Sztárok, akik velünk fiatalodtak

A Newa™ 3DEEP® otthoni bőrfiatalító készülék már 5 éve számos elégedett vásárlóval bizonyítja eredményességét! Sőt, több híresség, újságíró és blogger is használja és ajánlja!

Király Linda és a Newa™ a Több mint TestŐr c. műsorban!

Horváth Éva, modell, műsorvezető véleménye a Newáról:

Horváth Éva Én amit a legjobban szeretek benne, hogy hatása azonnal érzékelhető, egy-egy esemény előtt ez a pár perces arcfiatalítás valóban csodára képes. És ha megcsináljuk a 20 napos kúrát, akkor a ránctalanító hatás sem marad el. Azt se felejtsük el, kicsi mérete miatt, utazások alkalmával is bárhova elkísérhet bennünket. Sőt, nyáron is bátran használhatjuk, hiszen nem teszi fényérzékennyé a bőrt, így nem kell pigmentfoltok megjelenésétől tartanunk.” Bővebben >>

Horváth Éva anyukája is tesztelte a Newát!

Édesanyám nemrég megjegyezte, hogy az utóbbi időben megváltozott az arcbőröm, és biztos, van egy szuper, új kozmetikusom. Kérdezte, hogy milyen új kezelést próbáltam ki, hogy ennyire feszes lett az arcbőröm, ráncnak nyoma sincs, nem látszom fáradtnak, pedig az elmúlt időben sokat dolgoztam. Megmutattam neki az új csodamasinámat, a Newa™ 3DEEP® bőrfiatalító készüléket. Szeretnéd kipróbálni? – kérdeztem.”

A teljes bejegyzést Horváth Éva Blogjában olvashatod! >>

Bíró Ica, fitnesz-szakértő, modell véleménye:

Newa ránctalanító vélemény

Azért szeretem nagyon a Newa bőrfiatalító készüléket, mert nemcsak a ráncokat csökkenti, hanem az arc kontúrját is eredményesen megemeli.”

Newa™ 3DEEP® teszt a Bien.hu-n:

Azt kell, hogy mondjam, a különbség a röpke pár perces kezelés előtt és után is észrevehető volt, és igazán jól esett hallani más szájából a dicséreteket arra vonatkozólag, hogy milyen kipihent és friss vagyok ma. Harmincas éveiben járó kolléganőm is hasonló tapasztalatról tud beszámolni. […] 4 héten belül összesen hússzor használta az innovatív otthoni készüléket arcán, nyakán és dekoltázsán is, és lelkesen számolt be róla, hogy a kezelések előrehaladtával a mélyebb ráncok, szarkalábak szemmel láthatóan elkezdtek halványodni és az arckontúr-javító hatása miatt is nagyon tetszett neki a gép, mert erre sok más ránctalanító módszer nem képes.”

A teljes cikket a Bien.hu-n olvashatja el! >>

Newa™ 3DEEP® teszt a Fashiontime.hu-n:

newa-fashion-timeMár az első kezelés után megértettük, miért beszélnek szuperlatívuszokban a Newáról mindazok, akik egyszer is próbálták. […] Bár százalékban nem tudnánk kifejezni saját eredményeinket, de a változás, amit 1 hónap elteltével látunk, tényleg lenyűgöző! A száj körüli terület, a szem környéke, valamint az orca is láthatóan simább és feszesebb. A ráncok jóval halványabbak, az arc pedig gyönyörűen megemelkedett, és valahogy a tónusa is megváltozott.”

A Fashiontime.hu Newa ránctalanító tesztjét ide kattintva olvashatja el >>

Newa™ 3DEEP® teszt a Plus-size.hu-n:

Kozma Rita, a Plus-Size.hu magazin főszerkesztőjének véleménye a Newa™ 3DEEP®-ről:

Először is a megjelenéséről beszélnék egy kicsit: már első pillanatban felkeltette a figyelmemet, hogy milyen szép, könnyű és tenyérbe illő készülék, ami ugye nem mellékes, hiszen senki sem akar otthoni használatra egy hatalmas gépparkot magával cipelni. Nem mellékes azért sem, mert a mérete miatt könnyű a tárolása, szekrényben, polcon, akár íróasztalon is elfér. Sőt, a kezelés közbe egy utazás is közbejött, ezért – mivel olyan kis helyen elfér és könnyű – magammal vittem. Rendkívül könnyű használni, nem igényel kozmetikai szaktudást, pár perc alatt elsajátítható a működési elve. Mivel csupán napi 20 percet vesz igénybe a használat, így akár olvasás, filmnézés vagy e-mailek olvasása közben is használható, arról nem is beszélve, hogy a kellemes melegérzet, amit működés közben áraszt, relaxáló, nyugtató egy fáradt nap után. (…) Szinte hihetetlen, de már az első kezelés után láttam változást, a bőröm simább és bársonyosabb lett, úgy éreztem, mintha belülről feltöltötték volna. Imádtam, hogy cseppet sem fáj, sőt kellemes a használata és mintha az arcomat is megemelte volna és a ráncokat is halványította.

A teljes cikket itt találja. >>>

Newa teszt a Szépség Negyven Felett Blogban:

Newa ránctalanító vélemény

Anikó eredménye 20 Newa kezelés után.
Forrás: Szépség Negyven Felett blog

Határozottan láttam alkalomról alkalomra a tetszetős változást. :) Természetesen a ráncaim nyomtalanul nem múltak el, de nem is ezt vártam, sőt a termék sem ígéri, viszont azt betartotta, hogy látványosan csökkentettek a ráncok mélységei, a bőröm feltöltődött, sőt egy-két kisebb ránc alig láthatóvá vált” – Gelányi Anikó, blogger.

A Szépség Negyven Felett blog tesztjét ide kattintva olvashatja el! >>

A Newa™ 3DEEP® arcfiatalító DjKaty tesztje során is bizonyított!

Newa ránctalanító vélemény

Rendkívül boldog vagyok tehát az eredménnyel, és nem győzök naponta örülni a ráncok halványulásának, illetve eltűnésének, mert van olyan rész, amelyen az eddig elég jól látható ráncot már külön kell keresgélnem. (…) Őszintén szólva a tesztelés kezdetekor is szimpatikus volt már a termék, ugyanakkor volt bennem némi kétség, hogy vajon valóban működni fog-e. Élőben is látható a különbség, és volt, aki meg is dicsérte a bőrömet, mondván, hogy valahogy szebb mostanában, de külön örülök, hogy képeket is készíthettem, és így még inkább láthatóvá vált számomra is a különbség. A Newa™ 3DEEP® tehát egyértelműen kedvenc lett nálam” – DjKaty, blogger.

A teljes bejegyzés itt olvasható el. >>>

Külföldi bloggerek és a Newa™ 3DEEP®:

A készülékkel szerzett tapasztalatairól már számos külföldi blogger is beszámolt!

Newa vélemények

,,Éreztem, hogy a bőröm tónusa javult – különösen az arcélen, az állam vonala körül – valamint a nevetőráncaim is csökkentek.” Rachel Wernicke
(képek forrásai: The Fashionable Mum, Redcliffe Style, Fashionista in Suburbia)

Newa™ 3DEEP® ránctalanító a Shape.hu-n

Hogyan lehet az örökös hajtás ellenére is fiatalos a bőröd? Titok a Shape.hu cikkében!

Posted by Newa.hu on Monday, December 21, 2015

Ön is megemelné arckontúrját és csökkentené ráncait?

Rendelje meg most az eredeti Newa™ 3DEEP® ránctalanító, bőrfiatalító készüléket!

Newa arcfiatalító ránctalanító gép

Newa™ 3DEEP®
otthoni bőrfiatalító készülék

p2orvosi technológia
p2klinikailag igazolt ránctalanító hatás
p2INGYENES kiszállítás
p22 év garancia

newa-ranctalanito-megrendelese

Kérdése van? Hívjon bennünket (30/6303 777), vagy olvassa el részletes ismertetőnket >>

Tárczy Judit
Judit vagyok!

Kérdésével forduljon hozzám bizalommal!

06 1 226 4179
06 30 6303 777

Írjon nekünk!

Név

E-mail cím

Telefonszám

Üzenet

Biztonsági kód:

Sztárok, akik velünk fiatalodtak
Horváth Éva

„Egy-egy esemény előtt ez a pár perces arcfiatalítás valóban csodára képes. És ha megcsináljuk a 20 napos kúrát, akkor a ránctalanító hatás sem marad el.”

Horváth Éva, szépségkirálynő

Bíró Ica

„Azért szeretem nagyon a Newa bőrfiatalító készüléket, mert nemcsak a ráncokat csökkenti, hanem az arc kontúrját is eredményesen megemeli."

Bíró Ica, modell

tovább >>
Bőrgyógyászok ajánlásával
Dr. Julia T. Hunter

„Ez a legjobb teljes testre alkalmazható bőrfeszesítő technológia, mellyel eddig találkoztam (...) pedig nekem nem könnyű a kedvemre tenni.”

Dr. Julia T. Hunter

Dr. Neil S. Sadick

„Mi ajánljuk a Newát az összes olyan páciensünknek, aki nagyszerű, otthon elérhető eredményekre vágyik."

Dr. Neil S. Sadick

tovább >>
Newa™ 3DEEP® - vásárlóink eredményei

„Már rögtön az első kezelést követően éreztem a különbséget a bőrömön – és látható is volt! Nagyon sok dicséretet kaptam.”

G.H., 52 éves

„A szarkalábak és ráncok már kevésbé észrevehetőek, különösen a mélyebb ráncok a szemem körül!”

S.S., 46 éves

„A kezelések nagyon kellemesek és az eredmény láthatóan észlelhető már az első kezelés után is.  A Newa™ pontosan az, amit kerestem.”

G.W., 45 éves

tovább >>
Newa™ 3DEEP® - klinikai tanulmányok

Objektív méréseken alapuló klinikai vizsgálatok szerint a Newa™ 3DEEP® 1 hónapos kúrát követően átlagosan 36%-kal csökkenti a ráncokat. tovább >>

Mi az a 3DEEP®?

Az orvos-esztétikai centrumok népszerű arcfiatalító technológiája. Ugyanezt építették be a Newa™ otthoni ránctalanító készülékbe: hatékonyságát orvostechnikai minősítés is jelzi.

tovább >>
Newa™ 3DEEP® videók
Díjazott innováció

A Newa™3DEEP® egy Edison Awards bronzérmes találmány! Interjú a fejlesztővel:

Ránctalanítás cikkek

Itt a tuti módszer, ami segít a toka ellen!

Az áll alatt megereszkedő bőrt nevezzük tokának. Érdekes, nem? Ha nem ereszkedett meg, nem is nevezzük tokának! ..akkor csak…

Ránctalanítás kollagén segítségével – Átverés vagy Csodaszer?

Napjainkban egyre többször hallhatunk a kollagén áldásos hatásairól. Ódákat zengenek róla a narancsbőrösök, az ízületi problémákkal küzdők, és a…

Ránctalanító Szalonkezelés Otthon, Karantén Idején

Végre rátaláltál a Tökéletes Ránctalanító és Bőrfeszesítő Megoldásra, mégpedig a szépségszalonok rádiófrekvenciás bőrfeszesítő kezelésében. Évek hosszú és fáradságos keresése…

tovább >>

Newa ügyfélszolgálat

2013-2019 Newa™ 3DEEP® / Minden jog fenntartva