keringését fokozza, ezáltal átmenetileg remekül feszesítenek, továbbá üdébbé varázsolják bőröd. Mindez ismételten remek kiegészítő kezelésnek számít fiatalabb korban, 20-30 éves kor környékén, noha idősebb korban is észrevehető változás a bőrödön. Ám sajnos az a változás nem tart túl sokáig, ugyanis ezen módszerek sem képesek a bőr mély kötőszöveti rétegére, és ezáltal a kollagénrostok állapotára vagy termelésére hatni.

Dermaroller, tűs mezoterápia – Tűs hatóanyag bejuttatás

Dermaroller é tűs mezoterápia esetén apró tűkkel szúrják meg a bőr legfelső rétegét, hogy a kezelés kezdetén rákent hatóanyagok – krémek – ezáltal mélyebbre tudjanak jutni. Ezzel a módszerrel kétségkívül mélyebbre jutnak a már első pontban említett hatóanyagok. Csakhogy mivel ezek szerepe pusztán “feltöltő”, hidratáló funkciót tölt be, még mindig nem hatnak a kollagén termelésre. A barázdákat azonban feltöltik, és mivel a hatóanyagok a bőr mélyebb – ám még nem elég mély – rétegeibe kerülnek, onnan nehezebben is ürülnek ki. Hatásuk tehát – főleg fiatalabb korban – tartósabb, ám továbbra is csak átmeneti. Nem beszélve arról, hogy bár a ráncokra hatással van, a megereszkedett bőrrel nem tesz semmit.

forever-skin-borfeszesites-mezoterapia

Hialuronsavas ráncfeltöltés – Töltőanyag a bőr mélyebb rétegeibe

A szépség- és esztétikai szalonok egyik legkedveltebb kezelése kétségkívül a hialuronsavas feltöltés. Esetében akár 6-8 hónapig terjedő eredményt élvezhetünk, sajnos azonban a hialuronsav pusztán töltőanyagként funkcionál, semmi köze nincs a kollagén rostok serkentéséhez. 

Ezért történik az a nem kívánt eset, hogy a hialuronsav szervezetből történő kiürülése után gyakorlatilag rosszabbul nézünk ki, mint előtte. A hialuronsav folyamatos “utántöltés” után kiált – ami után pedig a pénztárcánk néz ki rosszabbul… és mivel a kollagén termelés serkentése sem történik meg, ezáltal a hosszantartó eredmény is elmarad. 

Kollagén kapszulák – A kollagén rostok számának növelésére

Jogos felvetés, hogy ha a ráncoknak és a megereszkedett bőrnek a kollagéntermelés stimulálására van szükségük, akkor miért is nem jó, ha veszünk egy doboz kollagén kapszulát és el is felejtjük ezt az öregedés dolgot.

Sajnos azonban ez nem így működik.

A kollagén kapszulákkal ugyanis az a probléma, hogy mivel nem a tested saját kollagéntermelő sejtje termeli őket, a szervezeten kívülről bevitt kollagén nem tud kapcsolódni a saját tested kollagén rostjaihoz. Ezáltal pedig pusztán, ahogy a hialuronsavas feltöltés esetében, ezek is “feltöltik” a teret – majd szépen kiürülnek onnan, magára hagyva az ugyanúgy megfogyatkozott “valódi” kollagén rostokat.

Hatásuk így ismételten csak átmeneti és folyamatos fogyasztást kívánnak, amivel bár az apróbb ráncok csökkennek, a mélyebb és az egyre elmélyülő ráncok és a megereszkedett bőr problémája továbbra is fennáll. Arról nem is beszélve, hogy a kívülről bevitt kollagénnek csak töredéke jut el a bőrbe, hiszen hatása nem célzott. A kívülről bevitt kollagén nem “tudja”, hogy Te azt akarod, hogy a bőrödbe jusson, ezért a szervezeted elhasználja a bevitt kollagént az ízületeid, csontjaid, a hajad, a körmöd állapotának javítására is.

kollagen-radiofrekvencia-foreverskin

Iontoforézises, galvános, ultrahangos és fejletlenebb rádiófrekvenciás gépi kezelés – A bőr pólusait megnyitva juttat be hatóanyagot

A különböző gépi kezelések, felismervén, hogy az emberek nem szívesen engedik, hogy tűt szúrjanak az arcukba, már különböző technológiák segítségével nyitják meg a bőr pórusait és próbálnak hatóanyagokat bejuttatni azokon keresztül, lehetőleg még mélyebbre.

A gépi kezelés történhet iontoforézises, galvános, ultrahangos, vagy esetleg fejletlenebb típusú rádiófrekvenciával.

Ezen hatóanyagos gépi kezelések is “csak” eltelítik a bőrt és így annak kisebb ráncait, így a kezelések után az frissebbnek, feszesebbnek tűnik majd. Az életkor előrehaladtával azonban ezeknek a kezeléseknek is kevésbé lesz tartós a hatása, főleg, mert sem kollagén feszesítő, sem kollagén termelődést serkentő hatásuk nincsen.

Összességében elmondhatjuk ezekről a módszerekről, hogy a kezdődő, gyengébb ráncokra képesek hatni azáltal, hogy eltelítik a bőr bizonyos rétegeit. Ám ez a hatás csak ideig-óráig tart, hiszen nem a probléma gyökerét célozzák meg – nevezetesen a kollagéntermelő sejtek stimulálását.

Azt is fontos megemlítenünk, hogy míg a ráncokra hatnak, ezen módszerek a nagyobb problémával, a bőr megereszkedésével semmit nem tudnak tenni.

Most, hogy átvettük, milyen módszerek nem hozzák meg az áhított hosszantartó és látványos sikert a ráncok és a megereszkedett bőr ellen, megfogalmazódhatott a frusztrált kérdés a fejedben: “De akkor mégis, mivel lehet a mélyebb ráncokat és például az állvonalamban bekövetkező megereszkedést csökkenteni?!”

A hosszantartó és tényleges ránctalanító bőrfeszesítés titkához kattints ide és térj vissza a termékoldalra!

Tárczy Judit
Judit vagyok!

Kérdésével forduljon hozzám bizalommal!

06 1 226 4179
06 30 6303 777

Írjon nekünk!

Név

E-mail cím

Telefonszám

Üzenet

Biztonsági kód:

Sztárok, akik velünk fiatalodtak
Horváth Éva

„Egy-egy esemény előtt ez a pár perces arcfiatalítás valóban csodára képes. És ha megcsináljuk a 20 napos kúrát, akkor a ránctalanító hatás sem marad el.”

Horváth Éva, szépségkirálynő

Bíró Ica

„Azért szeretem nagyon a Newa bőrfiatalító készüléket, mert nemcsak a ráncokat csökkenti, hanem az arc kontúrját is eredményesen megemeli."

Bíró Ica, modell

tovább >>
Bőrgyógyászok ajánlásával
Dr. Julia T. Hunter

„Ez a legjobb teljes testre alkalmazható bőrfeszesítő technológia, mellyel eddig találkoztam (...) pedig nekem nem könnyű a kedvemre tenni.”

Dr. Julia T. Hunter

Dr. Neil S. Sadick

„Mi ajánljuk a Newát az összes olyan páciensünknek, aki nagyszerű, otthon elérhető eredményekre vágyik."

Dr. Neil S. Sadick

tovább >>
Newa™ 3DEEP® - vásárlóink eredményei

„Már rögtön az első kezelést követően éreztem a különbséget a bőrömön – és látható is volt! Nagyon sok dicséretet kaptam.”

G.H., 52 éves

„A szarkalábak és ráncok már kevésbé észrevehetőek, különösen a mélyebb ráncok a szemem körül!”

S.S., 46 éves

„A kezelések nagyon kellemesek és az eredmény láthatóan észlelhető már az első kezelés után is.  A Newa™ pontosan az, amit kerestem.”

G.W., 45 éves

tovább >>
Newa™ 3DEEP® - klinikai tanulmányok

Objektív méréseken alapuló klinikai vizsgálatok szerint a Newa™ 3DEEP® 1 hónapos kúrát követően átlagosan 36%-kal csökkenti a ráncokat. tovább >>

Mi az a 3DEEP®?

Az orvos-esztétikai centrumok népszerű arcfiatalító technológiája. Ugyanezt építették be a Newa™ otthoni ránctalanító készülékbe: hatékonyságát orvostechnikai minősítés is jelzi.

tovább >>
Newa™ 3DEEP® videók
Díjazott innováció

A Newa™3DEEP® egy Edison Awards bronzérmes találmány! Interjú a fejlesztővel:

Ránctalanítás cikkek

Ránctalanítás kollagén segítségével – Átverés vagy Csodaszer?

Napjainkban egyre többször hallhatunk a kollagén áldásos hatásairól. Ódákat zengenek róla a narancsbőrösök, az ízületi problémákkal küzdők, és a…

Ránctalanító Szalonkezelés Otthon, Karantén Idején

Végre rátaláltál a Tökéletes Ránctalanító és Bőrfeszesítő Megoldásra, mégpedig a szépségszalonok rádiófrekvenciás bőrfeszesítő kezelésében. Évek hosszú és fáradságos keresése…

Ráncok és Megereszkedett Bőr Mindenhol – Mi a Teendő?

Már nem olyan feszes az arcbőröd, mint régen? Mintha már nem is csak a ráncokkal lenne probléma, de még…

tovább >>

Newa ügyfélszolgálat

2013-2019 Newa™ 3DEEP® / Minden jog fenntartva