Sztárok tapasztalatai a ránctalanító gépekkel

A Forever Skin és a Newa ráncalanító bőrfeszesítő gépet számos magyar híresség, újságíró és blogger is tesztelte és ajánlja!

Bíró Ica és a Newa Azért szeretem nagyon a Newa bőrfiatalító készüléket, mert nemcsak a ráncokat csökkenti, hanem az arc kontúrját is eredményesen megemeli”

Bíró Ica fitnesz-szakértő, modell

 

 

Horváth Éva véleménye a Newa bőrfiatalítóról Én amit a legjobban szeretek benne, hogy hatása azonnal érzékelhető, egy-egy esemény előtt ez a pár perces arcfiatalítás valóban csodára képes. És ha megcsináljuk a 20 napos kúrát, akkor a ránctalanító hatás sem marad el”

Horváth Éva szépségkirálynő, modell

 

Vásárlói vélemények a Forever Skin és Newa ránctalanító gépekről

Tekintsd meg az alábbi véleményeket és eredményeket, amelyeket vásárlóink küldtek be a Forever Skin és a Newa ránctalanító bőrfeszesítő készülékek használatát követően.

forever-skin-borfeszesito-velemenyek

,,Örömömre szolgált, hogy megvásárolhattam Önöktől a Forever Skin Ránctalanító gépet és a hozzá tartozó gél csomagot! 44 éves vagyok, a ránctalanító és bőrfeszesítő kezeléseket az arcomon, nyakamon és a hasamon végeztem. A kezeléseket a készülékhez kapott útmutató szerint csináltam, az arcomon és nyakamon 4 hétig hetente 5 alkalommal napi egyszer, a hasamon 4 hétig hetente 3 alkalommal napi egyszer. A kezelések alatt melegséget éreztem, ami jól esik a bőrnek. Az arcon, nyakon 2-es, a hason 3-as fokozatban használtam. Az arcomon és a nyakamon 2 hét után, a hasamon szinte azonnal látszott a javulás! Az első dolog amit éreztem, feszülő érzés az arcon, a hason pedig már az első kezelés után simább lett a bőröm, a terhesség által okozott hegek és a megereszkedett bőr pedig kezdett kisimulni és feszesebb lett, a köldököm állapota is javult.” Sz. Krisztina, 44 éves, Debrecen

 A nyakamat szerettem volna megműttetni, mert nagyon zavart, hogy petyhüdtté és ráncossá vált. Az egyik barátnőm készülékét próbáltam ki először, úgy gondoltam nincs mit veszítenem vele. Hihetetlen, de az első alkalom után már látszott a feszesedés. Ekkor döntöttem úgy, veszek egy Newát™. Amióta rendszeresen használom végre tökéletesen elégedett vagyok, amikor a tükörbe nézek.”

Takácsné, 70 éves, Budapest

Ez a Forever Skin tényleg olyan, mint egy otthoni szépségszalon. Karácsonyra vettük meg anyukámmal “magunknak”. Édesanyám az arcára használja, amit mintha kicseréltek volna – kevesebb ránc és fiatalosabb, feszesebb kinézet. Én a narancsbőrös fenekemre és combomra használtam, és teljesen eltűnt a cellulit a kezelt területekről.”

Titanilla, 28 éves, Alsónémedi

59 éves múltam, ősszel leszek 60. Először a homlok és arcélt kezdtem kezelni. Közvetlenül a kezelés után látni lehetett a különbséget. 2 hét után az eredmények láttán elkezdtem az orca és szemkörüli részeket. Most már letelt a 30 nap „kúra” és még mindig szemlátomást javul a bőröm állapota. 1 hét szünet után a nyakammal folytattam. Most tartok az 5. alkalomnál, de már látszik az eredmény. Amikor jól akarok „kinézni”, akkor mindig csinálok egy kezelést, ha nincs sok időm, akkor csak a szemem körül. Az eredmény látványos! Magától is javul, de egy ilyen emlékeztető kezelés csodát tesz. A leglátványosabb – eddig – a szem és állcsont környéke.”

Katalin, 59 éves, Budakeszi

Newa ránctalanító vélemény

49 éves vevő egy ránctalanító kúra előtt / száj körüli terület 6 hét után / teljes arc 6 hét után
„A 20 kezelés után heti 2x kezeltem az arcomat és persze azóta is. Mivel mindennap láttam magam a tükörben, és mindenki magával sokkal szigorúbb, a családom véleménye nyugtatott meg a legjobban, amikor 6 hét után találkoztam velük ismét. Szerintem nem kell mondanom semmit sem, a képek magukért beszélnek.” Andrea

 

Nem túl régen vásároltam meg a Newa készüléket. Azóta használom rendszeresen. Végére értem az intenzív kúrának, most már az Önök tanácsa alapján hetente 1x-2x használom. Már néhány nap elteltével sokkal kellemesebb tapintásúnak éreztem a bőröm, mintegy megújult. Egy hét elteltével már mások is jelezték, hogy alakul az arcom. Mindenki ezt kérdezte, hogy kozmetikusnál voltam? Az 1 hónapos kezelés után az a tapasztalatom, hogy a ráncaim nem olyan mélyek, a kisebbek meg el is tűntek, az arcom simább. 55 éves vagyok, és az egész arcomon, és a dekoltázson használtam a készüléket. Használata kellemes, egyáltalán nem esett nehezemre ennyi időt szakítani magamra, hiszen az elért eredmény magáért beszél.  Örülök neki, hogy felfigyeltem erre a remek kis eszközre, hiszen az ára néhány hónap alatt megtérül.

M. Piroska, Ballószög

Elsőre az egyre mélyedő ráncaimra és a narancsbőrömre szereztem be a Forever Skin gépet, de legnagyobb meglepetésemre nem csak ráncaim csökkentek látványosan, de az arcom is megemelkedett – úgyhogy elkezdtem használni testem már megereszkedett területein is és csodát művelt.”

M. Piroska, Ballószög

Kisgyerekes anyukaként eddig nem tudtam megoldani, hogy kozmetikushoz járjak, mivel nem volt aki vigyázzon a kislányomra. Most végre úgy szépülhetek, hogy nem kell hozzá elmennem itthonról.

Kriszta, 38 éves, Szigetszentmiklós

Newa ránctalanítás eredménye

45 éves vásárlónk arca a ránctalanító kezelések előtt / 1 hónapos ránctalanító kúra után

Newa ránctalanítás vélemény

45 éves vásárlónk szeme a ránctalanító kúra előtt / 1 hónapos ránctalanító kúra után
“A kezelést nagyon szerettem. Relaxáltam is és hittem a jótékony hatásban. Egész arcot kezeltem, dekoltázst. Semmi kellemetlenséget nem éreztem. Pihentető volt a kezelés, szerettem végezni.” Mária

 Két hónapja vettem meg a készüléket. Túl vagyok egy 20 alkalmas kezelésen: hétköznaponként este megcsináltam az egész arcom + nyakat, tokát, dekoltázst is. Elhalványodtak a meglévő ráncok, feszesedett a bőr az orcán és a nyakon is, összességében kisimultabb lett az összkép. Mostanában úgy csinálom, hogy heti 1X-2X előveszem, és kezelem a szám környékét és a dekoltázsom, nyakamat. De tervezem, hogy nemsokára megcsinálom még kétszer a 20 napos kúrát mindenhol, ha már megvan a készülékem és bármikor elővehetem. Ennyit megtehetek magamért. Nagyon szeretem magát a kezelést, nagyon kellemes. Könnyebbek érzem az arcom, és látványos az eredmény. Meg vagyok elégedve. Nem bántam meg a befektetést.”

Mária, 60 éves, Székesfehérvár

Rengeteg szalonkezelésen voltam már, de már nem bírtam sem anyagilag, sem időben ezt a sok járkálást – úgyhogy úgy döntöttem, beszerzek egy saját ránctalanító készüléket otthonra. Bár elsősorban csak az arcomat akartam kezelni, végül úgy gondoltam hosszútávon jobb, ha a készülék az egész testre jó. A Forever Skin géppel így nagyon meg vagyok elégedve.

Anna, 49 éves, Veszprém

Newa-velemenyNagyon kellemes meglepetés volt számomra, hogy kisorsoltak a készülék 1 hónapos otthoni használatára. Köszönöm szépen Takács Nórinak és gárdájának! Meglepően rövid ideig, csak 4 percig használtam egy-egy kis területen a Newa™ készüléket, mégis látható volt az eredmény a kezelés után. Érdemes lesz rászánom ezt az időt holnap is, mert már egy kezeléstől is tényleg szebb lett a bőröm. Örülök a lehetőségnek, hogy a készülék hosszabb távú hatását is kipróbálhatom. Már a lányaimnak is ajánlottam a Newát, és biztos, hogy barátnőimnek is mesélek majd róla!”

Dr. Kovács Lívia, a “Hogyan legyek jó nő? nyereményjáték nyertesének véleménye egyetlen próbakezelés után

50 éves férfi arca a Newa kezelések előtt / 1 hónapos Newa kúra után

50 éves férfi arca a ránctalanító kezelések előtt / 20 alkalmas ránctalanító kúra után
“A kezelés már azonnal látható volt, mert a szemem körüli még finomabb ráncok elkezdtek feltöltődni. Aztán pedig napról napra egyre jobban eltűntek, a mélyebb ráncok pedig halványodni kezdtek. A bőröm érzetre élettel telibb és feszesebb lett, amely sokkal magabiztosabbá tesz.”  Zsolt, Borsod

 

45 éves leszek és gondoltam, kéne valami, a bőröm megújítására. Ekkor olvastam a Newa-ról, és megvásároltam. Nagyon kíváncsi voltam, milyen eredményt lehet elérni a kezelésekkel. Mivel nincs sok időm kozmetikába járni, így szempont volt, hogy otthon lehet kezelni a bőrömet vele. 1 hónapig, sőt talán 9 hétig minden nap használtam este, az arcomon és a nyakamon. Minden területen 4 percig. 1 hónap után már láttam kedvező változást, és a későbbi fenntartó kezelésekkel pedig további javulást. A kisebb ráncok elhalványultak és eltűntek és kisimultabb lett a bőröm. Most már csak fenntartó kezeléseket végzek, és nagyon elégedett vagyok az eredménnyel, nem bántam meg, hogy megvettem. A kezelések alatt kellemes, meleg érzésen kívül mást nem éreztem. Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki szeretné megújítani, fiatalítani bőrét, otthon, kényelmesen.”

Mónika, 45 éves, Budapest

ranctalanito_tapasztalat_44_eves_MG Saját vállalkozásom van, és 3 gyermek édesanyja vagyok, így sok szerepben zsonglőrködöm, miközben a nap végén magammal is foglalkoznom kell. Mint vizuális típus, a kinézetem fontos számomra, és tudom azt is, hogy az én koromban el kell kezdenem bőröm támogatását. Az öregedés elleni küzdelemben most saját magamnak adhatok ránctalanító kezeléseket, és bármikor javíthatom bőröm megjelenését a saját időbeosztásom szerint. Mindamellett a kényelem mellett, hogy bárhol és bármikor kezelhetem magamat, amikor csak akarom, boldogan lepődtem meg, mikor felfedeztem, hogy a kezelés jó érzés is. Olyan, mint egy masszázs, ami igazán relaxáló és kellemesen meleg. Az is tetszik, hogy a készülék használata olyan egyszerű. Bámulatos javulást látok a bőröm textúráját és megjelenését illetően. Az elismerő szavak, amiket barátaimtól és családtagjaimtól kapok, még jobb érzéssel töltenek el. Még a kozmetikusom is, aki széleskörűen képzett és nagyon profi, elcsodálkozott az „új arcomon”.

G., 44 éves, izraeli vásárló

A kisbabám születése után bár a fogyással nem volt gondom, de a testem bőrén igencsak meglátszott a pocaklakó munkája. :) Ráadásul addig nem látott narancsbőr lett úrrá a combomon és a fenekemen is. Úgyhogy megvettem a Forever Skin bőrfeszesítő gépet, és heti 3-szor használva már 1 hónap után meglátszott az eredménye – a hasamon sokkal feszesebb lett a bőr, a fenekemen és a combomon pedig látványosan csökkent a narancsbőr. A 30 kezelés után pedig a hasam, a fenekem és a combom olyan volt, mint a baba előtt. :) Csak ajánlani tudom!”

T. Anita, 34 éves, Budapest

forever-skin-ranctalanito-velemeny

70 éves vásárló eredménye a ránctalanító kezelések előtt / 1 ránctalanító kúra után
A szemem körüli nyúzott bőr és egyre mélyedő ráncok szépen elsimultak, a hatás pedig a kúra végeztével sem ért véget. Nagyon örülök az eredménynek.”

Newa-tapasztalat Örülök, hogy én lehetek a szerencsés tesztelő és köszönöm Juditnak a kedves fogadtatást és a szakszerű magyarázatot a gép használatával kapcsolatban. Szépséges a csomagolás, kibontani is élvezet volt! Már az első használat után éreztem, hogy valami nagyon csodálatos fog történni a bőrömmel! Izgatottan folytatom a kezelést és várom a végeredményt.” Ambrus Ágnes,  a “Hogyan legyek jó nő? nyereményjáték nyertesének véleménye egyetlen próbakezelés után

Az eredmények egyénileg eltérőek lehetnek.

 Még soha nem jártam kozmetikusnál, mert tartottam a számomra ismeretlen vegyszereiktől, és furcsa módon, sok nővel ellentétben, nem szeretem ha idegen kezek matatnak rajtam. Ám lefogytam 8 kilót és az arcomon meglazult a bőr, sápadt, élettelen színe lett, és kezdtek előjönni a ráncaim. Óriási szerencsémre az interneten rátaláltam a Newa ránctalanító kis gépecskére, amit azonnal meg vásároltam,és így itthon, mindenkitől függetlenül akkor használhatom a kezelést, amikor csak akarom!  Nagyon kellemes bizsergéssel jelzi, hogy dolgozik, és napi pár perces kezeléssel is látható hatást lehet elérni. Ahol a ráncok lennének (én csak az arcomon használtam), a bőr telt, feszes lesz, és visszatért a fiatalkori finom halvány szép bőrpír is, ami jelzi, hogy bőr nagyon jól érzi magát. Felesleges a kozmetikusoknál otthagyni a 10.000-ezreseket, amikor életünk végéig a kezünkben lehet a megoldás! Köszönettel tartozom a lehetőségért, nagyon boldog vagyok. És akik a kényelmet szeretik, mindenkinek ajánlani fogom.”

Gusztávné, 55 éves, Budapest

ranctalanito_tapasztalat_45_eves_GW Amikor 40 éves lettem, felfedeztem egy új ráncot a bal szemem közelében. Senki sem látta, de engem zavart. Úgy éreztem, változtatnom kell azon, ahogy bőrömmel törődök, de nem tudtam, milyen irányba induljak. Valami intenzív dologra gondoltam, mint injekciók, vagy esetleg egy kevésbé invazív kémiai peeling. De azok az eljárások olyan drágák! Miután olvastam a készülék technológiájáról és láttam az elképesztő eredményeket, amit a klinikai vizsgálatokban elértek, rájöttem, hogy ez a gép pontosan az, amit kerestem. A kezelések nagyon kellemesek, és az eredmény láthatóan észlelhető már az első kezelés után is. Azt is észrevettem, hogy a hidratáló krémek jobban beszívódnak a bőrömbe és hatékonyabbak, ha közvetlenül a kezelések után használom őket. Az egyik legkellemesebb meglepetésem az volt, ahogy a pattanásaimra hatott. Az eredmények magukért beszélnek. Mióta elkezdtem használni, nem kell eljárnom a kozmetikusomhoz, ami időt és pénzt is megtakarít számomra.”

G.W., 45 éves, izraeli vásárló

Édesanyámnak vettem a Forever Skin ránctalanító és bőrfeszesítő gépet születésnapjára, de végül én is elkezdtem használni a kezdődő ráncaimra és a tokámra. Másfél hónap használat után nem csak a ráncaim simultak el és csökkent a tokám, de úgy összességében fényévekkel üdébb és szebb az arcbőröm. Anyukámnak pedig volt 1-2 nagyon mély ránca a szeme és a szája körül, azok a 30 kezelés után is szinte majdhogynem eltűntek! Most a combját kezeli a narancsbőre miatt, és bár még csak 7 vagy 8 kezelésen van túl, már most feszesebbnek tűnik a bőre, mint azelőtt.”

L. Tímea, 35 éves, Budaörs

ranctalanito_tapasztalat_56 eves_AI Ezelőtt még soha semmilyen arckezelésen nem vettem részt, és bőrgyógyásznál sem jártam soha. Mostanában azonban eldöntöttem, hogy tennem kell valamit az óra megállítása érdekében. Féltem egy plasztikai beavatkozástól, és a kémiai anyagok arcbőröm alá injekciózásának gondolata sem töltött el megnyugtató érzéssel. Először szkeptikus voltam, de miután néhány hölgy személyes történetét hallottam a készülékről, végül úgy döntöttem, hogy teszek egy próbát. És olyan boldog vagyok, hogy ezt megtettem! Szeretem a gép használatának kényelmét, amikor éppen nekem jó. Könnyű használni, és kellemes, meleg, lazító érzésem van az egész kezelés alatt. A legjobb rész a bőröm kinézete és érzése minden kezelést követően. Igazán feszesebbnek és sugárzóbbnak érzem a bőrömet. A közvetlen hatás annyira elképesztő, hogy biztosan minden speciális alkalom előtt használni fogom. Alig várom, hogy láthassam, hogy nézek ki a teljes, egy hónapos kúra befejeztével.”

A.I., 56 éves, izraeli vásárló

 Évek óta küzdök a dekoltázsomon megjelent apró ráncokkal. Pedig becsülettel kenegettem ránctalanító krémekkel, zsíros testápolókkal. Mégis újabb és újabb ráncot véltem felfedezni. Most, hogy kaptam a páromtól egy Newa™ készüléket, bőröm kifeszült, a ráncok már most alig látszanak!

Ildikó, 46 éves, Budapest

ranctalanito_tapasztalat_52_eves_GH Mindig is elégedett voltam a külsőmmel, de úgy éreztem, a korosodás engem is utolért. Mostanában egyre több apró ráncot kezdtem felfedezni az arcomon, és azt, hogy itt is, ott is ereszkedik a bőröm. A bőröm egyébként eléggé száraz és világos. Fiatal korom óta rendszeresen használtam hidratáló krémeket, és igyekeztem védeni bőröm a naptól. Mikor a ráncaim még észrevehetőbbek lettek, hirtelen elkezdtem aggódni. A bőrgyógyászom azt mondta, hogy semmilyen kozmetikai kezelés nem tünteti el a már kialakult ráncokat. Azon kaptam magam, hogy egyre drágább krémeket használok anélkül, hogy igazán éreztem volna hatásukat. Azt gondoltam tehát, hogy invazívabb eszközökhöz folyamodok, mint a botox vagy facelift. Ekkor felfedeztem a Newát™, és el kell mondjam, hogy elkápráztattak az eredmények. Abban a pillanatban, amikor kipróbáltam a Newa™ kezelést, éreztem, hogy megtaláltam, amit kerestem: egy tökéletes rendszer egy gyönyörű, fiatalabb és frissebb bőrhöz. Olyan egyszerű használni. Tetszik, hogy csak be kell dugnom a konnektorba, fel kell vinni az elektródáira egy kis Newa™ Activator gélt, és kezdhetem kezelni a bőrömet. Már rögtön az első kezelés után éreztem a különbséget a bőrömön – és látható is volt! Nagyon sok dicséretet kaptam a bőrömmel kapcsolatban, miszerint jobban és frissebbnek néz ki.”

G.H., 52 éves, izraeli vásárló

50 éves, testnevelő, gyógytestnevelő, gyógytornász-fizioterapeuta vagyok. Pedagógus pályám alatt rengeteg időt töltök tanítványaimmal a szabad levegőn, ami a bőrömön is meglátszik. A rengeteg munka, fáradtság, kinti hunyorgás és fény változás miatt a szemem körüli szarkalábak száma az utóbbi időben egyre jobban megnőtt.
A NEWA gép első használata azonban meglepett. Kellemes meleg érzetet nyújt a bőrnek, a kezelés egyáltalán nem fáj, és személy szerint el is aludtam közben, mert a lányom, akinek ezt a kúrát köszönhetem, kezelte meg először az arcom, mutatta meg, hogy a jövőben mit és hogyan csináljak a kívánt eredmény elérése érdekében. A kezelés már azonnal látható volt, mert a szemem körüli még finomabb ráncok elkezdtek feltöltődni. Aztán pedig napról napra egyre jobban eltűntek, a mélyebb ráncok pedig halványodni kezdtek. A bőröm érzetre életteltelibb és feszesebb lett, amely sokkal magabiztosabbá tesz.
Köszönöm ezt a lehetőséget mindazoknak, akik ezzel a készülékkel foglalkoznak. Csodálom munkájukat és bármikor újra élnék ezzel a remek lehetőséggel.”

Zsolt, 50 éves, Borsod

ranctalanito_tapasztalat_46_eves_SS Igazán nem zavar, hogy öregszem, csak az nem tetszik, ami a bőrömmel történik. 46 évesen először fedeztem fel, hogy nem voltam elégedett azzal, amit a tükörben láttam. Miközben különböző lehetőségeket vettem számításba, beleütköztem a Newába™. Még csak egyszer használtam, és meglepődtem, milyen jól szívta fel bőröm a hidratálót. A következő reggel, mikor a tükörbe néztem, igazán elégedett voltam a javulással, amit láttam. Most, hogy egy párszor használtam a Newát™, a bőröm már nem néz ki többé olyan fáradtnak; valójában sugárzik! Az apróbb és nagyobb ráncok kevésbé észrevehetőek, különösen a szemem körüli mély szarkalábak. Nem számítottam ilyen látványos eredményre. A bőrömet feszesebbnek is érzem. Nagyon biztonságos és kényelmes a Newa™ használata. Csak egy pár percet vesz igénybe naponta, és a kezeléseket a saját otthonomban végezhetem, amikor nekem kényelmes. Másik csodálatos előnye, hogy úgy látom, a sötétebb foltok, melyek évek óta ott vannak az arcomon, elkezdtek halványodni – már majdnem el is tűntek! Valaha azt gondoltam, hogy ezeket a sötét foltokat a bőrgyógyászomnak kellene kezelni, de most már nincs rá szükség!”

S.S., 46 éves, izraeli vásárló

Bőrgyógyászok véleménye ránctalanító gépeinkről

Dr. Michael H. Gold Könnyű használni, kényelmes, hatékonyan és észrevehetően csökkenti az arc ráncait, valamint feszesíti a bőrt és rendkívüli eredményeket nyújt. Mi lelkesen ajánljuk ezt az eszközt pácienseinknek!”

Dr. Michael H. Gold, M.D , Board Certified Dermatologist and Medical Director, Gold Skin Care Center Clinical

Dr. Neil S. SadickÉvek óta dolgozunk rádiófrekvenciás technológiával működtetett professzionális kozmetikai készülékekkel, és ez az egyik leghatékonyabb, valamint a páciensek számára legkényelmesebb ránccsökkentő technológia, amellyel látható ránccsökkenés és bőrfeszesedés érhető el. Mi ajánljuk az összes olyan páciensünknek, aki nagyszerű otthon elérhető eredményekre vágyik.”

Dr. Neil S. Sadick, M.D Board Certified Dermatologist and Cosmetic Surgeon

christopher_newa_otthoni_ranctalanito_gep- A pácienseink el vannak ragadtatva a kezelés eredményeitől. Bátran ajánlom biztonsága és hatásossága miatt.”

.

Christopher Inglefield, London Bridge Plastic Surgery, London, UK

Amy_newa_otthoni_ranctalanito_gep- A klienseim mind nagymértékű változást tapasztaltak. Mindannyian örömmel újságolták, hogy ismerőseiknek is feltűnt a feszesebb bőrük. Nagyon örültek az eredménynek, főleg, hogy szünet nélkül lehet végezni a kezelést. Jót tett az önbizalmuknak.”

Amy Patdu, Patdu MD Medical Clinic, Inc., Alabang, Muntinlupa City, Philippines

julia_newa_otthoni_ranctalanito_gep- Praxisom során csakis a legjobb eszközöket használom: ami a legkiválóbb eredményt hozza, ami tudományosan, gyógyászatilag korrekt, és ami nem vesztegeti az időmet és a pénzemet. Szó szerint szinte a világpiacon fellelhető összes lézert használtam, szét is szedtem és össze is raktam azokat, és mondhatom, hogy ez a legjobb teljes testre alkalmazható bőrfeszesítő technológia, mellyel eddig találkoztam. A pácienseim – nők és férfiak egyaránt – folyton dörömbölnek az ajtómon ilyen kezelésért. Mindez csak akkor lehetséges, ha az adott technológia becsületesen hozza azt az eredményt, amit ígér. Ez a készülék egy igásló, amiben szerencsére nem kell folyamatosan a hibát keresni. Meg vagyok elégedve vele, pedig nekem nem könnyű a kedvemre tenni.

Julia T. Hunter, M.D., Skin Fitness Plus, Beverly Hills, California, USA

itzak-_newa_otthoni_ranctalanito_gep- Egy kontrollált multicentrikus vizsgálatban a páciensek több mint 90%-át nagyon elégedettnek találtuk az eredményekkel és a 6 hónapon keresztül fennmaradó hatással, ami aktív kollagén átalakulási hatást bizonyított.” 

Itzhak Vider, M.D., Board Certified Surgeon, Head of Medical OR, Aesthetic Medival Center, Herzliya, Israel

daniel-cassuto_newa_otthoni_ranctalanito_gep- A technológia a kifinomult rádiófrekvenciás energiát használja a szövetekben. A többszörös RF forrásból származó vonzó és taszító erők együttes használata az energiát az irha mély szöveteibe juttatja a felszín minimális felmelegítése mellett. A klinikai tapasztalatom alapján a készülék következetesen mutatja a bőrfeszesítő hatást, különösen az alsó arc és nyak területén, 100%-os ügyfél elégedettséggel.

Prof. Daniel Cassuto, Professor of Plastic and Reconstructive Surgery at the University of Catania and a private practice in Milan, Italy

klaus-fritz_newa_otthoni_ranctalanito_gep- Nagyon jó megoldásnak tartom a fájdalommentes bőrfeszesítésre. A könnyű használat és az a tény, hogy nem szükségesek fogyóeszközök működtetéséhez, tökéletes választássá teszik a megereszkedett bőr ránckezelésére.”

Klaus Fritz, MD, Board Certified Dermatologist, President of the European Society of Laser Dermatology, Head Dermatology and Laser Clinic in Landau, Germany

serge-dahan_newa_otthoni_ranctalanito_gep-Az egyik legjobb frakcionális kezelőeszköz, amit valaha használtam. Már az első kezeléstől kezdve látható a változás a ráncok, a rugalmasság, a bőr textúrája és feszessége tekintetében.”

Serge Dahan, MD, Board Certified Dermatologist, Toulouse, France

Az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek. Konkrét eredményre nincs garancia.

Klinikai tanulmányok eredményei a ránctalanító gépekkel

A Forever Skin és a Newa 3DEEP ránctalanító bőrfeszesítő készülékek technológiáját számos független bőrgyógyász bevonásával végzett klinikai tanulmány is igazolja, az eredményeket fényképek és objektív műszeres mérések is alátámasztják!

A ránctalanító készülékek klinikai tanulmányának eredményei az alábbi méréseken és értékeléseken alapulnak:

  • nagy felbontású fényképek analízise
  • a bőr keménységének, rugalmasságának műszeres mérése (cutometer)
  • a bőr kollagén tartalmának műszeres mérése (siascope)
  • 3 független bőrgyógyász szakorvos vizuális értékelése
  • a résztvevők tapasztalatai, megfigyelései

Newa ránctalanítás klinikai tanulmányok

A bőr feszességének, kollagéntartalmának mérése, speciális eszközökkel

Mivel az emberi bőr 30 éves kor fölött átlagosan kollagéntartalmának 1-2%-át veszíti el évente, a kezelések hatására mért, közel 4%-os növekedés igazán kiemelkedő!

Többre vagy kíváncsi? A klinikai tesztek, vizsgálatok menetéről és eredményeiről ide kattintva olvashatsz többet >>

Tárczy Judit
Judit vagyok!

Kérdésével forduljon hozzám bizalommal!

06 1 226 4179
06 30 6303 777

Írjon nekünk!

Név

E-mail cím

Telefonszám

Üzenet

Biztonsági kód:

Sztárok, akik velünk fiatalodtak
Horváth Éva

„Egy-egy esemény előtt ez a pár perces arcfiatalítás valóban csodára képes. És ha megcsináljuk a 20 napos kúrát, akkor a ránctalanító hatás sem marad el.”

Horváth Éva, szépségkirálynő

Bíró Ica

„Azért szeretem nagyon a Newa bőrfiatalító készüléket, mert nemcsak a ráncokat csökkenti, hanem az arc kontúrját is eredményesen megemeli."

Bíró Ica, modell

tovább >>
Bőrgyógyászok ajánlásával
Dr. Julia T. Hunter

„Ez a legjobb teljes testre alkalmazható bőrfeszesítő technológia, mellyel eddig találkoztam (...) pedig nekem nem könnyű a kedvemre tenni.”

Dr. Julia T. Hunter

Dr. Neil S. Sadick

„Mi ajánljuk a Newát az összes olyan páciensünknek, aki nagyszerű, otthon elérhető eredményekre vágyik."

Dr. Neil S. Sadick

tovább >>
Newa™ 3DEEP® - vásárlóink eredményei

„Már rögtön az első kezelést követően éreztem a különbséget a bőrömön – és látható is volt! Nagyon sok dicséretet kaptam.”

G.H., 52 éves

„A szarkalábak és ráncok már kevésbé észrevehetőek, különösen a mélyebb ráncok a szemem körül!”

S.S., 46 éves

„A kezelések nagyon kellemesek és az eredmény láthatóan észlelhető már az első kezelés után is.  A Newa™ pontosan az, amit kerestem.”

G.W., 45 éves

tovább >>
Newa™ 3DEEP® - klinikai tanulmányok

Objektív méréseken alapuló klinikai vizsgálatok szerint a Newa™ 3DEEP® 1 hónapos kúrát követően átlagosan 36%-kal csökkenti a ráncokat. tovább >>

Mi az a 3DEEP®?

Az orvos-esztétikai centrumok népszerű arcfiatalító technológiája. Ugyanezt építették be a Newa™ otthoni ránctalanító készülékbe: hatékonyságát orvostechnikai minősítés is jelzi.

tovább >>
Newa™ 3DEEP® videók
Díjazott innováció

A Newa™3DEEP® egy Edison Awards bronzérmes találmány! Interjú a fejlesztővel:

Ránctalanítás cikkek

Itt a tuti módszer, ami segít a toka ellen!

Az áll alatt megereszkedő bőrt nevezzük tokának. Érdekes, nem? Ha nem ereszkedett meg, nem is nevezzük tokának! ..akkor csak…

Ránctalanítás kollagén segítségével – Átverés vagy Csodaszer?

Napjainkban egyre többször hallhatunk a kollagén áldásos hatásairól. Ódákat zengenek róla a narancsbőrösök, az ízületi problémákkal küzdők, és a…

Ránctalanító Szalonkezelés Otthon, Karantén Idején

Végre rátaláltál a Tökéletes Ránctalanító és Bőrfeszesítő Megoldásra, mégpedig a szépségszalonok rádiófrekvenciás bőrfeszesítő kezelésében. Évek hosszú és fáradságos keresése…

tovább >>

Newa ügyfélszolgálat

2013-2019 Newa™ 3DEEP® / Minden jog fenntartva