Vásárlók tapasztalatai

Évek óta küzdök a dekoltázsomon megjelent apró ráncokkal. Pedig becsülettel kenegettem ránctalanító krémekkel, zsíros testápolókkal. Mégis újabb és újabb ráncot véltem felfedezni. Most, hogy kaptam a páromtól egy Newa™ készüléket, bőröm kifeszült, a ráncok már most alig látszanak!” (Ildikó, Budaörs)

A nyakamat szerettem volna megműttetni, mert nagyon zavart, hogy petyhüdtté és ráncossá vált. Az egyik barátnőm készülékét próbáltam ki először, úgy gondoltam nincs mit veszítenem vele. Hihetetlen, de az első alkalom után már látszott a feszesedés. Ekkor döntöttem úgy, veszek egy Newát. Amióta rendszeresen használom végre tökéletesen elégedett vagyok, amikor a tükörbe nézek.” (Takácsné, Budapest)

Kisgyerekes anyukaként eddig nem tudtam megoldani, hogy kozmetikushoz járjak, mivel nem volt aki vigyázzon a kislányomra. Most végre úgy szépülhetek, hogy nem kell hozzá elmennem itthonról.” (Kriszta, Szigetszentmiklós)

Nem hittem volna, hogy már az első kezelés is ilyen látványos lehet. A szám melletti „szigorú” ráncok már majdnem teljesen azonnal eltűntek.” (Szilvi, Budapest)

,,Amikor 40 éves lettem, felfedeztem egy új ráncot a bal szemem közelében. Senki sem látta, de engem zavart. Úgy éreztem, változtatnom kell azon, ahogy bőrömmel törődök, de nem tudtam, milyen irányba induljak. Valami intenzív dologra gondoltam, mint injekciók, vagy esetleg egy kevésbé invazív kémiai peeling. De azok az eljárások olyan drágák! Elkezdtem különböző lehetőségek után kutatni, és egy orvos barátom javasolta, hogy próbáljam ki az Endymed Medical által kifejlesztett Newaránctalanító, ránctalanítórendszert. Miután olvastam a 3DEEP® technológiáról, és láttam az elképesztő eredményeket, amit a klinikai vizsgálatokban elértek, rájöttem, hogy a Newa™ pontosan az, amit kerestem. Ez egy több éves tudományos tesztelésen alapuló, könnyen használható rendszer. A kezelések nagyon kellemesek, és az eredmény láthatóan észlelhető már az első kezelés után is. Azt is észrevettem, hogy a hidratáló krémek jobban beszívódnak a bőrömbe és hatékonyabbak, ha közvetlenül a kezelések után használom őket. Az egyik legkellemesebb meglepetésem az volt, ahogy a Newa™ a pattanásaimra hatott. Nem hiszem el, hogy 40 évesen még mindig vannak pattanásaim, mégis olyan gyakran pattogzik ki az arcom. Általában ecsetelőt alkalmazok a leszárításukra, de mostanában azt tapasztaltam, hogy ha rögtön alkalmazom a Newát™, amikor egy kis duzzanatot észlelek, a pattanás vagy eltűnik, vagy nagyon apró lesz és alig látható. A Newa™ gél szintén kellemes része a csomagnak, mivel sima érzést hagy a bőrömön, lágynak és felfrissültnek érzem. Ez egy csodálatos rendszer. És az eredmények magukért beszélnek. Mióta elkezdtem használni a Newát™, nem kell eljárnom a kozmetikusomhoz, ami időt és pénzt is megtakarít számomra. Annyira örülök a Newámnak™, és még boldogabb vagyok azoktól az elismerő szavaktól, amiket a barátaimtól és családtagjaimtól kapok.(G.W., 45 éves, high-tech marketing szakember)

,,Ezelőtt még soha semmilyen arckezelésen nem vettem részt, és bőrgyógyásznál sem jártam soha. Mostanában azonban eldöntöttem, hogy tennem kell valamit az óra megállítása érdekében. Féltem egy plasztikai beavatkozástól, és a kémiai anyagok arcbőröm alá injekciózásának gondolata sem töltött el megnyugtató érzéssel. Utálom a rendelőket és az injekciók gondolatától borsódzik a hátam! És akkor hallottam a Newáról™. Először szkeptikus voltam, de miután néhány Newát™ használó hölgy személyes történetét hallottam, végül úgy döntöttem, hogy teszek egy próbát. És olyan boldog vagyok, hogy ezt megtettem! Az eredmények azonnaliak voltak. Szeretem a Newa™ használatának kényelmét, amikor éppen nekem jó. A Newát™ könnyű használni, és kellemes, meleg, lazító érzésem van az egész kezelés alatt. A legjobb rész a bőröm kinézete és érzése minden kezelést követően. Igazán feszesebbnek és sugárzóbbnak érzem a bőrömet. A közvetlen hatás annyira elképesztő, hogy a Newát™ biztosan minden speciális alkalom előtt használni fogom. Csak néhány Newa™ kezelés már olyan különbséget jelent a bőröm megjelenésében, hogy alig várom, hogy láthassam, hogy nézek ki a teljes, egy hónapos kúra befejeztével.(A.A., 56 éves, értékesítési munkatárs)

,,Mindig is elégedett voltam a külsőmmel, de úgy éreztem, a korosodás engem is utolért. Mostanában egyre több apró ráncot kezdtem felfedezni az arcomon, és azt, hogy itt is, ott is ereszkedik a bőröm. Ezért gondoltam, hogy ideje valami erőteljesebb kezeléshez folyamodni. Úgy éreztem, az általános napi kezelési rutin már nem elégséges az én koromban. A bőröm egyébként eléggé száraz és világos. Fiatal korom óta rendszeresen használtam hidratáló krémeket, és igyekeztem védeni bőröm a naptól. Mikor a ráncaim még észrevehetőbbek lettek, hirtelen elkezdtem aggódni. A bőrgyógyászom azt mondta, hogy semmilyen kozmetikai kezelés nem tünteti el a már kialakult ráncokat. Azon kaptam magam, hogy egyre drágább krémeket használok anélkül, hogy igazán éreztem volna hatásukat. Azt gondoltam tehát, hogy invazívabb eszközökhöz folyamodok, mint a botox vagy facelift. Ekkor felfedeztem a Newát™, és el kell mondjam, hogy elkápráztattak az eredmények. Abban a pillanatban, amikor kipróbáltam a Newa™ kezelést, éreztem, hogy megtaláltam, amit kerestem: egy tökéletes rendszer egy gyönyörű, fiatalabb és frissebb bőrhöz. Olyan egyszerű használni. Tetszik, hogy csak be kell dugnom a konnektorba, fel kell vinni az elektródáira egy kis Newa™ gélt, és kezdhetem kezelni a bőrömet. Már rögtön az első kezelés után éreztem a különbséget a bőrömön – és látható is volt! Nagyon sok dicséretet kaptam a bőrömmel kapcsolatban, miszerint jobban és frissebbnek néz ki.(G.H., 52 éves, egyetemi előadó)

,,Igazán nem zavar, hogy öregszem, csak az nem tetszik, ami a bőrömmel történik. 46 évesen először fedeztem fel, hogy nem voltam elégedett azzal, amit a tükörben láttam. Miközben különböző lehetőségeket vettem számításba, beleütköztem a Newába™. Még csak egyszer használtam, és meglepődtem, milyen jól szívta fel bőröm a hidratálót. A következő reggel, mikor a tükörbe néztem, igazán elégedett voltam a javulással, amit láttam. Most, hogy egy párszor használtam a Newát™, a bőröm már nem néz ki többé olyan fáradtnak; valójában sugárzik! Az apróbb és nagyobb ráncok kevésbé észrevehetőek, különösen a szemem körüli mély szarkalábak. Nem számítottam ilyen látványos eredményre. A bőrömet feszesebbnek is érzem. Nagyon biztonságos és kényelmes a Newa™ használata. Csak egy pár percet vesz igénybe naponta, és a kezeléseket a saját otthonomban végezhetem, amikor nekem kényelmes. Leülök a Newámal™, ami olyan, mint egy meleg arcmasszázs szeretem. A Newa™ másik csodálatos előnye, hogy úgy látom, a sötétebb foltok, melyek évek óta ott vannak az arcomon, elkezdtek halványodni – már majdnem el is tűntek! Valaha azt gondoltam, hogy ezeket a sötét foltokat a bőrgyógyászomnak kellene kezelni, de most már nincs rá szükség! A munkám mellett táncos is vagyok egy profi salsa csapatban, ahol a legtöbb táncos a húszas éveiben jár. Én sokkal idősebb vagyok, mint ők, de a Newával™ szerzett fantasztikus eredményeknek köszönhetően egyáltalán nem érzem magam öregebbnek a többi táncosnál. Nem csak fiatalabbnak nézek ki, de fiatalabbnak is érzem magam. Ezért szeretem a Newát™. (S.S., 46 éves, könyvelő)

,,Szeretem a Newa™ bőrmegújító, ránctalanító rendszert. Mint a kozmetikai újítások és technológiák iránt érdeklődő valaki, izgatott lettem, mikor a Newa™ rendszerről és a 3DEEP® technológiáról hallottam. Saját vállalkozásom van, és 3 gyermek édesanyja vagyok, így sok szerepben zsonglőrködöm, miközben a nap végén magammal is foglalkoznom kell. Mint vizuális típus, a kinézetem fontos számomra, és tudom azt is, hogy az én koromban el kell kezdenem bőröm támogatását. Az öregedés elleni küzdelemben most saját magamnak adhatok ránctalanító kezeléseket, és bármikor javíthatom bőröm megjelenését a saját időbeosztásom szerint. Mindamellett a kényelem mellett, hogy bárhol és bármikor kezelhetem magamat, amikor csak akarom, boldogan lepődtem meg, mikor felfedeztem, hogy a Newa™  kezelés jó érzés is. Olyan, mint egy masszázs, ami igazán relaxáló és kellemesen meleg. Az is tetszik, hogy a Newa™  használata olyan egyszerű. Valójában alig várom a napi kezeléseket, hogy értékes időt szentelhessek magamra. Este használom a Newát™ , és ez a kellemes kezelés méltó módja a napom befejezésének. A Newa™  gél nagyszerű része a rendszernek: sima érzést ad bőrömnek a kezelés után. Bámulatos javulást látok a bőröm textúráját és megjelenését illetően, mióta elkezdtem használni a Newát™ , és ettől nagyszerűen érzem magamat. Az elismerő szavak, amiket barátaimtól és családtagjaimtól kapok, még jobb érzéssel töltenek el. Még a kozmetikusom is, aki széleskörűen képzett és nagyon profi, elcsodálkozott az „új arcomon. Köszönöm Newa™ !(M.G., 44 éves, grafikus)

Előtte-utána képekért kattintson ide! >>>

A klinikai tanulmányokért kattintson ide! >>>

Tárczy Judit
Judit vagyok!

Kérdésével forduljon hozzám bizalommal!

06 1 226 4179
06 30 6303 777

Írjon nekünk!

Név

E-mail cím

Telefonszám

Üzenet

Biztonsági kód:

Sztárok, akik velünk fiatalodtak
Horváth Éva

„Egy-egy esemény előtt ez a pár perces arcfiatalítás valóban csodára képes. És ha megcsináljuk a 20 napos kúrát, akkor a ránctalanító hatás sem marad el.”

Horváth Éva, szépségkirálynő

Bíró Ica

„Azért szeretem nagyon a Newa bőrfiatalító készüléket, mert nemcsak a ráncokat csökkenti, hanem az arc kontúrját is eredményesen megemeli."

Bíró Ica, modell

tovább >>
Bőrgyógyászok ajánlásával
Dr. Julia T. Hunter

„Ez a legjobb teljes testre alkalmazható bőrfeszesítő technológia, mellyel eddig találkoztam (...) pedig nekem nem könnyű a kedvemre tenni.”

Dr. Julia T. Hunter

Dr. Neil S. Sadick

„Mi ajánljuk a Newát az összes olyan páciensünknek, aki nagyszerű, otthon elérhető eredményekre vágyik."

Dr. Neil S. Sadick

tovább >>
Newa™ 3DEEP® - vásárlóink eredményei

„Már rögtön az első kezelést követően éreztem a különbséget a bőrömön – és látható is volt! Nagyon sok dicséretet kaptam.”

G.H., 52 éves

„A szarkalábak és ráncok már kevésbé észrevehetőek, különösen a mélyebb ráncok a szemem körül!”

S.S., 46 éves

„A kezelések nagyon kellemesek és az eredmény láthatóan észlelhető már az első kezelés után is.  A Newa™ pontosan az, amit kerestem.”

G.W., 45 éves

tovább >>
Newa™ 3DEEP® - klinikai tanulmányok

Objektív méréseken alapuló klinikai vizsgálatok szerint a Newa™ 3DEEP® 1 hónapos kúrát követően átlagosan 36%-kal csökkenti a ráncokat. tovább >>

Mi az a 3DEEP®?

Az orvos-esztétikai centrumok népszerű arcfiatalító technológiája. Ugyanezt építették be a Newa™ otthoni ránctalanító készülékbe: hatékonyságát orvostechnikai minősítés is jelzi.

tovább >>
Newa™ 3DEEP® videók
Díjazott innováció

A Newa™3DEEP® egy Edison Awards bronzérmes találmány! Interjú a fejlesztővel:

Ránctalanítás cikkek

Ránctalanítás kollagén segítségével – Átverés vagy Csodaszer?

Napjainkban egyre többször hallhatunk a kollagén áldásos hatásairól. Ódákat zengenek róla a narancsbőrösök, az ízületi problémákkal küzdők, és a…

Ránctalanító Szalonkezelés Otthon, Karantén Idején

Végre rátaláltál a Tökéletes Ránctalanító és Bőrfeszesítő Megoldásra, mégpedig a szépségszalonok rádiófrekvenciás bőrfeszesítő kezelésében. Évek hosszú és fáradságos keresése…

Ráncok és Megereszkedett Bőr Mindenhol – Mi a Teendő?

Már nem olyan feszes az arcbőröd, mint régen? Mintha már nem is csak a ráncokkal lenne probléma, de még…

tovább >>

Newa ügyfélszolgálat

2013-2019 Newa™ 3DEEP® / Minden jog fenntartva