Rólunk

Ha kíváncsi vagy történetükre, akkor kattints az ikonokra!

forever-skin-ranctalanito-borfeszesito forever-skin-eredmenyek-velemenyeknewa-velemenyek-eredmenyek forever-skin-velemenyek-eredmenyek

 

 

 

 

ranctalanitas-borfeszesites-otthon

Kezdetek – 12 éve minőség és eredményesség

Mi egy több, mint 12 éve működő, teljes mértékben magyar tulajdonban lévő cég vagyunk, mely prémium minőségű egészségvédő készítmények mellett a 2010-es évtől professzionális otthoni szépségápolási készülékekkel bővítette termékpalettáját, hogy a hozzánk fordulók valódi, klinikailag alátámasztott megoldást kapjanak egészségügyi vagy szépségápolási problémáikra, hiszen cégünk is ugyanebben a szellemben indult a 2005-ben induló vitaminsziget.com weboldallal.

Egészségvédő termékeink, majd később szépségápolási készülékeink sikerével azonban üzletünkben sok olyan családanyával, dolgozó nővel, idősebb háziasszonnyal találkoztunk, akiknek jelentősen meggyűlt a baja a ráncokkal és bőrük megereszkedésével, amin egyszerűen semmilyen krém vagy masszázs nem segített hosszú távon. A család, a munka és egyéb elfoglaltságok mellett pedig már egyszerűen nem találtak megfelelő időt arra, hogy szépségszalonba vagy drága kezelésekre járjanak. Így hát kutató munkába kezdtünk!

forever-skin-borfeszesito-ranctalanitoKutatói munka – hogy a ránctalanítás valóban látványos legyen

Számos nemzetközi kiállításon és konferencián vettünk részt, hogy egy olyan ránctalanító készüléket találjunk, amely többet nyújt, mint amit a magyar piacon található gépek többsége. Amely nem átmeneti hidratálással vagy idegen töltőanyagok hozzáadásával éri el a ráncok csökkenését – hanem egyenesen a probléma gyökerére, a kollagén rostokra hat. Ugyanis mind a ráncok, mind a megereszkedett bőr a kollagén termelés csökkenésének következménye, így amennyiben valóban hosszútávú eredményt szeretnénk elérni, ezt kell megcéloznunk.

Így ismertük meg a Newa 3DEEP technológiáját, mely az orvos-esztétikai gépek egyik vezető gyártójának, az izraeli EndyMed-nek az innovációja. A benne alkalmazott orvosi 3DEEP® rádiófrekvenciás bőrmegújító technológiája ugyanis a probléma gyökerére hat azáltal, hogy egyenesen a kollagén termelését serkenti az arcon.

A ráncok és a megereszkedett bőr azonban nem csak az arc problémája. Az idő múlásával a test bőre is ugyanúgy veszít feszességéből, éppen ez inspirálta a Forever Skin ránctalanító bőrfeszesítő gépünk létrejöttét, mely a rádiófrekvencia erejét cserélhető kezelőfejének köszönhetően mind az arcunk, mind a testünk feszesítéséhez kiválóan nyújtja.

Az általunk forgalmazott készülékek kiválasztását nem bíztunk a véletlenre, mivel olyan készülékeket akartunk kínálni vásárlóinknak, melyekkel valódi eredményt érhetnek el.  Ezért jelentős kutatás, szakértői orvos egyeztetés után választottunk egy készüléket, ami a lehető legjobb, így megspóroltuk Neked azt az időt és pénzt, amit a különböző eredménytelen módszerek és eszközök próbálgatása helyett Számodra fontosabb dolgokba is fektethetsz. Így a szépülés nem egy újabb fárasztó feladat lesz az életben, hanem egy kellemes időtöltés, amit akkor és ott csinálsz, amikor és ahol kedved van hozzá. 

A legtöbb női terméket forgalmazó online webáruházzal ellentétben mi nem arra törekszünk, hogy minél több típusú és márkájú ránctalanító készülékkel legyen tele a palettánk, hanem, hogy az a készülék, amit kínálunk, az ténylegesen eredményes és biztonságos legyen Számodra. 

Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint annak a több ezer embernek a dicsérő szava, akik valódi eredményt értek el a ráncaik csökkentésében és megereszkedett bőrük feszesítésében!

forever-skin-velemenyek-eredmenyekTöbb ezer ember sikere – akik velünk fiatalodtak

De nem csak mi magunk vagyunk lelkes felhasználói készülékeinknek, így például a Newa 3DEEP ránctalanító készüléknek, valamint a Forever Skin ránctalanító bőrfeszesítő készüléknek, de elégedett vásárlóink sikerei mellett olyan hírességek pozitív tapasztalataiban bízhatsz, mint Horváth Éva vagy Bíró Ica! Kíváncsi vagy a véleményükre? Kattints ide!

newa-3deep-eredmenyek-velemenyek

Newa ránctalanító vélemény

49 éves vevő a Newa kúra előtt / száj körüli terület 6 hét után / teljes arc 6 hét után
„A 20 kezelés után heti 2x kezeltem az arcomat és persze azóta is. Mivel mindennap láttam magam a tükörben, és mindenki magával sokkal szigorúbb, a családom véleménye nyugtatott meg a legjobban, amikor 6 hét után találkoztam velük ismét. Szerintem nem kell mondanom semmit sem, a képek magukért beszélnek.” Andrea

50 éves férfi arca a Newa kezelések előtt / 1 hónapos Newa kúra után

50 éves férfi arca a Newa kezelések előtt / 20 alkalmas Newa kúra után
“A kezelés már azonnal látható volt, mert a szemem körüli még finomabb ráncok elkezdtek feltöltődni. Aztán pedig napról napra egyre jobban eltűntek, a mélyebb ráncok pedig halványodni kezdtek. A bőröm érzetre élettel telibb és feszesebb lett, amely sokkal magabiztosabbá tesz.”  Zsolt, Borsod

És még hol láthattál minket?

 

newa-3deep-media-megjelenesek

Newa 3DEEP és Forever Skin ingyenes próbakezelés

Fontosnak tartjuk, hogy a hozzánk fordulók a számukra ideális szépségápolási megoldást találják meg, ezért lehetőséget nyújtunk készülékeink kipróbálására. Az 1db ingyenes próbakezelés lehetővé teszi, hogy vásárlási kötelezettség nélkül megismerd a készüléket, annak használatát, valamint megbizonyosodhatsz arról is, hogy tényleg mennyire egyszerű is az alkalmazása. A Newa 3DEEP és a Forever Skin díjmentes tesztelésére itt lehet jelentkezni >>

ranctalanitas-borfeszesites-otthonMegoldások szépségedhez – otthonodban, fájdalommentesen

Nem csak a Newa 3DEEP ránctalanító vagy a Forever Skin ránctalanító bőrfeszesítő készülék ugyanis az egyedüli hatékony otthoni készülékek a repertoárunkban.

Az otthoni készülékeink fejlesztése és/vagy kiválasztása során arra törekedtünk, hogy az egyes szépségápolási problémákra (tartós fogyás, tartós szőrtelenítés, narancsbőr csökkentés ránctalanítás, bőrfeszesítés, testfeszesítés) kizárólag csak 1 db ténylegesen bizonyított eredményességű szépségápolási gépet kínáljunk, melyekben viszont teljes mértékben megbízhatsz.

Így biztos lehetsz abban, hogy valós eredményeket nyújtó, biztonságos, prémium minőségű készülékeinkkel otthonod kényelmében, diszkréten, idő- és költségkímélő módon szépülhetsz. Ami a legjobb? Hogy így több időd jut szeretteidre, és a Számodra igazán fontos dolgokra!

Kizárólag olyan otthoni szépségápolási készülékek kerültek polcainkra, amelyek

  • esztétikai centrumokban és klinikákon évek óta sikerrel alkalmazott technológiával működnek.
  • gyorsan nyújtanak látványos eredményt.
  • otthoni használata kényelmes, garantáltan biztonságos és fájdalommentes.
  • hatása tartós vagy végleges.
  • minőségét és hatékonyságát hivatalos minősítések, vásárló tapasztalatok illetve klinikai tanulmányok is garantálják.
  • ár-érték arányt tekintve felülmúlják a szépségcentrumokban elérhető kezeléseket.

Jelenleg mi vagyunk az alábbi otthoni kozmetikai készülékek kizárólagos magyarországi forgalmazója. Kínálatunkat pedig folyamatosan bővítjük

Forever Slim kavitációs zsírbontó készülék

A Forever Slim  otthoni ultrahangos kavitációs zsírbontó és narancsbőr kezelő készülék, amely a szépségszalonokban használt kavitációs technológiát alkalmazza. Használatával a makacs zsírpárnák közvetlenül a problémás testrészekről – has, fenék, combok, felkar –  tüntethető el tartósan, fájdalommentesen, centiméterekben mérhető eredménnyel!

Forever-slim-kavitacios-zsirbonto-gep

Forever Beauty 4TECH narancsbőr elleni készülék

A Forever Beauty 4TECH narancsbőr elleni készülék olyan professzionális kozmetikai technológiákat kombinál, melyek segítségével látványos és eredményes narancsbőr csökkenést érhetünk el. Használatával közvetlenül a problémás testrészeken – has, fenék, combok  ráadásul tartósan, fájdalommentesen.

forever-beauty-narancsbor-elleni-gep

DESSA IPL szőrtelenítő gép

A DESSA IPL egy kiemelkedően magas (300.000) villanásszámú, IPL villanófényes szőrtelenítő készülék. Drága pótizzók és járulékos költségek nélkül több személy teljes, tartós szőrtelenítésére elegendő. Használatával a bőr az év 365 napján sima, szőrtelen, szőrtüsző-gyulladástól és szőrbenövésektől mentes lehet.

dessa-ipl-szortelenito-gep

Prémium szépségápolási gépeinket megtalálhatod egy oldalon, a SzépítőGépek.hu weboldalon!

szepitogepek-szepsegapolasi-gepek-webaruhaz

Biztonságos vásárlás

Vásárlóink biztonságát cégünk több, mint egy évtizedes szakmai múltja, jogkövető magatartása, valamint az évek során szerzett minősítéseink, díjaink (Fair Business minősített szolgáltató, Ország Boltja 2011 – bronzérem, eFestival – ezüstérem, Felhasználóbarát Honlap minősítés) is garantálják.

newa-3deep-ranctalanito

Üzletünk, viszonteladóink

Bemutatótermünk a 9. kerületben működik. Itt az érdeklődők megismerhetik, kipróbálhatják és akár meg is vásárolhatják készülékeinket.

Vitaminsziget Kft.: M3 metró Klinikák megállónál
1094 Bp., Tűzoltó utca 54., MANTA Ház

Tel.: +36 1 226 4179, +36 30 6303 777

Nyitva tartás: H-CS: 8:00-17:00, P: 8:00-14:30

Otthoni szépségápolási gépeink viszonteladóinknál is megvásárolhatóak.

Ingyenes tesztelésre is van lehetőség, kattints ide! >>>

Legyen ön is a partnerünk! Viszonteladói hálózatunkat folyamatosan bővítjük. Várjuk otthoni szépségápolási gépeink forgalmazása iránt érdeklődő vállalkozások (pl. gyógyászati eszköz boltok, patikák, szépségszalonok, drogériák) jelentkezését!

A Newa.hu üzemeltetője:

Forever Beauty Home Kft.
Adószám: 25495719-2-43
Cégjegyzékszám: 01-09-278441
Adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-121772

Tárczy Judit
Judit vagyok!

Kérdésével forduljon hozzám bizalommal!

06 1 226 4179
06 30 6303 777

Írjon nekünk!

Név

E-mail cím

Telefonszám

Üzenet

Biztonsági kód:

Sztárok, akik velünk fiatalodtak
Horváth Éva

„Egy-egy esemény előtt ez a pár perces arcfiatalítás valóban csodára képes. És ha megcsináljuk a 20 napos kúrát, akkor a ránctalanító hatás sem marad el.”

Horváth Éva, szépségkirálynő

Bíró Ica

„Azért szeretem nagyon a Newa bőrfiatalító készüléket, mert nemcsak a ráncokat csökkenti, hanem az arc kontúrját is eredményesen megemeli."

Bíró Ica, modell

tovább >>
Bőrgyógyászok ajánlásával
Dr. Julia T. Hunter

„Ez a legjobb teljes testre alkalmazható bőrfeszesítő technológia, mellyel eddig találkoztam (...) pedig nekem nem könnyű a kedvemre tenni.”

Dr. Julia T. Hunter

Dr. Neil S. Sadick

„Mi ajánljuk a Newát az összes olyan páciensünknek, aki nagyszerű, otthon elérhető eredményekre vágyik."

Dr. Neil S. Sadick

tovább >>
Newa™ 3DEEP® - vásárlóink eredményei

„Már rögtön az első kezelést követően éreztem a különbséget a bőrömön – és látható is volt! Nagyon sok dicséretet kaptam.”

G.H., 52 éves

„A szarkalábak és ráncok már kevésbé észrevehetőek, különösen a mélyebb ráncok a szemem körül!”

S.S., 46 éves

„A kezelések nagyon kellemesek és az eredmény láthatóan észlelhető már az első kezelés után is.  A Newa™ pontosan az, amit kerestem.”

G.W., 45 éves

tovább >>
Newa™ 3DEEP® - klinikai tanulmányok

Objektív méréseken alapuló klinikai vizsgálatok szerint a Newa™ 3DEEP® 1 hónapos kúrát követően átlagosan 36%-kal csökkenti a ráncokat. tovább >>

Mi az a 3DEEP®?

Az orvos-esztétikai centrumok népszerű arcfiatalító technológiája. Ugyanezt építették be a Newa™ otthoni ránctalanító készülékbe: hatékonyságát orvostechnikai minősítés is jelzi.

tovább >>
Newa™ 3DEEP® videók
Díjazott innováció

A Newa™3DEEP® egy Edison Awards bronzérmes találmány! Interjú a fejlesztővel:

Ránctalanítás cikkek

Itt a tuti módszer, ami segít a toka ellen!

Az áll alatt megereszkedő bőrt nevezzük tokának. Érdekes, nem? Ha nem ereszkedett meg, nem is nevezzük tokának! ..akkor csak…

Ránctalanítás kollagén segítségével – Átverés vagy Csodaszer?

Napjainkban egyre többször hallhatunk a kollagén áldásos hatásairól. Ódákat zengenek róla a narancsbőrösök, az ízületi problémákkal küzdők, és a…

Ránctalanító Szalonkezelés Otthon, Karantén Idején

Végre rátaláltál a Tökéletes Ránctalanító és Bőrfeszesítő Megoldásra, mégpedig a szépségszalonok rádiófrekvenciás bőrfeszesítő kezelésében. Évek hosszú és fáradságos keresése…

tovább >>

Newa ügyfélszolgálat

2013-2019 Newa™ 3DEEP® / Minden jog fenntartva